- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
İradenin olduğu yerde çare vardırKesinlikle çok çok haklısınız. Aynı seyi düşündüm yani yokmu bunun yolu yordamı bunları hizaya getirecek bir sistem diye. Ama maalesef resmen arz talep meselesine dönüşmüş anladıgım kadarıyla.biz bu kadar dert ediyoruz ama bu parayı ödeyen insanlar var biz sıkıntılarını çeke çeke öderken çerez parası gibi harcayanıda var.baya araştırdım yani limited şirket olarak gözüktüğüne göre binnaz vergi falanda veriyo olmalı haliyle sömürme durumları hicbir zaman bizi umursayıpta değişmeyecek bizde patlayan fallar tutmayan vadeler döktüğümüz gözyaslarıyla kalıcaz böyle.hele ki bir güruh var sabahtan aksama kadar açık ne kadar kazandıklarını hayal edemiyorum.bu insanların hakkı bu olmamalı gerçekten ne utanma kalmıs ne arlanma.
Belki falcilara sigorta bile yapmistir, sayemizde emeklide olurlar :))))Kesinlikle çok çok haklısınız. Aynı seyi düşündüm yani yokmu bunun yolu yordamı bunları hizaya getirecek bir sistem diye. Ama maalesef resmen arz talep meselesine dönüşmüş anladıgım kadarıyla.biz bu kadar dert ediyoruz ama bu parayı ödeyen insanlar var biz sıkıntılarını çeke çeke öderken çerez parası gibi harcayanıda var.baya araştırdım yani limited şirket olarak gözüktüğüne göre binnaz vergi falanda veriyo olmalı haliyle sömürme durumları hicbir zaman bizi umursayıpta değişmeyecek bizde patlayan fallar tutmayan vadeler döktüğümüz gözyaslarıyla kalıcaz böyle.hele ki bir güruh var sabahtan aksama kadar açık ne kadar kazandıklarını hayal edemiyorum.bu insanların hakkı bu olmamalı gerçekten ne utanma kalmıs ne arlanma.
Ben de şunu farketmiştim kabuğuma çekildikçe fallara kaptırmışım kendimi(binnaz sitesinin tabiriyle yorumcuların hayal gücüne)dikkatimi çeken bir şey var arkadaşlar bir çok favorifalcı meşgul görünyor toplam baktığı fal sayısı gün içinde bir yada iki .yani aslında meşgul gibi görünüp arz talep dengesini arttırıyor olabilir ler mi?
bakıyorum koskaca gün 2 fal bakılmış .
defalarca aynı fallari dinliyorum
öyle uyuduğum bile vardır.
çok yoruldum zihnen yoruldum
gerçekten ağır bir depresyon geçirdğimi biledüşünüyorum fal gönderme kriz anlarında .
en güzeli 50 tl nin üstünde fal baktımayacağımızaöz vererek başlamakBen de şunu farketmiştim kabuğuma çekildikçe fallara kaptırmışım kendimi(binnaz sitesinin tabiriyle yorumcuların hayal gücüne)
Bunu başarabiliriz değil mi?en güzeli 50 tl nin üstünde fal baktımayacağımızaöz vererek başlamak
ki kurtulalım
başarmak zorundayız maddi olarak kredi kartlarım alarm veriyorBunu başarabiliriz değil mi?
Benim var ben baktirdim su sorumgeldi yerine. Dincer guner bey sosyal hesabinda cvp vermisti kesin ve net cvp istiyorsaniz horary den sorunuz diye ben de sordum evlencek miyiz biz yazdim olada bilir mayada bilir gbi bir cvp gelmis. Nerde netlik anlamadim acikcasiKızlar saat (horary) astrolojisi hakkında fikri olan var mı?
Aynı durumdayım bende. 1400 yaptım. Var mı yeni cevher dediğiniz birileri kızlar?Arkadaşlar binnazda 1000 küsür puanım var ama baktıracak kimse bulamıyorum. Semiramis Yalçın, Gülgün Balbay, Gülçin Beyaz, Rüzgar Gündoğan, Almina Nur hiç duymadığım isimler. Baktıran var mı bu isimlere ?
Ya ben de merküruen diye bir astroloji sitesinden ilişki analizi istemiştim. Sevgilimin doğum saatini bilmediğimiz için böyle bir isteğim olmadığı halde kendi bu horary astrolojisine göre bakmış. Ve o kadar korkunç bir yorum göndermiş ki depresyonun dibine vurdum resmen. İnternette de ararştırdım bu horary astrolojisini kesin cevaş verir gibi şeyler okudum sinirlerim bozuldu. Ama sizde de pek kesin cevap olmamış, olabilir de olmayabilir de nedir yaniBenim var ben baktirdim su sorumgeldi yerine. Dincer guner bey sosyal hesabinda cvp vermisti kesin ve net cvp istiyorsaniz horary den sorunuz diye ben de sordum evlencek miyiz biz yazdim olada bilir mayada bilir gbi bir cvp gelmis. Nerde netlik anlamadim acikcasi
Pardon merkürapp diye bir siteYa ben de merküruen diye bir astroloji sitesinden ilişki analizi istemiştim. Sevgilimin doğum saatini bilmediğimiz için böyle bir isteğim olmadığı halde kendi bu horary astrolojisine göre bakmış. Ve o kadar korkunç bir yorum göndermiş ki depresyonun dibine vurdum resmen. İnternette de ararştırdım bu horary astrolojisini kesin cevaş verir gibi şeyler okudum sinirlerim bozuldu. Ama sizde de pek kesin cevap olmamış, olabilir de olmayabilir de nedir yani
Smdi horary hersey net ise bakilabiliyor diye biliyorum eger saatini bilmiyorsaniz dogru degildir bakilan yorum. Cunku yarim saat onbes dakka bile cok etkiliyorYa ben de merküruen diye bir astroloji sitesinden ilişki analizi istemiştim. Sevgilimin doğum saatini bilmediğimiz için böyle bir isteğim olmadığı halde kendi bu horary astrolojisine göre bakmış. Ve o kadar korkunç bir yorum göndermiş ki depresyonun dibine vurdum resmen. İnternette de ararştırdım bu horary astrolojisini kesin cevaş verir gibi şeyler okudum sinirlerim bozuldu. Ama sizde de pek kesin cevap olmamış, olabilir de olmayabilir de nedir yani
Evet sinastri aranizdaki uyumu gosterir neler olucak devam mi diye anlatir ama horary de evlilik sorabilirsiniz net cvp verir horary dedi sorumgeldi deHorary Astroloji; saatlik astrolojidir. Yani şöyle anlatayım bir iş teklifi var kabul edip, etmemek arasındasınız o zaman Horary’e danışabilirsiniz. O günün, o saatin koşullarını gökyüzü olaylarını anlatır size.
Evleneceğiniz kişi için sevgiliniz yada eski sevgilinizle ilgili baktırmak istediğinizde Sinastri bakılır. Onunda doğum saatini bilmelisiniz o yüzden çünkü aranızdaki uyuma bakar Sinastri.
Solar Return, Lunar Return vardır bunlarda bir yılınızı ve bir ayınızı anlatır size.
Birde kadınlarda evleneceği kişi Juno’dan çıkar. Juno burcunuzu biliyorsanız o burçtaki kişi kadında ruh eşi, evleneceği kişi yada hayatında hiç unutamayacağı aşkıdır. Erkekte ise Mars ve Venüs’e bakılır. Juno etkisizdir erkekte.
Bende denemiştim orayı, açılı falan bir cevap gelmişti . Gram bişey anlamamıştım, düzeltmelerini istedim ve tekrar cevap verdiler. Keşke sende düzeltme isteseydin.Benim var ben baktirdim su sorumgeldi yerine. Dincer guner bey sosyal hesabinda cvp vermisti kesin ve net cvp istiyorsaniz horary den sorunuz diye ben de sordum evlencek miyiz biz yazdim olada bilir mayada bilir gbi bir cvp gelmis. Nerde netlik anlamadim acikcasi
Evet sinastri aranizdaki uyumu gosterir neler olucak devam mi diye anlatir ama horary de evlilik sorabilirsiniz net cvp verir horary dedi sorumgeldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?