Binnaz Abla

ares bana 4gün içine konuşma var dedi ama bu yüzyüze de olmayabilir dedibirgün sonra mesajlaşma oldu ve mesajlaşma sürecini sen başlatacak dayanamayıpmesaj atacaksın dedi.dediği gibi oldu.
ardından bir tartışma görüyorum.ve ayrılık dedi.
tartışma olmasına ramak var.doğru
bahar hanım naif kibar

Astrocenter medyum ramon.
Yıldızname.com elmira koç
BinnaZ da levent günes

Kızlar çok fazla fal baktırmıyorum ama burayı takip ediyorum biliyorsunuz. Binnazda iki kişiye baktırdım biri zümra lal biri banu sağlam. Zümra gerçekten çok güzel yorumluyor çok hisli birisi yalnız verdiği vade doldu karşı tarafın yaşıcağı şeylerden bahsetti onları yaşasa muhakkak haberim olurdu ama olmadıda aramadıda yani patladı. Bilmiyorum vadeye takılmamak lazım belki daha sonra çıkarsa yazarım. Banu ise zümra gibi hisli değil kartların anlamını söylüyor. Çok pozitifti ki bence hiç oluru yok onuda beğenmedim.

Fal sepeti yağmur nasıl acaba kızlar biraz arattım şöyle ama son zamanlarda baktıran var mı?

Ben ilkim acar ve ceren aydin a baktirdim. Cok genel gecer seyler söyledi.fiyaskoydu. bu binnaz a her önüne geleni aliyolar.Azicik binnaz kalite düskünü olsa fena olmaz. Hepimizin falı patlıyo. Bize de yazık ya..

Ben Aleyna Yıldızlara baktırdım hem olumlu hem olumsuz şeyler söyledi durum analizi gayet iyi fakat geleceği bilmiyorum baktırıp tutan var mı acaba ? Çok büyük paralar vermek istemiyorum en fazla 500 krediye kadar önerisi olan var mı ??

kahve ise baran umut diyorum ben memnunum kendisinden deneyin inşallah sizde memnun kalırsınız

binnaz da ki falcılari da buraya yazmamak lazım sanırım civan ılhan yazdım geçen gün 100 tl den 150 tl ye çıkarmış fiyatını şaka gibi

Merhaba kızlar,bişey sormak istiyorum sizlere.Her ne kadarda falı bırakmış olsam da yine de denk gelip dikkatimi çeken birşey oldu.Ama sadece bir soru bu , asla doğrudur demiyorum
Binnaz abladaki Sevinç Deniz'in fotografı Tellwe'deki Chitra'ya benzemiyor mu sizce de ? Yada bir tek ben mi benzettim ( Artık hayalde görüyor olabilirim )

Gercekten cok benziyo ben şok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…