Binnaz Abla

Hadi zengin kalkışı, pardon kapanışı yapalım o zaman. Son falım Zişo hanımdı, malum. 49 kredi olduğu zamanlarda. Hey gidi günler... Güzel de bakmıştı, tüh... Ama son olaylarla birlikte bir güven sarsıntısı yaşadım kendisine karşı :)))

Şöyle bir durum oldu: Fal Sepeti ve Bir yolun var'da mobil ödeme denemesi yaptım. Tutmadı. Dedim "nasıl yani? E benim aylık limitim duruyor daha??"

Sonra deneme amaçlı Binnaz'da mobil ödemeye bastım ve oluverdi :# Üstüne bir de aylık hediye krediler gelince... Uzun lafın kısası, kahve falında maksimum 750 kredilik biri varsa önerebileceğiniz, sevinirim arkadaşlar. Bahar Yağız'ı düşünüyorum ama onu ben hiç online göremiyorum.

bahar hanım iş konusunda ve sosyal arkadaş çevemle ilgili nokta atışı yapsada ;ilişki anlamında tutmadı 3 kez fal göndermiş biriolarak tavsiye etmem

bahar hanım iş konusunda ve sosyal arkadaş çevemle ilgili nokta atışı yapsada ;ilişki anlamında tutmadı 3 kez fal göndermiş biriolarak tavsiye etmem

Teşekkürler :) Tam yakalayamıyorum derken yakalayınca göndermiş bulundum. Gerçi benim konu "hepsi bir arada", oradan kurtarırım belki.

Biray demir nasil ben begenmistim

Zişan buraya o rezilliği bıraktıktan hemen sonra 3 fal baktı.. Bu 3 kişiden en az bir tanesi bu topiği okuyor..
Demem o ki; biz burada istediğimiz kadar pahalı, güvenilir değil şu bu desekte o terbiyesizliği, şımarıklığı ve özgüveni ( ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim ne kadar aşağılarsam aşağılayayım gelecekler ) ben bu son 3 fal tepkisizliğine bağlıyorum...
Zaten yeni üye olmuş ve sadece 2 mesaj yazmış birinden daha fazla topiğe ve üyelere aşina Zişan hanım.. yalnız bu sebeple bile başarısı tartışılır:)))

Forumun Zen Master'ı olarak doğru sözü yapıştırmışsın yine :) Biz safız işte. Hayın ve zalım dünyanın işleyişini çözemedik. Zaten o falı saymıyorum, o yüzden bugün yeni fal baktırayım dedim (puhaha her gerekçe mübah).

Maşallah estağfirullah saflık ne demek ?

Hemde fırsatı havada yakalamışken
Sayılmazzzz evetttt

Gülgün Balbay nasıl kızlar 780 kredim var kullansam mi biriktirmeye devam mı etsem ?

Biray demir nasil ben begenmistim
Valla Biray Aresle paralel seyler soyledi su an ki yasadigim surec aresin soyledigin sekilde ilerliyor gibi ama gelecegi bilemem buyuk bildikleri birsey yok mesela benim is konusunda hepsi patladi ares ,doga,zumra ,elfin o yuzden bilemiyorum mevcut durum icin soyledigi seyler dogru mu degil mi diye subat sonuna kadar eger gelisme olursa yazarim.Zaten subatta da bir gelisme olmazsa hepten kapaticam bu defteri:)).Bana soyledikleri ana tema sabirli ol bu adam zor ,görücez.Karsima farkli birileri cikiyor ama maalesef isinamiyorum benim de isim zor kendime göre.

Bende anlik durum icin baktiriyorum daha cok yoksa gelecekte olur dediklerine pek bakmiyorum, inanmiyorum yada inancim kalmadi bilmiyorum.

Kızlar linç yemeyeceksem eğer zişanla ilgili son bişey sormak istiyorum sgshsjjs baktıranlara sorabilir miyim acaba herkese olumlu mu konuştu? Özellikle gelecek hakkında?

Bu ay şükürler olsun hediye kredi namına hesabıma puan yüklenmedi binnazsın bir ay geçirmişim darısı diğer aylara olsun inşallah

Kızlar linç yemeyeceksem eğer zişanla ilgili son bişey sormak istiyorum sgshsjjs baktıranlara sorabilir miyim acaba herkese olumlu mu konuştu? Özellikle gelecek hakkında?

Evet, oldukça olumlu. Ama şimdi olumlu var, olumlu var: önümüzdeki hafta piyangoda milyoner olacaksın, sevdiğin adam 2 gün sonra elinde koca bir paketle gelecek, bak zaten telvede de kalbini eline almış biri çıktı vs. tarzında değil (bunları da duyuyoruz çünkü :))) Ölçülü/dayanaklı olumlu diyelim.

burdaki yorumları okuyor birçok youmcu bonus puanlarımla dün fal baktırdım benim svdiğim kıymet vrdiğim yorumcularadan biriydi ama o canım bitanm diyn kadın gitmiş sert bir tutum glmiş halbuki ben çok üst üste fal göndrdiğim için sürkli tavsiye vrdiğini bu durumun beni biraz olsun rahatsız ettiğini söylemiştim.
canım cicimler siziyiyseniz varmış böyl biline

Eleştiriyi kaldıramamış
Biz parayla onların ağzından çıkan kelimelere fit olunca egoları şişiyor bazılarının demek ki

Hangi yorumcu ki bu bahsettigin

Zumra lal’ın yorumları nasil sizce hislimi? Ben iyi gibi hissediyordum ama hiç birşey çıkmadı ve anlik karşı durum iyi mi kötümü pek anliyamadim açıkçası

Zumra lal’ın yorumları nasil sizce hislimi? Ben iyi gibi hissediyordum ama hiç birşey çıkmadı ve anlik karşı durum iyi mi kötümü pek anliyamadim açıkçası

ben denemedim onu hiç 150 tl ye değer mi emin olamadım
hep mi 150 tlydi, yeni mi arttı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…