Binnaz Abla

Ben bazen bakiyorum sirada 3 kisi var diyo yorum gonderiyorum 2.siradasiniz yaziyo benim 4.olmam lazim normalde, boyle cok kez oldu dediginiz gibi sisiriliyo siralar. Zatem orda su kadar kisi var demesi beni etkiliyo sahsen. Mesela sabah cagri bilginde 2 kisi var diyodu normalde cok girmeyen bi yorumcu aaa acikken hazir dolmamisken gondersem mi,iki kisi diyo simdi dolar diye bi an gaza geldim zor tuttum kendimi. Sonra baktim tamamen cikmis c.disi.ee nereye gitti o iki kisi o kadar cabuk mu baktin. Orda birilerinin olmasi dusunmeden dolana kadar gondereyim diye insani yarisa sokuyo

Maalesef bizleri psikolojik olarak etkiliyolar. Çoğu kafe falcısı olamayacak düzeyde insanlar ama bi şekilde kanıyoruz. Birde fiyatlar öyle uçukki 100 lira ne 150 lira ne 2 satır fal için. Falcıları bitirecek olan yine bizleriz 2 gün kimse fal göndermesin o fiyatlar nasıl iner

Bana soyle geliyor. Bence disardan uye olup kendilerine fal atiyorlar ve ayni hesaptan yorum yaziyorlar. Zaten kendisine attigi icinde parasi cebinde kaliyor. Ustelik sira var diye musteri kizistiriyorlar bence boyle..

Bana soyle geliyor. Bence disardan uye olup kendilerine fal atiyorlar ve ayni hesaptan yorum yaziyorlar. Zaten kendisine attigi icinde parasi cebinde kaliyor. Ustelik sira var diye musteri kizistiriyorlar bence boyle..
Ama paranin tamami yorumcuya kalmiyor,yonetimde aliyor
Evet hatta site çok daha fazla alıyor yorumcuya %30 civarı veriyorlarmış burda bir uye soylemisti bunu. Ama fiyatı kendileri belirleyebiliyorlar ya hemen 5 tl ye indirip fake hesabından girip fal kendi krndine baktırıp kendi yorum yazabilir, sonra eski haline getirir kimse gormemiş olur.

Kesinlikle katılıyorum ozellıkle pelin bilge ozdogrunun binnazın şişirmesi oldugunu dusunuyorum surekli fal baktırdıgım donemde dikkatimi cekti sürekli mesgul gosterılıyor ama sıralamaya gozukenden farklı gırıyorum. Adamlar resmen proje yapmıslar kendılerıne. En cok hayal kırıklıgına ugratanda beni pelindir bu arada. Hıcbır dedıgı cıkmadı ama ınsanın gozunu boyamayı en ıyı becerenlerden. Bu paralar bu fıyatlar saka gıbı. Yazık giden paralarıma ınsanın caresızlıgıyle oynayanlara . Bu kadar tatavaya birde aptal hıssettırmekle bırakıyolar ınsanı

Hosbulduk cok tesekkurler Her baktırdıktan sonra olusan caresızlık resmen ınsanı donup dolasıp yanlıs oldgunu bıle bıle baktırmakta buluyodum kendımı. Aynı sekılde o kadar ınsanları kandırmaya odaklı kı bazıları ıster ıstemez boyle teorı uretıyoruz halıyle. Binnaz burayı okuyosa bilsin ki bu ticarethane stili mide bulandırıyo. Inanın begendiklerimi bile söylemek istemiyorum bu bile soguttu beni. Bu kadar ınsanları saf yerıne koymayın. Yoldan geceni falcı yapmıs gıbıler

Pelin Bilge'nin şişirme olduğunu ben de düşünüyorum. Bir kez baktırmıştım ve resmen içim çekilmişti. Olumsuzu söylemesi değil mesele. Aşağılar gibi konuşmuştu. Gerçi aşırı ponçiklik yapanlara da kızıyoruz. Belki biz de ne istediğimizi bilmiyoruzdur.

Bugün diğer yazılanlara da katılıyorum. Gerçi sitede illaki iyi niyetli kişiler de vardır, ama çoğu şüpheli. Bu devirde herkes şifacı ve falcı oldu, onlar da "benim neyim eksik" kafasındalar. Bitmiş gitmiş bir ilişkiyle ilgili benim hala umudum var, ama artık bunu kendimden duymakla yetinmeyi deneyeceğim.

Çok haklısınız. Nasıl güvenebiliriz ki? Zümraya baktırdım aynı sekılde mesela.mesele olumsuz soylemek degıl kesınlıkle ama 20-30 liraya baktırdıgım fallardan bir farkı yok sorun bendemı anlamıyorum.baska sıteden ayrılıp burada iki ayda 150 lıraya bakması sisirilmekten ve iticilikten baska bısey degıl

Kızlar,bizi bu denli binnaz bağımlısı yapan şey kesinlikle oradaki uçuk yorumlar oldu bence.Ben kendi adıma %100 hemen bırakırım demiyorum ama mantıklı olmaya çalışıyorum
Hiç değilse burada daha sağlıklı yoruml
7 gece okunan ayetel kursi yi deneyen oldu mu
Ben yaptim ama yeni bitti daha
İnsallah kabuo eder Allah’im
Allah kabul etsin inşallah
Nette okudum gece yapılması gerekiyormuş inşallah ben de yapabilirim

Evet 11den sonra diyo ama bence orda amac sakin kafayla odaklanarak yapmak o yuzden ben 9-10 gibi zamanlarda basladigimda oldu ancak bitiyo bazi gunlerde zayen.illa 11 olsa kime gore neye gore 11. İslam kolaylik dini sonucta onemli olan gonulden istemek odaklanmak diye dusunuyorum

HER TÜRLÜ İSTEK ARZU VE HACET İÇİN OKUNACAK AYETEL KÜRSİ OKUMA ŞEKLİ.

HER KİM BU ÇALIŞMAYI 7 GECE ARALIKSIZ SAAT 23:00 İLE 06:00 ARASI

OKURSA NE İSTEĞİ OLURSA OLSUN ALLAHIN İZNİYLE HER TÜRLÜ MURADI

HASIL OLUR ……..

DİKKAT:YANLIZ ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM ….;

• BU ÇALIŞMA İKİ UCU KESKİN KILIÇ GİBİDİR …
  • HAKLI OLDUĞUN BİR KONULARDA OKURSAN HAYIR SENİ BULUR …
  • HAKSIZ OLDUĞUN (IKI KİŞİNİN ARASINI AÇMAK , BİRİLERİNİ ZARARINA)UĞRATACAK NİYET ETMEK , MÜBAREK VE CINLERLE ISTİŞARE YAPMAKVS GİBİ HAKSIZ , FİTNEYE FESEDA DÜŞÜRECEK , NİYETLERLEOKUNURSA ŞER SİZİ BULUR TERS TEPER ZARARA UĞRARSIN.
**********AYETEL KURSİ 7 GÜN BU ŞEKİLDE OKUNULMALIDIR ********

*** 1.GÜN ( 50 )
*** 2.GÜN (170 )
*** 3.GÜN (220)
*** 4.GÜN (313)
*** 5.GÜN (50)
*** 6.GÜN (170)
****7.GÜN (313)

UYARILARA DİKKAR EDEREK HALİS BİR NİYETLE OKUNURSA

ALLAHIN IZNIYLE BUTUN HAYIR KAPILARI AÇILIR NE MURADIN VARSA

HASIL OLUR İSTEKLERİN YERİNE GELİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…