Binnaz Abla

Peki kızlar zumraya baktım sitede ama 150 lira yazıyor fiyatı bu kadar pahalı mıydı öncedende. Çıkan çıkmayan yazabilirmi bir de sık online olmuyor galiba
Zümra lal çok iyi geçen okudum fallarını bana anı, karşı tarafı tamamıyle doğru yorumlamış dediği gibi ilerledi her şey.

Tümay cennet nasildir ?Anlik durumumu bilmis gibi geldi yorum bekliyorum kizlar :)
Benim Binnaz’da ilk baktırdığım kişiydi Tümay cennet. Anda çok iyi olduğunu hatırlıyorum, bir de kendisine iskambil baktırmıştım ama soruma doğru yanıtı katinanın vereceğini söyleyerek kendi destesiyle bakmıştı. Ama 2 sene oldu ona baktıralı, çıktı mı net hatırlayamıyorum :/ anda iyiydi

Sagol canim.Gelecekte cikti diyenler olmus kimdir onlar?

gonca polat’a galiba baktırmıştım tatlı biri ama gelecek ongoruleri çıkmamıştı bana.
Evet canm.burda mesaj yazan kişi ben ipek telefonda bakan kisi gonca dedi.numarasını verdi ve maalesef gonca polat çıktı binnazdaki.halbuki burda binnaz ticari site vs falan demişti..bence burda o mesajı yazan kişi belkide gonca polattı

Bana da tutturduğu şeyler oldu zümranın.kesinlikle boş biri olmadığını düşünüyorum.
Zumra'ya ben yildizname'de berguzar olarak bakarken 3 fal atmistim, bir falini unutamam cok moralim bozuk oldugunda (o zaman 15 tl gibi bir ucrete bakiyor) o kdar uzun bir fal atmisti ki, moralim bozuk diye 3 farkli acilim yapmis aciklamaya calismisti hatta o gun senin disinda fal alimini kapattim demisti. O yuzden bende farkli bir yeri var, destek olmaya calisti her ne kadar olumsuz da olsa gercekleri soylemisti ama uzmeden yapmaya calismis tekrar okudugumda gordum. Onun fallari benim acimdan biraz olumsuz oldugu icin uzun sure okumamistima ama bu ara artik her seyi farkina vardigim bir donemdeyim ve gercekten hem ani hem gelecegi birebir anlatmis Zumra.

Zumra bana da cıktı....Ilk falı 1 ay ıcınde cıktı.2.falında yıllardan berı ılk kez o kısıyle cok kotu kavga ettm ve bıtırdım. Akabınde Ilk fal gönderdıgım Zumra oldu.Durumu ona da anlattım ama o bana haber gelecegını vs. soyledı...Ne yalan soyleyeyım sallamadım o an....Olumluya baglıyor dedım.Soru kısmındada tum kızgınlıgımı anlattım.O çok emın bır bıcımde zamanı gelınce goreceksın dedı.....Durumu anlattıgım 1-2 kısı bılır,gercekten saglam bıtıstı.Benım o sözlerımden sonra dönmesı...mümkün değildi....O nedenle içim sıkıldıkça,hırsımı tam alamadıgım için dellendıkçe fal attıgımda kım adamı yerın dıbıne soktuysa bas tacım oldu. Bknz:medyumÇetin....En son falında bana sımdılerde sen arasanda acmaz,ancak kasımda o da boşlukta kaldıgında arayacak demişti.....

2 gün önce aradı.Özür-kıyamet.....Bundan sonra ne olur bılemem ama falda bunu Bilenler...Hem de farklı hesaplardan,ustunkörü soru sormama ragBu men bilenler:

1-CHITRA: Bu kadın, olumlu durumları da bıldı,olumsuzları da.Ruh hallerını de.Iletısım tarıhlerını de.3 farklı hesaptan attım,hiç şaşmadı ve her falını YASADIM.

2-BUĞRA: 1 tek falında ona kızmıstım ama burada 1 uye,Bugra'nın bazen gecmısı-gelecek gıbı yorumladıgını soyleyınce yenıden dınledım.Haklıymıs.Ilk falında verdıgı tarıh tutmadı.2.falında gemış-gelecek karıstı ama o falda da asla aklıma gelmeyecek 1 seyı bıldı. Son 2 falımı alakasız hesaplardan attım,aynı tarz yorum ve aynı tarıhlerı verdı ve dedıgı zaman aralıgında cıktı.Ozur dıledıgınde soguyacagımı bıle soylemıstı 1 ay once.Dun yıne attım,çok yerınde tavsıyeler verdı,karsı tarafın kısılıgını çok ıyı bılen bırı ancak bu kadar ısabetlı tavsıye verebılırdı.
ılk
3-SENANUR: En ıyı oldugu fal kahve falı.Ilk falında soyledıgı 3 şey oldu,sadece bır-ıkı hafta gecıkmelı olarak.Ona 2. attgm falı da 0 hesaptan,ustunkoru soruyla attım.Aynen durumu ayna gıbı,ilk falındakı gıbı anlatmıstı.Pembecı gıbı gelmıstı ama son attıgm falında yaptıgı uyarı-durum degerlendırmelerıne baktımda hıc de oyle bırı degıl..

4-YORUMCU ZEUS: Dediği şeylerden çok emın degılım,teyıt edebılecegım durumlar degıl ama bıldıgım konularda yaptıgı durum analızlerı çok ıyıydı.Dedıklerı cıktı.Farklı 1 hesaptan attgm falda da yıne aynı ıstıkrarda cvp verdı.

5-SAMIRA GUNAL:Ilk kahve falı efsaneydı,dıgerlerı gıbıydı yorum kalıtesı ama 2. durumu net olarak anlatarak gonderdıgm falda tam tersı 1 fal baktı.O nedenle 1 sey dıyemeyecegm.

Ha bu falcılar ıletısım kısmına dek bıldıler,sonunda "happıly ever after" demedıler. O yuzden sonrasını bılemem.Şu an cok da umrumda değil,sadece FALSEPETI ALEX ve Hale Yıldırım ıletısım olacak ama aynı tas aynı hamam olacak bu adam dıye noktayı koydu.Aslında Bugra da sson falında bu mınvalde tavsıye verdı,arama-sorma vs. dedı....O zaman kıymete bınersın.....Wola....Bu saatten sonra uyulması cok kolay tavsıyeler artık benım ıcın:)

Medyum Cetin konusunda cok kararsizim bana biraz tutarsiz fallari oldu belki sik attigim icin ama ona bir kahve atip kahvesini de deneyebilirim belki. Peki Zumra sana donus yapacak dedi sonrasi icin bir yorumu oldu mu, bir sonuca bagladi mi?

Medyum Cetin konusunda cok kararsizim bana biraz tutarsiz fallari oldu belki sik attigim icin ama ona bir kahve atip kahvesini de deneyebilirim belki. Peki Zumra sana donus yapacak dedi sonrasi icin bir yorumu oldu mu, bir sonuca bagladi mi?
Zaten Çetin bana o yorumu kahvesinde yapmıstı. Benım burada onun ıcın yaptıgım yorum nedenıyle ona fal atan 2 arkadasım bana bayagı soylendı....Bu muydu begendıgın dıye.....

Zumra'ya gelınce...O faldan baska fal atmadım ona. Zaten katina 6 aylık 1 sure verır dıyorlar,ben ona hazıranda baktırmıstm.Bana zaman vermemıstı haber konusunda da,sadece haber var demıstı. Haber de falının 4. ayında geldı...Sonuc? Bilmem...Bu saatten sonra ekşisözluktekılerın dalga gectıklerı gıbı yani Kezbanvari davranmaya karar verdım.Ararsa konusurm,msj atarsa cvp verırm ama ben kendı kendıme bırsey yapmam....

Evet Katina 6 aydir ama bana Zumra bana bu konuyla ilgili herhangi bir son ve sonuc gormuyorum demisti bana. Tahminim onun hisleri dogrultusunda daha uzun vadeyi verebiliyor. Aslinda erkeklere davranilmasi gereken sey bu kezbanvari degil ama onlara senle olursa olur olmazsa o kadar uzulmem izlenimini vermek gerekiyor bu da soyledigin sekilde davranmakla mumkun.

medyum çetin bende anda çok iyiydi neden daha önce baktirmadim dedim vade verdi bakalım çıkacak mı,? ayrıca burda adı geçtiği için fal attim

Seval özturkoģlu na baktiraniz var mı çıktı diyeniniz yada patladı profilin de net tarihler demiş ama bana verdiği zaman doluyor diğer fallarim gibi bu da patlicak galiba

suan ben aynı senin durumundayım kezbanvari:) ararsa konuşuyorum msj çekerse cevap veriyorum bende kredisi bitti

Medyum cetinden dört yorum aldım ilk üç yorumu olumlu idi son iki yorumu sorum üzerinden gitti galiba soruma göre nabız verdi olumlu olan fallar sorumlu birlikte olumsuza döndü ve son verdiği falindaki ve bir önce ki falin da da tarihleri patladı aslında tüm falları patladı

Bende de ayni sekilde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…