Binnaz Abla

biray demiri deneyeceğim bo nuslarım yüklnir yüklenmezçok merak ettim şimdi

Nefis,şeytan

ben almadım çünkü sonu gelmiyor ‘onu da mı denesem,bunu denememiştim diye diye anvale olmuş bir beyin’ kalıyor geriye
Cok haklisiniz her seferinde bu son diyorum yine yapiyorum, zumranin vadesi dolmadi daha onu bekleyim diyorum ama bi yanim elfin dene dene diyo

Cok haklisiniz her seferinde bu son diyorum yine yapiyorum, zumranin vadesi dolmadi daha onu bekleyim diyorum ama bi yanim elfin dene dene diyo

yeni yorum aldıysan hiç olmazsa ocak ayını bekle canım hem yeni yıla girmiş olursun hem süreç geçer biraz akışın yenilenir ard arda yorum alınca enerji karmakarışık oluyor yinede sen bilirsin tabiki..

İşte o zaman sonu gelmiyor
Bugün bende kendimle çok savaş verdim ama olayları oluruna bırakmak en doğrusu çünkü farklı farklı kişilere fal baktırdığımızda beynimiz çorbaya dönüyor ve hiç sağlıklı düşünemiyoruz

Kızlar elime zikirmatiği aldım ve binnaz aklıma geldikçe zikre yöneldim.
Yoksa ne kartların,ne de telvelerin dili var tek yapmamız gereken bizim sırtımızdan kimsenin zengin olmasına hem de hayatımızdaki ‘sorunlar üzerinden’ izin vermemek

En guzelini yapiyosun, bende hala almadim kredi tutuyorum kendimi. Elfine gondericem bu adam hayatinda olacak dese nolcak olmayacak dese nolcak. Onemli olan adamin fikri,hisleri...
Dur biraz daha gaza getireyim kendimi binnazdan uzak durmak icin :)))

En guzelini yapiyosun, bende hala almadim kredi tutuyorum kendimi. Elfine gondericem bu adam hayatinda olacak dese nolcak olmayacak dese nolcak. Onemli olan adamin fikri,hisleri...
Dur biraz daha gaza getireyim kendimi binnazdan uzak durmak icin :)))
Elfin bilebilir mi ya da ne kadar sağlıklı bilgi verebilir
1) ibadet
2) yürüyüş le zihnimin gereksiz düşüncelerden arınmaya başladığını görüyorum benim şu an tatile çıkma durumum yok eğer senin var ise birkaç gün de olsa uzaklaşmak,kafayı toplamaya iyi gelir bence

Ben şunu çok yaşadım karşımdaki olumlu da olumsuz da konuşsa süreçte gelişme olmayınca tekrar tekrar aynı ya da farklı kişilere baktırıyordum sonuç;elde var hiç
Çünkü bu fal isteği bizde bağımlılık,önlenemez bir dürtü haline geliyor
O yüzden dur demeliyiz bir noktada

Tatile cikamam suan ama ibadet etmek gercekten insani uzaklastiyor boyle dusuncelerden

yamiba diye bir site var oraya baktıranınız var mı?

Evet, hatta ilk online fal baktırdığım siteydi o. Tarotta Kızıl Sonya, kahvede Kahve Piri Behfi'ye baktırmışım (mailimi açtım şimdi, aylar geçtiği için isimleri unutmuştum). Hiçbir şey tutturamamışlar. O derece alakasız yani. Bir tek Behfi "yakında eskilerden biri seninle iletişime geçecek" yazmış. Ondan 20 gün sonra benim adamdan (?...) mesaj gelmişti. Rastlantı işte.

merhaba ben de kızıl sonyaya baktırdım da bende mi terslik var dıye sorayım dedim. ayy millet ne begenmis ne beğenmiş. bana da komple uydurmus. baskasının falı gibi. adamla ayrıyız demişim cok mutlu olcaksınız evlenceksiniz demis. adam esyalarımı geri verdi ne evlenmesi ? saçmalardan seçmeler resmen

Kızlar artık vereceğim paraya acıyorum diye bir cümle kuramam çünkü para da bitti
Binnaz bir anlamda, bağımlı olup da bağımlılığı yüzünden ekonomik olarak da dibe vuranların halini az çok anlamamı sağladı
Empati yeteneğim gelişti

Aaa? Yuh gerçekten! Bana baktıkları da öyle atmasyon şeylerle dolu... Yazılı fallarda daha çok oluyor sanırım, salla/kopyala/yapıştır olayı. Tellwe'de de biri vardı, unuttum adını. Gülmekten dörde katlanmıştım. "Karşıma tam istediğim gibi, muhafazakar, maço ve yumruğunu masaya indirdi mi son noktayı koyan bir adam çıkacakmış" ahahahaha. Vade doldu ve şükürler olsun ki o "tam da istediğim gibi" (??!!) tipleme çıkmadı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…