- 4 Aralık 2018
- 944
- 1.000
- 113
falkafe de renan var cevrimici gozukuyor uzunca bir sure yoktu. baktırsam mı acaba? gecen seneki falı asagı yukarı cıkmıs gibiydi tam hatırlamıyorum baktıran var mı kendisine?
ordan buraya geçmiş evet o.Basirly diye bir sitede Renan vardi, bu ayni kisi mi?
O tarzda bakanlar gelecegi bilemiyorBen sormustum nasil bakiyorsunuz diye ruhani varliklarla dedi onlar ne oluyor acikcasi bilmiyorum ama hakikaten anlik durumda cok begeniyorum ben
Bana anlik goremedigi seyler olmustu, yarisi fena degildi falin ama yarisi da alakali degildi.ordan buraya geçmiş evet o.
Ben 49 krediyken baktırdım ve "49" krediye göre baya güzel ve özenli bulmuştum.Ama 1000 kredi eder mi "bence" etmez. Falı da çıkmadı zaten. Bakım tarzını merak ediyorsan da özelden atabilirim falımı. Kendin karar verirsinZişan isika baktiran yok mu cidden fikir alabilir miyim ? Bi anda 1000 yapmış kredisini cunku
Evet bnde de ayni. Bir acayip geldi :)))Foruma ne olmuş böyle... Bir tek bende mi değişik görünüyor, yoksa herkeste aynı mı :)) Dişil tonlardan eril atmosfere ani geçiş (...)
Tamamiyle degismis ben giris bile zor yaptim sifre yanlis verdi surekliForuma ne olmuş böyle... Bir tek bende mi değişik görünüyor, yoksa herkeste aynı mı :)) Dişil tonlardan eril atmosfere ani geçiş (...)
Evet umutlanma baktır koy kenara. Öyle yapmazsan verdikleri zaman aralığında çok üzülüyor insan .Kızlar cidden elif hanzedeye baktıran veya arkadaşı baktıran bana yazsın çok merak ediyorum bana çok mantıklı şeyler söyledi benle ilgili söylediği şeyler doğruydu yüzde 100 diğer tarafınkiler için de iyi şeyler sordu ama bilemedim çok umutlanmak iyi olmuyor her zaman ☹
Evet umutlanma baktır koy kenara. Öyle yapmazsan verdikleri zaman aralığında çok üzülüyor insan .
Evet umutlanma baktır koy kenara. Öyle yapmazsan verdikleri zaman aralığında çok üzülüyor insan .
Gerçekten de doğru yöntem buymuş Raprap. Aylarca salya sümük vs. Uzun vadeyi de sırf "amaaaan uzun söyliyim, ne de olsa o zamana kadar unutur gider" diye verdiklerini düşünüyordum içten içe. Tam kafayı nihayet başka yere çevirmiştim ki, fallar ve vadeler tutmaya başladı. %100 umursamazlığa kavuşmama az kaldı...
Hanzade hangi sitede bakiyor anlik mi iyiYa benim istediğim şey gerçekleşmesi vade olayı değil şu an cidden barışmasan birleşmesesek de hayırlısı derim bizim olay da karşı taraf durduk yere muhabbeti kesyti bu bana çok koydu bir türlü öğrenemedim bu arada sevgilide yağmadı istese rahat yapardı hwanzede bu olayı süreci çok iyi açıkladı neden muhabbeti kestiğini öğrensem yeterdi bana bunu anlattı işte düzgünce benim hakkımdaki her olayı doğruydu özellikle burdan araştırdım genelde herkes olumlu yorum yapmış Hanzade hakkında geçmiş hakkında dedikleri doğruysa ne güzel
Binnaz da burda bayağı övüyorlardı bende 2 3 ay kredi biriktirir 1000 krediye baktırdım çok begendim ama burda başka baktıran varsa konuşayım kimseden ses çıkmıyor şimdi elif hanzedeye ile ilgiliHanzade hangi sitede bakiyor anlik mi iyi
Ya ben birakmistim fal baktirmayi ama bu adam yine moralimi bozdu. Bana dusuncenizi bir soyleyin dengesiz beni takipten cikariyor ama sadece takibi birakiyor ne numarami siliyor ne facebooktan siliyor madem siliyordun heryerden silseydin diyorum ses seda yok beynimi yakti artikBinnaz da burda bayağı övüyorlardı bende 2 3 ay kredi biriktirir 1000 krediye baktırdım çok begendim ama burda başka baktıran varsa konuşayım kimseden ses çıkmıyor şimdi elif hanzedeye ile ilgili
Bana hiç çıkmadı yazmıştım hatta ilk defa birinin falını sonun kadar dinlemeden iade alıp silmiştimBinnaz da burda bayağı övüyorlardı bende 2 3 ay kredi biriktirir 1000 krediye baktırdım çok begendim ama burda başka baktıran varsa konuşayım kimseden ses çıkmıyor şimdi elif hanzedeye ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?