Binnaz Abla

Yok hayir, daha once besiktasta calismis. Simdi bakirkoyde laf cafede. Hic pembeci degil malesef. Ama umutlanmaktan iyidir. Enerjisi bana iyi geldi. Umarim sana da iyi gelir.

Kızlar katina icin 150 tl ye baktircam havuza dusursem 150 tl den zumra mı doga mı alır fali sizce

Ya aslında turgut bıcakcı ya da zümra lal ilgimi cekiyo

Yok mu şöyle adamın hayatında biri varsa söyleyecek pembe tablo çizmeden yok seviyor yok geri dönecek demeden açıkça gerçekleri söyleyecek biri

Arkadaslar yildizname.com.tr ye de gidin orada da cok güzel bakım yapıyolar. Ben hepsine baktirdim memnun kaldım. Bi tek baktirmadigim zümra ve doga kaldi

Ben ona kahve yolladim enerjimiz tutmadi diye iafe etti siz ne baktitdiniz
ben 3 seneye yakındır baktiriyorum bir kez kahve baktirdim onun dışında genelde tarot yada katina baktiriyorum kendisi bazen su falini uygun gördüm sana der suya bakar sanırım baktiranlara diyor bazen enerjimiz uymadı diye benim iki arkadaşımın falini da iade etmişti kuzenim olumsuz da olsa lütfen bakın diye yazıp tekrar gönder di o zaman bakmıştı ona da çıktı bilmişti

Ben bi kere denemiştim ama iade etmişti. Dediklerini teyit ettinizmi gerçekten doğru mu söyledikleri.
benim 3 seneye yakındır bu şekilde bir kac ayda baktirdigim tek falcı kendi adıma ben memnunum dediği bir çok şeyi yaşadım uyarır beni dikkat et der nasıl davranmam gerekir söyler bilemiyorum tabi uzun zamandır belki baktirdigim için belki daha özenli bakıyordur bana ama genel olarak biliyor ben tavsiye ederim en azından fiyatı uygun

Merhabalar uzun süredir dışarıdan sizi takip ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır fal baktırıyorum. İnanın harcadığım paranın hadi hesabı yok. Herkesin derdi ile hemen hemen aynı. Çıkan veya çıkmayan fal haberleri ile geldim.

Binnaz Abla
Elfin Demet : terapist olduğuna inanıyorum çok naif, kibar kartlara hakim ve pozitif enerji insana veriyor. Falı kısmi çıktı.
Doğadan : Kart okuyucusu beğenmedim.
Zümra Lal : Kart okuyucusu beğenmedim (ayrıca hüma balı namı diyar ilişki koçu bal taklit ediyor) İlişki koçudan 5 seans aldım ve tarzını çok iyi biliyorum.
Ares Levi: His falan yok ağzı iyi laf yapiyo asla dönmez dedi ama adam döndü
Didem solmaz : Uzak durulması lazım.
Pelin Bilge: Bu kadını gerçekten çok seviyorum ve emek veriyor söyledikleri kısmen çıktı.
Armina Türkay : İlk defa yorum aldım. Çok beğendim, emek veriyor naif, dürüst hisli biri falı kısmen çıktı.
Ezgi Düşsel : Çok emek veriyor falı çıktı ama profili kapanmış
Umut ışık : Patladı
Sanem Aslan : Patladı 95 tl etmez :)
Tellwe
Geysu : Harika biri çok seviyorum onu falı cıktı.
Nakta : Asla gitmem patladı. 3 ayrı hesaptan attım hepsinde farklı hikayeler söyledi.
Chitra patladı
Yeşilçingene iade etti.
Yulee: Upuzun ayrıntılı bir faldı çok beğendim kısmen falı çıktı.
Medyum zangons : Fiyasko
Ecem 23 : Çok hisli mutlaka deneyin.
Falsepeti: Yağmur : Uzakkk durun
Alex : Çok saçmaydı.
Buğra : Herkese aynı hikaye
Ve arkadaşlar yazamadıklarım var ama genel olarak böyle şu an sevgilimle barıştım umarım sizde ne için bakıyorsanız hakkınızda hayırlı şekilde gerçekleşir.

Pelin bilge kısmen çıktı derken bilemediği şeyler de var mı yani?

Falsepeti yagmurun nesi var kiz?

Ben baktirdim, 2018 bitmeden olacak dedi ben tabi asiri pembeci buldum bakalim

Elfin ve Ecem23 ben de seviyorum ama Ares ve Zümra’yı da hisli buluyorum bende ikisi de iyiyidi Zümra’nın onceki falları çıktı, Ares’e yeni baktırdım anlık çok iyi buldum tabi gelecek dedikleri çıkar mı bilmiyorum. Yulee de bana 3 satırlık ozensiz bir fal gondermişti, tellwedeki Yulee mi ayrıntılı uzun fal atmıştı sana?

bana olumlu yada olumsuz hiçbirşey hissetmiyorum demişti hep aklımda kaldı ama bir daha göndermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…