Binnaz Abla

Ares siizn de falinizi reddetti mi hic?
Hic maillerinize baktiniz mi benim mesela bir defa dogadan reddetmisti cok sık acilim yaptirdig8mda baska acilim yollayin diye kartlar anlamsiz gelmisti sanirim hatta artik bana fazla acilim yaptirma diyordu zumra ve o gelisme olunca yaptir zaman gecince gel diyolardi

zümra hanımbir süre sonra tavsiyeye dönüyor arama yazma baskın ol kaçan kovalanır üzerine düşme gibi sizlere de nasihat verdiği oldu mu ?yoksa adam gider gibi

ares bey için ben de ekim sonu bakmış o günden bu yana vadelerde tuttu.
en sonvade tutarsa yazağım demiştim
bu hafta sonuna zaman vermişti.
önümüzdeki cumartesi daha erken geldi gel gitli beni delirten adam :)
geldi ne oldu tabiki görüştük yine aynı dün pas pas oldum görüşelim diye

"cevap maç izleyip eve gidip uyayacağım"

çıldırmamak içten değil

herhangi bir ücreti varmı peki ?

100 lira (1000 kredi)

bahane32 ve xsxirine_4553 öyle gerçekten. Zaten burada da bolca konuşulmuş: Çoğu psikoloji eğitimli ya da yaşam koçu (gerçi işini iyi yapan psikologlar tavsiye vermez). Oradan yürüyorlar. Ama ne yazık ki bu devirde kaçan kovalanır olayında gerçeklik payı var, hele ki zamane şımarık ve kaprisli erkekleri için...

Zumra bana da geri dur dedi o adim atacakmis bekle bekle ölmez sag kalirsak atar

Bana da zümra ‘yazma demişti’
Kızlardeşleri var ve iyiliğimizi istiyor
Benim gelecek yıla devreden borcum 15.000 tl ve anneme bir daha binnaza fal göndermeyeceğim diye ettiğim yeminler var
Bu gece Ayetel kürsi okumaya başlayacağım inşallah

Allah kabul etsin canm inşallah,naçizane bir tavsiye tabi sana kalmış ,ben bu tür dua uygulamalarında okurken yada bitiminde,küçük te olsa tanımadığım birine sadaka veriyorum...ya da cuma günü bir cami önünde şeker .lokum vs dağıtmak gibi...İnanarak okursan oluyor emin ol.istediğin dileğin senin arz ettiğin gibi olmasa da mutlaka bir mesaj alıyorsun.bir gelişme oluyor....

Zümra işte bu kadar kredi odaklı. Fiyatı 1500 diye, %1500 diyor. 2000 kredi olsa %2000 <3 diyecek. Hüma Bal'ı taklit ede ede bunun ekmeğini yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…