Binnaz Abla

Evet canm bu uygulamayı yıllar önce bir arkadaşım önermişti bana o zamanlar internet bu kadar yaygın değildi. ..ve başvurduğum bir dua uygulamasidir,neticesini de aldım..

Evet canm bu uygulamayı yıllar önce bir arkadaşım önermişti bana o zamanlar internet bu kadar yaygın değildi. ..ve başvurduğum bir dua uygulamasidir,neticesini de aldım..
İnşallah yaparım ben de

Cok sevindim duanizin kabul olmasina, insallah bizlerinki de kabul olur.Allah isterse hersey olur sonucta :)

Ares’in olumsuz yorum yaptığı var mı? Herkese pembeci mi yani olumlu bir sonuca mı bağlıyor merak ettim.

Ares’in olumsuz yorum yaptığı var mı? Herkese pembeci mi yani olumlu bir sonuca mı bağlıyor merak ettim.

Pek sayılmaz. Özellikle Urmiaa kartından yola çıkıp "Sizin işiniz daha bitmemiş, aklı sende, aranızdaki karşı konulmaz çekim" vs. dese de sonuç olarak yine aynı kartla kişinin benim için doğru insan olmadığını söylemişti. Aynı sürüncemeyi tekrar tekrar yaşatırmış. Öfffff :)))

Bana israrla o adamla gorusceksin diyor ben gorusmem bu saattenten sonra ne konusup dinliycem onu diyorum hep olumsuzmu olumlumu bilmiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…