- 28 Mayıs 2012
- 47
- 59
- 88
Binnaz'da kullanım koşullarında yazıyor, fal sepetinde de yazıyor. Sitede açılmazsa google üzerinden de sorgulayıp açabilirsin. Ekran görüntüsü eklendiyse orada da var .Geçenlerde ben de önermiştim bunu :d Yapalım bence. Ortak hesap. Maksat paramızı geri almak :)))
Bir de şunu soracaktım: hayal ürünüdür diye Binnaz'da mı yazmışlar? Ben göremedim de. Faladdin, Falcı bacı vs. gibi bot uygulamalarda belirtiyorlar bunu, ama Binnaz'da baktım bulamadım.
Binnaz'da kullanım koşullarında yazıyor, fal sepetinde de yazıyor. Sitede açılmazsa google üzerinden de sorgulayıp açabilirsin. Ekran görüntüsü eklendiyse orada da var . Eki Görüntüle 2218547
Elfin in cikmayan fallari bends gonul rahatligi yaratiyor kendi adima is konusunda bende de bilemedi.Umarim asktada bilemez tablo cok olumsuzdu.ikiis de çıkamdı bana.hatta elfinin söylediğinin tam tersi oldu da diyebilirm
Elfini denemeyi dusunuyodum oysakiElfin in cikmayan fallari bends gonul rahatligi yaratiyor kendi adima is konusunda bende de bilemedi.Umarim asktada bilemez tablo cok olumsuzdu.
Inanin saftrik kizlar demis bunlar bize valla :)))))Teşekkürler. Şimdi okuyunca hatırladım bazı yerleri. Bildiğin oyun sitesi o zaman. Popomundo vs. gibi :)))
Saf bile hafif kalir bize :))Inanin saftrik kizlar demis bunlar bize valla :)))))
Elfin enerjisi tutana birebir biliyor tutmayana bilemiyor, bende er ya da gec cikar dedikleri. Hic denemediysen bir kere denemeni tavsiye ederim en azindan tutup tutmayacagini test etmis olursun. Gerci fiyatlar da denenecek gibi degil pek o yuzden kafani karistirmak istemem.Elfini denemeyi dusunuyodum oysaki
Selmanin enerji gonderdigine bile inandik yeri geldi :))))Ne saçmalıklara inandım ve bunlar hep 100 puanlık bir de o kadar mantıklı konuşuyorlar ki arnisa sı,şusu bu su
Enerji geçişi,konuşan kartlar vs
Sanki uyuşturucunun etkisinden yeni kurtuluyorum gibi
İnşallah geride kalır hepsiSelmanin enerji gonderdigine bile inandik yeri geldi :))))
Biz fal bakmasinlar demiyoruz yap hepsini 10 tl 20tl arada bir psikolojik kaga dagitma olsun ama 150 tl 100 tl ler nedir allasen.Velhasıl binnaz benim gözümde ,genel itibariyle insanların sorunları üzerinden etkileme sanatıyla iyilik adı altında sömürme sitesi
Sonra da vicdan yapıyorlar çok gönderme,paran gitmesin vs
His işi değil bu
Allahtan dileğim bu tür havadan birilerini zengin eden bu tür siteler bir an önce kapatılır
Çünkü amaç çok para kazanmakBiz fal bakmasinlar demiyoruz yap hepsini 10 tl 20tl arada bir psikolojik kaga dagitma olsun ama 150 tl 100 tl ler nedir allasen.
Suc bizde; bi fala 100-150tl verilir mi deyip deyip gonderirsek onlar daha cok arttirirÇünkü amaç çok para kazanmak
Kesinlikle çok çok haklısınız. Aynı seyi düşündüm yani yokmu bunun yolu yordamı bunları hizaya getirecek bir sistem diye. Ama maalesef resmen arz talep meselesine dönüşmüş anladıgım kadarıyla.biz bu kadar dert ediyoruz ama bu parayı ödeyen insanlar var biz sıkıntılarını çeke çeke öderken çerez parası gibi harcayanıda var.baya araştırdım yani limited şirket olarak gözüktüğüne göre binnaz vergi falanda veriyo olmalı haliyle sömürme durumları hicbir zaman bizi umursayıpta değişmeyecek bizde patlayan fallar tutmayan vadeler döktüğümüz gözyaslarıyla kalıcaz böyle.hele ki bir güruh var sabahtan aksama kadar açık ne kadar kazandıklarını hayal edemiyorum.bu insanların hakkı bu olmamalı gerçekten ne utanma kalmıs ne arlanma.Velhasıl binnaz benim gözümde ,genel itibariyle insanların sorunları üzerinden etkileme sanatıyla iyilik adı altında sömürme sitesi
Sonra da vicdan yapıyorlar çok gönderme,paran gitmesin vs
His işi değil bu
Allahtan dileğim bu tür havadan birilerini zengin eden bu tür siteler bir an önce kapatılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?