Binnaz Abla

Utanmasam ve vicdanım el verse, burada son günlerde artan olumsuz yorumların arkasından bir deney yapardım: Forumdan birkaç kişiyle örgütlenip, sanki tek bir kişiymiş gibi Binnaz'a başvuruda bulunmak. Aramızda kart bilgisi vs. olanlar var nasılsa. Oradan kotarırdık. Kerizan Yutturanoğulları adı altında, hangimize denk gelirse fala o bakardı, sonra da puan ve yorumları kendi aramızda yapardık. Sistemi içeriden tam anlayıp açığa çıkarmak amaçlı.

Neyse ki öyle hinliklerle işimiz yok. Sözüm iyi niyetli falcılara da değil, yine söylüyorum. Sömüren varsa da bizim saflığımız; suçumuz değil. İnsanın yaşamında olur böyle dönemler. Arkadaşların da dediği gibi; yalnızlıktan, çaresizlikten, anlam veremediğimiz insan davranışlarından kaynaklı. O yüzden fazla da yüklenmeyelim kendimize.

Kerizan Yutturanoğulları
Tek kelime ile ‘harika’

Aklıma kemal sunal şener şen filmleri geldi.Aslında şu halimiz tam filmlik

Tesekkur ederim yorumun icin, isteyen istedigini dusunsun ben bi tek giden parama ve en onemlisi umutlarima uzuluyorum.
Evet ben de oyle dusunuyorum isteyen istedigini yazmakta, dusunmekte ozgur. Ben mesela bu huysuz ve kavga pesindekileri direkt sessize alıyorum, arada da açıp bakıyorum neler demişler ne kadar laf sokuyorum zannedip aslında gulunc duruma dusmusler bir bakıp, gulup tekrar sessize alıyorum. Herkese tavsiye ederim, cevap yazmakla ugrasmayın hic. Bir de burada açıkça fal bakan ve bundan para kazananların da gelip acıkca polemik çıkarmaya calısıp baktırmadıkları-bir arkadasları baktırmısmıs- yorumcu hakkında bilerek kotu yorum yapıyorlar, yardakcıları da onları savunuyor esas onlarda art niyet var ama nedense amacı sadece oneri verip oneri almak ve vermek olan bizler haksız yere suclanıyoruz. Neden bu nefret ve hırs anlamadım alt tarafı çıkması ihtimaller uzerine kurulu, herkese gore degsiebilecek bir enerji meselesi bu fal işi ne cok ciddiye alınacak ne de hafife alınacak bir konu, hafife de almam çunku bazı Allah vergisi hisleri olan ve bize uyan insanlar yok degil. Sonucta mistik bir konu, bilimsel bir sey degil ki aynı sonucları alsın herkes, kesin olacak diye bir sey olamaz. Ben fal işinin kişinin sık atmamasına, o anki fala yoğunlaşmasına, verdiği enerjiye ve tabi yorumcuyla enerjisinin uyusması gibi bir çok nedene bagliyorum. Burada yazılan onerilere bakın icinizden sizi enerji olarak cekiyorsa baktırın. Hepimiz hemfikiriz oldugu bir konu var o da Binnaz’daki 150’lik fiyatların cok ucuk oldugu ve belki bazı pazarlama taktikleriyle sanki cok fazla kişi baktırıyor ve bu fiyatlar çok normalmiş gibi bir izlenim verildiği. Katina zaten 4-6 aylık evreyi verdiği icin baktırdıgınız falcıya bu sure gecmeden atmazsanız zaten yavas yavas o fal atma isteği de geciyor. Ben çok baktırırdım artık ortalama 2 ayda bir fala indirdim, sadece burada yorumları okuyorum yeri gelince de daha once baktırdıklarımla alakalı konusuluyorsa yorum yazıyorum.

Tevekkeli degil Pethulinqa cok konusulmustu hic cekmemisti beni atmak icimden gelmemişti, nedeni şimdi belli oldu:)) sen mantıklı ve haklı olan tarafsın burada canım bence uzun uzun acıklamana da gerek yok, bu birkaç kişi arada gelip boyle ortamı karıstırmaya calısıp birbirlerini destsekleyip gidiyorlar işte çare sessize almak :)

Peki

Bisey dicem nasilll yaa falcilar kendine yorum mu yaoiomimus yuh ya. Ben de diyorum kimin profiline girsem en mukemmel en harika sitenin en iyisi o 140 falci varsa hepside sitenin en iyisi nedense yorumlarda ve o kadar fal baktirdim bütün yorumlarda herkrsin cikiyor bi benim fallarim cikmiyor diye sorunu kendimde ariyorum

HAHAHAHAHAHA YEMINLEN DOGRU DEDIN YA KARDESIM

asaf ve doğa dendi. gece düşürüp kendilerine yroum yazıyorlar diey şüpheleniyoruz. ve verdiğim düşük puan yansımadı kadının sayfasına.
Ciddimisiniz . Tam düsünsüğğm gibi. İlk mesajımda şu şu kisilerin falı cıktı ddklerimden biriydi doğa ve akabinde nasıl siteden sogudugumu yazmıştım. Buda tuz biber oldu. Terbiyesizlik tek kelimeyle. Bazı arkadaslara adresini numarasını vermeye kalkmıs. Bu arkadaslar bence sikayet etsinler binnaz cin bu falcılar binnazdan da cin cıktı desenize

Ay uğramışken yazayım bu arada :) geçen sene öyle çok kişiye fal atmıştım ki denemediğim nerdeyse yoktu. Öncelikle şunu belirteyim hiçkimsenin öngörüsü çıkmadı. Bir tek Meltem yıldırım vardı komşu teyze gibi bi yorum yapmıştı şu şu harfler şu tip şöyle olcak falan filan ve aynen şaşırarak yaşadım. Şuan bildiğim kadarıyla artık Yok belki de tesadüftü bilemiyorum onun dışında hiçbirinin öngörüsü tutmadı. Orada hissiz dalga geçen o kadar çok yorumcu var ki burda tek tek hepsini saymak yerine hislerine güvendiklerimi söyleyeyim. Baş tacım geysudur An ve geçmişte beni şaşırtmıştır.. sonra Nakta o da ilk falında hisli olmadığını ne kadar düşündüysem ikinci falında beni bir o kadar şaşırtmıştır.. burda üslup sıkıntısı olduğu söyleniyor ama bana hep sevecendi.. gelelim doğadan a.. ona çok ucuzken gittim ve anda beni şaşırtan bir diğer isimdi daha sonra kendisine Facebook’tan ulaştım ve nazik bi şekilde sorularıma cevap verdi..başka da Yok maalesef. Benden bu kadar sorusu olan varsa alabilirim dermişim

burada amacımız olumlu olumsuz değerlendirmek yorumları .
yüksek meblalar ödememek birbirimizi kırmak değil.
birçok kişi aynı dertten uzdarip özel hayatında mutlu olan gidip fallardan zaten medet ummaz neden herkes bir laf söyleme telaşındaki .
bana örnek yorum gönderen bş yere paramı çöpe atmaktan kurtaran pek çok arkadaşımız var burda .
Şevdar ayaz bende burdaki yorumlara istinaden baktırdım
engin gümüş
pelin bilge
eyüp deniz
ama kimseyi suçlamadım .ben o an övülmüştü baktırdım .
olmadı tutmadı .gerçekten bana göre kötüydü falları

fal en nihayetinde .

hangisi daha hisli tartışarak bulacağız .
herkese aynı cümleler le mi gidiliyor olay nasıl ilerliyor burada hep birlikte çözüm bulmaya çalışıyoruz
akıp giden bizlerin hayatı yaşamı ;boşa mı ümit bağlıyoruz diye tabiki danışacağız.
bana çıkan fal bir diğer kişiye çıkmayabilir .
Ares Bey 'i bende önerdim burda bana anı bildi .
gelecek dedi adam geldi
öngördüğü gibi bir ilişki olacak dedi.
dün gene dayanamadım baktırdım.
yok görüşme kesilmiş senin tavrından dolayı dedi.ilişki yok dedi.
tamam dedim kapadım telefonu
kaç kez fal gönderip bir umut ilişki olur dedim olmadı .
anı bildi demekki gelecek bilinmiyor.

Bahar Yağız :20 aralık vade verdi herşey iyi olacak dedi
tamamen ipler koptu ü
çıkmadı burada önerenlere mi kızayım şimdi

Engin gumusun karsi analizleri bende cok iyiydi karsi tarafin durumunu cok guzel ozetlemisti o yuzden cok baktirdim en son falda biraz begenmedim bir dahada atmadim

Ben bu fal sitelerinde çok kötüniyeyli insanlarla birlikte aslında çom iyilerin de olduğunu düşünüyorum. Bazen hissediyorsunuz onu, resmen üzülüyorlar sizin derdinize yol göstermek yardımcı olmak istiyorlar. Ama bazıları da cidden sadece kazanacağı paraya bakıyorlar, onu da çok net hissediyorsunuz bence

evet iyi niyetli olan bir kaç kişi oldu haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…