- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
aynı şeyi düşünüyorumselam kızlar , şu geçmiş falları okumaya o kadar üşenmeme rağmen doğa ve zümra nın yorumlarını tekrar kontrol ettim doğa kesinlikle nükleer bomba etkisinde patlamış bende , zümrada aynı şekilde patlamış şeker bıcır bıcırlar ikiside ama fal konusunda kesinlikle doğru değiller diye düşünüyorum elfin onlara nazaran daha iyi fakat oda ilk zamanlardaki gibi değil oda hislerle bakmayı bıraktı diye düşünüyorum yani özetle onlardan tekrar yorum almayı tercih etmiyorum..
selam kızlar , şu geçmiş falları okumaya o kadar üşenmeme rağmen doğa ve zümra nın yorumlarını tekrar kontrol ettim doğa kesinlikle nükleer bomba etkisinde patlamış bende , zümrada aynı şekilde patlamış şeker bıcır bıcırlar ikiside ama fal konusunda kesinlikle doğru değiller diye düşünüyorum elfin onlara nazaran daha iyi fakat oda ilk zamanlardaki gibi değil oda hislerle bakmayı bıraktı diye düşünüyorum yani özetle onlardan tekrar yorum almayı tercih etmiyorum..
Tesekkurler yazdıgın icin. Evremdamla anda iyiydi ama soyledigi vade gecti bende olmadı. Nakta da cok az bildi ama gelecek o da cikmamisti bana. Bahar yagız dikkatimi çekmişti, yuksek puan olmasına ragemn diğerleri gibi fiyatını çok yukseltmemiş makul tutmuş. Onu ben de deneyebilirim. Peki nokta atisi yapiyor mu yoksa genel bir yorum mu yapiyor yani gelecek veya gelmeyecek gibi? Bazen anda cok garip detay biliyorlar ama gelecek olmayabiliyor bazilari cok detaya girmeden gelecek olacak olmayacak onlari tutturuyorlar.Merhabalar bende uzun zamandır forumu takip edenlerdenim.Hatta geçmiş dönemlerde burada yorumlarda da bulunmuştum fakat sonra burada birkaç değerli arkadaşımızın banlanması, kırıcı sözlerle karşılaşması üzerine bırakmıştım.Şimdi geleyim fal deneyimlerime,her yorumcuyu çok uzatmadan çıktı çıkmadı şeklinde yazacağım
Önce tellwe yle başlamak istiyorum:
-Geysu:Benim için çok değerlidir,özenlidir,o ana dair herşeyi bilmiştir fakat gelecek için verdiği hiçbir şey kesin ve net olarak çıkmamıştır.
-Yeşil çingene:Birkaç kere iade ettikten sonra tek bir kere yorum alma şansını yakaladım, o da an ı çok iyi bildi fakat ne vadesi ne de ön görüleri tutmadı fakat yine de tekrar baktırmayı isterim çünkü dobra dobra beni bana anlattı.
-Nakta:Çok kez yorum aldım. Geçmişi bilemedi açık ve net söyleyeyim fakat gelecekle ilgili her söylediğini tek tek yaşıyorum.Hemde net vadeleriyle,üstelik bu dediğini asla yaşamam dediklerini bile
-Chitra:Geçmişi ve karakter analizi birebir uyumluydu fakat gelecek malesef çıkmadı.
-Zeynep ana:Kesinlikle ne geçmişi ne o anı ne de geleceği bilemedi.
-Banu Yılmaz:Yakın gelecekte tek bir basit detayı bildi fakat geleceği çok toz pembeydi çıkmadı ayrıca yorum tarzını beğenmedim.
-Evremdamla:İlk popüler olduğu zaman (daha buralar karışmamışken) 5 tl ye baktırmıştım her söylediğini birebir vadeleriyle birlikte yaşadım.
-Falkehaneti:Hiçbir detayı analizi maalesef bana uymadı.
-Taraca:Çok büyük beklentiye girdim fakat o da bana toz pembe bir tablo çizdi ve hiçbir şeyi benimle uyum sağlamadı.
-Efsunine:Maalesef toz pembe hayaller anlatan bir yorumcu olarak aklımda kaldı kendisi
-Medyumuras:Arkadaş tavsiyesiyle denedim kendisini fakat o da tutarlı olmadı.
Binnaza geçelim:
-Bahar Yağız:Kendisi herşeyi vadeleriyle birlikte net bilenlerden oldu.Dediği birkaç şeyi bekliyorum sadece o da tutarsa bundan sonra sadece bir kez daha baktırırım.
-Alev tansel:Olabilecek şeyler söyledi,söylediği tek birşeyi vadesinden önce yaşadım ama o da benim sorumdan yola çıkarak cevapladı gibi geldi ama yine de fena değildi
-Hilal mutlu: Hiçbir şekilde söylediği şeyleri yaşamadım.
-Mısra ışık:Yaptığı yorumu unuttum bile şimdi tekrar dönüp okudum yani öyle çok dikkatimi çeken bir yorum olmamış.Verdiği vadelerde yaklaşmış ama hiç gerçekleşecek gibi değil.
Bide bir dönem burda meşhur olan bi site vardı adını şimdi hatırlayamadım.Bergüzarı ilk kez burda keşfetmiştik.İlk hediye kredisiyle bergüzara baktrmıştım ve o da geçmişi ve yakın geleceği bilmişti.
Unuttuğum yorumcular illaki vardır çünkü bende bi ara kendimi fallara adamıştım, zamanımı hep fala harcardım.Fakat en aklımda kalan yorumcular yukarda yazdıklarımdı.
Uzun lafın kısası ben fala artık ara verdim fakat yine de illaki baktıracak olursam bana kesin ve net bilenler Evremdamla (mervekatre),Nakta ve Bahar yağızdır.Fakat evremdamlayı hem burada yaşananlardan hemde fiyatından dolayı tercih etmem ama hakkını yemeyeyim kendisi bende bayağı başarılıydı.
Ben çok baktırdım, geçmiş ve şimdiki zaman süper. Geleceği bekliyoruzPelin bilge özdoğru?
Sagol tatlim zaten umidim yokta bunlarda o kadar emin konusunca acabami dedim.:).Cok sagol
Amin insallah gorucez zaten baktirmiyorum.umarım senin için beklediğin dilediğin şeyler ve daha güzelleri olur canım..
yüzde 15000 bir çoğumuza ilettiği nokta iletişim kesin var .bunlarda sabit birçoğumuzabu ifadeler verilmiş.allak bullak oldum tamam beklemeye geçiyoruz bir umut sonra vade tutmuyor üzülen yine biz oluyoruz.Ben Zumra'yı naıf bır tarzla olumsuz konusmaktan cekınmeyen bırı olarak bılırdım,degısmıs demekkı...Son yorumlarda hep olumlu konusuyormus gıbı bır ızlenım edındım,yanlıssam düzeltın ama gerçekten böyle anlaşılıyor durum...Son falında bana da 2 vade demıstı yuzde 1500:) kasımın sonunu bulmaz....Yok anam 2. vade dolalı çok oldu,kasım bıttı....:)
Bır de geçenluciferr 'le konustum, bana gelen ılk-tek yazılı Bergüzar falını ona gönderdım o da bana ona gelen Bergüzar yorumunu gönderdı (bılmeyenlere not: Sımdıkı Zumra eskı yıldızname'dekı Berguzar) 2 fal da yazılı ama bendekı fal yazım dılı,anlatımı...çok daha olgun bırı yazmıs gıbı o kadar guzelkı hala hayranlıkla okuyorum ama luciferr 'e gelen fal...Benım aldıgım sesli yorumdakı gıbıydı,benım falım kadar derın...degıldı.....
O ılk fal benım ıcın hala mucevher kadar degerlıdır...Keske hep öyle kalsaydı...
Ben acikcasi artik fallari ne bekliyorum ne bisey yıldım saldım... asil retronun bitmessini bekliyorum... buarada cikan bisey olursa da yaziyorum :)yüzde 15000 bir çoğumuza ilettiği nokta iletişim kesin var .bunlarda sabit birçoğumuzabu ifadeler verilmiş.allak bullak oldum tamam beklemeye geçiyoruz bir umut sonra vade tutmuyor üzülen yine biz oluyoruz.
Maya bana hic cikmadiLevent güneşi deneyinastroloji haritanizi cikarın. Bi de maya demir nasıl?
Arkadaşlar ben WhatsApp kullanmam , ama normal sms mesajlarında hep kankitoşkolarıma "<3" şu ifadeyi yolluyorum. Ve Zümra'nın kayinçosu olduğumu buradan öğrendim.....Duygular şelale: ( call me Zümra[/QUOTE)
Koptum su an o zaman benden de sana kalp ,yaa o degilde.Binnaza 2 ay icerisinde ciddi para doktum ,hepside sozlesmis gibi ayni seyleri soyluyorlar .Hadi goriyim seni be binnaz :).
Madilik34 ben sana küsüm madilik bunu yazmazsam küs olduğumu bildiremeyeceğim
bu arada geçen gün forumda yazdığın yazıyı okudum cidden anlamlı ve güzeldi emeğine sağlık..
Bahar Yağız aslında başta pembeci gibi geldi bana ama sonra farkettim ki hem geçmişte karışılaştığım herşeyi hem şuan da yaşadığım ruh halimi inceden inceden söylemiş ,net olarak iki tarih verdi ilk tarih tam vadesinde tuttu ki o da karşılaşacağım biriyle ilgiliydi diğeri beklemedeTesekkurler yazdıgın icin. Evremdamla anda iyiydi ama soyledigi vade gecti bende olmadı. Nakta da cok az bildi ama gelecek o da cikmamisti bana. Bahar yagız dikkatimi çekmişti, yuksek puan olmasına ragemn diğerleri gibi fiyatını çok yukseltmemiş makul tutmuş. Onu ben de deneyebilirim. Peki nokta atisi yapiyor mu yoksa genel bir yorum mu yapiyor yani gelecek veya gelmeyecek gibi? Bazen anda cok garip detay biliyorlar ama gelecek olmayabiliyor bazilari cok detaya girmeden gelecek olacak olmayacak onlari tutturuyorlar.
zeren yıldıza baktırdım 2017 yılındaSanem aslan ya da zeren yıldız nasıl ?
Bu arada ben zevkine baktircam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?