Kotu yo
hic bir yolum varda baktirdinizmi ben gecen sene orda oylesine gizli hisler ve topraga fal atmisim olcak herseyi bilmisler acikcasi ben pek onemsememistim o an soru bile sormaya gerek duymamisim ama aynen dedikleri gibi oldu sadece sonun iyi olcak demis gizli hisler o olmadi
çok sayıda fal baktırdım ben naktaya .
o zaman bu adamdan hayır gelmez değmez dedikçe sinirlenip olumlu yorum yapan saygıdeger taraca hanfendiyi ilah yapmışlığım vardır:)
ne mi oldu taracanın dedikleri çıkmadı nakta nın dedikleri çıktı .
enerji meselesi .o dönemde baktırdığım beyfendi uçtu gitti .
son ilişki kuramadığım bir adım öteye gidemeyen beyfendi için umarım dedikleri çıkmaz
Gercektende enerji isi heralde benim sasilacak derecede cikmisti kisinin karsima cikacagi zamani ne zaman baslayacagimizi isminin harflerini daha bircok ayrinti vermislerdi.byv dede baktırdım gizli hisleri beğenmemiştim topraktan yorum almadım ama..
Her konusulan kisiye baktirdim simdi falida biraktim ama nakta konusuldukca baktirmak istiyorum hatta bugun profilibede baktim onu ne zaman denk getirebiliriznakta cidden şimdiye dek denk geldiğim benim için en lerden nezaketi özeni ve öngördüğü çoğu durumları yaşadım pembe pembe kandırmıyor ne hissediyorsa onu söylüyor dediğim gibi bir diğeride biray demir oda benim için enlerden diğer yorum aldığım yorumcular tamam iyiler var ama benim için en değiller ..
Artık instagramda bakkyormus galiba fal nakta mi neydi hesap ismi ama net bilmiyorum.Her konusulan kisiye baktirdim simdi falida biraktim ama nakta konusuldukca baktirmak istiyorum hatta bugun profilibede baktim onu ne zaman denk getirebiliriz
şeytan dürter biziBasligin adini fal pismanliktir diye degistirelim :)))
Yarin en uzun gece indirimi yaparlar kesin
Her konusulan kisiye baktirdim simdi falida biraktim ama nakta konusuldukca baktirmak istiyorum hatta bugun profilibede baktim onu ne zaman denk getirebiliriz
Basligin adini fal pismanliktir diye degistirelim :)))
Yarin en uzun gece indirimi yaparlar kesin
İki favorim. Ama ben Elfin’i daha çok seviyorum her zaman hem tarzını hem de yorum tutarlılıgını yani cok duzenli bakıyor, her sorumu cevaplıyor. Daha once de yazmıstım Zumra biraz dagılıyor falda ve çok fazla açılım yapıyor sanki üstüne, yardımcı olmak icin yapıyor belki ama çok kart secmek de iyi degil. Bir de fal esnasında sesli dusunuyor sanki bir kere sesli baktırdım ama hmm acaba niye boyle ilginç neden acaba, dur bakalım bir kart daha secelim, gibi..Elfin one yorumun kafasında toparlıyor ve belli bir duzenle teklemeden anlatıyor. Aslında ikisi çok yakın birbirine Zümra bana anlık durumlarda ve karşı tarafın hislerinde oldukça iyiydi mesela. Elfin de keza. İkisinin de benzer gelecek tahmini oldu ve ikisi de henuz olmadı. Hangisi seni daha çok çektiyse ona at bence.Ben de 1500e ramak kaldi. Elfin mi zumra mi? Ikisinden birine baktiracahim. Ikisijjnde olumlu olumsuz yonlerini yazabilir misiniz?
İki favorim. Ama ben Elfin’i daha çok seviyorum her zaman hem tarzını hem de yorum tutarlılıgını yani cok duzenli bakıyor, her sorumu cevaplıyor. Daha once de yazmıstım Zumra biraz dagılıyor falda ve çok fazla açılım yapıyor sanki üstüne, yardımcı olmak icin yapıyor belki ama çok kart secmek de iyi degil. Bir de fal esnasında sesli dusunuyor sanki bir kere sesli baktırdım ama hmm acaba niye boyle ilginç neden acaba, dur bakalım bir kart daha secelim, gibi..Elfin one yorumun kafasında toparlıyor ve belli bir duzenle teklemeden anlatıyor. Aslında ikisi çok yakın birbirine Zümra bana anlık durumlarda ve karşı tarafın hislerinde oldukça iyiydi mesela. Elfin de keza. İkisinin de benzer gelecek tahmini oldu ve ikisi de henuz olmadı. Hangisi seni daha çok çektiyse ona at bence.
İki favorim. Ama ben Elfin’i daha çok seviyorum her zaman hem tarzını hem de yorum tutarlılıgını yani cok duzenli bakıyor, her sorumu cevaplıyor. Daha once de yazmıstım Zumra biraz dagılıyor falda ve çok fazla açılım yapıyor sanki üstüne, yardımcı olmak icin yapıyor belki ama çok kart secmek de iyi degil. Bir de fal esnasında sesli dusunuyor sanki bir kere sesli baktırdım ama hmm acaba niye boyle ilginç neden acaba, dur bakalım bir kart daha secelim, gibi..Elfin one yorumun kafasında toparlıyor ve belli bir duzenle teklemeden anlatıyor. Aslında ikisi çok yakın birbirine Zümra bana anlık durumlarda ve karşı tarafın hislerinde oldukça iyiydi mesela. Elfin de keza. İkisinin de benzer gelecek tahmini oldu ve ikisi de henuz olmadı. Hangisi seni daha çok çektiyse ona at bence.
Chris i biliyorum.. kaç kartla bakıyor adam bu ne demiştim ? :)) 36 kartlık açılımı vardı onun..
Çakma değil aslında..bende bulamasaydım, netten resimleri toplayıp bastıracak kendi destemi yapacaktım.. kurulan bağ, kartlara aktarılan enerjiyi önemsiyorum ben..dolunay a bırakmak, tütsü yakmak, mineral kristal taşlarla desteklemek kısacası dokunmak diyelim..
Ve o korkulan an gelir, catar...İndirim varİki favorim. Ama ben Elfin’i daha çok seviyorum her zaman hem tarzını hem de yorum tutarlılıgını yani cok duzenli bakıyor, her sorumu cevaplıyor. Daha once de yazmıstım Zumra biraz dagılıyor falda ve çok fazla açılım yapıyor sanki üstüne, yardımcı olmak icin yapıyor belki ama çok kart secmek de iyi degil. Bir de fal esnasında sesli dusunuyor sanki bir kere sesli baktırdım ama hmm acaba niye boyle ilginç neden acaba, dur bakalım bir kart daha secelim, gibi..Elfin one yorumun kafasında toparlıyor ve belli bir duzenle teklemeden anlatıyor. Aslında ikisi çok yakın birbirine Zümra bana anlık durumlarda ve karşı tarafın hislerinde oldukça iyiydi mesela. Elfin de keza. İkisinin de benzer gelecek tahmini oldu ve ikisi de henuz olmadı. Hangisi seni daha çok çektiyse ona at bence.
Nefis,şeytanbyv Saraylı hanimda sırada 10 kişi var
şeytan dürter bizi
ben almadım çünkü sonu gelmiyor ‘onu da mı denesem,bunu denememiştim diye diye anvale olmuş bir beyin’ kalıyor geriyeVe o korkulan an gelir, catar...İndirim var
Elfini bende denemek istiyorum aslinda hic gondermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?