Binnaz Abla

Binnaz'da kullanım koşullarında yazıyor, fal sepetinde de yazıyor. Sitede açılmazsa google üzerinden de sorgulayıp açabilirsin. Ekran görüntüsü eklendiyse orada da var .

Binnaz'da kullanım koşullarında yazıyor, fal sepetinde de yazıyor. Sitede açılmazsa google üzerinden de sorgulayıp açabilirsin. Ekran görüntüsü eklendiyse orada da var . Eki Görüntüle 2218547

Teşekkürler. Şimdi okuyunca hatırladım bazı yerleri. Bildiğin oyun sitesi o zaman. Popomundo vs. gibi :)))

Kızlar ben binnazdakilerin hipnoz eğitimi vs aldıklarını düşünmeye başladım
Çünkü bu paralara bunlara bu kadar üstüste para bayılmak kendi adıma söyleyim sağlıklı değil

Ne saçmalıklara inandım ve bunlar hep 100 puanlık bir de o kadar mantıklı konuşuyorlar ki arnisa sı,şusu bu su
Enerji geçişi,konuşan kartlar vs
Sanki uyuşturucunun etkisinden yeni kurtuluyorum gibi

Elfini denemeyi dusunuyodum oysaki
Elfin enerjisi tutana birebir biliyor tutmayana bilemiyor, bende er ya da gec cikar dedikleri. Hic denemediysen bir kere denemeni tavsiye ederim en azindan tutup tutmayacagini test etmis olursun. Gerci fiyatlar da denenecek gibi degil pek o yuzden kafani karistirmak istemem.

Velhasıl binnaz benim gözümde ,genel itibariyle insanların sorunları üzerinden etkileme sanatıyla iyilik adı altında sömürme sitesi
Sonra da vicdan yapıyorlar çok gönderme,paran gitmesin vs
His işi değil bu
Allahtan dileğim bu tür havadan birilerini zengin eden bu tür siteler bir an önce kapatılır

Biz fal bakmasinlar demiyoruz yap hepsini 10 tl 20tl arada bir psikolojik kaga dagitma olsun ama 150 tl 100 tl ler nedir allasen.

dikkatimi çeken bir şey var arkadaşlar bir çok favorifalcı meşgul görünyor toplam baktığı fal sayısı gün içinde bir yada iki .yani aslında meşgul gibi görünüp arz talep dengesini arttırıyor olabilir ler mi?
bakıyorum koskaca gün 2 fal bakılmış .

defalarca aynı fallari dinliyorum
öyle uyuduğum bile vardır.
çok yoruldum zihnen yoruldum
gerçekten ağır bir depresyon geçirdğimi biledüşünüyorum fal gönderme kriz anlarında .

Pelin bilgede olumsuz bir yorum
Gözlerime inanamadım
Bendeki de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumu
Hala binnazı takip ediyorum

Kesinlikle çok çok haklısınız. Aynı seyi düşündüm yani yokmu bunun yolu yordamı bunları hizaya getirecek bir sistem diye. Ama maalesef resmen arz talep meselesine dönüşmüş anladıgım kadarıyla.biz bu kadar dert ediyoruz ama bu parayı ödeyen insanlar var biz sıkıntılarını çeke çeke öderken çerez parası gibi harcayanıda var.baya araştırdım yani limited şirket olarak gözüktüğüne göre binnaz vergi falanda veriyo olmalı haliyle sömürme durumları hicbir zaman bizi umursayıpta değişmeyecek bizde patlayan fallar tutmayan vadeler döktüğümüz gözyaslarıyla kalıcaz böyle.hele ki bir güruh var sabahtan aksama kadar açık ne kadar kazandıklarını hayal edemiyorum.bu insanların hakkı bu olmamalı gerçekten ne utanma kalmıs ne arlanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…