Binnaz Abla

Hayirlisi olsun ares doga ya da biray a baktirmismiydin ,onlar ne demislerdi?

Ben katina baktirdim ama bunu capella79 sormak lazim o birkac defa baktirmis belki bilir en iyi hangisine baktigini soylerse benimde bir fikrim olur yeniden dusunuyorum cunku.
Ben kahve ve tarot baktırdım,hatta en son tarot falı baktırdıgım halde yıne harf ve sekıl şemal tanımı yaptı.Ayrıca falın arasında da aynen alıntılıyorum şöyle ebır sey demıs:

Kizlar ben cogu kisiye baktirdim ama emin olamiyorum. Karsi tarafin dusuncesini harfi harfine hangi falci ya da medyum okuyo.? Söyleyebilir misiniz

Al bendende o kadar...Cingene gercekten bambaska,yuzde yuz elbette kimse tutturamaz ama dobraligini,insanligini coook seviyorum.Az yemedim onun basini,hic terslemedi hep sabirla anlatmaya calisti..Benimde sevgilimle ayrilacagimi soyleyen bir yesil cingene,birde Sah sultandı..Sah sultan da bence muhtesem biri,zamani durdurup uzun uzun konusur,dertlesir ve dediklerini aynen yasiyorum.Her ikiside kafa karistirmiyor,netler.Digerlerinde bazilarİ,bazen tam iyi birsey soylerken bir yandan kart secip,gunes cikti iyi ama valide,hmm iyi ama sonra yine kavga,bir iyi bir kotu bir iyi kotu aptala cevirdiler beni resmen..

Cok baktirmakda ozellikle katinaya hem kartlari hem falcilari karistiriyor bence,katina 6 aylik mesela,zırt pırt atınca onemli olmayan ufak tefek ara olaylar bile yansiyor fala ve bir noktadan sonra iyi-kötü-iyi-kötü gibi bir fala dönüyor

Kesin mi patladı? Yani sonradan bir değişiklik olmaz mı?
Çok fena patladı hemde. Yani şöyle söliyim anlık durumla ilgili, kişinin benim hakkımdaki düşüncelerini öğrenmek istediğimi ve hayatında biri var mı merak ettiğimi söyledim. Ağız birliği yapmış gibi hepsi birden beklemede kalmam gerektiğini, adamın hayatında birisi olmadığını ve bana adım atacağını ve benim hakkımda, benim düşündüğümden daha pozitif şeyler düşündüğünü, kafasında sürekli bana adım atma niyetinin olduğunu söylediler.Adam bugün instagrama sevgilisiyle fotoğrafını atmış aşk sözcükleriyle birlikte şaka gibi. Sence de patlamamış mı??

Kesinlikle patlamış. Anlık durumda Elfin iyidir aslında ama nasıl gorememiş ki biri oldugunu. Ares iyidirbir de ona baktırmış mıydın?

Kızlar bu falcıların hepsi sadece bizim bilincaltimizi okuyo. Cunku ben kime baktirdiysam karsi taraf icin hep ayni seyleri söylediler. Hic farkli bi durum yok

Kesinlikle patlamış. Anlık durumda Elfin iyidir aslında ama nasıl gorememiş ki biri oldugunu. Ares iyidirbir de ona baktırmış mıydın?
Yok henüz baktırmadım çünkü elfine baktıralı daha 2-3 hafta anca oldu.Biraz zaman geçsin baktırma niyetindeydim.Değer mi acaba? En azından ilişkisinin boyutunu ve duygularının derinliğini öğrenmiş olurum, bunun için tavsiye edebileceğin biri var mı? Fal defteri kapanmıştır dedim ama zor tutuyorum kendimi

Kızlar bu falcıların hepsi sadece bizim bilincaltimizi okuyo. Cunku ben kime baktirdiysam karsi taraf icin hep ayni seyleri söylediler. Hic farkli bi durum yok
Bende diyorum bazen acaba sadece bizim düşüncelerimiz mi çıkıyor fallarda diye :)

Ben Ares’i begeniyorum, anlık teyit etrigim seylerle birlikte guveniyorum da. Biray Demir’i de oneririm o da guzel bakıyor.

Bence bi pelin bilge özdoğruyu dene, bir arkadaşımın sevgilisinin evli olduğunu şak diye söylemişti, bu adam da nikah var demişti, aynen öyle çıktı

Bayanlar haberlerim var ares levinin engin gumusun israrla her falda soyledigi ve dogadan ve zumraninda falinda dile getirdigi bir olay oldu adam benle gorusmek istedigini soyledi ben yazarkende halen suan gorusmek icin yaziyor

Ay cok sevindim. Bana ayni seyi dedi hepsi cikti demekk :)

Cingene hangi sitede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…