Binnaz Abla

Kızlar son bir şey daha sormak istiyorum fal sepetinden aşk ile ilgili kimi önerirsiniz ya da binnazda 200kredilik kimi önerirsiniz lütfen yardım edin çok kafam karışık

Kızlar son bir şey daha sormak istiyorum fal sepetinden aşk ile ilgili kimi önerirsiniz ya da binnazda 200kredilik kimi önerirsiniz lütfen yardım edin çok kafam karışık
Fal sepetinde öneri üzerine tek kisiye baktirdim mısırlı talia anlik durumda ondan da memnun kaldim açıkcası burda onu deneyen baya kiside olmustu aslinda

Kızlar yeni bi yetenek kesfettim. Memnun olmayan yokmus. 2 sitede calisiyo. Astroturk melek harika. Cok derin bakıyo. Ve 10 seneden fazla süredir bakıyomuş. Kızlar siz de deneyin. Agizdan laf almaz. Cok derin bi enerjisi var. Zaten medyum kendisi. Su falı baktırın. Deneyimlerinizi bana iletin

Teşekkürler Melek abla

Teşekkürler Melek abla

Melek abla mı?
Malesef bilemedin ismimi. Reklam falan da yapmiyorum. Reklam yapan biri olsam bu sitede simdiden olmazdim.bu kisi astrocenterda hulya akın.astroturk te melek :)
Orada deniz diye biri de var deneyebilirsiniz

Kızlar biraz önce, Elfin de dahil olmak üzere, zişan ışık vb daha isim vermediğim Bi çok kişinin falı geleceği beklemeye bile gerek kalmadan şimdiden patladı

... terapistin ücreti demişken, bir sürü insanın da günlük, hatta haftalık ücreti tabii diyerek, sana da geçmiş olsun Jesuisetudiant :/

Melek abla mı?
Malesef bilemedin ismimi. Reklam falan da yapmiyorum. Reklam yapan biri olsam bu sitede simdiden olmazdim.bu kisi astrocenterda hulya akın.astroturk te melek :)
Orada deniz diye biri de var deneyebilirsiniz
Siz üye olduğunuzdan bu yana astrocenter'ı yazıyorsunuz, ister istemez üyeler de reklam yaptığınızı düşünüyor, Binnaz abla topiğinde Binnaz falcılarını pembeci diye yazar sürekli astrocenter derseniz dikkat çeker.

Gecmislee olsun patlayanlari detaylandirir misin?
Tabikide, TELWE De "arefzaur, poyraz15, kahinfevzi, taraca, eceline, kalaycı, firuze, nakta ve beni en çok hayal kırıklığına uğratan geysu. BİNNAZDA ise "melisa Asya, bahar yağız, ece gülener, şebnem ışık, zişan ışık ve özellikle ELFİN DEMET. Gelecek çıkıp çıkmaması çok da umrumda olan birisi değilim ama an benim için çok önemli ve baktırdığım fallara da hep bunun için baktırdım. Ama Elfinde dahil olmak üzere ısrarlaa adamın hayatında birisi yok kalbi boş dendi bana hep. Adamın aylardır sevgilisi var ve ciddi gibiler. Bu kadar bariz bisey bile bilinemeyecekse neyin 50-100-1500 kredileri bunlar? Gerçekten hayal kırıklığı. Patlamayan tek falım yeşilçingeneninki. Şu an durum onun dediği gibi ilerliyor ve adamın hayatında, isminin içinde şu şu harfler geçen, şu boyda şu yaşlarda biri var diyen sadece oydu. Başlayacaklarını da, başladıklarını da o söyledi ve ilişkinin nisanda biteceğini de söyledi umarım o da gerçekleşir.Tabi aptal gibi inanmak istediğime inandığım için o pek işime gelmemişti ama Demem o ki, ah Yeşilçingenem, burayı okuyorsan eğer sana şükranlarımı bir borç bilirim :))

Çingeneye bır saygı durusu da benden....

Ilk falında aklım sıra yerden yere vurmustum meger neredeyse tek dogru soyleyen ve bunu nedenıyle,ayrıntyla acıklayan da oymus....Bu adamdn bır halt olmaz deyıp bırakmamıs,anlatmıs herseyı ama "hadı oradan" demısım...Isıme gelmedıgınden degıl...Adamın bu yönunu sonradan ögrendıgımden....Aylar sonra baska hesaptan attım, bu kez bu adam hayırlı dedı ama bılmem bu konudan haberdarmısın ama adamın hayatında onceden olan su tarıfte 1 kadın yuzunden sıkıntı yasayacaksın demıs.....O falı okudugmda yıne kaale almamısım...Tamam huylandıgım seyler olmus ama sonrasında bu durum nasıl karsıma cıkabılır demısım.....Çıktı vallahi....

Hayat gecmıse dogru "anlasılır" Ilerıye dogru yasanır derler ya....Tam da o nedenle Cıngeneye yıne gıdıp durumu anlatmısım,o falda bana verdıgı cevap: "Aslında bu konuda sende de bıraz bılgı kırıntısı gormustum,ıyıce dusunsen o anda da anlardın".....Dogruydu,bendekı "o" bılgı kırıntısını bıle görmus...Vay be...

Cıngene, kadınlar kulubunu okumayan ender falcılardan...Faldakı soru-cevap kısmında,onun gonderdıgı ılk faldakı tutumumu ve burada yazdıklarımı soyleyıp ozur dıledım...Okumadıgını ve bılmedıgını soyledı....

Baskasını ayrı kefeye onu baska kefeye koyar ve ona ınanırım cunku bunca yıldır fal baktırırım bu denlı korkusuzca dogruları soyleyen,fal gonderen kısıyı elestırıp-yargılamayan,40 yıllık dost gıbı olan....Ustune ustluk son falında "eger yanılmıs olursam ve uzulursen lutfen kızma bana,ben de ınsanım elbette yanlıslarım olabılır" dıyecek kadar da tevazu sahıbıdır Cıngene....

ncarenot 'un dedığı gıbı "bır falı yuzde yuz" dogru dıye dınlememek lazım,falcı bazı seylerı bılmıs,bazılarını bılememıs olabılır,Çıngene'nın dedıgı gıbı "beser şaşa"da bılır....Ama bu kadar "dan dan" dogruyu soyleyebılecek yurekte falcı ben daha görmedım...Isın en garıp yanı o "dan dan" gerceklerı de öyle kırmadan-ıncıtmeden soylemey calısır kı....

Ben de gelecege daır cıktıgı ıcın de daha ayrı bır yere koyarım.Burada Cıngene'nın falı,çıkmayanlar-uymayanlar da var. O,yuzden bu degerlendırme "kendı adıma" yaptgım bır degerlendırmedır ve asla tavsıye-önerı degıldır...Bılgınıze ey kk hatunları:)

Olumsuz yorumlari kabullenmekte hep zorlaniyoruz kendimizi olumluya inandiriyoruz hep. Ben kadini ilk ekledigi gun bildigim icin hicbir falcinin yok hayatinda biri dedigine inanmadim ve hayir var birisi dedim çunku kendi hislerime daha cok guvendim. Olumsuza o yuzden hep aciktim ve bildiklerimi soylemelerini bekledim hep.

Yeşilcingeneye baktıranlar ne falı baktırdınız acaba bir de fal sepeti buğra nasıl

Ben malesef ki o kadar şanslı değildim.. Adamın hayatına dair hiç bir fikrim yoktu. Bu yüzden fallara yönelmiştim. Ama dediğim gibi çingene hariç herkes hayatında birisi yok dediği için onlara inanmayı tercih ettim ama gel gör ki aylardır varmış.. Taa temmuz da çingene ye ilk fallımı attığımda, şu tarzda flörtleştiği biri var onla başlayacaklar dedi. Ağustos da tekrar attım başlamışlar dedi. Eylülde tekrar attım, 7 vakte kadar anlaşamadıklarını anlayıp ayrılacaklar o vakit sana şans doğacak demişti bu da nisana tekabül ediyor.. Daha dün tam da çingenenin tarif ettiği kızla ilişkisi olduğunu öğrendim.. Umarım süreç gibi sonuç da çingenenin dediği gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…