Binnaz Abla

Lizyaa doğru söze ne denir... :) Zümra'da kart sayısı bana da fazla gelmişti, kafam biraz karışmıştı. Ama anlık ve hatta kısa vade konusunda "yoooo tutmadı" diyemem.

K Kelebek7734449 kişiden kişiye çok değişiyor, Lizyaa'nın dediği gibi. Size kötü olmuş tabii. Ares bana hiç soru sormadı, ama tabii son bir olasılık daha geliyor aklıma: eski erkek arkadaşım Ares kılığına girmiş ve bu sayede bilmiş olabilir :)))) İyice bilimkurguya bağladım artık :)))

Son 2 aydir fallara verdigim paranin haddi hesabi yok gercekten o parayla bir suru ihtiyacimi giderirmisim simdi donup baktigimda.burada ovulen bircok falciya da baktirdim an ve gecmis icin konusursak istisnasiz hepsi ayni seyleri soyledi,gelecekte ne olur bilmiyorum ama artik biraktim fali mali.donerse doner donmezse kendi bilir kafasindayim okuluma derslerime odaklandim ve bunu yaptigimdan beri asiri mutluyum.

Canim ya su tiple hic muhatap olma, gizlemistim simdi actim ne yazmis goreyim diye ve sirf sikayet edebilmek icin, sikayet ettim yazdigi mesaji sen de yazdiklarinin altindaki "sikayet et" butonun aciklamasina yaz neyse zaten gereken yapilir.
Ettim canım bende sağol desteğin için :)
İşin garip tarafı eski üye ve geçmişde tavsiyelere bakmak için araştırdığımda kendisinin naif, güzel yorumlarına çok rastlamıştım. Ne olduda böyle birine dönüştü? Biri mi hesabı ele geçirdi anlam veremedim çok ilginç..

Arkadaşlar fal bu vadeye takılmayalım diyoruz geleceği kimse bilemez diyoruz çıkmadı ama yorumu güzeldi diyoruz eee sonuç ne koca bi sıfır. O zaman niye 100-150 lira bayılıp fal baktırıyoruz. Ne Binnaz ne tellwe hiç biri bu fiyatları haketmiyor. Hele binnaz uçmuş anlık adam seni seviyor geri gelecek diyor bunu da süsleyip püsleyip söylüyo al sana 150 lira . Bizde enayi maaşları yatır fala

Evet bana da o zaman samimi gelmezdi cok, bir de yazım tarzından ve kullandıgı kelimelerdrn cahil biri oldugunu dusunurdum çok da muhatap almazdım ama dedigin gibi icinden iyice farklı biri cıkmıs gibi, yorumları nefret dolu ve eminim bu forumu okuyan herkesi rahatsız ediyordur bu uslup.

Kesinlikle binnaz’da favorilerm de dahil 150 tl degerinde degil hic bir yorum. Ben aplikasyonun her gun verdigi krediler ve uzerine eklediklermle baktırıyorum, krrdi birikene kadar da zaten 2-3 ay gecmiş oluyor.

Bana bir defa sordu en son baktirdigimda ben kasim sonu konusmaniz olcak demistiniz olmadi diye fal attim sadece en son ne zaman olmustu diye sordu

kendilerini hem burda övüyorlar hemde yorumlar yazarak. heleki gece fiyat düşünce insanın aklına gelen kendien yorum yazmalar. bizde kandık hep o yorum yazmalara. birde yazım şekli hep aynı kızlar dikkatli okuyun.

kendilerini hem burda övüyorlar hemde yorumlar yazarak. heleki gece fiyat düşünce insanın aklına gelen kendien yorum yazmalar. bizde kandık hep o yorum yazmalara. birde yazım şekli hep aynı kızlar dikkatli okuyun.
Evet bu yazim sekli benimde dikkatimi cekti ozelliklede kemal devrimde
Hatta bi ara ona asik bi kadin vardi gorduyseniz

Arkadaşlar gece fiyatı kim düşürüyo ben yakalamaya calıstım sırf meraktan baktırmak icin değil ama denk gelemedim bilgilendirir misiniz herkes bilincli olsun bu kisilere valla haram zıkkım olsun ya

Merhaba ben geldim avukatlık yapmaya buraya ara ara bakarım şimdi dayanamadım tekrar yazıyorum. dodude madilik hala naif burda falcılar hakkında eleştiri yapmak onun hakkı..istediğini yazmakta özgür arkadasım sen de öylesin falancada öyle.. aslında lizya kadar boş vaktim olsa ben de buraya girip zamanında yerlere göre sığdıramadığı falcıları bir bir gömerdim.. ama çok şükür işimdeyim gücümdeyim ve çok şükür ki nişanlı adamlardan medet ummuyorum:) ay şikayet ederlerse de etsin beni her kimse zaten burası çok sık uğrak noktam değil

Arkadaşlar gece fiyatı kim düşürüyo ben yakalamaya calıstım sırf meraktan baktırmak icin değil ama denk gelemedim bilgilendirir misiniz herkes bilincli olsun bu kisilere valla haram zıkkım olsun ya
asaf ve doğa dendi. gece düşürüp kendilerine yroum yazıyorlar diey şüpheleniyoruz. ve verdiğim düşük puan yansımadı kadının sayfasına.

Olay burada şu aslında evet hepimiz özgürce, saygı çerçevesinde yorumlarımızı yapabiliriz buna kimsenin lafı yok, olamazda zaten. Ama sürekli hiç fal baktırmadığınız kişileri kötülemek, kötülemeyide geçtim hakaret ve agresif tarzda yazılar yazmak birinin yarası var ki bu kadar hayıflanıyor diye düşündürüyor bana.
Ve kendisine bilmeden falda atmışım, yorumum dokunmuş herhalde diyor ama aksine yorumunuda beğenmişim yani öyle bir kuyruk acım yok :)

kemal devrim de genelde teşekkür falan var. ben çok iddialı yorumlardan bahsediyorum.km yazrki o kadar uzun yorum allah aşkına.
Benim bi arkadasim var o yaziyo,hatta bi kac kez harf hakki bitmis daha yazacaktim yoksa dedi, zaten o ben kizacam diye cok sık baktirip bana soylemezse ben yazdigi yorumdan taniyorum itiraf ettiriyorum, o kadar yani. Abartmakta ustune yok ama ona cikti soylenen vadeler dogruya dogru. Bana cikmiyo

bak arkadasım bir falcı hakkında yorum yapabilmek için baktırmak gerekmiyor ben baktırmamışımdır en yakın arkadasım baktırmıştır kardesim baktırmıştır.. ben belki onlara yaptığı yorumu değerlendirmişimdir.. ya bu kız falcılık yaptı orda diye şamar oğlanına çevirdiniz ya.. bunu bilmeseydiniz acaba bu kadar üstüne gelecek miydiniz en ufak bir yorumunda art niyet arayacak mıydınız?? Biz insanlar neden böyleyiz ya tutup övmüş mü burda kendini bir kere.. madilik ben ona fal attığımda teknik hata var diyip falımı iade etti ötesi var mı.. bak o art niyet var ya onda olsaydı ne yapardı biliyor musun? Benim durumumu biliyordu ben ona fal attığımda bunu çok da güzel kullanırdı ben de hiçbişey anlamazdım. Yapmayın ya valla bak sen ne güzel yazmışsın naif yorumları vardı diye emin ol hala öyle güzel Mesajlar veriyor ki burda.. lütfen o yorumları zamanında falcılık yaptığını düşünmeden okuyun..

arkadaşını yazdığı yorunmlardan mı tanıyorsun doğru mu anladım:)))

Arkadaşlar gerek buradan gerekse de özelden bana cok destek olduğunuz için hepinize cok teşekkür etmek istiyorum insanın böyle günlerde birileri tarafından umursandığını bilmesi gerçekten cok mutluluk veriyor. Yine gerek buradan gerekse de özel mesaj olarak bana tavsiye ettiğiniz yorumculara baktırdım ve deneyimlerimi sizin ile paylaşmak istedim.

Haleh Çetiner: Anlık durumu iyi bildi ,ilgilendi moralimi toparlamama yardımcı oldu yani beğendim
Maya Demir: Fena değildi biraz zor müsait yakaladım ama o da güzel ve gerçekleşmesi muhtemel şeyler söyledi açıkçası Maya’yı da beğendim
Doğa dan : Tamami ile fiyasko olduğu gibi, beğenmiyor olduğumu hissettiği anda durumu toparlamak için kendi özel numarasını vermeye çalıştı nişantaşında filan oturduğunu anlatmaya başladı ,bu kadın işini dürüst yapmıyor benden söylemesi.
Elmas Sezer: Tatlı dilli bir kadın açıkçası alakası ve güzel öngörüleri ile beni mutlu etti
Açelya Tuğra: Bana kalırsa başarılı bir yorumcu emek verilmiş bir yorum aldım kendisinden onu da beğendim

Genel olarak Binnaz izlenimlerim bunlar arkadaşlar sizlere tekrar tekrar yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.Bu arada eşim eve döndü merak edip soranlarada ayrıca teşekürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…