Bugün gülgün balbaya attım çok güzel baktı anlik durumu iyi bildiArkadaşlar merhaba, anlık ve kariyerde memnun kaldığınız birileri var mı? Birde bu binnazda çevrimiçi kimseyi yakalayamıyorum artık. Ben kart seçerken hemen meşgule alınıyorlar. Sırada bilmem kaç kişi oluyor. Az önce bildirim geldi hemen tıkladım yok fal baktıramıyorum. Bu denediğim kaçıncı kişi oldu artık gına geldi. Var mı benim gibi bu durumu yaşayanlar? Yani bilinçli olarak sırada kişi varmış gibi gösterdiklerini düşünmeye başladım artık.
Şu an meşgul görünüyor ama falı hemen baktırma isteğim geçsin ileride deneyeceğim teşekkürler.Bugün gülgün balbaya attım çok güzel baktı anlik durumu iyi bildi
Hemen al kısmına girince kredi kartıyla indirimli halde alabiliyorsunuz. Diğer türlü haklısınız bindirimli maalesef.Merhaba enteresan birşey farkettim binnaz mobilden kredi almaya girdiginizde 100 kredi 12.99 300 kredi 34.99 buna karsilik 500 kredi 49.99 lira. Ben anlayamadim ve basliginda binnaz dukkandan %20 indirimli kredi al diyor. Bu mu indirim? Bu bindirim olmuş malesef
O hangi sitede gülgünBugün gülgün balbaya attım çok güzel baktı anlik durumu iyi bildi
Binnazda. Kahve atmama rağmen duru görü ile baktı çoğu şeyi söylemeden bildi çok sevdim onu keşke önceden farketseydimO hangi sitede gülgün
maalesef orda da indirimsiz.Şu an meşgul görünüyor ama falı hemen baktırma isteğim geçsin ileride deneyeceğim teşekkürler.
Hemen al kısmına girince kredi kartıyla indirimli halde alabiliyorsunuz. Diğer türlü haklısınız bindirimli maalesef.
maalesef orda da indirimsiz.
Web sitesinden girip kredi alında daha dusuk galiba aplikasyona gore.maalesef orda da indirimsiz.
Lizya sen misirli taliaya baktirmistin dimi sonra takip ettin mi iki gundur bakiyorum yokWeb sitesinden girip kredi alında daha dusuk galiba aplikasyona gore.
Evet baktirmistim, genel olarak begenmistim. Yok takip etmedim daha sonradan..Lizya sen misirli taliaya baktirmistin dimi sonra takip ettin mi iki gundur bakiyorum yok
Benim de klasik favorim pelin bilge özdoğruMerhaba ? Onerebileceginiz dediklerini yasadiginiz falci varmi.?
Haleh Çetiner maya demir gülgün Balbay Yağmur Sercan bunlar son baktirdiklarim kısmen yaşadımMerhaba ? Onerebileceginiz dediklerini yasadiginiz falci varmi.?
Hemen hemen ayni begendimlerimiz zumra dogadan biray demir elfin ares levi onlari bende cok begeniyorum birde engin gumus var ekleyebilecegim diger uc kisiyede baktirdim ama hani pek tutmadi diyeyim daha dogrusu ileriye yonelik kimse cikmadi ama anlik durumda da tutmayan seyler vardiMerhaba. Benim liste klasik. Somut olarak ve orta/uzunumsu vadede tutanlar: Eyüp Deniz, Zümra Lal, Biray Demir + gecikmeli de olsa Mert Göktürk ve Doğa Dan (Doğa'nınkiler yeni dank etmeye başladı).
Anlık ve kısa vadede: Elfin Demet, Arnisa Bahadır, Ares Levi.
Merhaba ben walantina wolfa fal attım da siz beğendiniz mi nasıldı tutarlı mı dedikleri ya da anda bir şeyler bildi miMerhaba hep okuyucuydum ama artık deneyimlermi paylaşmak istedim. Fal sepeti ve bir çok kişinini cafesiinde evinde fal merakımdan sebebiyet deneyimlerim fazla. Bu sepet olayına 1 aydır sardım. Alex,buse, buğra, oylum, zülal şen, efsun zengin, ela, melisa , mısırlı talia, duygu aura. Walantina walf.
Buğra ve talia tutarlı geldi. Anı bilen bence ikisi. İlişkin olacak tekrar dediler ama tartışmalar sonucunda olacak dediler. 3-5 hafta içinde 3 hafta içinde haber geldi karşıdan ama bir ilişki başlamadı. Kimleri tekrar denedim( buğra , zülal şen, mısırlı talia) "ela ve efsun "hariç hepsi mantıklıydı. Sorusu olana yardımcı olurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?