yorumu üzerine düşme uzak dur görüşmek isterse görüşme zor biri tutumunu değiştir mutlaka şeklindeydiSnladım peki olumlu muydu yorumu? Erkekler instagramda hep ekliyor onlara da pek takılma bence, viddiye aldıklarından degil cogu zaman oylesine yapıyorlar bunu.
bir vade vermiş mişydi sizeZümra bende anda süperdi ama aralığı bile bulmaz hamle alıcaksın demişti olmadı hala((
Sonuç ne olursa olsun bu bekleme sürecinden daha iyi olurgerçekten ben kendimlekonuşmaktan falları defalarca dinlemekten bırakın enerjiyi düşüklüğünü ;şizofrene bağladım diyebilirim
bir çok kişide aynı durumda .
baktım olmuyor bende mesaj attım ilgili kişiye içimde ki ona söylemek istediğim herşeyi yazdım
olursa olur olmazsa olmaz dedim
çareler aramaktan başka yapabilecek bir şey yoktu velhasıl
cevap dahi vermedi
son fal bonusları aldıktan sonr abaşkada baktırmayacağım
inşallah siteleri kapatırlar anlıkkrizlerde bize baktırmayız
Bende ayni seyi yapmayi dusunmuyo degilimgerçekten ben kendimlekonuşmaktan falları defalarca dinlemekten bırakın enerjiyi düşüklüğünü ;şizofrene bağladım diyebilirim
bir çok kişide aynı durumda .
baktım olmuyor bende mesaj attım ilgili kişiye içimde ki ona söylemek istediğim herşeyi yazdım
olursa olur olmazsa olmaz dedim
çareler aramaktan başka yapabilecek bir şey yoktu velhasıl
cevap dahi vermedi
son fal bonusları aldıktan sonr abaşkada baktırmayacağım
inşallah siteleri kapatırlar anlıkkrizlerde bize baktırmayız
Kendime soz veremiyorum ki size vereyim :)))Kızlar,kesinlikle bu adamlardan ziyade bu fallar kafamızı allak bullak ediyor birbirimize söz verelim uzak duralım
Ben de ama para sorunum öncelik kazandıKendime soz veremiyorum ki size vereyim :)))
Söyle ama fallara para kaptırdığını söyleme çünkü tamamı (kendileri gizlice baktırsa da) halimizle dalga geçiyorBende ayni seyi yapmayi dusunmuyo degilim
Vade bekle,o onu dedi bu bunu dedi
Kafayi yeme asamasina geldim artik
Ben mesaja cvp vermeme olasiligini ortadan kaldirmak adina direk yuzune soylemek istiyorum
:))) ordan kazandigimiz parayla fal baktirrizBiz de mi binnaza falcı olsak ama ben yalan söyleyemem bir vade derim de çıkmazsa vicdan azabından giderim
Allah sonumuzu hayretsin:))) ordan kazandigimiz parayla fal baktirriz
Boylece helale haram karistirmayiz :))))
İletişim olacak demişti biraz daha zamanı var ama aralığı bile bulmaz demişti o kadar başka vade vermedi.. ne gelen var ne gidenbir vade vermiş mişydi size
ikiis de çıkamdı bana.hatta elfinin söylediğinin tam tersi oldu da diyebilirmİki favorim. Ama ben Elfin’i daha çok seviyorum her zaman hem tarzını hem de yorum tutarlılıgını yani cok duzenli bakıyor, her sorumu cevaplıyor. Daha once de yazmıstım Zumra biraz dagılıyor falda ve çok fazla açılım yapıyor sanki üstüne, yardımcı olmak icin yapıyor belki ama çok kart secmek de iyi degil. Bir de fal esnasında sesli dusunuyor sanki bir kere sesli baktırdım ama hmm acaba niye boyle ilginç neden acaba, dur bakalım bir kart daha secelim, gibi..Elfin one yorumun kafasında toparlıyor ve belli bir duzenle teklemeden anlatıyor. Aslında ikisi çok yakın birbirine Zümra bana anlık durumlarda ve karşı tarafın hislerinde oldukça iyiydi mesela. Elfin de keza. İkisinin de benzer gelecek tahmini oldu ve ikisi de henuz olmadı. Hangisi seni daha çok çektiyse ona at bence.
Aminn.Allah sonumuzu hayretsin
onun yorumları da çok abartıdy ve yazım şekli hep aynıydı çok iyi hatırlıyorum onu hep şok yazıyordu .)) yıpkı doğanın sihirl küresi gibi :))Kizlar binnazda mustafa mehlika diye birisi var en son subatta yorum var artik girmiyo
Ona baktiran var mi merak ettim, ondaki yorumlarda cok ucuk
Kimin falı çıktı? Ya da çıkan oldu mu? Herkese uymuyor tabi enerjisi tutana oluyor sanırımikiis de çıkamdı bana.hatta elfinin söylediğinin tam tersi oldu da diyebilirm
Biz de mi binnaza falcı olsak ama ben yalan söyleyemem bir vade derim de çıkmazsa vicdan azabından giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?