biray demiri deneyeceğim bo nuslarım yüklnir yüklenmezçok merak ettim şimdinakta cidden şimdiye dek denk geldiğim benim için en lerden nezaketi özeni ve öngördüğü çoğu durumları yaşadım pembe pembe kandırmıyor ne hissediyorsa onu söylüyor dediğim gibi bir diğeride biray demir oda benim için enlerden diğer yorum aldığım yorumcular tamam iyiler var ama benim için en değiller ..
Cok haklisiniz her seferinde bu son diyorum yine yapiyorum, zumranin vadesi dolmadi daha onu bekleyim diyorum ama bi yanim elfin dene dene diyoNefis,şeytan
ben almadım çünkü sonu gelmiyor ‘onu da mı denesem,bunu denememiştim diye diye anvale olmuş bir beyin’ kalıyor geriye
biray demiri deneyeceğim bo nuslarım yüklnir yüklenmezçok merak ettim şimdi
Cok haklisiniz her seferinde bu son diyorum yine yapiyorum, zumranin vadesi dolmadi daha onu bekleyim diyorum ama bi yanim elfin dene dene diyo
Aslan ve yükselen AslanTam benim kafalar :)) Burcunu da merak ettim bak şimdi. Su grubundan bir burç mu?
İşte o zaman sonu gelmiyorCok haklisiniz her seferinde bu son diyorum yine yapiyorum, zumranin vadesi dolmadi daha onu bekleyim diyorum ama bi yanim elfin dene dene diyo
En guzelini yapiyosun, bende hala almadim kredi tutuyorum kendimi. Elfine gondericem bu adam hayatinda olacak dese nolcak olmayacak dese nolcak. Onemli olan adamin fikri,hisleri...Kızlar elime zikirmatiği aldım ve binnaz aklıma geldikçe zikre yöneldim.
Yoksa ne kartların,ne de telvelerin dili var tek yapmamız gereken bizim sırtımızdan kimsenin zengin olmasına hem de hayatımızdaki ‘sorunlar üzerinden’ izin vermemek
Elfin bilebilir mi ya da ne kadar sağlıklı bilgi verebilirEn guzelini yapiyosun, bende hala almadim kredi tutuyorum kendimi. Elfine gondericem bu adam hayatinda olacak dese nolcak olmayacak dese nolcak. Onemli olan adamin fikri,hisleri...
Dur biraz daha gaza getireyim kendimi binnazdan uzak durmak icin :)))
Tatile cikamam suan ama ibadet etmek gercekten insani uzaklastiyor boyle dusuncelerdenElfin bilebilir mi ya da ne kadar sağlıklı bilgi verebilir
1) ibadet
2) yürüyüş le zihnimin gereksiz düşüncelerden arınmaya başladığını görüyorum benim şu an tatile çıkma durumum yok eğer senin var ise birkaç gün de olsa uzaklaşmak,kafayı toplamaya iyi gelir bence
merhaba rüzgar gundogan guzel gibiBiryolunvarda kredim varmış. Önerebileceğiniz biri var mı kızlar?
Bulamadım ben onumerhaba rüzgar gundogan guzel gibi
yamiba diye bir site var oraya baktıranınız var mı?
aratınca cıkıyor. bir daha deneyinBulamadım ben onu
merhaba ben de kızıl sonyaya baktırdım da bende mi terslik var dıye sorayım dedim. ayy millet ne begenmis ne beğenmiş. bana da komple uydurmus. baskasının falı gibi. adamla ayrıyız demişim cok mutlu olcaksınız evlenceksiniz demis. adam esyalarımı geri verdi ne evlenmesi ? saçmalardan seçmeler resmenEvet, hatta ilk online fal baktırdığım siteydi o. Tarotta Kızıl Sonya, kahvede Kahve Piri Behfi'ye baktırmışım (mailimi açtım şimdi, aylar geçtiği için isimleri unutmuştum). Hiçbir şey tutturamamışlar. O derece alakasız yani. Bir tek Behfi "yakında eskilerden biri seninle iletişime geçecek" yazmış. Ondan 20 gün sonra benim adamdan (?...) mesaj gelmişti. Rastlantı işte.
merhaba ben de kızıl sonyaya baktırdım da bende mi terslik var dıye sorayım dedim. ayy millet ne begenmis ne beğenmiş. bana da komple uydurmus. baskasının falı gibi. adamla ayrıyız demişim cok mutlu olcaksınız evlenceksiniz demis. adam esyalarımı geri verdi ne evlenmesi ? saçmalardan seçmeler resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?