- 31 Ekim 2017
- 67
- 80
- 8
- 40
Evet ben mesela ilk kadin mevzusunu durak sancaktaroglu soylemisti bir kadin var daha yeni bu adamin hayatina girdi veya cok takinda girecek diye kendimde hislerime guvendigim icin o an inanmamistim sonradan kadini ilk sayfasina eklediginde bu kadin dedim ama bir dahada ona baktirmadim :) gerci oda dedi yana yakila gelecek sana sakin olumsuz fal diye düsünme dedi ama o an kizdimHatta şöyle söyleyim olumsuz konuşamlara kızıyoruz ama inanın bence onlar daha dürüst ve iyiler, biz sadece o an olumsuzu duymam istemediğimiz için onlara köpürüyoruz
İşte olumsuz yerine sahte olumlu şeyler söylediklerinde ise o meşhur yorumlar yapılıyor. Sırf fal ya da falcı için değil hayatta da böyledir, sosyal ilişkilerde de. İnsanlar kendilerine duymak istedikleri şeyleri söyleyenleri el üstünde tutarlar. Gerçel olanı, dürüst olanı ise al aşağı ederler. O yüzden bir çok falcının maddi kaygılarla pembe masallar anlatması o kadar doğal kiEvet ben mesela ilk kadin mevzusunu durak sancaktaroglu soylemisti bir kadin var daha yeni bu adamin hayatina girdi veya cok takinda girecek diye kendimde hislerime guvendigim icin o an inanmamistim sonradan kadini ilk sayfasina eklediginde bu kadin dedim ama bir dahada ona baktirmadim :) gerci oda dedi yana yakila gelecek sana sakin olumsuz fal diye düsünme dedi ama o an kizdim
Bence kendini fal baktırmaktan alıkoyamayan hepimiz şöyşe bir şey yapalım. Bu son fal diye niyetlenip bu güne kadar bize en olumsuz fal bakana son falımızı gönderelim, yüzleşelim
Pelin bilgeye ben bir veya iki sene once baktirmisim hicc benle alakasi yokmus ama tutanada tutuyor gercekten enerji meselesi sanirimGüzel fikirmiş. Gerçi en ama en olumsuz falım Binnaz'da değil, Fal sepeti'ndeydi. Korku filmi gibi bir ses ve yorum... Adını sanını bile unuttum. Binnaz'dan da evlere şenlik 1-2 deneyim oldu: çakra açma egzersizi göndereceğim deyip dini malzeme pazarlığına giren... Rezillik. Onun adını da unuttum. Pelin ve Gizem'e de bir daha uğrayasım yok. O yüzden ben yüzleşme hakkımı Zümra'dan yana kullanabilirim. Ne de olsa uzun vadeli sonuç için olumlu konuşmamıştı :)
Bence kendini fal baktırmaktan alıkoyamayan hepimiz şöyşe bir şey yapalım. Bu son fal diye niyetlenip bu güne kadar bize en olumsuz fal bakana son falımızı gönderelim, yüzleşelim
Bana da çıkar dedikleri, kesinlikle enerji meselesi bence dePelin bilgeye ben bir veya iki sene once baktirmisim hicc benle alakasi yokmus ama tutanada tutuyor gercekten enerji meselesi sanirim
Pelin de gizem de zümra da hepsi olumsuz muydu?
Bana da çıkar dedikleri, kesinlikle enerji meselesi bence de
Gecmis yorunlara baktim da tmm kizlar vazgcetim hic degmezmisAslihan yilmaz krediyi düşürmus. Ne dusunuosunuz baktirilir mi? Cikan var mi
İrem cerkezi ben begenmemistimErdem Ertekin ve irem Çerkez’e baktıran var mı? Sanırım bunlar yeni isimler puanları da yüksek. Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?