- 4 Şubat 2012
- 214
- 131
- 103
Bu 3 kisi kimdir ?Bu binnaz da cogu yorumculara ozellikle fal attim dogru. Yorumculara ozellikle pembe tablo cizmeleri icin tembih yapmislar.Bunu bana su anda binnaz da calisan kisi soyledi.hatta katina falı bakiyo sadece .bende sitelere promosyon kodu ile fal baktiriyorum.indirimli yani. Memnun kalma oranim sadece 3 falcı. gidecekseniz bu 3 falciya gidin dedim .memnuniyet oranım da yuzde 60 degil..bence iyi hesap yapin.gercekci pembe tablo cizmeyen insanlara gidin. Ben binnazdaki cogu seyi de yasadım gördüm .hep pembeci insanlara baktirdim hayatim kotu gitti. Astrocenter a da promosyon kodu ile gittim. Sadece 2 kisiden memnun kaldım 1.ramon 2.lara inanin astrocenter pahali ama binnazdan daha kaliteli. Bu arada ister inanın ister inanmayın.Kimseyi inandirmak zorunda degilim. Ben sadece sizin iyiliginizi istedim .yine de kendiniz bilirsiniz
Banada %1500 geri gelecek dedi :) gelen oldu mu kızlar :)%1500 GLECEK KELİMESİNİ ZÜMRA HANIMDAN bende duydum umarım dediği gibi gidenler döner :)
Bu 3 kisi kimdir ?
Bana cok net iliskin olacak bu adamla dedi.2 aydir ses yok gerci bir yerde iyi merkur retroda gelen merkur retroda gider.kalici iliskiler icin 2 aralik sonrasi uygun sanirim oyle diyor astrologlar.Banada %1500 geri gelecek dedi :) gelen oldu mu kızlar :)
Bu binnaz da cogu yorumculara ozellikle fal attim dogru. Yorumculara ozellikle pembe tablo cizmeleri icin tembih yapmislar.Bunu bana su anda binnaz da calisan kisi soyledi.hatta katina falı bakiyo sadece
Hoşgeldın Lıla önce bınnazda sana bunu söyleyen ve sadece katına bakan kısı kım,madem konuyu actın ınan gercekten cok merak ettıgm ıcın soryorum.Bu bır.... Astrocenter da cok kaliteli medyumlar var. Bence orayi da deneyin
Hoşgeldın Lıla önce bınnazda sana bunu söyleyen ve sadece katına bakan kısı kım,madem konuyu actın ınan gercekten cok merak ettıgm ıcın soryorum.Bu bır...
Ikıncısı,daha yenı bır uyesın ve hemen konuya yukarıda alıntıladıgım cumlenın özetı bıcımınde mesajlar yazarak gırmıssın...Sen olsan ne dusunrdun böyle bır seyle karsılassaydın?
Ya Zümra bana gorusmede olacak bir şeyden bahsetti ama onun ustune iki defa gorustum sordugum kisiyle, soyledigi gibi bir sey olmadı. Gorusmelerde bana ciddi bir seyler soyleyecegini itiraf edecegini benim çok etkilenecegimi vs gibi seyler soyledi ama yok oyle bir sey olmuyor gayet havadan sudan konuşuyor. Buluşma tarihiniz son anda ertelenecek demişti ve ertelendi. Yani boyle dedigi sekilde ilerledigi icin olacak gibi gelmişti ama başka bir gorusmede mi olacak nedir anlamadım acaba Zümra bu sefer bilemedi mi ya.R riverarivera Sana zaman verdimi şu kadar sürede gelicek diye? Bende 2 ya da 7 Aralık diye hatırlıyorum Venüs retrosu bitiyor galiba. Bana en fazla 2 ay süre verdi dolmak üzere zaten ilişkin olmıcak ama mutlaka hesaplaşma olcak dedi
Beklentiye girince olmuyor falan deniyor ama biz bunun için fal baktırıyoruz. Fal baktır unut beklentiye girme ama o zaman inanmıcağımız şeylere niye bu kadar yüksek paralar ödüyoruz. Belkide bu sefer bilememiş olabilir senin böyle bi beklentin varsa onu hissedip söylemiş olabilirler. Zümraya ilk defa baktırdım anlık durumu teyit etme şansım yoktu verdiği tarihte dolmak üzere beklemedeyim. Sana zaman vermişmiydi?Ya Zümra bana gorusmede olacak bir şeyden bahsetti ama onun ustune iki defa gorustum sordugum kisiyle, soyledigi gibi bir sey olmadı. Gorusmelerde bana ciddi bir seyler soyleyecegini itiraf edecegini benim çok etkilenecegimi vs gibi seyler soyledi ama yok oyle bir sey olmuyor gayet havadan sudan konuşuyor. Buluşma tarihiniz son anda ertelenecek demişti ve ertelendi. Yani boyle dedigi sekilde ilerledigi icin olacak gibi gelmişti ama başka bir gorusmede mi olacak nedir anlamadım acaba Zümra bu sefer bilemedi mi ya.İşin garibi aynı şekilde bir konuşmayı Elfin de soyledi ama yok olmuyor oyle bi sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?