ya yok ben attım kitledim paramı belki hiç gelmeyecek gelirse ben direk yazarım sana boşa yükleme yapmaBende deneyeceğim:))
Tamamya yok ben attım kitledim paramı belki hiç gelmeyecek gelirse ben direk yazarım sana boşa yükleme yapma
Bana söylenenleri okur gibi oldum :) ayni seyler birebirKatılıyorum :) Ama ben biraz abarttım geçen aylarda. Zaten o yüzden kartlar da şaşırdı herhalde :))) çünkü evet, en olumsuz ve gerçekçi konuşanlar bile "geri dönüş var, sizin hikayeniz de karşılıklı duygularınız da henüz bitmemiş" gibi şeyler söylediler. En fazla "ama seni yine çok uğraştırır ve üzer" dediler.
Ama bana pek öyle gelmiyor artık. Galiba ben biraz "seven dayanamaz ve döner" diyenlerdenim. 6 aydır ayrıyız, nerdeyse 2 aydır da hiçbir görüşme/haberleşme yok.
Zümra Lal farklı olarak geri döndüğünde benim istemeyeceğimi ve zaten şu an yoluma bakmaya başladığımı söyledi. Doğru galiba :))
merhaba ben de doğadanı cok seviyorum hic ummadıgım seyleri cıktı. zumra cıktı . bir de elfin hanımın ilk falı cıktı komple .1 yıldan fazladır ne paralar harcadım şu sitede sanırım hala da devam edicem. hepimizin dediği gibi amaç moralimizi düzeltmek iki güzel laf duymak ama bu umut bizi daha da kötü ediyobaktırdıklarımı söylemek istiyorum bende
sevdar avaz: güzel sohbeti var çekip çeviriyo insanı ancak hiçbi dediği çıkmadı
ares levi: o kadar çok nokta atışı yaptı ki ağzım açık dinledim ama gel gelelim dedikleri çıkmadı
doğa dan: çok kez baktırdım geç de olsa dediği bazı şeyleri yaşadım
nil güneş: kesin net konuşuyo ama fıs
benna küçüker: dediği çıkmadı
kemal devrim: dost gibi arkadaş gibi konuşuyor ama fıs
serkan arslan: nokta atışları oldu süreç dediğine benzer şekilde ilerledi ama bi daha hiç baktırmadım tekrar denesem mi diye düşünüyorum
selma aydın: ilk 1-2 falında tarihler tutmuştu sonrası fena şekilde patladı demekki tesadüfmüş
gonca polat: vadesini bekliyorum
zümra lal: gonca ile benzer şeyler söyledi aynı vadeyi verdi aşağı yukarı bekliyorum
elif ışık: patladı
zeynep aksu: bu adamı 3 ay bekle bişe yapmazsa artık bekleme dedi o 3 ay içinde adım attı adam
irem çerkez: tam bi saçmalıktı
meral saydam: tam bi saçmalıktı
simdilik aklıma gelenler bunlar
özetle favorilerim: doga dan, zamanlar çıkmasa da an da en iyisi ares, serkan arslan...zümra ve gonca da beklemede
goncaya katina baktırdım.size çıktı mı deidkleri peki goncanınmerhaba ben de doğadanı cok seviyorum hic ummadıgım seyleri cıktı. zumra cıktı . bir de elfin hanımın ilk falı cıktı komple .
gonca hnm cok genel seyler soyledi acaba siz ne baktırmıstınız ona?
tekrar merhaba gonca hnm cok genel yorum yaptı tarih vermedi ve arıycak demisti aradı.ara detayları vermedi. ama zumra cok detay verdı tarihiyle birlikte oldu.goncaya katina baktırdım.size çıktı mı deidkleri peki goncanın
zümranın tarih çıktı mı
gözünüzaydın o zaman :) umarım bana da çıkar dedikleri, goncada zumrada süreç akışı olarakda zaman olarak da aynı şeyi söylediler aşağı yukarı. ama zümra çok net konuştu, hatta ben inanmadım sanmıyorum dediklerinizin olacağını dedim inan bana ben neler neler gördüm sakın üzülme deditekrar merhaba gonca hnm cok genel yorum yaptı tarih vermedi ve arıycak demisti aradı.ara detayları vermedi. ama zumra cok detay verdı tarihiyle birlikte oldu.
vadesi cıkan falcı cok nadir galiba :/
Elfin'in sonraki fallari cikmadi mi? Bana da ilk 3 fali komple cikmisti sonralari az cikti ama son falindan umutluyum, o yonde ilerliyor. Kesinlikle Zumnra bildi son falinda soyledigi diger seyleri de dun yasadim dedim Zumra tam da bunlari soylemisti.merhaba ben de doğadanı cok seviyorum hic ummadıgım seyleri cıktı. zumra cıktı . bir de elfin hanımın ilk falı cıktı komple .
gonca hnm cok genel seyler soyledi acaba siz ne baktırmıstınız ona?
merhaba elfin cok asırı olumlu konusmustu ikinci falında. ama suan durum cok olumsuz.Elfin'in sonraki fallari cikmadi mi? Bana da ilk 3 fali komple cikmisti sonralari az cikti ama son falindan umutluyum, o yonde ilerliyor. Kesinlikle Zumnra bildi son falinda soyledigi diger seyleri de dun yasadim dedim Zumra tam da bunlari soylemisti.
Yazdigin yorumlari okuyorum neredeyse birebir ayni falcilari begenimisiz okurken aynen ben de boyle dusunuyorum dedim hepsi icin ama ben Ruzgar'a baktirmadim onu deneyebilirim. Fatima bana hep cok iyi bilir bu durumla ilgili 2 fal attim dedigi sekilde ilerledi ama Temmuz ayindan beri yok, arada kayboluyor gelirse mutlaka ben de baktiririm tekrar.bir de cok yazılan fatımaya baktırmak istiyorum online olmuyor mu? yakalayanınız var mı? tesekkurler
elfin önce barıstırdı evlilikle birlikte net birliktelik gordu en son falında. ama biz barıstık ama tekrar koptuk. buna bilen doga olmustu. tekrar gitcek bu adam demisti. o aradaki detayları da zumra soyledi. zumra cok olumlu degildi tmm arama sorma goruyor ama iki tarafında sıkıntısını soyluyor. pembe degildi yani durum. benim tavurlarımı degistirmem gerek sanırım baya agresif olabiliyorum bazen. smdi yesilcingene de soyledi bak bunu. aslında bunlar hep birbiriyle paralel seyler soyledi.Yazdigin yorumlari okuyorum neredeyse birebir ayni falcilari begenimisiz okurken aynen ben de boyle dusunuyorum dedim hepsi icin ama ben Ruzgar'a baktirmadim onu deneyebilirim. Fatima bana hep cok iyi bilir bu durumla ilgili 2 fal attim dedigi sekilde ilerledi ama Temmuz ayindan beri yok, arada kayboluyor gelirse mutlaka ben de baktiririm tekrar.
Peki Zumra olumlu bir yorum mu yapmisti iliskiyle alakali? Elfin cok olumluydu demissin farkli mi yorumladi Zumra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?