Binnaz Abla

gerçekten ben kendimlekonuşmaktan falları defalarca dinlemekten bırakın enerjiyi düşüklüğünü ;şizofrene bağladım diyebilirim
bir çok kişide aynı durumda .
baktım olmuyor bende mesaj attım ilgili kişiye içimde ki ona söylemek istediğim herşeyi yazdım
olursa olur olmazsa olmaz dedim
çareler aramaktan başka yapabilecek bir şey yoktu velhasıl
cevap dahi vermedi
son fal bonusları aldıktan sonr abaşkada baktırmayacağım
inşallah siteleri kapatırlar anlıkkrizlerde bize baktırmayız

Sonuç ne olursa olsun bu bekleme sürecinden daha iyi olur

Bende ayni seyi yapmayi dusunmuyo degilim
Vade bekle,o onu dedi bu bunu dedi
Kafayi yeme asamasina geldim artik
Ben mesaja cvp vermeme olasiligini ortadan kaldirmak adina direk yuzune soylemek istiyorum

Gercekten artik cildirdim sanirim. Duygu durumum dakikalik degisiyo ne yapacagimi bilemez durumdayim. Bi birak fali diyorum bi yorumcu karistiriyorum kime gondersem diye
Asaf cakira anormal derecede taktim kafayi
Yine birisi ucuk bi yorum yazmis
Kizlar deneyen var mi bu adami

Kızlar,kesinlikle bu adamlardan ziyade bu fallar kafamızı allak bullak ediyor birbirimize söz verelim uzak duralım

Paramız da gittikçe daha da ciddiye aldık belki 10 liralık fal olsa dikkate almayacağımız lafları 150 liraya dinleyince önemsedik oysa sitede belirtilmiş hayal ürünü diye!!
Ben şu an ötelediğim kredi kartlarının borcunun hesabını yapıyorum ve sanırım şu an önümdeki en gerçekçi sorun da bu!!

Bende ayni seyi yapmayi dusunmuyo degilim
Vade bekle,o onu dedi bu bunu dedi
Kafayi yeme asamasina geldim artik
Ben mesaja cvp vermeme olasiligini ortadan kaldirmak adina direk yuzune soylemek istiyorum
Söyle ama fallara para kaptırdığını söyleme çünkü tamamı (kendileri gizlice baktırsa da) halimizle dalga geçiyor

Biz de mi binnaza falcı olsak ama ben yalan söyleyemem bir vade derim de çıkmazsa vicdan azabından giderim

ikiis de çıkamdı bana.hatta elfinin söylediğinin tam tersi oldu da diyebilirm

Kizlar binnazda mustafa mehlika diye birisi var en son subatta yorum var artik girmiyo
Ona baktiran var mi merak ettim, ondaki yorumlarda cok ucuk
onun yorumları da çok abartıdy ve yazım şekli hep aynıydı çok iyi hatırlıyorum onu hep şok yazıyordu .)) yıpkı doğanın sihirl küresi gibi :))

Biz de mi binnaza falcı olsak ama ben yalan söyleyemem bir vade derim de çıkmazsa vicdan azabından giderim

Geçenlerde ben de önermiştim bunu :d Yapalım bence. Ortak hesap. Maksat paramızı geri almak :)))

Bir de şunu soracaktım: hayal ürünüdür diye Binnaz'da mı yazmışlar? Ben göremedim de. Faladdin, Falcı bacı vs. gibi bot uygulamalarda belirtiyorlar bunu, ama Binnaz'da baktım bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…