ares bana 4gün içine konuşma var dedi ama bu yüzyüze de olmayabilir dedibirgün sonra mesajlaşma oldu ve mesajlaşma sürecini sen başlatacak dayanamayıpmesaj atacaksın dedi.dediği gibi oldu.Kızlar Ares Levi mi yoksa Bahar yağız mı anda daha iyidir? İkisini de beğenmiştim ama tekrar okudum ve dinledim fallatı Ares karşı taraf için sana zararı olmaz, iyi biri demiş, Bahar Yağız eğer devam edersen uzulursun, uzer bencil biri demiş sizce hangisi daha iyi olabilir karakter tahmininde?
Ben baktirdim cikmadi hic bir soyledigiFal sepeti yağmur nasıl acaba kızlar biraz arattım şöyle ama son zamanlarda baktıran var mı?
kahve ise baran umut diyorum ben memnunum kendisinden deneyin inşallah sizde memnun kalırsınızBen Aleyna Yıldızlara baktırdım hem olumlu hem olumsuz şeyler söyledi durum analizi gayet iyi fakat geleceği bilmiyorum baktırıp tutan var mı acaba ? Çok büyük paralar vermek istemiyorum en fazla 500 krediye kadar önerisi olan var mı ??
kahve ise baran umut diyorum ben memnunum kendisinden deneyin inşallah sizde memnun kalırsınız
Cvan daha once 15000 di diye hatirliyorum acaba sonra indirim mi yapmisti?binnaz da ki falcılari da buraya yazmamak lazım sanırım civan ılhan yazdım geçen gün 100 tl den 150 tl ye çıkarmış fiyatını şaka gibi
ben 100 tl ye baktirdim 20 gün oldu amaCvan daha once 15000 di diye hatirliyorum acaba sonra indirim mi yapmisti?
Ben baktirmayi dusunuyordum baydir fal baktirmiyorum 150 tl gorunce vazgectimbinnaz da ki falcılari da buraya yazmamak lazım sanırım civan ılhan yazdım geçen gün 100 tl den 150 tl ye çıkarmış fiyatını şaka gibi
bende baktirmam yazık günah 10 dakika için o kadar para verilmezBen baktirmayi dusunuyordum baydir fal baktirmiyorum 150 tl gorunce vazgectim
Gercekten cok benziyo ben şok :)Merhaba kızlar,bişey sormak istiyorum sizlere.Her ne kadarda falı bırakmış olsam da yine de denk gelip dikkatimi çeken birşey oldu.Ama sadece bir soru bu , asla doğrudur demiyorum
Binnaz abladaki Sevinç Deniz'in fotografı Tellwe'deki Chitra'ya benzemiyor mu sizce de ? Yada bir tek ben mi benzettim( Artık hayalde görüyor olabilirim )
Binnaz’da 3-4 kişi var tavsiye edebileğim, top 3 Elfin, Zümra ve Ares Levi bir de Bahar Yağız iyiydi fiyatı da diğerlerine gore uygun.Günlük hediye kredilerle 1100 kredi biriktirdim. Sabredince oluyormuş
Yalnız baktırmayı düşündüğüm kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?