Bu arada sen Ares anda iyiydi gelecek çıkmadı demiştin sonra bir gelişme oldu ares’in desigi oluyor yazmıştın sana onu soracaktım. Sondurum nedir Ares gelecek bilmiş oldu mu? Ben 13 şubat’ta baktırdım, 14 gun icinde olacak dedigi bir sey, dediği sekilde ve tam da 14 gun sonra 28 Şubat’ta oldu. Tabi bu yakın gelecek, bana bir kaç haftalık evreyi inanılmaz iyi biliyor ama merak ettiğim onun uzun vadeli gelecek tahmini tutuyor mu? Bana soylediği biraz bana utopik gelen şeyler var, en erken Mayıs ve Ekim’i bulacak vadelerde. Ama her ne kadar Ares net ve kendinden emin konuşsa da konuyla alakalı, utopik geldigi icin su an olmaz diye dusunuyorum,
ay merak edip baktim resmen hayatını yazmış kimse şok oldum çok ilginç insanlar var:)) birisi Durak sancaktaroğlunun duvarına günlüğünü yazmış
:) psikolog edasıyla yaklaşmış birazay merak edip baktim resmen hayatını yazmış kimse şok oldum çok ilginç insanlar var
birtek o negatıf ve olumsuz konustu bana. ares doga engin cingene fln hepsi olumluydu. ben de ogrenmek isterim insanlar ne diyor ne dusunuyorlar onunla ilgili.Kızlar 1 haftadır araştıryorum doğru düzgün Elif Hanzade ye baktıran var mı ve gerçekleşen onların yorumu bekliyorum.Sizler daha önce baktırmışsınız o yüzden çıktı mı çıktıysa söylermisiniz?
Baktirdiginda fikrini yazarmisin bende dusunuyorum çünküÇok teşekkür ederiim deneyebilirim o zaman :) çıksın yeter niye vadeye takılıyosun diyebilirsiniz ama aşkla ilgili bi durum vadesi benim için önemli olan bi işimi de etkileyebilir şu an enteresan bi şekilde:)) o yüzden o kadar sordum:)) çook sağolun inşallah sizin için de hayırlı olan iyi olan her şey çıkar :)
Tabii :) henüz baktırmadım baktırınca yazarımBaktirdiginda fikrini yazarmisin bende dusunuyorum çünkü
İlk falda bana gelecek demistiniz demedin mi peki? Başkasıyla evlenecek dedi ve sonra nişanlandığı haberini aldın galiba, bu faldan sonra olan bir gelişme miydi?Simdi soylel, arese iki kez baktirdim ben. Tabu bu iki falda bir suru sey soyledi toplamda. Ama ilk falinda gelecek öngörüsü cikmadi. Mesela su an hayatinda biri vars ama donecek hatta biseyleri toparlamaya calisir gibi sen suclusun gibi bi tavir takinacak dedi. Ama olmadi. Sadecebu adamin hayatinda biri var su an dedigi seyi bir tek ares bildigi icin hayatındaki biri oldgunu öğrenince direkt arese gittim tekrar 2. Defa.
Ikinci falinda da bi sonraki adım evlilik evlenecek bu dedi. Su an o cikti. Surec dedigi gibi gidiyor yani.
Bende üyenin birine durumumu böyle yazdım kendim isin icinden cikamadım daay merak edip baktim resmen hayatını yazmış kimse şok oldum çok ilginç insanlar var
Ben engin gumusu begendim hanzadeyi begenmedim sahsultani da bir ara deniycem :))Fal baktirmak istiyorum binnazda favorim ares levi ama bu aralar şah sultan i ve elif hanzadeyi cok duyuyorum bana fikirlerinizi soylermisiniz cikan cikmayan anlik durum mesela baska bir yorumcu da olabilir bu karmasanin icinden cikamadim
İlk falda bana gelecek demistiniz demedin mi peki? Başkasıyla evlenecek dedi ve sonra nişanlandığı haberini aldın galiba, bu faldan sonra olan bir gelişme miydi?
Evet Ares bende de çok iyi ve yakın gelecek de biliyor bana 14 gunde olacak dediği sey 14. Gun oldu şaşırdım o yuzden. Ben araya girmemeye çalışıyorum telefon fallarında oellikle Ares hızlı konustugu icin zaten zor giriliyor ama tutamayıp giriyorum yine de :))Hayir demedim. Gerek duymadim. Ben tel fallarinda pek zaman bosa gitmesun diye o konuşurken karismam aralarda sadexe o fali dinlerim. Hayir nisanlandigini ogrenince 2.fali attim hauatinda biri oldugunu bildiniz nisanliymis diye. O da acilimda bu evlilik olacak dedi. Benim zaten gelecek kaygim yok cikacak mi diye gelecegi allahtan baskasi bilemez. Ares anlik cok iyi hakim oldugu icin gidiyorum.
Evet Ares bende de çok iyi ve yakın gelecek de biliyor bana 14 gunde olacak dediği sey 14. Gun oldu şaşırdım o yuzden. Ben araya girmemeye çalışıyorum telefon fallarında oellikle Ares hızlı konustugu icin zaten zor giriliyor ama tutamayıp giriyorum yine de :))
Medyum Fatima yok gecen Agustos’tan beri olsa hemen ona baktırırım, bana en çok bilenlerdenMedyum fatimaya denk gelen oldu mu hic?
O kadını yine mi takip etmeye başlamış? Kafası katışık galiba, sana niye takip istegi gonderdi sonra neden buluşmak istedi sonra da takini kesti ama diğer yerlerde takibe devam ediyor o zaman? Dusunmeden hareket ediyor bence.Pardon ben aresi simdi tekrar dinledim o soguk davranirsam adami kadina itebilecegimi söylemis yani onun dedigide dogru cikti. Ama o hep kadinla sevgi degil cinsellik oldugunu soyledi aralarinda
Tel numaram kayitli onda bunu dun teyit ettik facebooktan ben cikardim ve bugun o kadini takibe baslamis o da onu ares demisti itersen o kadina yonlendirirsin diye sana yollayayim o fali lizya dinle ama o kadinla cinsellik icin beraber demisti mumkunO kadını yine mi takip etmeye başlamış? Kafası katışık galiba, sana niye takip istegi gonderdi sonra neden buluşmak istedi sonra da takini kesti ama diğer yerlerde takibe devam ediyor o zaman? Dusunmeden hareket ediyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?