- 5 Haziran 2018
- 115
- 34
- 13
- 27
nasil yani ? Neden iade etti?Ares levi dün falımı iade etti. Adamın beni kandırıp evli olduğunu gizlemesi benim suçum sanki. Enerji uyumsuzluğu bahanesi sunmuş ama inanmıyorum.
Enerji uyumsuzluğu nedeniyle iade etmiş. Ama bence nedeni soruyu beğenmedi. Adam evli çıktı diye yazdım. Herhalde benim yasak aşk yaşadığımı zannetti. Bilmeden flört ettim adam sakladı evli olduğunu. Bile bile girmedim bir ilişkiye. Adam karısını boşayıp beni alır mı diye sormadım. Bir iç döküş gibiydi sorum.Evet ben zorla koydurttum o yorumu
nasil yani ? Neden iade etti?
Enerji uyumsuzluğu nedeniyle iade etmiş. Ama bence nedeni soruyu beğenmedi. Adam evli çıktı diye yazdım. Herhalde benim yasak aşk yaşadığımı zannetti. Bilmeden flört ettim adam sakladı evli olduğunu. Bile bile girmedim bir ilişkiye. Adam karısını boşayıp beni alır mı diye sormadım. Bir iç döküş gibiydi sorum.
Enerji uyumsuzluğu nedeniyle iade etmiş. Ama bence nedeni soruyu beğenmedi. Adam evli çıktı diye yazdım. Herhalde benim yasak aşk yaşadığımı zannetti. Bilmeden flört ettim adam sakladı evli olduğunu. Bile bile girmedim bir ilişkiye. Adam karısını boşayıp beni alır mı diye sormadım. Bir iç döküş gibiydi sorum.
Yok ilk olacaktı olamadı.Beğenmedi beni.tam binnaza girmiştim aresin sayfasına bi denesemmi dedim kafam karışık bi iki sorum var danışsammı diye dur dedim bi foruma bakayım senin bu yorumu görünce vazgeçtim , daha önce baktırmışmıydın canım arese?
Yok ilk olacaktı olamadı.Beğenmedi beni.
Ben kimseyi bulamıyorum baktıracak hediye 1000 kredim var ama yok bulamadım kimseyi. Sen istersen dene Aresi. Belki seninle enerjisi tutar.seni beğenmedimi , bende onu beğenmedim o zamanvazgeçtim sayfasını kapattım .. ama önemli iki sorum var kime danışsam acaba ?
Ben kimseyi bulamıyorum baktıracak hediye 1000 kredim var ama yok bulamadım kimseyi. Sen istersen dene Aresi. Belki seninle enerjisi tutar.
yok bu gece hiç içimden gelmiyor ares benimde binnazda kredim var harcayamadım bi türlü .. hiç baktırmadığım birisine baktırmak istedim sadece..
Ben vade tutmadi diye iade ettigine sasirdim benimde dedigi zaman olmadi en son falda dediginiz zamanda gorusme olmadi diye yazarak yolladim yinede bakmisti garipHayda... Olacak şey değil. Yaşadıklarınız nedeniyle ayrım yapılıyorsa gerçekten hiç hoş değil. Keza vade tutmadı diye iade etmek de.
Fırsat bu fırsat, özelden tebrik ettim ama buradan da edeyim: alkışlar Kelebek arkadaşımıza! :)
Birazdan siz "kader arkadaşlarıma" bir yazım daha olacak, beklemede kalın (dermişim) :))
Bence zumra lal a danışseni beğenmedimi , bende onu beğenmedim o zamanvazgeçtim sayfasını kapattım .. ama önemli iki sorum var kime danışsam acaba ?
Aslında herkesin umut tacirliği bile yapılsa bir şekilde ekmek parası ama Doğa Dan'nın özel instagram adreside o na fal baktıranlar kaynıyormuş bir önceki mesajı yazdıktan sonra bana özelden adeta mesajlar yağdı , hediyeler yolladığı müşterileri,özelden fal baktığı müşterileri,yemekler ısmarladığı müşterileri buradan kendisine açtığı ve kendisini şişirdiği hesaplar ....ne diyim heralde çok para var bu yorumculuk işinde kadın kendini gündemde tutmak için adeta yırtınıyor sanıyorum.Kendisine yorum yazdığı ve fiyat düşürdüğüde ortada ama neyse işte herkes bir yol tutturmuş gidiyor ,Allah herkesin yolunu açık etsin herkesin gönlüne göre versin.Ama onlar kazanacak diyede bizlerin umutları ile oynanmasın değil mi .Doğanın avukatı diyeceksiniz şimdi ama ben bu yoruma katılmıyorum. Tabi ki fal bu ben yıllardır burdayım eskisi kadar aktif yazmıyorum ama çok sık hala baktırıyorum ve bunca yıllık yüz yüze ve online tecrübelerime göre doğa kesinlikle en iyisi.
Numara verme kısmını tabi ki bilemem ama kesinlikle art niyetli ve kıvarmak için yaptığını düşünmüyorum.
Ben vade tutmadi diye iade ettigine sasirdim benimde dedigi zaman olmadi en son falda dediginiz zamanda gorusme olmadi diye yazarak yolladim yinede bakmisti garip
Aslında herkesin umut tacirliği bile yapılsa bir şekilde ekmek parası ama Doğa Dan'nın özel instagram adreside o na fal baktıranlar kaynıyormuş bir önceki mesajı yazdıktan sonra bana özelden adeta mesajlar yağdı , hediyeler yolladığı müşterileri,özelden fal baktığı müşterileri,yemekler ısmarladığı müşterileri buradan kendisine açtığı ve kendisini şişirdiği hesaplar ....ne diyim heralde çok para var bu yorumculuk işinde kadın kendini gündemde tutmak için adeta yırtınıyor sanıyorum.Kendisine yorum yazdığı ve fiyat düşürdüğüde ortada ama neyse işte herkes bir yol tutturmuş gidiyor ,Allah herkesin yolunu açık etsin herkesin gönlüne göre versin.Ama onlar kazanacak diyede bizlerin umutları ile oynanmasın değil mi .
Peki kızlar asıl şunu merak ediyorum ben.Rezzan kirazın kitabını okudum kadın orada der ki,olayların sonuçlarını ve gidişatlarını bilmek icin fal.Ne zaman gerçekleşeceklerini bilmek içinde Astroloji.Sizce Kahve,katina yada tarot mu yoksa Astroloji mi aslında Astoroloji'nin içerisinde bir nebze bilim ve mantık ta var sanıyorum ben birazda astroloji ve doğum haritası denemek istiyorum öneriniz olursa çok çok mutlu olurum illa binnaz olmak zorunda da değil online baktırabilecegimiz iyi bir astrolog biliyormusunuz??
Ne yaptın, attın mı final mesajını? Tepkisi ne oldu?Denemediyseniz Arnisa derim. Öneri tabii sadece.
Arkadaşlar diyeceğim o ki, siteye üye olduğumdan beri de biraz bahsettim: Berbat ötesi 7 ay geçirdim. Her ayrılık kendi çapında yıkımdır, üstelik ben yaşı çooook genç ve deneyimsiz biri de değilim. Sert de geçinirim :)) Ama bu kez dağıldım.
Fallar bir yana, daha önce ifade ettiğim gibi, burda sizi okumak bana hep merhem oldu. Ama öyle, ama böyle. Tekrar sağolun gerçekten. Ben karar verdim: bu gece eve varınca malum kişiye döşeyeceğim. Sesli ya da yazılı, henüz bilmiyorum. Gerçekten büyük haksızlık ve nankörlük etti. Ben de hatasız değildim, ama benimkiler cidden devede kulak kalıyor onunkilerin yanında. Öyle bir döşeyeceğim ki, artık geri dönüşü olmayacak. Kibarca yapacağım bunu, ama sağlam gömeceğim. Bugüne kadar "ya dönerse, aman büyüklük bende kalsın, aman ben yapıcı taraf olayım, üzerine varmayayım" vs. diye diye beklemede kaldım, fiziksel olarak iskelete döndüm, insanlıktan çıktım. Neymiş, ruh ikizimmiş! Hadi ordan derler adama.
Geçen hafta bile telefon görüşmesinde ponçik davrandım, ama artık tamam. "Siz de boşverin değmeyecek adamları" falan gibi klişe laflar etmeyeceğim. Zira aşka ve sevgiye saygım sonsuz. Karşılıksız olanlara, gözden ırak olanlara bile. Vazgeçmemek ve sabırla beklemek de bazen işin parçasıdır. Kalbiniz inanıyorsa sakın vazgeçmeyin.
Ama ben yoruldum artık. Geri dönüşü olmayan mesajı gönderip yoluma devam edeceğim. Fal konusunda ise Zümra bana "seninle ilgilenen bir adam daha var, ama henüz sen farkında değilsin" demişti :))) Biriken kredileri/indirimi belki o adamı sormak için kullanırım, gülüp eğlenmek amaçlı.
Ay veda mesajı gibi oldu, ama deyııılll :))) Yine uğrarım aralarda. İyi geceler hepinize. Gönlünüzce olsun her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?