gönderdim bende bahar hanıma umarım güzel bir yorum olurBahar Yağız aslında başta pembeci gibi geldi bana ama sonra farkettim ki hem geçmişte karışılaştığım herşeyi hem şuan da yaşadığım ruh halimi inceden inceden söylemiş ,net olarak iki tarih verdi ilk tarih tam vadesinde tuttu ki o da karşılaşacağım biriyle ilgiliydi diğeri beklemede
Ama kesin ve net gelecek yada gelmeyecek diyor,bilgin olsun
Sonra yorumlarini paylasir misin gelince falin merak ettim ben degönderdim bende bahar hanıma umarım güzel bir yorum olur
falımın sonucunu aldım .Sonra yorumlarini paylasir misin gelince falin merak ettim ben de
Ares leviyi bende cok begeniyorumBugun faldan gidiyorum cok havamdaydim uzun zamandir aklimda olan Ares Levi'yi de denedim. Bence cok pozitif biri Ares ve sureyi cok guzel kullaniyor hizli hizli konusuyor ama keske sesli de baksa cunku yine telefonda fali sevmedigimi anladim, mutlaka yarim kaliyor fal, soru da sorulmuyor sonunda.
Ama Ares'in hisleri kuvvetli ben hatta baya begendim anlik durumlari gecmisi gayet iyi bildi nokta atisliydi fali. Gelecek aslinda cok net degil o da sen belirleyeceksin durumu dedi bir de Subat-Mart ayi icin ongordugu bir sey var o net bir ongoruydu bakalim o kisimdan tutup tutmayacagini anlariz.
Bugun faldan gidiyorum cok havamdaydim uzun zamandir aklimda olan Ares Levi'yi de denedim. Bence cok pozitif biri Ares ve sureyi cok guzel kullaniyor hizli hizli konusuyor ama keske sesli de baksa cunku yine telefonda fali sevmedigimi anladim, mutlaka yarim kaliyor fal, soru da sorulmuyor sonunda.
Ama Ares'in hisleri kuvvetli ben hatta baya begendim anlik durumlari gecmisi gayet iyi bildi nokta atisliydi fali. Gelecek aslinda cok net degil o da sen belirleyeceksin durumu dedi bir de Subat-Mart ayi icin ongordugu bir sey var o net bir ongoruydu bakalim o kisimdan tutup tutmayacagini anlariz.
Valla pembe fallardan biktim ama insallah cikar senin ki... vade ne vermis katina mi attin?falımın sonucunu aldım .
kartlara göre yorum yapıyor bahar hanım.ben pembeci buldum kendisine de ilettim.olumsuz ise söyleyin ben boş yere vade beklemek istemiyorum hissyatım beyfendiye çok dedim .vade vermiş beyfendinin şu an ki durumunu anlatmış .neden mevcut tavır sergilediğini anlatmış.
ama geleceğini hiç sanmıyorum iletişim olacağını o ise sonuç kartınız böyle demiş.
an da iyi .analizde iyi .
Kesinlikle ben de hic sevmem telefonda fali hatta hep Ares aklimdaydi, telefonda bakiyor diye hic baktirmamistim bugun fal krizim gelince denedim. Iyi ki denemisim. Kisa vade ve anlik durumlar olumlu olmasa da bana pozitif geldi enerjisi, modumu yukseltti. Ondan once Bahar Yagiz’a atmistim o da aslinda paralel seyler soyledi ama o fal beni biraz negatif etkiledi nedense belki yazili oldugu icin de olabilir.Ares sirf telefon diye baktirmiyorum ben dogadanda telefon bakiyodu orda tecrube etmistim cok zor oluyor kesiliyor vs... keske sesli fal alma sansi olsa
aresi bende begendim soracak soru bulamadım bir çok şeyi söyledi bana dediği bi kaç durumu yaşadım tekrar ileride baktiririm dedigim binnaz da üç kişi var ares engin gümüş bi de civan ılhan binnaz macerami kapamış oldum böylece çok para harcamisim ara vermekte fayda varKesinlikle ben de hic sevmem telefonda fali hatta hep Ares aklimdaydi, telefonda bakiyor diye hic baktirmamistim bugun fal krizim gelince denedim. Iyi ki denemisim. Kisa vade ve anlik durumlar olumlu olmasa da bana pozitif geldi enerjisi, modumu yukseltti. Ondan once Bahar Yagiz’a atmistim o da aslinda paralel seyler soyledi ama o fal beni biraz negatif etkiledi nedense belki yazili oldugu icin de olabilir.
Aynen ben de m cok azalttim, boyle az baktırınca fallar daha anlamlı geliyor.aresi bende begendim soracak soru bulamadım bir çok şeyi söyledi bana dediği bi kaç durumu yaşadım tekrar ileride baktiririm dedigim binnaz da üç kişi var ares engin gümüş bi de civan ılhan binnaz macerami kapamış oldum böylece çok para harcamisim ara vermekte fayda var
iyi yapmışsın sonu yok bu fal olayının bir de baran umut kahve onuda beğeniyorum ben baktirmak ıstersem tekrar ona da baktirabilirim aklıma geldi şimdi başka da yok zatenAynen ben de m cok azalttim, boyle az baktırınca fallar daha anlamlı geliyor.
EYÜP DENİZE BEN FAL BAKTIRDIM 23 EYLÜLDE .İLETİŞİM TARİHİ DOĞRU AMA GERİDÖNÜŞ İLİŞKİ DEVAMLILIĞI FİLAN OLMADI :Eyüp deniz e baktirip cikan var mi
KATİNA ATTIM 20 aralık 20 ocak bakalımValla pembe fallardan biktim ama insallah cikar senin ki... vade ne vermis katina mi attin?
Merhaba kendini niye üzüyorsun her falcinin falı çıkıyor mu? bunu kendine yapma engin beye çok baktirdim anlık karşı tarafı iyi tahmin ediyor bende iletişim tutturdu ama o kadar esas konu hiç olmadı hep olcak derdi ama malesef.. artık fiyat arttı baktiramiyorum 3 kere iptal de geçlütfen benimle öngörünüzü paylaşırmısınız akşam engin gümüş e fal gönderdim nasıl olumsuz konuşmuş ares levi zümra bahar yağız bunların söylediklerinin tam tersi .
falları nasıldır engin bey in bildiğiniz oturdum ağladımiade edin lütfen diye mesaj attım hatta kendisine 9 dk boyunca o kadar olumsuz konuşmuş hala içim şişti sıkıntıdan çalışamadım
Iste bu yuzden ben ara verdim ya insani mahvediyo bazi falcilar... ben hic ona baktirmadim ama uzme kendini arkadasim hangi falci tam biliyo ki zaten oyle dusunlütfen benimle öngörünüzü paylaşırmısınız akşam engin gümüş e fal gönderdim nasıl olumsuz konuşmuş ares levi zümra bahar yağız bunların söylediklerinin tam tersi .
falları nasıldır engin bey in bildiğiniz oturdum ağladımiade edin lütfen diye mesaj attım hatta kendisine 9 dk boyunca o kadar olumsuz konuşmuş hala içim şişti sıkıntıdan çalışamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?