Hestiaya bir defa baktırdım. Adamın hayatında biri var dedi. İnanmadığım için beğenmedim. Ama adam evli çıktı. Falı çıkmış sayılır sanırım.Kizlar medyum hestia bir de sezgisel gucler bunlari deneyen var mi?
Sezgisel gucler beni once iade etti 10 liralik kahve atmistim ben de tavsiye uzerine gelmistim tavsiye edicegim fali seven kalabalik bir arkds grubum var deneyelim isterseniz yazdim ona iliski icinse katina at dedi yani 2.5 kati fiyata yonlendirdi.O yuzden samimi bulmayip eledim. Medyum hestia da guzel denebilir.Bence anlik tespitleri dogruydu.Benim icin degisik ayrintilar bildi son 5 dk da farkli destelerden kart secti o da 10 lira oldugu icin cok bi beklentim yoktu acikcasi ama iyi bakti diyebilirim.Sonucu cikani merak ediyorum.Benim vadem subat sonu da..
Pelin bilgenin huyu bu olabilir.bana da adamin evli oldugunu ima edip, alttan alttan azarlamisti. Adamin evlilikle uzaktan yakindan alakasi yok oysaki :)))Bir arkadaşım da evli bir adamla birlikte, pelin bilgeye fal atmıştı, falın en başında adamın evli olduğunu söyleyip şoka sokmuştu bizi
pelin hanım ne yaşadı ise bütün erkekler evli eşini aldatıyor .Pelin bilgenin huyu bu olabilir.bana da adamin evli oldugunu ima edip, alttan alttan azarlamisti. Adamin evlilikle uzaktan yakindan alakasi yok oysaki :)))
Ben tamamen iftira attığınızı düşünüyorum. Madem size bu kadar mesaj yağdı neden yazmadı insanlar buraya bu kadın bu kadar kötüyse?Aslında herkesin umut tacirliği bile yapılsa bir şekilde ekmek parası ama Doğa Dan'nın özel instagram adreside o na fal baktıranlar kaynıyormuş bir önceki mesajı yazdıktan sonra bana özelden adeta mesajlar yağdı , hediyeler yolladığı müşterileri,özelden fal baktığı müşterileri,yemekler ısmarladığı müşterileri buradan kendisine açtığı ve kendisini şişirdiği hesaplar ....ne diyim heralde çok para var bu yorumculuk işinde kadın kendini gündemde tutmak için adeta yırtınıyor sanıyorum.Kendisine yorum yazdığı ve fiyat düşürdüğüde ortada ama neyse işte herkes bir yol tutturmuş gidiyor ,Allah herkesin yolunu açık etsin herkesin gönlüne göre versin.Ama onlar kazanacak diyede bizlerin umutları ile oynanmasın değil mi .
Size katiliyorum. Gercekten disardan bakiyo olsa sitede bu kadar fal bakmaz direk kendisi ozelden bakar tum ucrette ona kalir siteyle paylasmak yerine. Ki ozelden gorustugu insanlar oldugu kismi dogru bile olsa gonul bagi kurup dostluk arkadaslik ediyo olabilir bu gayet dogal bise bence, birisiyle ozelden konustu diye illa fal bakiyo usulsuzluk yapiyo anlamina gelmez, belki ici isinmia bi yemek ismarlamis yada hediye gondermistir, insaniz sonucta hislerimiz duygularimiz var farkli anlamlar yuklemek cok buyuk haksizlikBen tamamen iftira attığınızı düşünüyorum. Madem size bu kadar mesaj yağdı neden yazmadı insanlar buraya bu kadın bu kadar kötüyse?
Yaklaşık 8-9 yıldır fal baktırıyorum ki son 1 yıldır çok zor bi süreçteyim. Yeri geldi 2 gün sonra doğaya fal attım, 2 gün ne değişebilir hiçbişey ama tamamen huzursuzluğumdan ve doğa bana güven verdiği için. Fal bu bazılarına çıkmaz bazılarına çıkar ama bu karalamaya giriyor tamamen.
Ben fal atınca soru bile sormuyorum sen durumları biliyorsun yazıyoeum o anlatıyo, çünkü tanıdı beni. Ben bu kadar sık ve çok baktırmışken bu kadın dediğiniz gibi özele yönlendirip fal bakıyosa bana neden böyle bişey teklif etmedi?
Ne olursa olsun kimse hakkında saygı çerçevesinin aşılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Kesinlikle. Ya ben sık gönderdiğimde kızıyodu bana nolur gönderme diyodu. Paragöz olan insan bunun lafını etmez bakar geçer falı. Ayrıca özelden bi sürü kişi yazdı kısmı bariz yalan. Bunu yapsa bu kadın zaten insanlar dökülüp yazar özelden niye o hanıma yazsınlar ki. Sinirlendiğimden yazdım bende valla. Teklif etse banada özelden fal teklif ederdi herslde bu kadar baktırmaya:)))Size katiliyorum. Gercekten disardan bakiyo olsa sitede bu kadar fal bakmaz direk kendisi ozelden bakar tum ucrette ona kalir siteyle paylasmak yerine. Ki ozelden gorustugu insanlar oldugu kismi dogru bile olsa gonul bagi kurup dostluk arkadaslik ediyo olabilir bu gayet dogal bise bence, birisiyle ozelden konustu diye illa fal bakiyo usulsuzluk yapiyo anlamina gelmez, belki ici isinmia bi yemek ismarlamis yada hediye gondermistir, insaniz sonucta hislerimiz duygularimiz var farkli anlamlar yuklemek cok buyuk haksizlik
Bekle gönderme diyordu zaten. Onu az önceki yorumumda yazdım. O yüzden kesinlikle iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Bana sık gidince kızıyodu gelme diye. Paragöz değil, olsa sitede bakmaz kendi özel bakar alır paraların hepsini. İftira olduğunu düşünüyorumbabyster bence olabiliri yüksek bu kötülemek amaçlı değil buna benzer durumlarla karşılaştım artı yorumcu özelden fal bakabilir bu bana yanlış gelmiyor doğa eğer böyle birşey yapıyorsa buna saygı duyulur , lütfen yanlış anlama ama 2 günde bir gidip 150 tl veriyorsan ve doğa bekle az sabret gönderme fal demesi gerekir veya mail adresi verse idi sana ben doğayı daha çok severdim çünkü danışanını düşünen bir hareket göstermiş olur bana göre ki ben günde 7-8 fal baktırdığım dönemlerde bunu bana yapan yorumcular oldu o yüzden onların yeri bende daima apayrıdır falları çıksada çıkmasada ..
Doğa’yla sizin enerjiniz uyuyor demekki ne güzel. Çok merak ederek baktırmıştım bende ama çok toz pembe bir faldı ve patladı da bu yüzden.Bekle gönderme diyordu zaten. Onu az önceki yorumumda yazdım. O yüzden kesinlikle iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Bana sık gidince kızıyodu gelme diye. Paragöz değil, olsa sitede bakmaz kendi özel bakar alır paraların hepsini. İftira olduğunu düşünüyorum
Pelinde beyin nasıl durmuyor hep merak etmişimdir binnazda onun kadar aktif olanı daha görmedimPelin bilgenin huyu bu olabilir.bana da adamin evli oldugunu ima edip, alttan alttan azarlamisti. Adamin evlilikle uzaktan yakindan alakasi yok oysaki :)))
merhaba hepi topu 8 mesaj yazmıssınız ve son iki yazınızda doğa hanımı kotuler sekilde. ben yazdıklarınızın kanıtını istiyorum madem buraya yazdınız bunları ögrenmeye hakkımız var boyle bir bilgiyi sadece yazıp gidemezsiniz.Aslında herkesin umut tacirliği bile yapılsa bir şekilde ekmek parası ama Doğa Dan'nın özel instagram adreside o na fal baktıranlar kaynıyormuş bir önceki mesajı yazdıktan sonra bana özelden adeta mesajlar yağdı , hediyeler yolladığı müşterileri,özelden fal baktığı müşterileri,yemekler ısmarladığı müşterileri buradan kendisine açtığı ve kendisini şişirdiği hesaplar ....ne diyim heralde çok para var bu yorumculuk işinde kadın kendini gündemde tutmak için adeta yırtınıyor sanıyorum.Kendisine yorum yazdığı ve fiyat düşürdüğüde ortada ama neyse işte herkes bir yol tutturmuş gidiyor ,Allah herkesin yolunu açık etsin herkesin gönlüne göre versin.Ama onlar kazanacak diyede bizlerin umutları ile oynanmasın değil mi .
Ben tamamen iftira attığınızı düşünüyorum. Madem size bu kadar mesaj yağdı neden yazmadı insanlar buraya bu kadın bu kadar kötüyse?
Yaklaşık 8-9 yıldır fal baktırıyorum ki son 1 yıldır çok zor bi süreçteyim. Yeri geldi 2 gün sonra doğaya fal attım, 2 gün ne değişebilir hiçbişey ama tamamen huzursuzluğumdan ve doğa bana güven verdiği için. Fal bu bazılarına çıkmaz bazılarına çıkar ama bu karalamaya giriyor tamamen.
Ben fal atınca soru bile sormuyorum sen durumları biliyorsun yazıyoeum o anlatıyo, çünkü tanıdı beni. Ben bu kadar sık ve çok baktırmışken bu kadın dediğiniz gibi özele yönlendirip fal bakıyosa bana neden böyle bişey teklif etmedi?
Ne olursa olsun kimse hakkında saygı çerçevesinin aşılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Ya bi de ben binnazla ilgili şöyle bir şey biliyorum. Yazılı falda da sözlü falda da telefon numarası ya da mail yazıldığında sistemsel olarak orası çıkmıyor. Kaldı ki eminim ki binnaz yönetimi de bir şekilde falları ayrıca da denetliyordur. Asla yorumcunun özel telefonunu mailini vermesine müsade etmezler. Sonuçta onlar da kendi sistemlerin delinmesini ve müşteri para kaybı yaşamayı istemezler.
medyum hesta falı bende çok kötüydü komşu falı ses kaydı kötü böyle olabilir söyle olabilir senle enerjisi tutmusHestiaya bir defa baktırdım. Adamın hayatında biri var dedi. İnanmadığım için beğenmedim. Ama adam evli çıktı. Falı çıkmış sayılır sanırım.
Bakılan fal sayısı da en çok onda sanırım. Sekiz bin küsur kahve, oniki bin küsur tarotPelinde beyin nasıl durmuyor hep merak etmişimdir binnazda onun kadar aktif olanı daha görmedim
Ben binnazla ilgili şöyle bir şey duymuştum bir yorumcudan. İlk fal seçilirken sorulan soruda, falda, faldan sonraki yorumda ya da soruda bir şekilde telefon numarası ya da mail adresi gibi iletişim bilgisi veriliyorsa sistemsel olarak oralar görülmüyormuş, yani yazılım bu şekildeymiş. Böyleyse zaten telefonunu vermek vs mümkün değildir. Kaldı ki eminim ki binnaz yönetimi de bir şekilde bunu denetliyordur. Çünkü bu durum onlar için de para ve müşteri kaybı demek. O yüzden hiç baktırmamış olmama rağmen doğa dan hakkında yapılan bu olumsuz yorumlar bana da pek inandırıcı gelmedi.
Bana hiç toz pembe değil ya, bazen diyorum inş kötü bişey görmezsin gene sen diyince oluyor diye gülüyo odaDoğa’yla sizin enerjiniz uyuyor demekki ne güzel. Çok merak ederek baktırmıştım bende ama çok toz pembe bir faldı ve patladı da bu yüzden.
İftira atmış resmen kanıtı falan yok. Bide demiş ya özelden mesajlar yağdı. Madem yağdı nerde o mesajlar?merhaba hepi topu 8 mesaj yazmıssınız ve son iki yazınızda doğa hanımı kotuler sekilde. ben yazdıklarınızın kanıtını istiyorum madem buraya yazdınız bunları ögrenmeye hakkımız var boyle bir bilgiyi sadece yazıp gidemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?