Boyle huyları yok yani. Cikmadi deseniz de kabul ediyor mu
Ben o kadar cok nokta ayisi yaptiniz ama vadeniz cikmadi diye attim kabuo etti baktiBoyle huyları yok yani. Cikmadi deseniz de kabul ediyor mu
Evet canm bu uygulamayı yıllar önce bir arkadaşım önermişti bana o zamanlar internet bu kadar yaygın değildi. ..ve başvurduğum bir dua uygulamasidir,neticesini de aldım..HER TÜRLÜ İSTEK ARZU VE HACET İÇİN OKUNACAK AYETEL KÜRSİ OKUMA ŞEKLİ.
HER KİM BU ÇALIŞMAYI 7 GECE ARALIKSIZ SAAT 23:00 İLE 06:00 ARASI
OKURSA NE İSTEĞİ OLURSA OLSUN ALLAHIN İZNİYLE HER TÜRLÜ MURADI
HASIL OLUR ……..
DİKKAT:YANLIZ ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM ….;
**********AYETEL KURSİ 7 GÜN BU ŞEKİLDE OKUNULMALIDIR ********
- BU ÇALIŞMA İKİ UCU KESKİN KILIÇ GİBİDİR …
- HAKLI OLDUĞUN BİR KONULARDA OKURSAN HAYIR SENİ BULUR …
- HAKSIZ OLDUĞUN (IKI KİŞİNİN ARASINI AÇMAK , BİRİLERİNİ ZARARINA)UĞRATACAK NİYET ETMEK , MÜBAREK VE CINLERLE ISTİŞARE YAPMAKVS GİBİ HAKSIZ , FİTNEYE FESEDA DÜŞÜRECEK , NİYETLERLEOKUNURSA ŞER SİZİ BULUR TERS TEPER ZARARA UĞRARSIN.
*** 1.GÜN ( 50 )
*** 2.GÜN (170 )
*** 3.GÜN (220)
*** 4.GÜN (313)
*** 5.GÜN (50)
*** 6.GÜN (170)
****7.GÜN (313)
UYARILARA DİKKAR EDEREK HALİS BİR NİYETLE OKUNURSA
ALLAHIN IZNIYLE BUTUN HAYIR KAPILARI AÇILIR NE MURADIN VARSA
HASIL OLUR İSTEKLERİN YERİNE GELİR
Kabul etmeyince tekrar yollamak iyi olir mu ki ya ters bisey cikmasin sonuçta farkli kart seciyoruz ikinciyeBen o kadar cok nokta ayisi yaptiniz ama vadeniz cikmadi diye attim kabuo etti bakti
Çıkmadı demedimBoyle huyları yok yani. Cikmadi deseniz de kabul ediyor mu
İnşallah yaparım ben deEvet canm bu uygulamayı yıllar önce bir arkadaşım önermişti bana o zamanlar internet bu kadar yaygın değildi. ..ve başvurduğum bir dua uygulamasidir,neticesini de aldım..
Red mi ettiKabul etmeyince tekrar yollamak iyi olir mu ki ya ters bisey cikmasin sonuçta farkli kart seciyoruz ikinciye
Cok sevindim duanizin kabul olmasina, insallah bizlerinki de kabul olur.Allah isterse hersey olur sonucta :)Evet canm bu uygulamayı yıllar önce bir arkadaşım önermişti bana o zamanlar internet bu kadar yaygın değildi. ..ve başvurduğum bir dua uygulamasidir,neticesini de aldım..
Aynen cikmadi yazmistimRed mi etti
Alınmış herhalde ince ruhlu çocukAynen cikmadi yazmistim
Inşallah Allah gönlünüze göre versimİnşallah yaparım ben de
Inşallah benim bi kaç kez olmuştur...Allah gönlünüze göre versin,Allah isteyince herşey oluyorCok sevindim duanizin kabul olmasina, insallah bizlerinki de kabul olur.Allah isterse hersey olur sonucta :)
Alınmış herhalde ince ruhlu çocuk
Allah bizi,cümlemizi bu fal müptelalığından kurtarsın tez vakitte inşallah
Belki o an cikmasi gerektir ondan reddetmistirAmin. Ama ben aresi cok seviyorum ya her seyi bilmişti zaten vadenin tutup tutmamasi herkeste olan bisey degil mi
Ares’in olumsuz yorum yaptığı var mı? Herkese pembeci mi yani olumlu bir sonuca mı bağlıyor merak ettim.
Bende kasim sonu konuscaksiniz dediniz ama konusma olmadi diye yolladim bakti yineAynen cikmadi yazmistim
Bana israrla o adamla gorusceksin diyor ben gorusmem bu saattenten sonra ne konusup dinliycem onu diyorum hep olumsuzmu olumlumu bilmiyorum artikAres’in olumsuz yorum yaptığı var mı? Herkese pembeci mi yani olumlu bir sonuca mı bağlıyor merak ettim.
Nr dedi Kasım sonu dediniz olmadı deyince? Yine arayacak diyor mu, başka bir tarih mi verdi?Bende kasim sonu konuscaksiniz dediniz ama konusma olmadi diye yolladim bakti yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?