Seninki gerçekten ilginç, ne yaptıgını kendi de bilmiyor gibi.Ya ben birakmistim fal baktirmayi ama bu adam yine moralimi bozdu. Bana dusuncenizi bir soyleyin dengesiz beni takipten cikariyor ama sadece takibi birakiyor ne numarami siliyor ne facebooktan siliyor madem siliyordun heryerden silseydin diyorum ses seda yok beynimi yakti artik
Ya gercekten beynim yandi sevgim kalmadi diyebilirim ama oyle davraniyor ki ustune giderken buluyorum kendimi benimde dengemi bozdu konuyu yazayim buraya diyorum fikirleri bileyim napmak istiyorSeninki gerçekten ilginç, ne yaptıgını kendi de bilmiyor gibi.
Ya gercekten beynim yandi sevgim kalmadi diyebilirim ama oyle davraniyor ki ustune giderken buluyorum kendimi benimde dengemi bozdu konuyu yazayim buraya diyorum fikirleri bileyim napmak istiyor
Bence de bana da çok garip geliuor ama bazı insanlar da iki üç olumlu yorum alınca karşısındaki falcıyı göğe çıkarıyor. Orada bazen bana hiç çıkmamış pembe hikayeci falcıların yorumlarını okuyunca boyle dusunuyorum. Daha normal yorum yazılanlara, abartılı yorumları olmayan falcılar bana daha iyi bilmiş oluyor zaten genelde cunku olumlu olumsuz konustukları icin insanlar gaza gelmediklerinden sadece ya tesekkur ediyorlar ya da “olumlu olumsuz ne varsa soylediniz” tarzında yorumlar yapıyorlar cok falcıyı yuceltmeden.bu binnaz da fal baktiranlarin yorumlarida ayrı bir durum o kadar methiye düzmeye ne gerek sanki reklam yapmak için tutulmuslar bana hiç gerçekci gelmiyor bütün falcilari süper gibi okuyunca toplasan üç kişi çıkmaz hikaye hepsi
Ayni seyi düşünüyorum. Kimin profiline girsem mutlaka sitenin en iyisi yaziyor yorumlarda. Ne gerek var. Ciktigi da yok zaten kim bunlar anlamıyorum. Bi falda en fazla bi iki sey cikar zaten ya da hic olmadi surec dedihi gibi gider. Ben dort dortluk cikmis fal hatırlamıyorum. Hayir o degil falcilarin fiyatini yukseltmesine sebep oluyorlar.bu binnaz da fal baktiranlarin yorumlarida ayrı bir durum o kadar methiye düzmeye ne gerek sanki reklam yapmak için tutulmuslar bana hiç gerçekci gelmiyor bütün falcilari süper gibi okuyunca toplasan üç kişi çıkmaz hikaye hepsi
Bu arada sen Ares anda iyiydi gelecek çıkmadı demiştin sonra bir gelişme oldu ares’in desigi oluyor yazmıştın sana onu soracaktım. Sondurum nedir Ares gelecek bilmiş oldu mu? Ben 13 şubat’ta baktırdım, 14 gun icinde olacak dedigi bir sey, dediği sekilde ve tam da 14 gun sonra 28 Şubat’ta oldu. Tabi bu yakın gelecek, bana bir kaç haftalık evreyi inanılmaz iyi biliyor ama merak ettiğim onun uzun vadeli gelecek tahmini tutuyor mu? Bana soylediği biraz bana utopik gelen şeyler var, en erken Mayıs ve Ekim’i bulacak vadelerde. Ama her ne kadar Ares net ve kendinden emin konuşsa da konuyla alakalı, utopik geldigi icin su an olmaz diye dusunuyorum,Ayni seyi düşünüyorum. Kimin profiline girsem mutlaka sitenin en iyisi yaziyor yorumlarda. Ne gerek var. Ciktigi da yok zaten kim bunlar anlamıyorum. Bi falda en fazla bi iki sey cikar zaten ya da hic olmadi surec dedihi gibi gider. Ben dort dortluk cikmis fal hatırlamıyorum. Hayir o degil falcilarin fiyatini yukseltmesine sebep oluyorlar.
Malesef ki o tarz yorumlar yazanlar gercekten var cunku bi tanesi de benim arkadasim. Bazen harf sinirina geliyo olsa daha yazacak yani.Bence de bana da çok garip geliuor ama bazı insanlar da iki üç olumlu yorum alınca karşısındaki falcıyı göğe çıkarıyor. Orada bazen bana hiç çıkmamış pembe hikayeci falcıların yorumlarını okuyunca boyle dusunuyorum. Daha normal yorum yazılanlara, abartılı yorumları olmayan falcılar bana daha iyi bilmiş oluyor zaten genelde cunku olumlu olumsuz konustukları icin insanlar gaza gelmediklerinden sadece ya tesekkur ediyorlar ya da “olumlu olumsuz ne varsa soylediniz” tarzında yorumlar yapıyorlar cok falcıyı yuceltmeden.
Serkan arslan hakkinda fikri olan yok mu ?Kizlar merhaba, serkan arslana gonderen var mi? Ne dusunuyosunuz? Ben bir kez gondermistim surec dedigi gibi isledi ama tesaduf muydu bildi mi anlayamadim, cok spesifik bise degildi cunku. Uzuuuuunca bi zaman sonra falim geldi galiba, denemeyi dusunuyorum tekrardan da
Hic baktirma muhabbetle agzindan laf alirSerkan arslan hakkinda fikri olan yok mu ?
Benimki de ayni seninkinin yaptigi hareketi yapti hicbirsey yazmadim ne yazicam.Allahin dengesizini ben mi duzelticem birak takilsin. O ciktiysa takipten sen de cik hic orali olma birsey yazma gerek yok bence.Gel git akillilar.Ya ben birakmistim fal baktirmayi ama bu adam yine moralimi bozdu. Bana dusuncenizi bir soyleyin dengesiz beni takipten cikariyor ama sadece takibi birakiyor ne numarami siliyor ne facebooktan siliyor madem siliyordun heryerden silseydin diyorum ses seda yok beynimi yakti artik
Bana çıkan durumları var. Ben çok beğenmiştim. Dene bence çokta tatlı bir bayanKızlar şah sultan hakkında fikrinizi alabilir miyim? Geriye dönük arattım forumda 1 arkadaşımıza çıkmış sanırım onun dışında da bi bilgi bulamadım... şah sultana baktırıp çıkan/çıkmayan var mı? Vade veriyor mu tarzı nasıl?
Çok teşekkür ederim:) vade vermiş miydi acaba? Yakın gelecek çıktı size yani öyle mi?Bana çıkan durumları var. Ben çok beğenmiştim. Dene bence çokta tatlı bir bayan
Evet canım. Vade vermişti daha gelmeyen vadeleride var bakalım.Çok teşekkür ederim:) vade vermiş miydi acaba? Yakın gelecek çıktı size yani öyle mi?
Çok teşekkür ederiim deneyebilirim o zaman :) çıksın yeter niye vadeye takılıyosun diyebilirsiniz ama aşkla ilgili bi durum vadesi benim için önemli olan bi işimi de etkileyebilir şu an enteresan bi şekilde:)) o yüzden o kadar sordum:)) çook sağolun inşallah sizin için de hayırlı olan iyi olan her şey çıkar :)Evet canım. Vade vermişti daha gelmeyen vadeleride var bakalım.
Ben zaten cikardim facebooktanda sildim ama dedimde madem ki cikardin heryerden silseydin ne bu diye adam adam degil odunBenimki de ayni seninkinin yaptigi hareketi yapti hicbirsey yazmadim ne yazicam.Allahin dengesizini ben mi duzelticem birak takilsin. O ciktiysa takipten sen de cik hic orali olma birsey yazma gerek yok bence.Gel git akillilar.
Merhabalar. Inanin herkesi bilgilendirmek amacli 7 senedir girmedigim hesaba suan giris yaptim. Size kisa binnaz abla gecmisimden bahsedecegim. Binnaz abla seruvenime Gülgün Balbay ile basladim. Birinden hoslaniyordum ama öylesine sonra eylul ekim ayi gibi gülgün balbaya fal attim ve bana oyle bir tablo cizdi ki inanmak istedim ve gercekten soyledikleri o kadar tutarli gelmistiki en basta. O zamanlar. Ocak ayinda ciddi iliskin baslayacak cocuk senden cok hoslaniyor dedigi adam baskasi ile nisanlandi dügünu olcakmis. Bu kadina 4-5 kez baktirdim ve olumlu yorumda yazmistim her seferinde beni pohpohlayip gonderdi en sonda artik bu adam iki yuzlu dedi konuyu kapatmak icin. Herneyse... ben bu salak psikoloji ile bir suru fal baktirdim ve bugun itibari ile uygulamayi kaldirmis bulunmaktayim.darisi hepinize.
Gülgün Balbay: Bahsettigim gibi tamamen sizin icinizde bulunan ruh halinize gore yorum yapiyor tamamen salliyor ama cok tutarli yapiyor o yuzden insanlari inandiriyor su gunlerde puani da % 100 olmus. Inanmayin kanmayin derim. Baska biri hakkinda sordugum seylere de ben ne duymak istiyorsam onu soyledi o da patladi cok fena
Mehmet Yildizsuren: pempeci orta sinif fal bakiyor iste geyigine atilabilir zaten ucuz fal.
Ece Gülener: tamamen sacmalik hic kredi harcamaya degmez.
Zeynep Aksu: bu kadin anlik herseyi bildi. Bence bos degil. Gelecek ile ilgili soylediklerinin vadesi henuz gelmedi.
Ufuk Kutluk: kesinlikle pembeci ve salliyor. 1 ay icinde cocuk sana ciddi adimlar atcak hayatinda kesinlikle kimse yok eminim yapti cocuk yuzuk takti hemen yani sallamasyon bir sey bildigi yok.
Zeren yildiz: tamamen pembe tablo. Kisa fal cok yuzeysel.
Durak Sancaktaroglu: ben bu adamin falini cok detayli bulmasamda cok tutarli buldum. Bence hisleri olan biri. Bana o cocukla aranizda hic birsey olcagina inanmiyorum demisti. Baska sorularim hakkinda da tutarli seyler soyledi bence baktirilabilir.
Maya Demir: %100 puan diye o kadar bekledim ki anlatamam. Cok onemli kararlar almam gereken bir zamanda baktirdim yap dedigi sey 1 aya patlak verdi. Ask ile ilgili cocuk seni cok dusunuyor vs yapti cok ciddi adim olcak sana dedi malumunuz olmadi.
Elif Hanzade: 4-5 kez baktirdim.bu kadin bos degil ama bence 1-2 kez den sonra baktirmayin. Onemli bir konu ilgili hissiyatini paylasti ve dogru cikti. Bir kac soyledigi cikti. Ask ile ilgili verdigi vadeler henuz gerceklesmedi ama o da onun hoslandigini soylemisti.
Belgin Yildiz: sordugum kisinin karakteri hakkinda cok isabet tespitleri oldu. Ama bilemedigi seylerde coktu.
Engin Gümüş: realist bir falci oldugunu dusunuyorum.baktirilabilir falcilarin icinde.
Berrak okur: realist. Baktirilabilir bence.
Ares levi: bugun son kez baktirdim. Gelecek ile ilgili birseyler soyledi ama artik dedigim gibi bu olayi tamamen biraktim. Fal dipsiz bir kuyu arkadaslar cok param gitti cidden hic geregi yok.
Şimdi geçmiş fal tecrübelerini paylaşma zamanı.
Öncelikle ben yorum aldığım kişilerin böyle moda mod verdikleri tarihi bekleyen tiplerden değilim. Yani 2 ay diyorsa ve 2 ay geçtiyse yani 2. Ayın bitiminde fal patladı demem çünkü bu kadar nokta atışı yapabileceklerini düşünmüyorum.
Maya Demir: Tam bir fiyasko. Bu kızın gerçekten bu kadar takipçisi, online olduğunda hemen meşgule düşme durumu, yorumlar ve hiç düşmeyen puanını nasıl sağlıyor hiç anlamıyorum. 2,5 sene geçti ben sorduğum adamın adını unuttum hiç bir dediği çıkmadı :) Allahtan zaman zaman geriye dönük kim ne söylemiş diye bakabilme fırsatımız var.
Mert Göktürk: 2 sene önce ilk falımda ( o zamanlarda yazılı bakıyordu) söylediği şeyi verdiği 1 sene sonraki zaman diliminde yaşadım. O zamanlar tabi yuhh 1 sene beklenir mi demiştim:) Zaman bu geçti tabi ve oldu ama ondan sonraki fallarımda hep anı yorumlaması tuttu ancak geleceğe dair tahminleri çıkmadı. Genelde anlatım biçimi ve anda karşı tarafa dair detaylar yakalaması hoşuma gittiği için ara ara fal atarım.
Biray Demir: ( çok bahsettiğiniz için tecrübemi aktarmak istedim)ilk siteye girdiğinde genel geçer bir yorum yapmıştı heralde kredisi düşük diye sonra kredisi yükselip çok rağbet görmeye başlayınca tekrar attım olmayacağını söyledi öyle oldu ama gidişata dair pek bişey bilememiş.
Elif Hanzade: ilk yorum aldığımda 2017 de beni şoka soktu yorumu 2018 e girdiğimizde tamda söylediği gibi bir durum yaşadım. Sonra bir kaç kez daha gittim hep olumlu şeyler söyledi anda iyiydi ama sonuç patladı.
Merve katre, Açelya tuğra, Benna küçüker, güven cihan, Destina Eren, Haleh Çetiner bunlar pembe tablocu ben bir daha yorum almam okadar yani.
Cemre Yağmur, Derin Akarsu, Burcu Naz Abacıoğlu, Meral Ateş, Baran Umut bunlar hisleri olan bahsettiği yorumlarda söyledikleri 5 senaryodan 2-3 bü tutturan yorumculardan ama sonuç yine onların da dediği gibi olmadı bende.
Zümra, Elfin, Engin Gümüş ve Çağrı Bilgin ise bende üç aşağı beş yukarı tutturanlar. Aralarında sadece Çağrı ve Zümra ayrıntıları çok farklı detayları bildi.
Ara ara devam edicem.
Evet, aslında Bahar bana diğerlerine oranla olumsuzdu ve karşımdaki kişinin bana hislerini olmadigini ya da guclu olmadıgını soyledi o kısımı bilemiyorum belki de diğerleri yanılmış o bilmiştir ama karakterini iyi anlattı ve o fiyata da en uygun binnaz’da o var diye dusunuyorum bir de detaylı yazıp butun sorularımı cevaplamış. O sesli bakıp enerjimi düşürenlerden biri de Elif Hanzade benim için, sonuna kadar dayanamamıştım ses kaydının zaten birşey de bilememişti.
Kizlar son fallarimda cogunlugun donmez demesi bi de agizbirligi gibi baska kadin var demeleri cokertti valla beni ilk defa bekle diyenler yok demekki bu kadar insan ayni seyi solediyse ben de donmeyecegine aramayacagina ve baska kadin olduguna inandim..
Elif hanzade: 1bucuk 2 ay sonra iletisim olur ama baskasini sececeksin olmaz bu is
Pelin bilge: iletisim olur ama iliski adina olmayacak olmaz bu is
Yesilcingene:5 vadede iletisim olacak ama iliski olmaz. Baska bir kadin var.
Fama: aralik iletisim
Nakta: o aramaz senin araman lazim yine de olmaz bu is
Kaan: pisman olacak. Donme ihtimali var. Aralik 12
Serkan tek: baska bi kadin var. 5 vakit icinde donecek.
Sufali: notr adam o yuzden iade etti
Efsunine: aramayacak donmeyecek
Tempus: baskasi var donmeyecek
Falsepetei Nesibe
Binnazabla Elif Hanzade
Elif Hanzade beni nişanladı, üstüne dalga geçerek ses kaydı gönderdi daha ne diyeyim..
günaydın kızlar,
Sema Yaşar ı merakedenler falı detaylı olmuyor çok iyi değil kısacık ve verdiği vade bende patladı ama yorum tarzı idare eder ..
sanırım Elif Hanzade de sorulmuş bence o hisli birisi ama fala bakarken özen göstermiyor o yüzden ondanda yorum almak isteyenlere bilgi..
Fahriye ve Firuze ikisinede hiç ısınamadım zaten 1 defa yorum aldım tekrarı asla olmaz :))
Merhaba :) ben de yaklaşık 7 aydır Binnaz abla sitesine müdavim oldum diyebilirim. Ha bu ara bıraktım baktırmayı hakkım var baktırmak içimden gelmiyor ama size çıkan çıkmayan fallarımı anlatmak istiyorum:)
Şevval Erdal: erkek arkadasın subat ayında evlenme teklif edecek dedi. Cok emindi. Böyle birşey olmayacağına da ben emindim. Ve ben yanılmadım teklif falan olmadı.
Maya Demir: şubatın 19 unda konuşma yapacak ne zaman evleneceğinizi netleştireceksin dedi. Gel o zaman Tarot bakayım dedi. Açıkcası bu dediği cıkmadı amaaa.. erkek arkadaşının hukuki bir problemi var o çözülecek dedi bu kısmı cidden bildi.
Pelin Bilge Özdoğru: Bahar sonu teklif alacaksın dedi. Erkek arkadaşımın ismindeki harflerin çoğunu bildi. Bana cok olumlu konuştu 2 çocuğum olacakmış biri kız bana cok benzeyecekmiş. Baktırırken cok korkmuştum. Hadi insallah dediklerini çıkar diyorum.
Arnisa Bahadır: yani nokta atışı yoktu. O da bahar ayında teklif alacaksın dedi. Bahar’a girdik. Beklemedeyim.
Ada Balcı: Nisa’n mayıs ayında teklif alacaksın diyenlerden.
Haleh Çetiner: senin ya da onun Doğum gününde teklif edecek dedi. Bildiği bir konu oldu bir arkadaşına dikkat et onu hayatından çıkaracaksın dedi. Çıkardım da..
Şevdar Avaz: Nisa’n mayıs gibi evlilik teklifi alacaksın diyenlerden. Nokta atışları olmustu.
Hazar Erbab: mayıs ayında teklif alacaksın dedi.
Elif Hanzade: konuşması benim içimi karartmıştı. 2018 sonu teklif 2019 dügün dedi. Her ne kadar Nisa’n ayını istesem de mantıklı konuşan ve gidişatı gösteren bir yorum oldu. Bekleyip görelim.
Evet kızlar daha büssürü kişiye baktırmıştım ama yorumları siliyorum. Deftere yazdıklarımı sizinle paylaştım. Yani Nisan ayında teklif alacaksın demelerinin bana tek yararı bu gazla 10 kilo vermem oldu çıkan fal haberim olursa insallah haber veririm
Bende cok övüldüğü zaman atmıştım ama yorumlama tarzını beğenmedim. Soralım bakalım x kişisi şuan ne düşünüyor?tarzında biriyle konuşuyormuş gibi baktı. Gelecek bellisiz şuan ama anı cok da basarılı bulmadım
Bence de aslinda hic elim gitmemisti, ben boyle attigim fallardan sonra negatif etkileniyorum ama cok konusuldu diye attim bir o bir de Elif Hanzade ikisi de agirlik yapti negatif hissettim sildim fallarini hemen.
Bence de aslinda hic elim gitmemisti, ben boyle attigim fallardan sonra negatif etkileniyorum ama cok konusuldu diye attim bir o bir de Elif Hanzade ikisi de agirlik yapti negatif hissettim sildim fallarini hemen.
Elif hanzade gecmiste basarili ama soyledikleri cikmadi canim evt fok takilma digerine bosver gitsin
Bana da çıkmadı elif hanzade,ilk 2 yıl önce işle ilgili yorum almıştım olumlu demişti ki zaten ben de öyle bekliyordum.o zaman tutturdu denebilir. Geçen yaz da aşkla ilgili yorum aldım o zaman tutturamadı fakat hem de hiççç....
KIzlar Binnaz’da Elif Hanzade hakkındaki düşünceleriniz nedir? O mu Kesira mı kararsızım biraz kredim var bu sefer farklı birine mi atsam diyordum. kesira bana çok önceden baktığında eh işteydi ama çok seveni de var.
kızlarrr benim olayım olumlu sonuçlandı çok şükür . zaten 4 günlük bir sıkıntım vardı erkek arkadaşımla ayrılmıştım . bu sefer bu son diyordum ama çok şükür bugün gelişmelerle barıştık :) Allah hepinize güç kuvvet versin valla çok zor bi dönem oluyo bu olaylar . darısı sizlerin başına inşallah ne muradınız varsa artık :)
4 gün de fal anlamında dağıttım tabi ortalığı hemen kısaca geçeyim size
AYLİN MURAT : Birbirinizin kaderinde varsınız ayrılıklar ciddi olmıycak hiçbir zaman barışcaksınız 2 hafta içinde onun atacağı adımla dedi . Çok fazla nokta atışlımıydı hayır çok fazla derinlemesine bir falmıydı hayır üstelik çok da kısaydı anca 3 kart yorumunu yaptı bitti chat falı zaten biliyorsunuz . Sonucu da çıktı ama ben aylin konusunda halen çekimserim yani .
ELİF IŞIK : Enerjisi çok tutan da var tutmayan da var ama senelerdir yakın gelecekte yorumu çıkmıştır hep bana uzun vadede söylediklerinde çıkmadığı şeylerde oldu ama yakın gelecekte ve an da bence kuvvetli his li .
ELFİN : Kadının anlık durumları gayet iyi gelecekte de söyledikleri çıktı .
MERAL SAYDAM : Klasik soru üstünden yorum yapmış ama tamamiyle zıt şeyler söyledi benim karakterimi ona onunkini bana söyledi resmen . Adımı da benden görüyodu hatta vadeyi de epey zorlamıştı yani tutmadı diyorum .
ECEM23 : Uzun zamandır ecem e de danışırım hakkıyla yapar yorumunu beğeniyorum ve söylediklerini kırmadan etmeden söylemeye uğraşır olumlu olumsuz ne görüyorsa artık dediklerini yaşarım onunda güvenilir falcılardan gidişatı en iyi tutturanlardan bende zamanıyla .
GEYSU : Anlık baktırcaksanız iyidir ileriyi çok tutturduğu olmaz ama bilmiyorum bana mı öyle de hep olumluya bağladı bende daha önce başkası içinde baktırdığım olmuştu onla da evleniyordum sözde bunla da evleniyorum felan hep böyle yani .
SEDEN KAMİS : Çok kötü sakın para kaptırmayın
ELİF HANZADE : Bu kadına 1 puan verdim kendimden utandım sonra bildiği şeyler vardı ama yazık ettim biraz .
Canım senin bu yorumlarını okuduktan sonra fal işinin bir enerji işimi yoksa salladı tuttu olayı ikileminde kaldım.çünkü tek bir örnek üzerinden gideyim Elif Hanzadeye farklı iki maile fal atmışlığım var ayrıca 4-5 fal attım.son iki falı aynı yollamış.baktım falı çıkmıyor ki üzerinden iki yıl geçti farklı maille denemek istemiştim.sesli fal fakat cümleler bire bir aynıydı.iki farklı sorun iki farklıninsana nasıl olurda aynı falı yollayabilir.bence doğru falcıyı bulmak çok zor çünkü bazıları tesadüfi sallayıp tutturmuş olabiliyor.onedenle iyi irdelemek laxım.
Kısaca özet yapayım ben. Eskiler bilir benim durumumu ama siz bilmezsiniz. Toplamda 16 ay ayrı kaldık. İlk 7 ay karşı tarafın çabası oldu. Bu süreçte ben hiç geri adım atmadım. Fala bulaşmam da o süreçte oldu zaten. O ara bütün fallarım olumluydu. Ama yeniden bir baslangİç olmuyordu. Biraz benim haklılığımdan emin olmam biraz falların gazıyla. Nir olumsuz konuşacak fal arıyordum artık. Herkes olumlu ama durum aynı diye çok gerilmistim. Günlerden 1 gün Ecem23 ten öyle bir yorum aldım. Resmen dünyanın dibini gördüm. Ondan sonra da seni görmek istiyorum diyen adama 7 ay sonra tekrar yol verdim. Ne büyük hata ama işte insan dengesini kaybetmis oluyor. O yüzden ben hepinizi çok iyi anlıyorum. Bir arkadaş geçen gün demiş ki " falcı lar bizi sorunlu görüp, dalga geciyor". Hadisinler ordan diyorum ben onlara. Herkes hayat ve ilişki dinamiği farklidir. Ne yaşadığımızı ancak biz biliriz. Haaa takıntılı tipler yok mu var tabi:))) dolmayı etli mi yapayım z yağlı mı diye soracak kadar :))) hala gülerim buna.... neyse biz o değiliz.
Sonuç olarak yazayım aklımda kalanları ;
Geysu : 6-7 fal yollamışım. Hiç geri adim atmadı ağız değiştirmedi. Biraz ılımlı ol adamın sevgisi gerçek diye diye kadın çok kahrımı çekti. Vadeleri uzun sürer. Kahve atın. Tarotunu sevmedim. İlk falları çok pembe gibi gelmişti bana ama değilmiş. Çok spesifik şeyleri bilmiş.
Derin : hiç pembe tablo çizmedi. Tamamen neyse durum onu aktardı. Ama asla olmaz da demedi.
Nehir : 10 fal atmışım dir bu süreçte. Bu pembe hikaye tutmaz deyip düşükte puan vermiştim ilk falına. Ama çok şeyi çıktı bende. O da hiç geri adım atmayanlardan.
Asenat : onunda falları bende çok nokta atışlı ydı. 1 kez iskambil baktırabildim. Efsaneydi.
Nakta : 2 kez yorum aldım. Karsi tarafı ve hislerini çok güzel anlattı. Çok emek vermen lazım. Şu an çok olumlu değil ama durumlar değişir demiştim. Süreçten haberdar zaten. Bu yakınlarda bir yorum alabilirim yine.
YeşilÇingene : 6 kez gitmişim. İlk 3 falı gerçekten iyiydi. Son 3 falı tavsiye niteliğinde sana bağlı vs ye döndü. Ama severim çingene yi. İlk online falcımdır.
Elfin : 2 yorum aldım. İkişi de gayet iyiydi.
Ama artık yakalamak zor.
He bir de elif hanzade ye daha ilk günler tarot atmıştım. 11 ay vade vermişti. Yuhhh demiştim 11 ay vademi olur ama çıktı.soru da da kendine de demiştim. Durumlar senin sandığın gibi değil bekle gör demişti.
Tekrar gidebileceğim isimler bunlar.
Eylem de hisli biri ayrıca beğenmiştim.
Bunlar dışında adı geçen çok kişiye baktırdım ama hepsi hikaye.
Olumsuz olup çıkmayanlar da hatırladığım.
Gizem hatun, nesibe, şevval erdal, ecem23,gizem sitare, Aslıhan yılmaz, Benna kucuker..
İsim isim sorarsanız bakarım yine...
Henüz bir iliski baslangici yok. Son dönemde belki ayda bir fal baktirdim ve sadece son dönemde aklima gelenleri yazicam.
Yüz yüze görüsmeyi söyleyenler Belkis Günes (Falalem), Ester Kira, Merve Katre, Rana Yildiz (ortada yok o maalesef), Elif Hanzade. Son dönemde patlayan falim yok. Cok büyük bir gelisme olursa patlayanlardan bahsedecegim. :)
Merve Katre ve Banu Dogru bana sadece sabret dönecek dediler. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Elife Hanzadeye 3 kez gittim iki yıl önce üç falıda kendini tekrar eder cinsten ve berbat ötesi bakıyor.yazdığı hikayede tek bir çıkan kelime yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?