- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Aşk konusunda katina iyi. Kahve bende çok çıkmıyor zaten kısa vade derler kahve için.kizlarrr daha uzun vadeli fal için katina mi kahve mi tarot mu ??? binnaz abla elfin en açık yorumları katina verir diyor siz ne diyorsunuz?kahve galiba daha yakin vadeli fallar için
Valla ben son 1 haftadir taktim fal olayina...baktirdiklarim binnazda katina efsun, zumra, doga dan, kahve zeren, pelin bilge, durugoru ada soyluKizlar selam bayadir yoktum arasira attigim icin ama bu ara yine sardigim bir donemdeyim fakat binnazabladan vazgectim fiyat politakasi yuzunden.Yeni favori sitem fal sepeti denediklerim melisa donukuk,bugra,derin hisler ,sennanur tan. Birde bir kisi daha var adini unuttum en iyisi bugra idi beklemedeyim 2 fal attim 2 farkli konuda ,melisa da olumlu konusmus cok ama nokta atislari vardi siz kimleri begendiniz?
Ada Soylu, Pelin Bilge, Zumra ve Doğa Dan nasıllarValla ben son 1 haftadir taktim fal olayina...baktirdiklarim binnazda katina efsun, zumra, doga dan, kahve zeren, pelin bilge, durugoru ada soylu
canımmmmmValla ben son 1 haftadir taktim fal olayina...baktirdiklarim binnazda katina efsun, zumra, doga dan, kahve zeren, pelin bilge, durugoru ada soylu
Valla hepsi nerdeyse ayni seyleri solediler ama cikmasi icin verdigi tarihler var onu bekliyorum gerci hepsi farkli tarih verdi ama sonuc olumlu dediler bakalim cikarsa yazicam zatenAda Soylu, Pelin Bilge, Zumra ve Doğa Dan nasıllar
en iyi hangisiValla hepsi nerdeyse ayni seyleri solediler ama cikmasi icin verdigi tarihler var onu bekliyorum gerci hepsi farkli tarih verdi ama sonuc olumlu dediler bakalim cikarsa yazicam zaten
Valla hepsi nedense durumla ilgili ayni seyleri soyledi istedigini deneyebilirsin bence ama ilk kim dersen bilge pelin digerlerinin soylemedigi andaki biseyi soyledi. Ama dedigim gibi hepsi sonuc icin vade verdi insallah patlamazen iyi hangisi
Ona 5 liralık iskambilbaktirdim bildi baya kadın çok dobraValla hepsi nedense durumla ilgili ayni seyleri soyledi istedigini deneyebilirsin bence ama ilk kim dersen bilge pelin digerlerinin soylemedigi andaki biseyi soyledi. Ama dedigim gibi hepsi sonuc icin vade verdi insallah patlamaz
Yeni mi baktirdin peline di mi? Soyledikleri cikarsa super yaaa burda ilan edicem zaten ama cok olumluydu bilemiyorumOna 5 liralık iskambilbaktirdim bildi baya kadın çok dobra
2 sene oluyorYeni mi baktirdin peline di mi? Soyledikleri cikarsa super yaaa burda ilan edicem zaten ama cok olumluydu bilemiyorum
Haaa ay insallah bana baktigi da cikar anda cok iyiydi2 sene oluyor
Zumra bildi mi sana? Nokta atışları var mıydı bir de gelecek net konuştu mu?Valla ben son 1 haftadir taktim fal olayina...baktirdiklarim binnazda katina efsun, zumra, doga dan, kahve zeren, pelin bilge, durugoru ada soylu
Valla adamin karakter analizi iyiydi ama 2 vadeye haber gelecek dedi bu da 2 ay demek cikti demem icin beklemem lazim maalesef ama oyle bunu nasil bildi dedigim bisey yokZumra bildi mi sana? Nokta atışları var mıydı bir de gelecek net konuştu mu?
Merhaba simdi son olarak kimlerin soyledigi cikti size acaba?Zümra bildi yine kızlar. Pazartesi yazmıştım tellwedekileri şimdi Zümra’ya baktım o da bilmiş. Hatta ilk yazılı iletişim demiş evet ilk mesaj attı ben cevap yazmayınca aradısonra arayacak demiş o da
bergüzar ı ben nasıl bulabilirim çok adını duydum ama denilen sitede göremedimBu durumda en kotu ihtimalle birinden biri iyi olmali, ilk hangisine baktirmistin? Ben tek Bergiuzar'a baktirdim iki defa ve beni soka soktu o sitede baskasina da baktirmamistim ustelik cok iyi bildi bana nokta atislari vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?