Binnaz Abla

kızlar nasılsınız ben yeni üyeyim siteyi açıkcası kullanmayı bilmiyorum.yeni öğrendim. Binnaz da calışan bi arkadasım var. bana binnaz ın bütün sırlarını söyledi . isterseniz size bütün dönen dolapları anlatırım. ben Allah korusun bi daha binnaz a baktırmam .Binnazda adam akıllı falcı sayısı cok az
binnazda baktırdıklarımı hepsini söyleyeyim size:

ilk açılışı seval öztürkoglu ileyaptım.
seval öztürkoglu: durugörü ile baktık %50 iyi %50 kötü. bi de soru dordugumda 50 tl tarot a yatırın ben tarot bakayım duru görü uygun degil dedi.sadece benim karakterimi bildi.verdiği tarihler fiyasko.hayatıma da 2 hafta icinde birinin girecegini söyledi tambi fiyaskoydu...
burcu özsoy:bu kadın bomba ötesi benim için.Her dediğini bir bir yaşadım.Para olaylarında cok iyi biliyo ve su an 6.000 tl para kazanıyorum atandım.
yagiz er:durum tespitleri sadece basarılıydı.diğer tespitler malesef tutmadı.
firuze ahu tanyeli:8 kere bakım baktırdım bu kişiye.1 tane falı orta dereceydi.ama ben bu kadına bayılıyorum.çok puan istiyor insanlardan.onu yapmasa daha güzel ama genel anlamda çok başarılı.
natali derinsu:tamamen fiyaskoydu.5 puan verdim o kişiye. tatlı dilli ve emek harcadığı için. ama malesef 5 puanı haketmedi gönül rızası ile vermedim.
yasemin kutay:tarot u güzel yorumluyo.ama hiç biri çıkmadı bana.
aren yıldırım:tek bi soru sordum çok pembeciydi.ama şans eseri falı tuttu. Anı iyi bilmiyor malesef.
Ates güçlü:dedikleri %70 tuttu.hisleri kuvvetli. denenebilir:)
miray su:mide bulandırıcı bi bakımdı.hepsini copy paste yapmış.
devrim uygar:bu kişiden acaba olumlu fal alan var mı.tamamen sallamasyon yapıyo. ya tutarsa diye..
Levent güneş:adam süper ya. tam bir astrolog. Boşuna diğer falcılar iyi zaman kaybetmeyin. düzgün bi astrolog a gidin yıldızınıza baksın.
emir can:tamamen fiyasko. agızdan laf alarak fal bakıyo.bu kişiye 20 tl verdim. sonuç çöp.
daha cokkk var ama ben binnaz ı bıraktım baktırırsam firuze ye ateş e ve levent e baktırırım...

kızlar ben astrocenter a geciş yaptım.Astrocenter da euro ile ama binnaz a göre çok çok kaliteli.özelllikle ben 2 kişiye baktırdım.
bayanlardan lara harika erkek bakımcılardan ise medyum ramon süper..

ramon a bu ay 6 kere baktırdım 120 euro verdim ama DeGDİ! ve 5 arkadasıma tavsiye ettim siteye..hepsi bu adam harika dediler. Hatta bir tanesi yorum bırakdı. Ramon çok tatlı sempatik kibar ve düşünceli bir insan. dakika basına para kazanmak için diğerleri gibi lafa tutmuyo.ANLIK durumlarda cok iyi.5 arkadasıma tavsiye ettim hiç yanılmadı. adam gibi gidin 20 dakika 18 euro verin ama binnaz daki gibi kazıklanmayın kızlarç..bu aradaRamon benim sevgilimden sonraki 2.adam.!!!

lara
bu kadın da süper tatlı dilli. verdiği tarihler tuttu. ama derin bakım bakmadı ramon gibi.

Bu binnaz da cogu yorumculara ozellikle fal attim dogru. Yorumculara ozellikle pembe tablo cizmeleri icin tembih yapmislar.Bunu bana su anda binnaz da calisan kisi soyledi.hatta katina falı bakiyo sadece .bende sitelere promosyon kodu ile fal baktiriyorum.indirimli yani. Memnun kalma oranim sadece 3 falcı. gidecekseniz bu 3 falciya gidin dedim .memnuniyet oranım da yuzde 60 degil..bence iyi hesap yapin.gercekci pembe tablo cizmeyen insanlara gidin. Ben binnazdaki cogu seyi de yasadım gördüm .hep pembeci insanlara baktirdim hayatim kotu gitti. Astrocenter a da promosyon kodu ile gittim. Sadece 2 kisiden memnun kaldım 1.ramon 2.lara inanin astrocenter pahali ama binnazdan daha kaliteli. Bu arada ister inanın ister inanmayın.Kimseyi inandirmak zorunda degilim. Ben sadece sizin iyiliginizi istedim .yine de kendiniz bilirsiniz

Yani acikcasi bu fal sitelerinin hepsi al birini vur otekine.hepimiz de her seyin farkindayiz ama baktirmadan da duramiyoruz iste. yoksa birinin digerinden daha kaliteli oldugu filan yok kimsenin gelecegi bildigi de yok. burdaki cogu kadin fali gelecegi ogrenmek icin degil iyi seyler duymak icin moralini yukseltmek icin ya da baktirdigi falciyla bir samimiyeti varsa bir dosta anlatir gibi dertlesmek icin baktiriyor.su site iyi bu site kotu yok surda dolap donuyo gibi seyler cok sacma.dolap donmeyen rant kasmayan yer mi var Allah askina.

O dogru bak . Bana göre astrocenter daha gercekci. Ama binnaz da nedense 3 kisi bana durust davrandı. Yani bence pembe tablo cizen birine gidip yalandan kendini mutlu edeceklerine gercekci olsunlar. Ben gercekciyim mesela

Bu 3 kisi kimdir ?

Bu 3 kisi kimdir ?

Firuze ahu tanyeli benim bitanem. Ama son dedigi sevgilin nişanı atacak dedi.Ve evleniyoruz.8.falda patladı. Siz istiyosunuz diye pembe hayaller asla kurdurtmaz.

Ates güçlü bu kisi tatlı dilli guler yuzlu bana dedigi tarihler %100 tuttu.Bence şans eseri bildi dicem ama insan bu kadar da sallayamaz ki. Evlilik var mayista dedi ve evleniyorum.

Levent güneş dogum bilgilerinizi alıp dogum haritanızı cıkarıyo. Ve benim dogum haritamda % 100 gercek bilgiler verdi.50 tl verdim ama helali hos olsun. Her dedigi cikti. Upuzun detaylı yorum yazıyo.cok kibar bi beyefendi. Sok oldum. Zaten astroloji bakan kisilere gidin normal falcilara degil. Bi de herkesi denemeyin. Enerjiniz kime uyuyosa ona gidin. Ben su an binnaz ı bıraktım astrocenter da baktiriyorum. Astrocenter da cok kaliteli medyumlar var. Bence orayi da deneyin

Banada %1500 geri gelecek dedi :) gelen oldu mu kızlar :)
Bana cok net iliskin olacak bu adamla dedi.2 aydir ses yok gerci bir yerde iyi merkur retroda gelen merkur retroda gider.kalici iliskiler icin 2 aralik sonrasi uygun sanirim oyle diyor astrologlar.

Bu binnaz da cogu yorumculara ozellikle fal attim dogru. Yorumculara ozellikle pembe tablo cizmeleri icin tembih yapmislar.Bunu bana su anda binnaz da calisan kisi soyledi.hatta katina falı bakiyo sadece

. Astrocenter da cok kaliteli medyumlar var. Bence orayi da deneyin
Hoşgeldın Lıla önce bınnazda sana bunu söyleyen ve sadece katına bakan kısı kım,madem konuyu actın ınan gercekten cok merak ettıgm ıcın soryorum.Bu bır...

Ikıncısı,daha yenı bır uyesın ve hemen konuya yukarıda alıntıladıgım cumlenın özetı bıcımınde mesajlar yazarak gırmıssın...Sen olsan ne dusunrdun böyle bır seyle karsılassaydın?

Merhaba arkadaşım
Hoşbuldum .beni özenle karsılayan bi kisiye rast geldim şükür. Foruma uzun zaman once uye oldum.konulari takip etmeyi bugün ogrendim. Binnaz abla basligindaki mesajlari okuyorum. Fal baktirmayi cok severim. Onun icin bi an heyecana geldim goruslerimi yazayim dedim.

R riverarivera Sana zaman verdimi şu kadar sürede gelicek diye? Bende 2 ya da 7 Aralık diye hatırlıyorum Venüs retrosu bitiyor galiba. Bana en fazla 2 ay süre verdi dolmak üzere zaten ilişkin olmıcak ama mutlaka hesaplaşma olcak dedi

Ya Zümra bana gorusmede olacak bir şeyden bahsetti ama onun ustune iki defa gorustum sordugum kisiyle, soyledigi gibi bir sey olmadı. Gorusmelerde bana ciddi bir seyler soyleyecegini itiraf edecegini benim çok etkilenecegimi vs gibi seyler soyledi ama yok oyle bir sey olmuyor gayet havadan sudan konuşuyor. Buluşma tarihiniz son anda ertelenecek demişti ve ertelendi. Yani boyle dedigi sekilde ilerledigi icin olacak gibi gelmişti ama başka bir gorusmede mi olacak nedir anlamadım acaba Zümra bu sefer bilemedi mi ya. İşin garibi aynı şekilde bir konuşmayı Elfin de soyledi ama yok olmuyor oyle bi sey.

Beklentiye girince olmuyor falan deniyor ama biz bunun için fal baktırıyoruz. Fal baktır unut beklentiye girme ama o zaman inanmıcağımız şeylere niye bu kadar yüksek paralar ödüyoruz. Belkide bu sefer bilememiş olabilir senin böyle bi beklentin varsa onu hissedip söylemiş olabilirler. Zümraya ilk defa baktırdım anlık durumu teyit etme şansım yoktu verdiği tarihte dolmak üzere beklemedeyim. Sana zaman vermişmiydi?

Yuzde 1500'cu arkadaslarima haber veriyim dedim ve ben şok. Zumra benim eskisi icin yuzde 1500 iletisim haber var demisti ve bugun mesaj geldi... buarada ben baskasi icin baktirmistim o arada bi oncekini de soylemisti (bugun mesaj gelen) yani o kismi tuttu... diger vadeler icin beklemedeyim...

Zümranın bundan bi önceki falı bana hiç çıkmamıştı ama ilk falları çıktığı için tekrar fal atmıştım. Dediği şeyler olmadı. Tek bildiği yakın zamanda mesajlaşma olacak sana yazacak vs idi. O oldu ki olacağı belliydi adamla aynı iş yerindeyiz işle ilgili bişey için zümranın dediği sırada yazacaktı, özel bi mesajlaşma değildi.
Sen bi sıkıntı çıkaracaksın 1-2 haftaya dedi, olmadı. Görüşme olacak ondan gelecek yüzleşeceksiniz dedi oda olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…