Binnaz Abla

Hatta şöyle söyleyim olumsuz konuşamlara kızıyoruz ama inanın bence onlar daha dürüst ve iyiler, biz sadece o an olumsuzu duymam istemediğimiz için onlara köpürüyoruz

Hatta şöyle söyleyim olumsuz konuşamlara kızıyoruz ama inanın bence onlar daha dürüst ve iyiler, biz sadece o an olumsuzu duymam istemediğimiz için onlara köpürüyoruz
Evet ben mesela ilk kadin mevzusunu durak sancaktaroglu soylemisti bir kadin var daha yeni bu adamin hayatina girdi veya cok takinda girecek diye kendimde hislerime guvendigim icin o an inanmamistim sonradan kadini ilk sayfasina eklediginde bu kadin dedim ama bir dahada ona baktirmadim :) gerci oda dedi yana yakila gelecek sana sakin olumsuz fal diye düsünme dedi ama o an kizdim

İşte olumsuz yerine sahte olumlu şeyler söylediklerinde ise o meşhur yorumlar yapılıyor. Sırf fal ya da falcı için değil hayatta da böyledir, sosyal ilişkilerde de. İnsanlar kendilerine duymak istedikleri şeyleri söyleyenleri el üstünde tutarlar. Gerçel olanı, dürüst olanı ise al aşağı ederler. O yüzden bir çok falcının maddi kaygılarla pembe masallar anlatması o kadar doğal ki

Bence kendini fal baktırmaktan alıkoyamayan hepimiz şöyşe bir şey yapalım. Bu son fal diye niyetlenip bu güne kadar bize en olumsuz fal bakana son falımızı gönderelim, yüzleşelim

Güzel fikirmiş. Gerçi en ama en olumsuz falım Binnaz'da değil, Fal sepeti'ndeydi. Korku filmi gibi bir ses ve yorum... Adını sanını bile unuttum. Binnaz'dan da evlere şenlik 1-2 deneyim oldu: çakra açma egzersizi göndereceğim deyip dini malzeme pazarlığına giren... Rezillik. Onun adını da unuttum. Pelin ve Gizem'e de bir daha uğrayasım yok. O yüzden ben yüzleşme hakkımı Zümra'dan yana kullanabilirim. Ne de olsa uzun vadeli sonuç için olumlu konuşmamıştı :)

Pelin bilgeye ben bir veya iki sene once baktirmisim hicc benle alakasi yokmus ama tutanada tutuyor gercekten enerji meselesi sanirim

..
Bence kendini fal baktırmaktan alıkoyamayan hepimiz şöyşe bir şey yapalım. Bu son fal diye niyetlenip bu güne kadar bize en olumsuz fal bakana son falımızı gönderelim, yüzleşelim

:)) bence senin olumsuzluk enerjin çok fazla bugün arkadaşça fikrim bence fal sitelerinden direk çıkış al hiçbir falını okuma yorumculara bakma bugün bu yaşadığın sıkıntıların hepsi geçecek ve bitecek bitmeyen hiçbişey yok bu yeryüzünde yarın yeni mutluluklar yeni sıkıntılar olacak..

Kızlar benim 15 yıllık fal merakım binnazla birlikte tabiri caizse zıvanadan çıktı aslında aldıkları parayı sonuna kadar hak etmeye yardımcı olmaya çalışanlar da yok değil ama yaptıkları tahmin sonuçta ve gerçekten meblağ olarak binnaz uçmuş durumda
Yorumlar bizi en çok etkileyen ve ben sitenin bu konuda çok dürüst davrandığına inanmıyorum
Her şerde bir hayır var denir ya inşallah binnazla birlikte fal merakım da biter gider

Merhaba,
Olumsuz yorumları yayınlamamayı tercih eden diğer site fal sepeti. Oradaki yorumculara benim param gitti, başka kimsenin gitmesin diye yazdığım hiçbir yorum yayınlanmadı. Yorumcuların iade ettiği fallara yapılan yorumlar zaten iade ediliyor da iade etmeyenlerde de bir yıldız sisteme işlese de yorum yayınlanmıyor. Beğenmedim gibi kısa ifadeler belki yayınlanıyordur da benim 1 paragraflık yorumlarım hiç yayınlanmadı. Binnaz Abla tek değil , o yüzden yorumlara kanmamak gerekiyor.

Pelin de gizem de zümra da hepsi olumsuz muydu?

Evet ama farklı biçimlerde. Dün selena80'in Aslıhan Yılmaz için yazdıkları vardı ya. İşte Pelin ve Gizem'in bana yaklaşımı biraz öyleydi. Sanki başından beri bir adamı sırf kaşı gözü için sevmiş ve 1-2 klişeye aldanıp kendimi kaptırmışım gibi vs. Zümra'nın işaret ettiği olumsuzluklar ise çok daha gerçekçiydi ve uygun bir üslupla ifade edilmişti.

aresin düşükpuanı okutulmuş.sonunda bri bizm enayi olmadığımızı anladı

Erdem Ertekin ve irem Çerkez’e baktıran var mı? Sanırım bunlar yeni isimler puanları da yüksek. Merak ettim.

Ares levi dün falımı iade etti. Adamın beni kandırıp evli olduğunu gizlemesi benim suçum sanki. Enerji uyumsuzluğu bahanesi sunmuş ama inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…