Binnaz Abla

ares e ben de baktırdım ama vadesi geçti maalesef çoktan. herkesin dediği gibi anlık durumları bilmişti ama olmadı maalesef.

zümra vade vermedi haber gelecek dedi ama o kadar çok kişiye baktırdım ki hiçbirinden umudum yok artık.giden paralarıma oldu

Kızlar merhaba artık fal baktirmaya uygulamalardan baktırmamaya başladığım için buraya yazmıyorum. Fakat yeşil çingene beğendiğim falcıydı fallarıda tutuyordu en son ilişkim olduğu zaman fal baktırdım karşı tarafı iyi analiz etmiş fakat gelecek hakkında çok güzel şeyler söylemiş ilişkiniz 1 ay sonra daha iyi olacak gibisinden ama yorumladığı falın 1 hafta sonrası ayrıldık ve 1.5 aydir ayrıyız söylemiş olduğu bütün şeyler gitti. Yeşil çingene ile enerjimiz uyuyordu ama bu sitede en güvendiğim kişi de yorumunda baya yanılmış oldu. Artık benim için Yeşil çingene de kapanmış oldu.

Binnazdaki yorumlara baktım ve ben de artık olumsuz yorumların yayımlanmadığını düşünmeye başladım
Binnaz,bir ticari zeka ürünü ve insanların parasını sömürmeye yönelik çalışıyor
Dünya kadar param gittikten sonra eminim bundan
Kızlar,ben yürüyüşe başladım evde kukumav kuşu gibi düşündükçe hiç kurtulmayacağım bu binnazdan anlaşılan
Bir şekilde bu para tuzağından kurtulmalı çünkü

Bende suan cgariya taktim ve kac dkdir aktif
Gondermemek icin zor duruyorum

merhaba bana da 15 gun ıcınde evlilikle ilgili guzel seyler soyledi. bu insanla uyumunuz var dedi ama 15 gun sonra ayrılık gozukuyor malesef olmayacak dedi :/ ben de cok üzüldüm

Ben de yürüyüş yaptım geldim artık şöyle düşünüyorum alkolün hiçbir derde dermanı olamayacağı gibi falın da yok.
Bu zehri atacağım inşallah
Kesinlikle hatta zarari var hem maddi hem manevi. Hem unutma surecimizi uzatiyoruz hemde paramizi harciyoruz. Suraya verdigimiz parayla gidip bi cocuk sevindirsek belki dilegimizi kabul olcak

merhaba bana da 15 gun ıcınde evlilikle ilgili guzel seyler soyledi. bu insanla uyumunuz var dedi ama 15 gun sonra ayrılık gozukuyor malesef olmayacak dedi :/ ben de cok üzüldüm
Kesinlikle hatta zarari var hem maddi hem manevi. Hem unutma surecimizi uzatiyoruz hemde paramizi harciyoruz. Suraya verdigimiz parayla gidip bi cocuk sevindirsek belki dilegimizi kabul olcak
Hem de az uz paralar değil bir de kendimize olan güvenimizi yerle bir ediyoruz.Kurtulacağız

Hadi ya çok üzüldüm bazen çok aşırı olumsuz yorum yaparken bazen de aşırı olumlu yapmaya başladı herhalde. Eskiden böyle değildi

Birkaç gün önce üye oldum yazma konusunda tereddüt ettim uzun süredir takipteyim fal konusunu duramadım.Bir daha asla binnaz da fal baktırmamaya yeminler ettimNedenlerini sıralamam gerekirse evet çıkan fallarım oldu

Doğa dan merve katre vadeleri tutanlar oldu ama artık belli bir evreden beri fikir almaya döndüm ve bu cıkanları artık tesadüfe baglıyorum onuda deneyeyim bunuda deneyeyim dedim zümraya arese bennuya mert gokturke aklınıza gelen herkese baktırdım.yarısı patladı yarısı tuttu tutanda tesadüften baska bisey degil o yuzden gozmde Psikolojimize oynuyolar ve bağımlılık yasıyoruz maddi manevi yazık.Sürekli falcı alımı yapılması gözüme ilk batan.herkes falcı kesilmis koca ülkede tamamen göz kirliliği ve ticarethane gibi gozukuyolar bilmem farkındalarmı.paramla rezilde oldum iyide hissettim yalan değil.ama artık hic inanmıyorum.değermi bunca şeye üstüne kazancımı yatırıyorum umut satın alıp ustune hayal kırıklıgı yasıyorum yazdıklarınızı okudukca gectigim evreleri goruyorum.hala tamamen kurtulmus degilim ayda bire dusurdum zamanla tamamen kurtulurum ıns allah hepinizi kurtarsın bu bataklıktan.

Bende aynı dusunuyorum yoksa bizdemi sıkıntı var ınsanlar yere goge sıgramayan mesajlar dosemıs uzun uzun ben baktırıyorum alakası yok

Hoşgeldiniz. Ne güzel özetlemişsiniz. İyi yorumlara rağmen puanı düşük kalan yorumcular bile göstermelik olabilir. Neler görüp duymuyoruz ki. Hiç şaşmam. Onları kurayla belirleyip şöyle demişlerdir belki: "Abi siz kendinizi feda edin, sizin puanlar düşük kalsın ki şöyle siteye bi inandırıcılık katalım. Zararınızı ay sonunda biz karşılarız, söz."

İyice komplo teorisyeni olduk iyi mi :)))

Şaka bir yana, insanların davranışları o kadar değişti ki son yıllarda. Hani kadın kaçar/erkek kovalar gibi basit bir şeye indirgemiyorum da... Erkekler sevse bile artık kolay pes ediyor, "ne de olsa bi yedek bulurum" diye. Her şeyin yedeği, her şeyin yenisi var sonuçta. Kimse çabalamıyor, geri adım atmıyor. 2 günde "gözden ırak gönülden ırak"a dönüyor olay.

Bi bizler varız direnen :))) Benim fal baktırırken bazen tek derdim, birinin bana "bizi" anlatması. Malum, bir süre sonra çevremizdekiler üzülmeyelim diye konuyu kapatıyorlar çünkü. Kendimizce vazgeçmemek işte. Sevince tam seviyoruz galiba :)))

Yok yok ama 2019'da aklımız başımıza gelecek arkadaşlar, merak etmeyin

Bende aynı dusunuyorum yoksa bizdemi sıkıntı var ınsanlar yere goge sıgramayan mesajlar dosemıs uzun uzun ben baktırıyorum alakası yok
Olumsuz her yorumu yorumlamıyorlar doğru puanlara bakıyosun %90 ama yorumlar şahane nasıl bi tezatlık. Zaten %95 altı puanı olan falcıyı çıkarmaları lazım. Bide şunu anlamıyorum falcının puanı çok düşük belli iyi değil ama sırada en az 2-3 kişi var. Ya bunlarda puan şişirme amaçlı ya da insanların çöpe atacak parası çok. Ben zümradan çok umutluydum maalesef patladı. Bir daha parayla kredi almam anca hediye krediyle baktırırım oda zaten 3 ayda anca olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…