Binnaz Abla

Suan forumda olan kim varsa bana ozelden yazip akil verebilirmi acil yine yanlis birsey yapmak istemiyorum

Ben konunu takip etmedim kiz ama anladigim kadariyla su an adam baska biriyle birlikte? Yaniliyor muyum??
genel tavsiyem sakin ol, pazar aksami saat 10 zaten saat yarina kadar bekle, sabah saglam kafayla yap ne yapacaksan.

Ooooo panpa sahalara donmussun Kimdir bu hatun tellwede mi?
Gizli gizli takılıp aynı kişilere baktırıyodum cherrym ya. Binnazabla da dene sende beğenirsin. Enerjiside çok güzel. Ben doğa dancıyım onla paralel söyledikleri.
Gene çok sık fal baktırır oldum da fiyatlar uçunca yeni pek denemiyordum. Bu cesaret edip denediklerimden. 2 kere baktırdım bu arada ikincide de iyiydi.

Pek sık girmiyor ama sanırim degil mi?

kızlar kahve de binnaz da uygun fiyata kim var kredim birikti 300 tavsiye versenize bana benim favorim baran umut ama o da fiyat yükseltmiş kredi alıp baktirmiyim şimdi
Baran Umut’a baktırdıysanız çıkan falı oldu mu? Sayfasına birisi “Şöyle istersen bu olabilir, bunu istersen böyle olabilir tarzında muallakta kalmış öngörüler hoşuma gitmedi” diye yazmış. Fiyatını da arttırmış gerçi...

Son düzenleme:
Cikmadi maalesef cikani varsa da hatirlamiyorum forumdan

ben diğerlerine nazaran kahve falinda beğeniyorum karşı tarafın geçmişini o an ki ruh halini bana çok doğru anlatmış ti bir kac kez baktirdim ben iş ile ilgili olan durumu yaşadım tekrar isterim baktirmak ama fiyatı yükselmiş o yüzden şimdilik düşünmüyorum belki daha sonra

Merhaba kızlar, benim geçmiş ilişkimden aklıma takılan bi şey var bunu öğrenmeden rahat edemiyorum kimse net ve tatmin edici bi cevap veremedi. Geçmiş durumda ve karşı tarafı iyi okuyan bi falcı önerir misiniz?

Nakta ya yolla instagramdan bakiyor anlik ve karsi tarafin dusunceleri konusunda cok iyi .

Ozelden de yazmıştım ama geçmiş ve anlık durumda Ares Levi, Elfin Demet diyorum bunlardan sonra diğer favorim de Zümra Lal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…