Bende kasim sonu konuscaksiniz dediniz ama konusma olmadi diye yolladim bakti yine
Selaaamarese nasıl ulaşabilirizAres’in olumsuz yorum yaptığı var mı? Herkese pembeci mi yani olumlu bir sonuca mı bağlıyor merak ettim.
Selaaamarese nasıl ulaşabiliriz
Evet gorusmeniz olcak diyor hatta ben yapmayin bu saatten sonra ne konusurum ne gorusurum dedimNr dedi Kasım sonu dediniz olmadı deyince? Yine arayacak diyor mu, başka bir tarih mi verdi?
Hic maillerinize baktiniz mi benim mesela bir defa dogadan reddetmisti cok sık acilim yaptirdig8mda baska acilim yollayin diye kartlar anlamsiz gelmisti sanirim hatta artik bana fazla acilim yaptirma diyordu zumra ve o gelisme olunca yaptir zaman gecince gel diyolardiAres siizn de falinizi reddetti mi hic?
herhangi bir ücreti varmı peki ?
Zumra bana da geri dur dedizümra hanımbir süre sonra tavsiyeye dönüyor arama yazma baskın ol kaçan kovalanır üzerine düşme gibi sizlere de nasihat verdiği oldu mu ?yoksa adam gider gibi
ares bey için ben de ekim sonu bakmış o günden bu yana vadelerde tuttu.
en sonvade tutarsa yazağım demiştim
bu hafta sonuna zaman vermişti.
önümüzdeki cumartesi daha erken geldi gel gitli beni delirten adam :)
geldi ne oldu tabiki görüştük yine aynı dün pas pas oldum görüşelim diye
"cevap maç izleyip eve gidip uyayacağım"
çıldırmamak içten değil
eni sonu değer vermeyen bu adamları hayatımızdan def ettiğimizde beklentisiz olduğumuzda binnaz siteside bizler için tarih olacakZumra bana da geri dur dedio adim atacakmis bekle bekle ölmez sag kalirsak atar
Banada sen sakın adım atma bekle ondan adım gelicek demişti. Hep aynı şeyleri söylüyor galibaZumra bana da geri dur dedio adim atacakmis bekle bekle ölmez sag kalirsak atar
Bana da aynısını demişti,hatta tıpış tıpış ve yüzde 1500 gibi ifadelerde kullandı...Banada sen sakın adım atma bekle ondan adım gelicek demişti. Hep aynı şeyleri söylüyor galiba
Bana da aynısını demişti,hatta tıpış tıpış ve yüzde 1500 gibi ifadelerde kullandı...
%1500 dönüş alıyorum deri. Şaka gibi aynı şeyler.Bana da aynısını demişti,hatta tıpış tıpış ve yüzde 1500 gibi ifadelerde kullandı...
Yok canm yeni değil. Ağustos sonu idi...sağlıkla ilgili bahsettiği küçük bir nokta çıktı katina attığım halde..o kadar...ben de bıraktım zaten falları...zümradan ne zaman yorum aldın canım eski yorummu yoksa yenimi aldın ?
Allah kabul etsin canm inşallah,naçizane bir tavsiye tabi sana kalmış ,ben bu tür dua uygulamalarında okurken yada bitiminde,küçük te olsa tanımadığım birine sadaka veriyorum...ya da cuma günü bir cami önünde şeker .lokum vs dağıtmak gibi...İnanarak okursan oluyor emin ol.istediğin dileğin senin arz ettiğin gibi olmasa da mutlaka bir mesaj alıyorsun.bir gelişme oluyor....Bana da zümra ‘yazma demişti’
Kızlardeşleri var ve iyiliğimizi istiyor
Benim gelecek yıla devreden borcum 15.000 tl ve anneme bir daha binnaza fal göndermeyeceğim diye ettiğim yeminler var
Bu gece Ayetel kürsi okumaya başlayacağım inşallah
Yok canm yeni değil. Ağustos sonu idi...sağlıkla ilgili bahsettiği küçük bir nokta çıktı katina attığım halde..o kadar...ben de bıraktım zaten falları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?