Telif hakkı Mara’nın torununda imiş ve yayıncı firma ile sözleşme yenilememiş.. yani yunanca ya da rusca baskısı da yok.. bir ara bende çok aramıştım. Türkiye’ de bulamayınca Yunanistan’da falan..Bir bakayım teşekkür ederim
Cevaplar online bakılan ile farklı mı oluyor peki? Hiç online'da sorduğunuz bir soruyu kendi destenize sordunuz mu? Gerçekten bunu merak ediyorum.Telif hakkı Mara’nın torununda imiş ve yayıncı firma ile sözleşme yenilememiş.. yani yunanca ya sa rusca baskısı da yok.. bir ara bende çok aramıştım. Türkiye’ de bulamayınca Yunanistan’da falan..
Amazon vs.. kartlar değil kitapcığını satan vardı orada.. 2. El bile bulsam alacaktım ama yoktu maalesef..
Sonra buradan bir eski üye arkadaş hiç kullanılmamış bir deste hediye etti sağolsun
İnşallah bulabilirsiniz.. hissedilir bir enerjiye sahip kartlar. Net soruya net cevaplar
Cevaplar online bakılan ile farklı mı oluyor peki? Hiç online'da sorduğunuz bir soruyu kendi destenize sordunuz mu? Gerçekten bunu merak ediyorum.
Ben de Katina'nin degisik bir enerjisi olduguna inaniyorum be baktirmasi da Tarot'a gore daha eglenceli geliyor. Ben bazen hep ayni kartlari sectigimi farkediyorum mesela, demek ki bir enerji durumu var gercekten de.ncarenot bu konuda ne der bilmiyorum ama benim "çakma" destenin bile bazen ilginç biçimde uyduğu olmuştur sorduğum sorulara. Çakma deste demişken, youtube'da Katina bakımı üzerine güzel videoları olan bir Yunan var. İsmi Chris. Tellwe'nin bastığı versiyonu beğenip indirmiş internetten.
Bunları diyorum da, faldan anladığımdan değil. Benimki bi nevi kart koleksiyonerliği sadece. En fazla kendime uyduruk Kelt açılımları yapıyorum işte arada.
Bana göre evet farklı oluyor.. aynı soruyu veya kişiyi çok sık sormadıkça cevaplar doğru oluyor..Cevaplar online bakılan ile farklı mı oluyor peki? Hiç online'da sorduğunuz bir soruyu kendi destenize sordunuz mu? Gerçekten bunu merak ediyorum.
Chris i biliyorum.. kaç kartla bakıyor adam bu ne demiştim ? :)) 36 kartlık açılımı vardı onun..ncarenot bu konuda ne der bilmiyorum ama benim "çakma" destenin bile bazen ilginç biçimde uyduğu olmuştur sorduğum sorulara. Çakma deste demişken, youtube'da Katina bakımı üzerine güzel videoları olan bir Yunan var. İsmi Chris. Tellwe'nin bastığı versiyonu beğenip indirmiş internetten.
Bunları diyorum da, faldan anladığımdan değil. Benimki bi nevi kart koleksiyonerliği sadece. En fazla kendime uyduruk Kelt açılımları yapıyorum işte arada.
ncarenot bu konuda ne der bilmiyorum ama benim "çakma" destenin bile bazen ilginç biçimde uyduğu olmuştur sorduğum sorulara. Çakma deste demişken, youtube'da Katina bakımı üzerine güzel videoları olan bir Yunan var. İsmi Chris. Tellwe'nin bastığı versiyonu beğenip indirmiş internetten.
Bana göre evet farklı oluyor.. aynı soruyu veya kişiyi çok sık sormadıkça cevaplar doğru oluyor..
Hahaaaa... başlarda hep öyle olur.. sonra deste sizinle konuşmaya başlayınca amannn küstürmeyeyim diye beklersiniz...Çok teşekkür ederim. Sık ve aynı soruyu sorma kısmını yapacağımdan eminim. Bakayım bu defa ne çıkacak diye diye durmadan oynarım .
Akıllanmaya başladım bende, artık gerçekten çok fal baktırmak istersem hiç baktırmadığım uygun fiyatlı birini bulup ona baktırıyorum. Bir de sorguluyorum artık, açıp kartların anlamlarına bakıyorum. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için.Hahaaaa... başlarda hep öyle olur.. sonra deste sizinle konuşmaya başlayınca amannn küstürmeyeyim diye beklersiniz...
Ben de çok iyiyim diyemiyorum.. online astroloji kursuna başladım.. keyif alıyorum spritüel konulardan sadece.. arkadaşlar arasında bitmeyen bir muhabbet konusu ve çok eğlenceli..
Tabi bir de burcumun bir özelliği olarak “ kimseye minnet edeceğime.... “ kafası işte..
Online sitelerde çift taraflı suistimal had safhada çünkü... maddi manevi yıpranma çok yüksek..
Böylesi en temizi :))
Kendi işini kendin gör...
selamlar , dün ha bire falcı arayıp profillere bakıp durdum ve bugün geldiğim nokta beni Nakta'dan başkası paklamaz düşüncesi oldu binnazda veya başka sitede bakıp durdum forumdan arattım hep bi şaibe gereksiz pembe tablolar çizilecek .
Kotu yoBinnazda son zamanlarda Bahar Yağız’ a baktırdım anlık durumu guzel açıklamış ve ben hisleri oldugunu dusunuyorum onu deneyebilirsin. Burada Ares hakkında kotu yorumlar da var ama ben onu da anlık olarak cok begendim aslında, nokta atışı soyledigi seyler oldu gelecek mart ayına kadar bir suresi var, kısa donem icin de soyledigi bir sey oldu. Telefonda fal sevmem ama hızlı konusuyor soru sormana gerek kalmadan anlatıyor.
hic bir yolum varda baktirdinizmi ben gecen sene orda oylesine gizli hisler ve topraga fal atmisim olcak herseyi bilmisler acikcasi ben pek onemsememistim o an soru bile sormaya gerek duymamisim ama aynen dedikleri gibi oldu sadece sonun iyi olcak demis gizli hisler o olmadiselamlar , dün ha bire falcı arayıp profillere bakıp durdum ve bugün geldiğim nokta beni Nakta'dan başkası paklamaz düşüncesi oldu binnazda veya başka sitede bakıp durdum forumdan arattım hep bi şaibe gereksiz pembe tablolar çizilecek .
çok sayıda fal baktırdım ben naktaya .Nakta tutana guzel tutuyor sanirim, bende zerre bilemedi cok ilginc keske tutsaymis.
merhaba asiyeye baktırdınız mı peki?Kotu yo
hic bir yolum varda baktirdinizmi ben gecen sene orda oylesine gizli hisler ve topraga fal atmisim olcak herseyi bilmisler acikcasi ben pek onemsememistim o an soru bile sormaya gerek duymamisim ama aynen dedikleri gibi oldu sadece sonun iyi olcak demis gizli hisler o olmadi
Ben bir kac defa baktirdim, ilk baktigi faldan memnun kalmistim aslinda bildigi yerler oldu ama sonraki2-3 fali hic cikmadi son falinda soruma bile cevap vermemisti.merhaba asiyeye baktırdınız mı peki?
bu falcilar ilk fallarda iyi oluyor galibaBen bir kac defa baktirdim, ilk baktigi faldan memnun kalmistim aslinda bildigi yerler oldu ama sonraki2-3 fali hic cikmadi son falinda soruma bile cevap vermemisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?