Bu mesajı size istinaden yazmadım. Forumdaki herkes bilir ki birinin ismi burda geçince popüler olur, fiyat arttırır, herkes ona yüklenir. Genrl mana da demiştim yeterki bir falcının ismi geçsin hemen popüler olur diye üzerinize alınmayın lütfenBu mesaji bana istinaden mi yazdiniz ? Eger oleyse dusundugunuz seyle hic alakasi yok bir cok kisiye baktirdim ve hepsini hemen hemen tek tek yazdim gulcin hn ile enerjimiz tuttu tavsiyelerini ve soylediklerini sonra aldigim duyumlarla dogruladim va vs reklm amacli vb oldugunu düşünüyorsanız aciklamak istedim
Tamamdır k bakmayınız yanlış anladim o zaman :)Bu mesajı size istinaden yazmadım. Forumdaki herkes bilir ki birinin ismi burda geçince popüler olur, fiyat arttırır, herkes ona yüklenir. Genrl mana da demiştim yeterki bir falcının ismi geçsin hemen popüler olur diye üzerinize alınmayın lütfen
Merhaba belirttiginiz isimlere baktirmadim malesef kredilerini cok yuksek 500 krediden fazla olan kimseye baktirmadim sanirim. Yukarıdaki yazdiklarima ek olarak inci kayaya baktırmışım onu da cok begenmistim ve birde mercan arslana tarot baktirmisim olumsuz konuşmuş yani faldan ziyade bitmis gitmis onune bak tarzı ve hani bu konuda benim sogumam için onunda hayatunda biri var demiş ama suan o kisi hk duyum alıyorum hicte oyle degil.merhaba acaba binnazda doga, ares, engin gümüs sahsultan gibi birilerine baktırıdnız mı?
Canim benimki ada soylu farkli kisiler sanirimha bir de ekliyim ada balcıyı hic sevmedim dediklerinin tam tersi oldu bana. umarım sıze cıkar
aa soyler mısın özelden merak ettim canım :=)Fal baktirmak isteyenlere instegramda birini onerebilirim bende burda birisinin onerisiyle baktirmistim ve zaman dahi bilmis
mümkünse banada özelden söyler misin?Fal baktirmak isteyenlere instegramda birini onerebilirim bende burda birisinin onerisiyle baktirmistim ve zaman dahi bilmis
Dm attim bakar misin?Fal baktirmak isteyenlere instegramda birini onerebilirim bende burda birisinin onerisiyle baktirmistim ve zaman dahi bilmis
aa evet dogru pardon :)Canim benimki ada soylu farkli kisiler sanirim
Merhaba Arkadaşlar ,
Fal deneyimlerimi daha önce başka mesajımda ileteceğimi söylemiştim ..bende paylaşayım firkir olur size de .. Çok kişiye baktırmış gibi görünebilirim önce bunu ileteyim ama hepsi total de 4-5 aylık bir süreçte bakılanlar;
BİNNAZ ABLA ‘DA;
Elif Işık : 2. Kez baktırdım ilk fal da ilettiklerini kısmen yaşadım,bence hisleri kuvvetli ve nokta atışları var ancak 2. Falım biraz öncekinin tekrarı gibiydi bundan pek hoşlanmadım.
Gülçin Beyaz: kendisi favorim anı ve kişilik analizini çok iyi yapıyor ve tavsiyeler veriyor , söylediklerini birebir yaşadım desem abartmış olmam sanırım.
Ufuk Kutluk : Pek sevemedim yani herhangi birine baktırsanız arkadaşınıza benzer yorumlar yapardı bence.
Ada soylu : En özenerek bakanlardandı ilettikleri için henüz zamana ihtiyacım var açıkçası ama yorumlamasını beğendim.
Zeren Yıldız : Pembe dizi tadında bir faldı memnun kalamadım maalesef..
Nil Güneş: Normal bir faldı yani öyle çok beğenmedim ama ortalamaydı diyebilirim ilettiklerini yaşayıp göreceğim.
Hasibe Hanım, bu kişiden de memnun kaldım fal bakımı olarak beğendim ,ilettiklerini ise zaman gösterecek.
FAL SEPETİ,
Bu site de Sevgi Derman’ı çok beğendim ve şöyle garip bir şey oldu isteyeceğim şeyin olacağını iletti ve durumuma çok üzüldüğünü söylemişti tam kaydı dinlerken kısmen de olsa beklediğim durum gerçekleşti tesadüftü muhtemelen ama çok şaşırmıştım o an : )
Buğra: Aslında sevdim ama anlatım tarzı bana çok karışık geldi birkaç kez dinledim anlamak için sürekli ‘’kavram’’ kelimesini kullanıyor bilmiyorum tam anlayamadım ama kişilik analizi konusunda oldukça iyiydi.
Zülal şen: Orta dereceli bir fal yani fena değil gibi ilettiklerinin henüz zamanı var ve beklemedeyim.
Telllwe de sadece rezzaneabla yorumcusuna baktırdım ve çok beğendim.
Binnaz da unuttuklarım olmuş olabilir , yine aklıma geldikçe eklerim.
Her şey gönlümüzce olur inşallah hepimizin…
Bana yazar mısın acaba çok ihtiyacım varFal baktirmak isteyenlere instegramda birini onerebilirim bende burda birisinin onerisiyle baktirmistim ve zaman dahi bilmis
Çook teşekkürler:) herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlarGünaydın hayırlı kandiller hepinize en hayırlı dilekleriniz dualarınız kabul olsun
Peki hasibe ayrıntılı mi bakiyor? Yani tatmin etti mi seni yoksa ortalama bi genellikte miydi?? Ne biliyim hisler duusnceler duygular karsi tarafin yasadigi durumlar vs veriuor mu?
teşekkür ederim canım baktım fal geçmişime o kadar fazla baktirinca unutuyorum geçen sene kahve baktirmisim hasibe hn çıkmamış bana yine gitti paralar zümra ya baktirdim bi süre baktirmam artk :))Merhaba hasibe hn var en son kredi 300 du ben gayet memnun kalmistim:)
Zumra'nin ilk fallarindaki performansi yok bana en son Ekim sonu baktirmistim az cok dedikleri oldu ama o kadar cok sey soylemis ve surekli ek acilim yapmis ki bir cok soyledigi de olmadi. Biraz fazla ek acilim yapiyor.teşekkür ederim canım baktım fal geçmişime o kadar fazla baktirinca unutuyorum geçen sene kahve baktirmisim hasibe hn çıkmamış bana yine gitti paralar zümra ya baktirdim bi süre baktirmam artk :))
Nakta'yi seven var ama bana anlik durumlarda bile alakasizdi. Karisik bir bakimi var , cok sey soyleyip daldan dala atliyor sordugun soru disinda bir cok gereksiz seye de deginiyor. Anlik Ares Levi iyi bir de Biray Demir fena degil ikisi de Binnaz'da ama fiyati yuksek dersen Misirli Talia var Falsepetin'de o bile bana Nakta'dan daha cok sey bilmisti anlik olarak.Kızlar instagramda fal_nakta diye buldum doğru mu birde gerçekten zor durumdayım anlıkta öngörüleri nasıl çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?