Binnaz Abla

kizlarrr daha uzun vadeli fal için katina mi kahve mi tarot mu ??? binnaz abla elfin en açık yorumları katina verir diyor siz ne diyorsunuz?kahve galiba daha yakin vadeli fallar için

kizlarrr daha uzun vadeli fal için katina mi kahve mi tarot mu ??? binnaz abla elfin en açık yorumları katina verir diyor siz ne diyorsunuz?kahve galiba daha yakin vadeli fallar için
Aşk konusunda katina iyi. Kahve bende çok çıkmıyor zaten kısa vade derler kahve için.

Kizlar selam bayadir yoktum arasira attigim icin ama bu ara yine sardigim bir donemdeyim fakat binnazabladan vazgectim fiyat politakasi yuzunden.Yeni favori sitem fal sepeti denediklerim melisa donukuk,bugra,derin hisler ,sennanur tan. Birde bir kisi daha var adini unuttum en iyisi bugra idi beklemedeyim 2 fal attim 2 farkli konuda ,melisa da olumlu konusmus cok ama nokta atislari vardi siz kimleri begendiniz?

Valla ben son 1 haftadir taktim fal olayina...baktirdiklarim binnazda katina efsun, zumra, doga dan, kahve zeren, pelin bilge, durugoru ada soylu

Valla hepsi nedense durumla ilgili ayni seyleri soyledi istedigini deneyebilirsin bence ama ilk kim dersen bilge pelin digerlerinin soylemedigi andaki biseyi soyledi. Ama dedigim gibi hepsi sonuc icin vade verdi insallah patlamaz
Ona 5 liralık iskambilbaktirdim bildi baya kadın çok dobra

Merhaba simdi son olarak kimlerin soyledigi cikti size acaba?

Bu durumda en kotu ihtimalle birinden biri iyi olmali, ilk hangisine baktirmistin? Ben tek Bergiuzar'a baktirdim iki defa ve beni soka soktu o sitede baskasina da baktirmamistim ustelik cok iyi bildi bana nokta atislari vardi
bergüzar ı ben nasıl bulabilirim çok adını duydum ama denilen sitede göremedim

Kizlar ask acilimlarinda ters de gelse ask anlamina mi bakilir? Ve gamhatin anlaminda karsilikli guvensizlikte. Dolayi ask soluyor yazio ya sonra gerçekler aydinlatacak her seyi yazio. Bu ne demek ? Yani guvensizligin ve şüphenin bos oldugi ortaya cikacak anlaminda gerçekler aydinlatacak her seyi sozu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…