Binnaz Abla

Simdi soylel, arese iki kez baktirdim ben. Tabu bu iki falda bir suru sey soyledi toplamda. Ama ilk falinda gelecek öngörüsü cikmadi. Mesela su an hayatinda biri vars ama donecek hatta biseyleri toparlamaya calisir gibi sen suclusun gibi bi tavir takinacak dedi. Ama olmadi. Sadecebu adamin hayatinda biri var su an dedigi seyi bir tek ares bildigi icin hayatındaki biri oldgunu öğrenince direkt arese gittim tekrar 2. Defa.
Ikinci falinda da bi sonraki adım evlilik evlenecek bu dedi. Su an o cikti. Surec dedigi gibi gidiyor yani.

birtek o negatıf ve olumsuz konustu bana. ares doga engin cingene fln hepsi olumluydu. ben de ogrenmek isterim insanlar ne diyor ne dusunuyorlar onunla ilgili.

Baktirdiginda fikrini yazarmisin bende dusunuyorum çünkü

İlk falda bana gelecek demistiniz demedin mi peki? Başkasıyla evlenecek dedi ve sonra nişanlandığı haberini aldın galiba, bu faldan sonra olan bir gelişme miydi?

Fal baktirmak istiyorum binnazda favorim ares levi ama bu aralar şah sultan i ve elif hanzadeyi cok duyuyorum bana fikirlerinizi soylermisiniz cikan cikmayan anlik durum mesela baska bir yorumcu da olabilir bu karmasanin icinden cikamadim

Fal baktirmak istiyorum binnazda favorim ares levi ama bu aralar şah sultan i ve elif hanzadeyi cok duyuyorum bana fikirlerinizi soylermisiniz cikan cikmayan anlik durum mesela baska bir yorumcu da olabilir bu karmasanin icinden cikamadim
Ben engin gumusu begendim hanzadeyi begenmedim sahsultani da bir ara deniycem :))

İlk falda bana gelecek demistiniz demedin mi peki? Başkasıyla evlenecek dedi ve sonra nişanlandığı haberini aldın galiba, bu faldan sonra olan bir gelişme miydi?

Hayir demedim. Gerek duymadim. Ben tel fallarinda pek zaman bosa gitmesun diye o konuşurken karismam aralarda sadexe o fali dinlerim. Hayir nisanlandigini ogrenince 2.fali attim hauatinda biri oldugunu bildiniz nisanliymis diye. O da acilimda bu evlilik olacak dedi. Benim zaten gelecek kaygim yok cikacak mi diye gelecegi allahtan baskasi bilemez. Ares anlik cok iyi hakim oldugu icin gidiyorum.

Evet Ares bende de çok iyi ve yakın gelecek de biliyor bana 14 gunde olacak dediği sey 14. Gun oldu şaşırdım o yuzden. Ben araya girmemeye çalışıyorum telefon fallarında oellikle Ares hızlı konustugu icin zaten zor giriliyor ama tutamayıp giriyorum yine de :))

Aynen ben de ne duyarsam kar diye o konusurken susuyirum ama cok merak ettigim sey olursa o esnada ancak oyle tekrar soruyorum emin olmak icin dalıyorum araya zaten hislere kadar ayrinti verdigi icin :) bilmiyorum ustune kendjm de cok acilim yaptım ama bakalım surec onun dedigi gibi bitecek mi yani ustune benjm yaptiklarim etkilet mi acilimi bilmiyorum. Ne kadar dedigi sey olmaz umarim desem de onun dedigi sekilde gidiyor :)

Sanırım çıkan fal haberi diyebilirim bayanlar yesilcingene bu iletisimin yaniltici olacagini diger kadinla barisma durumunun oldugunu soylemisti dogru bugun adam beni siliyor iki gun gecmeden onu ekliyor boyle bir insan yesilcingene demisti barisacaklar diye yani talia da iletisimleri olabilir demisti ama tam olarak nasildi dedigi hatirlamiyorum dinlemedim yeniden

Pardon ben aresi simdi tekrar dinledim o soguk davranirsam adami kadina itebilecegimi söylemis yani onun dedigide dogru cikti. Ama o hep kadinla sevgi degil cinsellik oldugunu soyledi aralarinda

Pardon ben aresi simdi tekrar dinledim o soguk davranirsam adami kadina itebilecegimi söylemis yani onun dedigide dogru cikti. Ama o hep kadinla sevgi degil cinsellik oldugunu soyledi aralarinda
O kadını yine mi takip etmeye başlamış? Kafası katışık galiba, sana niye takip istegi gonderdi sonra neden buluşmak istedi sonra da takini kesti ama diğer yerlerde takibe devam ediyor o zaman? Dusunmeden hareket ediyor bence.

Tel numaram kayitli onda bunu dun teyit ettik facebooktan ben cikardim ve bugun o kadini takibe baslamis o da onu ares demisti itersen o kadina yonlendirirsin diye sana yollayayim o fali lizya dinle ama o kadinla cinsellik icin beraber demisti mumkun

Suan forumda olan kim varsa bana ozelden yazip akil verebilirmi acil yine yanlis birsey yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…