- 6 Aralık 2018
- 4
- 10
- 1
- 40
Falsepeti yagmurun nesi var kiz?
Ben baktirdim, 2018 bitmeden olacak dedi ben tabi asiri pembeci buldum bakalim
Elfin ve Ecem23 ben de seviyorum ama Ares ve Zümra’yı da hisli buluyorum bende ikisi de iyiyidi Zümra’nın onceki falları çıktı, Ares’e yeni baktırdım anlık çok iyi buldum tabi gelecek dedikleri çıkar mı bilmiyorum. Yulee de bana 3 satırlık ozensiz bir fal gondermişti, tellwedeki Yulee mi ayrıntılı uzun fal atmıştı sana?
Lizya senin yazdıklarını çok okurdum ama inan zumra öyle aman aman 150 tl hakedecek bir falcı değil kaldı ilişki koçu bali taklit ediyor. Onun cümlelerini bile hakkımda kısmında kullanmış. Tercih meselesi bir şey diyemem.
Elfini çok severim bana çok iyi geliyor sesi olsun söyledikleri olsun terapi gibi :) Aresin ağzı iyi laf yapıyor ve kadınları nasıl etkileyeceğini iyi biliyor.
Evet tellweki yulee uzun ayrıntılı bakmıştı baya emek vermişti ve çok şaşırdığım ayrıntıları bilmişti. Bir dönem hastaydı ondan belki kısa bakmıştır. Bir ara burada çok övüldü bende gidip bsktirdim.
Sevdar avaz var ayy o kadının hiç bir şey bildiği yok his falan yok. 1500 yazık.
Evet Elfin'in tarzini ben de cok seviyorum bana tamamen cikan fallari oldugu gibi kismen cikan fallari da oldu ama onun yeri ayri bende. Bana cok nokta atislari ve sasirtan fallari da oldu ve sunu farkettim bazen cok uzun vade de gecse dedigi seyler oluyor, bazi dediklerini yasamadim ama o kisimlar da olabilir tarzinda konustugu seylerdi. Emin bir sekilde soyle olacak dedigi durumlarin cogunu yasadim. Huma'yi biliyorum ben de bir ara 3-4 fal atmistim ve haklisin tarzlari cok benziyor hatta burada acaba ayni kisiler mi demiserdi ama ben olmadiklarina eminim. Zaten Huma bana ic bilememisti. Sevdar'in bazi kisimlari tuttu ama detaylari bilemedi ve fazla abartili bir yorumdu, hisli oldugunu ben de dusunmuyorum tamamen kart odakli yorumlamisti.Lizya senin yazdıklarını çok okurdum ama inan zumra öyle aman aman 150 tl hakedecek bir falcı değil kaldı ilişki koçu bali taklit ediyor. Onun cümlelerini bile hakkımda kısmında kullanmış. Tercih meselesi bir şey diyemem.
Elfini çok severim bana çok iyi geliyor sesi olsun söyledikleri olsun terapi gibi :) Aresin ağzı iyi laf yapıyor ve kadınları nasıl etkileyeceğini iyi biliyor.
Evet tellweki yulee uzun ayrıntılı bakmıştı baya emek vermişti ve çok şaşırdığım ayrıntıları bilmişti. Bir dönem hastaydı ondan belki kısa bakmıştır. Bir ara burada çok övüldü bende gidip bsktirdim.
Sevdar avaz var ayy o kadının hiç bir şey bildiği yok his falan yok. 1500 yazık.
Banu Dogru'nun patlamasina sevindim, bana fali cok negatifti olumsuzdu umarim cikmaz demkistim.Falalem :
REZZAN ABLA
BANU DOĞRU
NALAN ABLA
ESTER KİRA
hiçbiri tutmadı patladı
Lizya senin yazdıklarını çok okurdum ama inan zumra öyle aman aman 150 tl hakedecek bir falcı değil kaldı ilişki koçu bali taklit ediyor. Onun cümlelerini bile hakkımda kısmında kullanmış. Tercih meselesi bir şey diyemem.
Pelin bilgeye ben sanirim iki sene once baktirmisim gercekten cok alakasiz bir fal bakmis banada zumra ve ares leviyi bende begeniyorum bu aralar engin gumus hakkinda kotu yorumlar okuyorum ama ne bileyim o adaminda anlik durum ve karsi taraf yorumlari bende iyiydi kahvede seviyorum o adamin bakiminiben çıkmayan fallarımı yazayım arkadaşlar boş yere paranıza yazık olmasın
Binnaz
Şevdar ayaz:uzun süredir fal bakıyor olmanın vermiş olduğu laf kalabalığı .hissiyatsız bir yorumcu .
Dediklerini yaşamadım
Eyüp Deniz:
Kasım 15 vade vermişti o falı dinleyerek uyuyordum:)bir nevi terapi patladı süreç çok başka ilerledi.
Merve Katre :
nasıl baygın bir enerjisi var üstümden atamadım günlerdir.Hissiyat yok nokta atışı yok .Dediği de olmadı.
Engin Gümüş:
Öncelikle danışanlarına saygılı olmalı .Olumsuzu duymak hepimizin istediği pembe yalanlara inanmak istemiyoruz hiç birimiz 9 dakikalık kayıtta aynı şeyleri tekrarlamış hissiyat yok öngörü yok adma kötü :)anladım kötü de ben yorumöngörü için geldim bir daha asla denemem
Ares Levi :
4 kez fal baktırdım
Dün tekrar dinledim kayıtları .ben dediklerini yaşadım.iletişim tairhlerini verdi tuttu.
Kişinin neden uzak kaldığını bildi.gelecek öngörüsü umarım çıkar
süreyi de iyi kullanıyor
Bahar yağız:
Çok pembe tablo çizi mutlu aşık lar kavuştu falında .Vade vermişti.
20 aralık 20 ocak .bekleyip göreceğiz.
Ama yeniden baktırmam
Zümra Lal:
Zümra Hanım hissiyatsız değil bence
Bir kıskançlık durumu olacak dedi aklımda bile yokken böyle bir durumla karşılaştım.
İletişim var dedi oldu.
İlişki çok uzun vadede olur dedi aynen dediği gibi ilerliyor.
Bakalım Bekleyip göreceğiz.
Pelin Bilge :
O kadından nefret ettim .Verdiğim paraya yazık.Hisiyatı çıkmadı .asla olmaz dediği adam dün mesaj attı .onun yüzünden ben sabaha akadar ağlamıştım 13 dk ses kaydı megatif enerji
Herkese merhaba. Ben de Hayalatolyesii gibi dışarıdan takip ediyordum sizleri ve hepinize teşekkür etmek istedim. Hayatımın belki de en zorlu 6 ayını geçirdim, hem duygusal anlamda hem başka konularda... ve daha önce hiç alışkanlığım olmadığı halde, son 6 aydır çoğunlukla Binnaz Abla olmak üzere, epeyce fallara sardırdım. Sizlerin görüşleri çok yararlı oldu bu süreçte. Sağolun...
Artık bu dönemi arkamda bırakmayı umuyorum. Bundan sonra belki yine eskisi gibi, ayda yılda bir baktırırım, keyif için.
Baktırdıklarım tamamen boştu diyemem, ama öngörülen olumlu gelişmeler olmadı. Özet olarak aktarayım:
- Eyüp Deniz: ilk falda verdiği tarih doğru çıktı. Eski erkek arkadaşım iletişime geçti gerçekten... ama alakasız bir konuda yardım istemek için :))) Onun dışında Eyüp'e biraz terapi niyetine devam ettim ben de.
- Ares Levi: bir kez baktırdım ve geçmiş/anlık durumla ilgili açık ara en çok etkileyen o oldu. İlişkimizin ne kadar sürdüğünü, hangi döneminde ne yaşandığına kadar bildi. Karşı tarafı da mükemmel anlattı. Ama ilerisi için bilemem.
- Elfin Demet, Doğa Dan, Zümra Lal, Arnisa Bahadır da anda en beğendiklerim arasında (hepsine bir kez baktırdım). Enerjiler tuttu sanırım. Karşı tarafın geri dönüşü için, 4'ünün verdikleri vade de aynı (ocak ayı). Ben o kısmından umutlu değilim artık :) "Hayırlısı".
- Mert Göktürk ve Biray Demir'e de sık danıştığım zamanlar oldu. Kişi analizleri iyiydi, gecikmeli olarak bazı dedikleri de oldu.
Arnisa Bahadır ve 1-2 kahve falı dışında, bu yazdıklarım hep Katina. İzmirli olmanın da etkisiyle belki... :)
Fal sepeti, Tellwe, fal kutusu ve Yamiba'ya da danışmışlığım var, ama epey oldu ve en çaresiz hissettiğim/yeni ayrıldığım zamanlar olduğu için rastgele gönderiyordum ve pek hatırlamıyorum. Tekrar bakıp paylaşırım belki.
Güzel bir gün ve haftasonu geçirmeniz dileğiyle.
lunao6 ya ulaşan var mı en son görüldüğü tarih nedir?
ahahah çok tatlısın aynı kafa karışıklığını yaşadım kendisi baya esrarengiz birkaç arkaştan duydum da sonra forumda tarattım nasıl görmemişim bunu, araştırdığım kadarıyla gizli çok iyiymiş gelmeyecek mi acabaprofilinde 3 ay önce görüldü yazıyor, en son yorum alan kişi yorumu 3 yıl önce ,duvarında kendisinin yazısıda 4 ay önce,bekleyen fal yok sadece uzakta görünüyor :)
Fal atıp denesek mi belki geri döner:)ahahah çok tatlısın aynı kafa karışıklığını yaşadım kendisi baya esrarengiz birkaç arkaştan duydum da sonra forumda tarattım nasıl görmemişim bunu gizli çok iyiymiş araştırmalarım gelmeyecek mi acaba
şuan kredi yükledim ve yapıcam bunu allahtan ücreti uygun unutacağim bır para :) inşallah bir gün bakar :) bildirim gidiyor sanırım belki görüp gelebilir tellweye yazdım da biz de ancak siteye girerlerse iletişim kuruyoruz falcılarla dediFal atıp denesek mi belki geri döner:)
ahahah çok tatlısın aynı kafa karışıklığını yaşadım kendisi baya esrarengiz birkaç arkaştan duydum da sonra forumda tarattım nasıl görmemişim bunu, araştırdığım kadarıyla gizli çok iyiymiş gelmeyecek mi acaba
Bende deneyeceğim:))şuan kredi yükledim ve yapıcam bunu allahtan ücreti uygun unutacağim bır para :) inşallah bir gün bakar :) bildirim gidiyor sanırım belki görüp gelebilir tellweye yazdım da biz de ancak siteye girerlerse iletişim kuruyoruz falcılarla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?