Binnaz Abla

Ben Zumra'yı naıf bır tarzla olumsuz konusmaktan cekınmeyen bırı olarak bılırdım,degısmıs demekkı...Son yorumlarda hep olumlu konusuyormus gıbı bır ızlenım edındım,yanlıssam düzeltın ama gerçekten böyle anlaşılıyor durum...Son falında bana da 2 vade demıstı yuzde 1500:) kasımın sonunu bulmaz....Yok anam 2. vade dolalı çok oldu,kasım bıttı....:)

Bır de geçen luciferr 'le konustum, bana gelen ılk-tek yazılı Bergüzar falını ona gönderdım o da bana ona gelen Bergüzar yorumunu gönderdı (bılmeyenlere not: Sımdıkı Zumra eskı yıldızname'dekı Berguzar) 2 fal da yazılı ama bendekı fal yazım dılı,anlatımı...çok daha olgun bırı yazmıs gıbı o kadar guzelkı hala hayranlıkla okuyorum ama luciferr 'e gelen fal...Benım aldıgım sesli yorumdakı gıbıydı,benım falım kadar derın...degıldı.....

O ılk fal benım ıcın hala mucevher kadar degerlıdır...Keske hep öyle kalsaydı...

2 vade dedi ama 1.5 ay olmus baktirali .2 hafta degilse 2 aydir diye dusunuyorum.

Tum site olumlu konustu tek olumsuz konusanlar Duru Ersoz ve Aslihan Yilmaz.En yuksek puanli cogu kisiye baktirdim sevdar,doga ,ares,zumra ,firuze,aleyna ,alora ,biray demir .Hepsi olumlu artik durdum .Bekliyorum baktirmiyorum .Cunku umidim tukendi.Ama 2019 senesi icin bu kisi olmazsa bile umutlu ve pozitifim.Modum iyi :))))

babyster peki sana kesin olacak gibi cümleler mi kurdu? Sanırım zümra herkese kesin konuşuyor
Ya benim durumum biraz karışık. Kesin dönecek gibi bişey değil, biz zaten görüşüyoruz da uzun süredir ne sevgiliyiz ne değiliz ne bileyim bi sürü saçma sapan durum bunun gibi var. Oda işte bu durumlarla yüzleşeceksin konuşacaksınız ciddi ciddi falan dedi, olmadı öyle bişey. Sen buna karşı bi yanlış yapacaksın gönlünü almaya çalışacaksın dedi ki bu 1-2 hafta içinde olacak çok yakın dedi oda olmadı.

Doğaya baktırdın mı canım? Doğa olumsuzuda tak tak söylüyor çünkü

Sana kesinlikle katılıyorum. Sesi falda bide yarısında yazdıklarını okuyor, haa özenli çoğu falcıya göre hala hakkını yiyemem ilk fallarıda en ince detayına kadar çıktı ama büyü bozuldu derler ya öyle oldu zümrada.

Doğaya baktırdın mı canım? Doğa olumsuzuda tak tak söylüyor çünkü
Baktirdim aslinda sitede en begendim doga cok degisik seyler soyledi o da cok degisik seyler soyledi.Onun dedigi surec zumra ile paralel ama birebir ayni degil.Doga daha detayli ve olumsuz kisimlar uyarilarda var ,zumra daha pozitifti.

Doga mı zümra mı firuze mi hangisi daha sevecen ve cok derin bakıyo

Uzun lafin kisasi bundan 3 4 yil once yine boyle online fal deneyimin olmustu herkes olumlu konusurken sonuc olumsuz ve hazin bor sondu .O yuzden ne diyoruz fali inanma ve falsiz kal :)).Onume bakicam beklentisizce cunku obur turlu biz yipraniyoruz .Hakkimizda hayirlisi guzel dilekler dileyin jupiter yay a gecti guzel bir donem olacak hersey icin bol bol isteyin .Iyi geceler kizlar .Daha da uzun bir sure baktirmicamki enerjim temizlensin .

Aynen insan beklentiye giriyor cünkü Zümra anlık durumlarızaten iyi bilir bir de bana aoyledigi sekilde oluyordu hep. O yuzden de beklentiye girdim. Zaman vermedi çok çok uzak hissetmiuorum demişti bir ay geçti falın uzerinden.

Aslında bana olumsuz sonu ilişki olmıcak dedi ama 1500 geri dönüş alıyorum hesaplaşacaksınız geldiğinde kabul etme falan dedi. Benim ilk falım kesinlikle çok detaylı çok güzel dolu dolu bakmış hakkını yiyemem. Birde 2 ay sürmeyecek dönmesi demişti Kasım sonu süre bitiyor

Bılmıyorum su an kafam cok cok karıstı bendekı ve dıger falı karsılastırınca...Sankı 2 farklı ınsan...Eskıden burada benım de taraf oldugum bır tartısma cıkmıstı Zumra Huma'mı acaba dıye...O an yok dedım ama Huma'nın su an fal baktıgı sayfasına bakınca kullandıgı kalp seklini "<3" Zumra da sıkça kullanır....Kımbılır belkı de akrabadırlar,ıyıce paranoyak olduk ıyı mı? Yakında anama da "acaba sen anam olabılırmısın" dıye sormaya baslayabılırım,hale bak.....

Zumra banada aynen boyle demisti ve kasim sonu iletisiminiz olacak gorusmeniz demisti sanirim kasimin sonuna geldik :) ve sizin baktirdiklariniza bende genel olarak baktirdim hep olumluydu coguda kasim sonu demisti zaten. Yalniz bende soyle bir durum oldu ben baktirdigim.kisinin benle konusmak istedigini birinden duydum ama istemiyorum dedim olursa oyle bir durum yada olmazsa zaten kimler payladi ne oldu bitti yazacagim

İkisine de baktırdım simdi okudum da benzer cumleler kuruyorlar evet ama birebir aynı cumleler degil sadece benzer seyler yani şoyle olması var, boyle olması var gibi. Huma’ya uc defa en az fal baktırmıştım, hiçbir şey bilememişti o yuzden aynı olduklerını dusunmuyorum. Zümra yurtdısında yasıyormus zaten, Huma Bal ilişki koçlugu yapıyormuş Turkiye’de, instagramda da sayfası varmış tam bilmiyorum oradaki ismini.sbla kardeş falan olabilirler belki bilemiyorum :)

Zumrayi da Dogayi .da durust buluyorum.Vadeler konusunda biraz daha sans verilebilir.Ama binnazda diger bircok isim pembeci o da bir gercek.

selam kızlar , şu geçmiş falları okumaya o kadar üşenmeme rağmen doğa ve zümra nın yorumlarını tekrar kontrol ettim doğa kesinlikle nükleer bomba etkisinde patlamış bende , zümrada aynı şekilde patlamış şeker bıcır bıcırlar ikiside ama fal konusunda kesinlikle doğru değiller diye düşünüyorum elfin onlara nazaran daha iyi fakat oda ilk zamanlardaki gibi değil oda hislerle bakmayı bıraktı diye düşünüyorum yani özetle onlardan tekrar yorum almayı tercih etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…