Binnaz Abla

Bir bakayım teşekkür ederim
Telif hakkı Mara’nın torununda imiş ve yayıncı firma ile sözleşme yenilememiş.. yani yunanca ya da rusca baskısı da yok.. bir ara bende çok aramıştım. Türkiye’ de bulamayınca Yunanistan’da falan..
Amazon vs.. kartlar değil kitapcığını satan vardı orada.. 2. El bile bulsam alacaktım ama yoktu maalesef..
Sonra buradan bir eski üye arkadaş hiç kullanılmamış bir deste hediye etti sağolsun
İnşallah bulabilirsiniz.. hissedilir bir enerjiye sahip kartlar. Net soruya net cevaplar

Cevaplar online bakılan ile farklı mı oluyor peki? Hiç online'da sorduğunuz bir soruyu kendi destenize sordunuz mu? Gerçekten bunu merak ediyorum.

Cevaplar online bakılan ile farklı mı oluyor peki? Hiç online'da sorduğunuz bir soruyu kendi destenize sordunuz mu? Gerçekten bunu merak ediyorum.

ncarenot bu konuda ne der bilmiyorum ama benim "çakma" destenin bile bazen ilginç biçimde uyduğu olmuştur sorduğum sorulara. Çakma deste demişken, youtube'da Katina bakımı üzerine güzel videoları olan bir Yunan var. İsmi Chris. Tellwe'nin bastığı versiyonu beğenip indirmiş internetten.

Bunları diyorum da, faldan anladığımdan değil. Benimki bi nevi kart koleksiyonerliği sadece. En fazla kendime uyduruk Kelt açılımları yapıyorum işte arada.

Ben de Katina'nin degisik bir enerjisi olduguna inaniyorum be baktirmasi da Tarot'a gore daha eglenceli geliyor. Ben bazen hep ayni kartlari sectigimi farkediyorum mesela, demek ki bir enerji durumu var gercekten de.

Bana göre evet farklı oluyor.. aynı soruyu veya kişiyi çok sık sormadıkça cevaplar doğru oluyor..

Chris i biliyorum.. kaç kartla bakıyor adam bu ne demiştim ? :)) 36 kartlık açılımı vardı onun..
Çakma değil aslında..bende bulamasaydım, netten resimleri toplayıp bastıracak kendi destemi yapacaktım.. kurulan bağ, kartlara aktarılan enerjiyi önemsiyorum ben..dolunay a bırakmak, tütsü yakmak, mineral kristal taşlarla desteklemek kısacası dokunmak diyelim..

Bana göre evet farklı oluyor.. aynı soruyu veya kişiyi çok sık sormadıkça cevaplar doğru oluyor..

Çok teşekkür ederim. Sık ve aynı soruyu sorma kısmını yapacağımdan eminim. Bakayım bu defa ne çıkacak diye diye durmadan oynarım .

Çok teşekkür ederim. Sık ve aynı soruyu sorma kısmını yapacağımdan eminim. Bakayım bu defa ne çıkacak diye diye durmadan oynarım .
Hahaaaa... başlarda hep öyle olur.. sonra deste sizinle konuşmaya başlayınca amannn küstürmeyeyim diye beklersiniz...
Ben de çok iyiyim diyemiyorum.. online astroloji kursuna başladım.. keyif alıyorum spritüel konulardan sadece.. arkadaşlar arasında bitmeyen bir muhabbet konusu ve çok eğlenceli..
Tabi bir de burcumun bir özelliği olarak “ kimseye minnet edeceğime.... “ kafası işte..
Online sitelerde çift taraflı suistimal had safhada çünkü... maddi manevi yıpranma çok yüksek..
Böylesi en temizi :))
Kendi işini kendin gör...

Akıllanmaya başladım bende, artık gerçekten çok fal baktırmak istersem hiç baktırmadığım uygun fiyatlı birini bulup ona baktırıyorum. Bir de sorguluyorum artık, açıp kartların anlamlarına bakıyorum. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için.

selamlar , dün ha bire falcı arayıp profillere bakıp durdum ve bugün geldiğim nokta beni Nakta'dan başkası paklamaz düşüncesi oldu binnazda veya başka sitede bakıp durdum forumdan arattım hep bi şaibe gereksiz pembe tablolar çizilecek .

şunuda ekleyeyim binnazda Biray Demir birde onun yorumunu alacağım bi kaç güne diğer tüm yorumcuları listemde kenara aldım Biray ve Nakta bana en mantıklı en sade ve doğru yorumu yapıyorlar ..

Nakta tutana guzel tutuyor sanirim, bende zerre bilemedi cok ilginc keske tutsaymis.

Kotu yo
hic bir yolum varda baktirdinizmi ben gecen sene orda oylesine gizli hisler ve topraga fal atmisim olcak herseyi bilmisler acikcasi ben pek onemsememistim o an soru bile sormaya gerek duymamisim ama aynen dedikleri gibi oldu sadece sonun iyi olcak demis gizli hisler o olmadi

kızlar bu fallardan bıktım baktirdigim kişiden de bıktım umut etmekten de 2019 yılına onun telini engelliyerek girmek istiyorum o zaman fal baktircak kimsede kalmayacak engelleme uygun bir davranış degil belki ama numara degistiremem banka v.s dolayi kafam o kadar karışık ki

Nakta tutana guzel tutuyor sanirim, bende zerre bilemedi cok ilginc keske tutsaymis.
çok sayıda fal baktırdım ben naktaya .
o zaman bu adamdan hayır gelmez değmez dedikçe sinirlenip olumlu yorum yapan saygıdeger taraca hanfendiyi ilah yapmışlığım vardır:)
ne mi oldu taracanın dedikleri çıkmadı nakta nın dedikleri çıktı .
enerji meselesi .o dönemde baktırdığım beyfendi uçtu gitti .
son ilişki kuramadığım bir adım öteye gidemeyen beyfendi için umarım dedikleri çıkmaz

merhaba asiyeye baktırdınız mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…