Binnaz Abla

İradenin olduğu yerde çare vardır
Ben kendi adıma başaracağıma inanıyorum darısı tüm bırakmak isteyenlerin başına inşallah

Belki falcilara sigorta bile yapmistir, sayemizde emeklide olurlar :))))

Ben de şunu farketmiştim kabuğuma çekildikçe fallara kaptırmışım kendimi(binnaz sitesinin tabiriyle yorumcuların hayal gücüne)

Arkadaşlar binnazda 1000 küsür puanım var ama baktıracak kimse bulamıyorum. Semiramis Yalçın, Gülgün Balbay, Gülçin Beyaz, Rüzgar Gündoğan, Almina Nur hiç duymadığım isimler. Baktıran var mı bu isimlere ?

Kızlar saat (horary) astrolojisi hakkında fikri olan var mı?
Benim var ben baktirdim su sorumgeldi yerine. Dincer guner bey sosyal hesabinda cvp vermisti kesin ve net cvp istiyorsaniz horary den sorunuz diye ben de sordum evlencek miyiz biz yazdim olada bilir mayada bilir gbi bir cvp gelmis. Nerde netlik anlamadim acikcasi

Aynı durumdayım bende. 1400 yaptım. Var mı yeni cevher dediğiniz birileri kızlar?

Ya ben de merküruen diye bir astroloji sitesinden ilişki analizi istemiştim. Sevgilimin doğum saatini bilmediğimiz için böyle bir isteğim olmadığı halde kendi bu horary astrolojisine göre bakmış. Ve o kadar korkunç bir yorum göndermiş ki depresyonun dibine vurdum resmen. İnternette de ararştırdım bu horary astrolojisini kesin cevaş verir gibi şeyler okudum sinirlerim bozuldu. Ama sizde de pek kesin cevap olmamış, olabilir de olmayabilir de nedir yani

Pardon merkürapp diye bir site

Horary Astroloji; saatlik astrolojidir. Yani şöyle anlatayım bir iş teklifi var kabul edip, etmemek arasındasınız o zaman Horary’e danışabilirsiniz. O günün, o saatin koşullarını gökyüzü olaylarını anlatır size.
Evleneceğiniz kişi için sevgiliniz yada eski sevgilinizle ilgili baktırmak istediğinizde Sinastri bakılır. Onunda doğum saatini bilmelisiniz o yüzden çünkü aranızdaki uyuma bakar Sinastri.
Solar Return, Lunar Return vardır bunlarda bir yılınızı ve bir ayınızı anlatır size.
Birde kadınlarda evleneceği kişi Juno’dan çıkar. Juno burcunuzu biliyorsanız o burçtaki kişi kadında ruh eşi, evleneceği kişi yada hayatında hiç unutamayacağı aşkıdır. Erkekte ise Mars ve Venüs’e bakılır. Juno etkisizdir erkekte.

Smdi horary hersey net ise bakilabiliyor diye biliyorum eger saatini bilmiyorsaniz dogru degildir bakilan yorum. Cunku yarim saat onbes dakka bile cok etkiliyor

Evet sinastri aranizdaki uyumu gosterir neler olucak devam mi diye anlatir ama horary de evlilik sorabilirsiniz net cvp verir horary dedi sorumgeldi de

Bende denemiştim orayı, açılı falan bir cevap gelmişti . Gram bişey anlamamıştım, düzeltmelerini istedim ve tekrar cevap verdiler. Keşke sende düzeltme isteseydin.

Evet sinastri aranizdaki uyumu gosterir neler olucak devam mi diye anlatir ama horary de evlilik sorabilirsiniz net cvp verir horary dedi sorumgeldi de

Horary ilişkilere pek uyumlu değil yani şöyle diyeyim bir ay sonra kavga edersiniz o gün baktırırsınız haritaya o sırada kavgalı olduğunuz için olumsuz çıkar çünkü kavgalısınız. Ama Solar yada Lunar kullanılsa o sırada bir yılı baz aldıkları için daha sağlıklı sonuç çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…