Binnaz Abla

Bu mesajı size istinaden yazmadım. Forumdaki herkes bilir ki birinin ismi burda geçince popüler olur, fiyat arttırır, herkes ona yüklenir. Genrl mana da demiştim yeterki bir falcının ismi geçsin hemen popüler olur diye üzerinize alınmayın lütfen

Tamamdır k bakmayınız yanlış anladim o zaman :)
Dimi onu bende farkettim bende burda cikti yazanlara gidip cok baktirmisimdir :)

merhaba acaba binnazda doga, ares, engin gümüs sahsultan gibi birilerine baktırıdnız mı?
Merhaba belirttiginiz isimlere baktirmadim malesef kredilerini cok yuksek 500 krediden fazla olan kimseye baktirmadim sanirim. Yukarıdaki yazdiklarima ek olarak inci kayaya baktırmışım onu da cok begenmistim ve birde mercan arslana tarot baktirmisim olumsuz konuşmuş yani faldan ziyade bitmis gitmis onune bak tarzı ve hani bu konuda benim sogumam için onunda hayatunda biri var demiş ama suan o kisi hk duyum alıyorum hicte oyle degil.

Birde ek olarak banu yilmaza baktirmisim oda kisilik analizinde iyiymis ama cok fazla ayni seyleri tekrarlamis belirttiginiz isimler konusunda yardimic olamadim

Peki hasibe ayrıntılı mi bakiyor? Yani tatmin etti mi seni yoksa ortalama bi genellikte miydi?? Ne biliyim hisler duusnceler duygular karsi tarafin yasadigi durumlar vs veriuor mu?

Peki hasibe ayrıntılı mi bakiyor? Yani tatmin etti mi seni yoksa ortalama bi genellikte miydi?? Ne biliyim hisler duusnceler duygular karsi tarafin yasadigi durumlar vs veriuor mu?

Simdi sizin icin fali tekrar dinledim. Karsi tarafi bende anlik durumu cok iyi yorumlanis gecmiste yasananlari da ayni sekilde. Gelecek icinde nisan mayis denmis zaten bana her falci hemen hemen nisan mayis dedi. Agiz birligi etmis gbi yani soyle soyleyebilirim fiyatina gore iyi daha pahali fiyatlara hasibe hn dan daha kotu bakanlar var ne yazik ki. Ek sorunuzda tarot aciyor vb.

Merhaba hasibe hn var en son kredi 300 du ben gayet memnun kalmistim:)
teşekkür ederim canım baktım fal geçmişime o kadar fazla baktirinca unutuyorum geçen sene kahve baktirmisim hasibe hn çıkmamış bana yine gitti paralar zümra ya baktirdim bi süre baktirmam artk :))

Kızlar instagramda fal_nakta diye buldum doğru mu birde gerçekten zor durumdayım anlıkta öngörüleri nasıl çok ihtiyacım var

teşekkür ederim canım baktım fal geçmişime o kadar fazla baktirinca unutuyorum geçen sene kahve baktirmisim hasibe hn çıkmamış bana yine gitti paralar zümra ya baktirdim bi süre baktirmam artk :))
Zumra'nin ilk fallarindaki performansi yok bana en son Ekim sonu baktirmistim az cok dedikleri oldu ama o kadar cok sey soylemis ve surekli ek acilim yapmis ki bir cok soyledigi de olmadi. Biraz fazla ek acilim yapiyor.

Kızlar instagramda fal_nakta diye buldum doğru mu birde gerçekten zor durumdayım anlıkta öngörüleri nasıl çok ihtiyacım var
Nakta'yi seven var ama bana anlik durumlarda bile alakasizdi. Karisik bir bakimi var , cok sey soyleyip daldan dala atliyor sordugun soru disinda bir cok gereksiz seye de deginiyor. Anlik Ares Levi iyi bir de Biray Demir fena degil ikisi de Binnaz'da ama fiyati yuksek dersen Misirli Talia var Falsepetin'de o bile bana Nakta'dan daha cok sey bilmisti anlik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…