- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
Çok şükür.Verilmiş sadakan varmışAaa? Yuh gerçekten! Bana baktıkları da öyle atmasyon şeylerle dolu... Yazılı fallarda daha çok oluyor sanırım, salla/kopyala/yapıştır olayı. Tellwe'de de biri vardı, unuttum adını. Gülmekten dörde katlanmıştım. "Karşıma tam istediğim gibi, muhafazakar, maço ve yumruğunu masaya indirdi mi son noktayı koyan bir adam çıkacakmış" ahahahaha. Vade doldu ve şükürler olsun ki o "tam da istediğim gibi" (??!!) tipleme çıkmadı :))))
Biraya baktırmıştım ben de fena değildişunuda ekleyeyim binnazda Biray Demir birde onun yorumunu alacağım bi kaç güne diğer tüm yorumcuları listemde kenara aldım Biray ve Nakta bana en mantıklı en sade ve doğru yorumu yapıyorlar ..
Ben de bugün evdeyim,baktırmayacağım diye mücadele halindeyim kendimleKizlar binnazda mustafa mehlika diye birisi var en son subatta yorum var artik girmiyo
Ona baktiran var mi merak ettim, ondaki yorumlarda cok ucuk
Çok şükür.Verilmiş sadakan varmış
KesinlikleÖyle gerçekten :) Hayır madem iddialı bir biçimde "sennnn böylesin, senin istediğin şey tam da buuu!" diye atıyorlar, bari biraz gerçekçi atsınlar.
Bu arada fal baktırmamak için verdiğin mücadelede bol şans :) Bugüne kadar patlayanları gözden geçirmek de işe yarıyor.
Biz niye böyle oldukbonuslarımın yüklenmesini bekliyorumdibe battım malesef.
nasıl üzgünüm indirim vardı kredi almadım kredi kartından çek diye şeytan dürttü ama yapmadım
üstüste o kadar ok fal baktırdım ki çorba oldum
Elfin olmaz dedi
Ares zümra bahar olur dedi.
engin gümüş kaç dinlen dinlen bu adamdan dedi
ben neye inanacağım ki:)
0 indirimler zaman zaman yine olur ama bizde beyin kalmadı o ayrı konubonuslarımın yüklenmesini bekliyorumdibe battım malesef.
nasıl üzgünüm indirim vardı kredi almadım kredi kartından çek diye şeytan dürttü ama yapmadım
Elfin olmaz dedi
Bende ayni durumdaydim ama almadim kredi basardim :))bonuslarımın yüklenmesini bekliyorumdibe battım malesef.
Elfin olmaz dedi
Amin inşallahBende ayni durumdaydim ama almadim kredi basardim :))
İnsalah kurtulacagiz bu illetten:)
İçinden gelen sese kulak verin ..falcılar olur der olmaz der,takilmamak gerek.karşıniźdakini ve yaşadıklarınızı sizden başka daha iyi kim bilebilir kibonuslarımın yüklenmesini bekliyorumdibe battım malesef.
Elfin olmaz dedi
İcimden gelen ses olur diyo falcilarda olur diyo ama bise oldugu yok :))İçinden gelen sese kulak verin ..falcılar olur der olmaz der,takilmamak gerek.karşıniźdakini ve yaşadıklarınızı sizden başka daha iyi kim bilebilir ki
Sanirim ben atlattim indirimi fln gordum hic aklima bile gelmedi almak konudan vazgecince istekte kalmiyor tek bir kisiye baktirmak istiyorum oda binnazda degilbonuslarımın yüklenmesini bekliyorumdibe battım malesef.
Elfin olmaz dedi
Evet çaresizlik zor bir durum,hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz zaman zaman..dua edin,Allah yardımcınız olsun...içinizden gelen ses olur diyor ve olmuyorsa da zamanı gelmemiştir belki....İcimden gelen ses olur diyo falcilarda olur diyo ama bise oldugu yok :))
Demekki bu isin olacagi yok ama ben cirpiniyorhm hala iste :)
İçinden gelen sese kulak verin ..falcılar olur der olmaz der,takilmamak gerek.karşıniźdakini ve yaşadıklarınızı sizden başka daha iyi kim bilebilir ki
Teşekkürler ama beni herhalde ancak kafamı duvarlara vurmak paklar o kadar vahim durumdayım ama çıkmadık candan umut kesilmezmişKızlar ben mobil ödemenin limitini 30’a düşürdüm kartlarında internet alışverişlerini kapattım kafam rahatKaç ay sonra ilk defa faturam 85₺ geldi bu yolu deneyebilirsiniz bence
kaç kez kapattım kaç kez açtım yok yani kurtulamiyorum bende baktirdigim kişiyi bıraktım bundan sonra kurtulurum artikKızlar ben mobil ödemenin limitini 30’a düşürdüm kartlarında internet alışverişlerini kapattım kafam rahatKaç ay sonra ilk defa faturam 85₺ geldi bu yolu deneyebilirsiniz bence
Kesinlikle doğru yoldayız.ben de sizinle paralel durumlar yaşadım..beklemekten yoruldum ve vazgeçtim sonunda...şu an ise huzurluyum....is konusunda tum.fallarim patladi diga zumra elfin alyna alora olumsuz oldu is durumum.Sadece ecem.tezel aralik ayinda para ile ilgili bir konuyu bilmis o da tesadufmu bilemiyorum.Bu arada bende hoslandigim.kisiden vazgectim.beklemeyi kestim cunku adamdan beklerken sogudum cunku cesaretsiz korkak ve ne istedigini bilmeyen tutarsiz biri zaten baslamamis birseydi olacagini dusunmuyorum.Ne diyoruz onumuzdeki.maclara bakalim.Neeeexxxxt :))).Kaybeden istemeyen gelmeyen kendu kaybeder optum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?