Binnaz Abla

byv dede baktırdım gizli hisleri beğenmemiştim topraktan yorum almadım ama..

nakta cidden şimdiye dek denk geldiğim benim için en lerden nezaketi özeni ve öngördüğü çoğu durumları yaşadım pembe pembe kandırmıyor ne hissediyorsa onu söylüyor dediğim gibi bir diğeride biray demir oda benim için enlerden diğer yorum aldığım yorumcular tamam iyiler var ama benim için en değiller ..

Her konusulan kisiye baktirdim simdi falida biraktim ama nakta konusuldukca baktirmak istiyorum hatta bugun profilibede baktim onu ne zaman denk getirebiliriz

Kızlar bu binnaz abla başlığına yapılan her yorum da aslında binnaz sitesinin işine yarıyor sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz çünkü 12.000 sayfa olmuş ve kimileri de bunu görüp ‘neymiş bu binnaz’ diye sırf meraklanıp girebilir siteye
Bu başlığın kapanması keşke mümkün olsa

Her konusulan kisiye baktirdim simdi falida biraktim ama nakta konusuldukca baktirmak istiyorum hatta bugun profilibede baktim onu ne zaman denk getirebiliriz

ben naktadan en başta aylarca yorum almadım tereddüt ettim instagramdan bak bi araştır enerjin çekerse yorum alırsın bence sormak istediğin bişey varsa ona mesaj atıp sorarsın yardımcı oluyor bazılarına tutmuyor ama bana cidden çok iyi geldi ki ben binnazda en az 550-600 civarı fal baktırmış birisiyim diğer siteler hariç ..

Yeşil çingeneye baktırdım bugün gayet ılımlı ve güzel bakmış mantıklı öngörülerde bulunmuş. Yazım dilini, yaklaşımını çok beğendim ben vadesi var bekleyip göreceğiz.

1250 kredim var. Helal bana hiç yüklemeden biriktirdim aslında kafamda biri vardı onun için biriktiriyordum ama var mı kızlar öneriniz?

Ben de 1500e ramak kaldi. Elfin mi zumra mi? Ikisinden birine baktiracahim. Ikisijjnde olumlu olumsuz yonlerini yazabilir misiniz?

Ben de 1500e ramak kaldi. Elfin mi zumra mi? Ikisinden birine baktiracahim. Ikisijjnde olumlu olumsuz yonlerini yazabilir misiniz?
İki favorim. Ama ben Elfin’i daha çok seviyorum her zaman hem tarzını hem de yorum tutarlılıgını yani cok duzenli bakıyor, her sorumu cevaplıyor. Daha once de yazmıstım Zumra biraz dagılıyor falda ve çok fazla açılım yapıyor sanki üstüne, yardımcı olmak icin yapıyor belki ama çok kart secmek de iyi degil. Bir de fal esnasında sesli dusunuyor sanki bir kere sesli baktırdım ama hmm acaba niye boyle ilginç neden acaba, dur bakalım bir kart daha secelim, gibi..Elfin one yorumun kafasında toparlıyor ve belli bir duzenle teklemeden anlatıyor. Aslında ikisi çok yakın birbirine Zümra bana anlık durumlarda ve karşı tarafın hislerinde oldukça iyiydi mesela. Elfin de keza. İkisinin de benzer gelecek tahmini oldu ve ikisi de henuz olmadı. Hangisi seni daha çok çektiyse ona at bence.

Cok sagol canim tamam o zaman cok buyuj bariz bi fark yok yani o zaman hangiisi beni cekerse ona atayim

Aynen katılıyorum çünkü zaten buraya üye olmadan önce de Lizyaa'nın (sağolsun) o 2 yorumcuyla ilgili izlenimleri dikkatimi çekmişti. Boşuna değilmiş :) Benimle de tuttu ikisinin enerjisi.

luciferr bu arada benim Biray Demir'e baktırdığım ilk fal da iyiydi. Sonrasındakiler o kadar etkili değildi, ama fal işini abarttığım dönemdi, o yüzden de "büyü bozuldu" herhalde.

Tam benim kafalar :)) Burcunu da merak ettim bak şimdi. Su grubundan bir burç mu?

Ve o korkulan an gelir, catar...İndirim var
Elfini bende denemek istiyorum aslinda hic gondermedim

Kavansit :) biray demir den 2-3 ayda bir yorum alınca iyi oluyor eğer sık yorum alınırsa fal fallıktan çıkıyor kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…