- 28 Mayıs 2012
- 47
- 59
- 88
Ben kredi kartı, mobil ödeme, maaş, eksi hesap derken göçtüm :) Gece yarısı banka ödememi onaylamadı diye müşteri hizmetleri ile kavga etmişliğim var :) Bu ay mı, hiç baktırmadım :) Temizim :)Biz milletçe meraklıyızdır ya yeniye hücum etmeye o hesap galiba çocuğu allayıp pullamamız
Ben bir yılda ekonomik olarak göçtüm binnaz müptelalarının aylık gelirleri 100.000 felan herhalde artık kendi fincanıma kendim bakmayı düşünüyorum
Daim olmasını diliyorumBen kredi kartı, mobil ödeme, maaş, eksi hesap derken göçtüm :) Gece yarısı banka ödememi onaylamadı diye müşteri hizmetleri ile kavga etmişliğim var :) Bu ay mı, hiç baktırmadım :) Temizim :)
Sonu yok bu işin, tut kendiniDaim olmasını diliyorum
Darısı başıma inşallah
ben kaç saattir kendimle savaşıyorum ama galiba kazanıyorumSonu yok bu işin, tut kendini
En son aldığın yorumda tarih varsa üzerine 1-2 ay ekle ve göndermeben kaç saattir kendimle savaşıyorum ama galiba kazanıyorum
aralık sonu ocak başı demişti zümra.En son aldığın yorumda tarih varsa üzerine 1-2 ay ekle ve göndermeHiç baktırmayın diyemem bende buna uyamam biliyorum ama en azından arada bir baktıralım
Daha varmış, bak fal atma o zaman. Ocak ayı gelsin o zaman bakarsın durumaaralık sonu ocak başı demişti zümra.
evet öyle ama içimde iki kişi var birisi böyle sen gibi mantıklı konuşurken öteki gmnder gönder diyoDaha varmış, bak fal atma o zaman. Ocak ayı gelsin o zaman bakarsın durumaŞimdi başka birine atcan, farklı bişi söyleyecek kafan karışacak, ne gerek var değil mi?
O diğeri Binnaz'ın ruhudur, baktır da para kazanalım diye dürtüyordur, dinlemeevet öyle ama içimde iki kişi var birisi böyle sen gibi mantıklı konuşurken öteki gmnder gönder diyo
Allah ım nerden düştük bu derde
devlet şu işe bi el atsa bari yaO diğeri Binnaz'ın ruhudur, baktır da para kazanalım diye dürtüyordur, dinlemeBende yeni akıllandım zaten, eskiden olsa böyle yazamazdım
Kesinlikledevlet şu işe bi el atsa bari ya
12237 sayfa yazı yalnızca bu topikte var. Yazanlar artık yazmıyor, süreç hiç değişmiyor.devlet şu işe bi el atsa bari ya
Adamlar bu kadar akıllı hukuki olarak kendilerini sağlama almışlar12237 sayfa yazı yalnızca bu topikte var. Yazanlar artık yazmıyor, süreç hiç değişmiyor.
Bak fal sitesinde bu yazıyor: Site içeriğindeki yorum bilgileri hayal gücü ile üretilmiştir, doğruluk içermemektedir.
Şahsen ben artık nadiren, mümkünse ucuz olanlara baktırırım Geçen bir topikte bir kişi yazmıştı, artık bir sitede fal bakıyorum diye. Eskiden burada olanlar fal bakmaya başladıysa ve fal siteleri de artık hayal sattıklarını beyan ediyorsa gerisi bize kalmış. En azından nadiren baktırmak mantıklı olan benim açımdanKesinlikle
İnternetten fal uygulaması yasaklanmalı ama zannetmiyorum çünkü interneti nasıl denetim altına alacaklar ki
Sadece devlete karşı suç unsuru olduklarını düşündükleri siteleri kapatıyorlar
Biz aklımızı başımıza toplayıp paramızı bunlara daha fazla kaptırmayacağız ki nefis mücadelesini kazanalım
Zümra fal baktı mı iade mi etti çok gonderdin diye?Ve akşam baktım beyefendi sosyal medya dan kızları ekliyor dayanamadım çaresizce yine yeniden fal gönderdim zümra ya gönderme fal demiş kadın yazık günah sana .bu arada bahar yağız patlamış durumda 20aralık vade vermişti bana
baktı canım kırmamış beniZümra fal baktı mı iade mi etti çok gonderdin diye?
bana da 20 aralık vade vermiştiMerhaba iyi pazarlar herkeze son fallarimdan olan bahar yağız kesin bir dille kasım 20 aralık 20 dediği vade geçti iletişim yok fal patladı
Snladım peki olumlu muydu yorumu? Erkekler instagramda hep ekliyor onlara da pek takılma bence, viddiye aldıklarından degil cogu zaman oylesine yapıyorlar bunu.baktı canım kırmamış beni
ama soru kısmında da yeniden özellikle belirtmiş lütfen bana fal bir süre gönderme enerjin düşüyor hem maddi açıdan zorlanıyor sun demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?