Binnaz Abla

Seninki gerçekten ilginç, ne yaptıgını kendi de bilmiyor gibi.

Seninki gerçekten ilginç, ne yaptıgını kendi de bilmiyor gibi.
Ya gercekten beynim yandi sevgim kalmadi diyebilirim ama oyle davraniyor ki ustune giderken buluyorum kendimi benimde dengemi bozdu konuyu yazayim buraya diyorum fikirleri bileyim napmak istiyor

Ya gercekten beynim yandi sevgim kalmadi diyebilirim ama oyle davraniyor ki ustune giderken buluyorum kendimi benimde dengemi bozdu konuyu yazayim buraya diyorum fikirleri bileyim napmak istiyor

Bazısı öyledir, her yerden silmez çünkü arada göz ucuyla da olsa hala haberdar olmak ister. Bunun farklı nedenleri var: ya birlikte kayda değer bir geçmiş, alışkanlıklar vs. söz konusudur ve o yüzden hemen tamamen kopamıyordur, ya biraz daha çarpık niyetliyse ilerisi için yedekte tutmak ister, ya "bakalım benden sonra ne yaptı ne etti... Umarım bensiz fazla mutlu olamamıştır" gibisinden kaygılar yaşıyordur vs.

bu binnaz da fal baktiranlarin yorumlarida ayrı bir durum o kadar methiye düzmeye ne gerek sanki reklam yapmak için tutulmuslar bana hiç gerçekci gelmiyor bütün falcilari süper gibi okuyunca toplasan üç kişi çıkmaz hikaye hepsi

Bence de bana da çok garip geliuor ama bazı insanlar da iki üç olumlu yorum alınca karşısındaki falcıyı göğe çıkarıyor. Orada bazen bana hiç çıkmamış pembe hikayeci falcıların yorumlarını okuyunca boyle dusunuyorum. Daha normal yorum yazılanlara, abartılı yorumları olmayan falcılar bana daha iyi bilmiş oluyor zaten genelde cunku olumlu olumsuz konustukları icin insanlar gaza gelmediklerinden sadece ya tesekkur ediyorlar ya da “olumlu olumsuz ne varsa soylediniz” tarzında yorumlar yapıyorlar cok falcıyı yuceltmeden.

Ayni seyi düşünüyorum. Kimin profiline girsem mutlaka sitenin en iyisi yaziyor yorumlarda. Ne gerek var. Ciktigi da yok zaten kim bunlar anlamıyorum. Bi falda en fazla bi iki sey cikar zaten ya da hic olmadi surec dedihi gibi gider. Ben dort dortluk cikmis fal hatırlamıyorum. Hayir o degil falcilarin fiyatini yukseltmesine sebep oluyorlar.

Bu arada sen Ares anda iyiydi gelecek çıkmadı demiştin sonra bir gelişme oldu ares’in desigi oluyor yazmıştın sana onu soracaktım. Sondurum nedir Ares gelecek bilmiş oldu mu? Ben 13 şubat’ta baktırdım, 14 gun icinde olacak dedigi bir sey, dediği sekilde ve tam da 14 gun sonra 28 Şubat’ta oldu. Tabi bu yakın gelecek, bana bir kaç haftalık evreyi inanılmaz iyi biliyor ama merak ettiğim onun uzun vadeli gelecek tahmini tutuyor mu? Bana soylediği biraz bana utopik gelen şeyler var, en erken Mayıs ve Ekim’i bulacak vadelerde. Ama her ne kadar Ares net ve kendinden emin konuşsa da konuyla alakalı, utopik geldigi icin su an olmaz diye dusunuyorum,

Malesef ki o tarz yorumlar yazanlar gercekten var cunku bi tanesi de benim arkadasim. Bazen harf sinirina geliyo olsa daha yazacak yani.

Serkan arslan hakkinda fikri olan yok mu ?

Kızlar şah sultan hakkında fikrinizi alabilir miyim? Geriye dönük arattım forumda 1 arkadaşımıza çıkmış sanırım onun dışında da bi bilgi bulamadım... şah sultana baktırıp çıkan/çıkmayan var mı? Vade veriyor mu tarzı nasıl?

Benimki de ayni seninkinin yaptigi hareketi yapti hicbirsey yazmadim ne yazicam.Allahin dengesizini ben mi duzelticem birak takilsin. O ciktiysa takipten sen de cik hic orali olma birsey yazma gerek yok bence.Gel git akillilar.

Bana çıkan durumları var. Ben çok beğenmiştim. Dene bence çokta tatlı bir bayan

Evet canım. Vade vermişti daha gelmeyen vadeleride var bakalım.
Çok teşekkür ederiim deneyebilirim o zaman :) çıksın yeter niye vadeye takılıyosun diyebilirsiniz ama aşkla ilgili bi durum vadesi benim için önemli olan bi işimi de etkileyebilir şu an enteresan bi şekilde:)) o yüzden o kadar sordum:)) çook sağolun inşallah sizin için de hayırlı olan iyi olan her şey çıkar :)

Benimki de ayni seninkinin yaptigi hareketi yapti hicbirsey yazmadim ne yazicam.Allahin dengesizini ben mi duzelticem birak takilsin. O ciktiysa takipten sen de cik hic orali olma birsey yazma gerek yok bence.Gel git akillilar.
Ben zaten cikardim facebooktanda sildim ama dedimde madem ki cikardin heryerden silseydin ne bu diye adam adam degil odun

kızlar kahve de binnaz da uygun fiyata kim var kredim birikti 300 tavsiye versenize bana benim favorim baran umut ama o da fiyat yükseltmiş kredi alıp baktirmiyim şimdi

Falsepetei Nesibe

Binnazabla Elif Hanzade

Elif Hanzade beni nişanladı, üstüne dalga geçerek ses kaydı gönderdi daha ne diyeyim..

Bence de aslinda hic elim gitmemisti, ben boyle attigim fallardan sonra negatif etkileniyorum ama cok konusuldu diye attim bir o bir de Elif Hanzade ikisi de agirlik yapti negatif hissettim sildim fallarini hemen.

Bence de aslinda hic elim gitmemisti, ben boyle attigim fallardan sonra negatif etkileniyorum ama cok konusuldu diye attim bir o bir de Elif Hanzade ikisi de agirlik yapti negatif hissettim sildim fallarini hemen.

Elif hanzade gecmiste basarili ama soyledikleri cikmadi canim evt fok takilma digerine bosver gitsin

Elife Hanzadeye 3 kez gittim iki yıl önce üç falıda kendini tekrar eder cinsten ve berbat ötesi bakıyor.yazdığı hikayede tek bir çıkan kelime yok

Kızlar 1 haftadır araştıryorum doğru düzgün Elif Hanzade ye baktıran var mı ve gerçekleşen onların yorumu bekliyorum.Sizler daha önce baktırmışsınız o yüzden çıktı mı çıktıysa söylermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…