Binnaz Abla

sah sultana baktırdım, diğer begendiklerim gibi anlık bildi evet ama onemli olan cıkma olasılıgı. yani suan benim tarafımdan gorunen kadarıyla guzel baktı. bekleyip gorecegiz. cıkanlar varsa lütfen yazsın :)
Peki oyle nokta atisli diyebilecegin seyler bildi mi? Sah Sultan merak ediyorum ama 1500 kredi de cokmus gibi geliyor yeni deneyecegim icin. Olumlu muydu gelecek tahmini, tarih olarak ne verdi sana?

Peki oyle nokta atisli diyebilecegin seyler bildi mi? Sah Sultan merak ediyorum ama 1500 kredi de cokmus gibi geliyor yeni deneyecegim icin. Olumlu muydu gelecek tahmini, tarih olarak ne verdi sana?
aslında mesela nokta atıs engın gumusde vardı. sah sultan da genel olarak soyledı durumu detay yoktu. daha genel bir tabırı var kendısının. evet kredı cok ve yazılı bıraz ınsanı tatmın etmıyor seslı veya telefon benım tercıhım fal baktırdıgımı hıssedıyorum :)

.
engin gumus sahsultan suan aynı zamanları verdı bana. uzak zamanlar evet.

Ben de canli fali sevmiyorum, yazili da ayni sekilde ozensiz oluyor. Engin Gumus'u denerim belki ben de seveni var onun da.

Falsepetinde önereceğiniz yorumcu var mı?

merhaba, canım ben buğraya baktırdım çok övülmüştü aslında nokta atışları vardı ama anlatımı çok karışık geldi bana (belki bende sorun vardır ) sevgi dermanı çok beğenmiştim. derin hisler fena değildi.
valentina wolf ve efsun zengi,ni beğenmedim.. valentina nın olayı yazıp sormama rağmen tam tersi şekilde konulştu soruyu okumadığı yada anlamadığı çok belliydi. efsun ise falndan çok bana tavsiye vermiş ben zaten biliyorum ne yapıp ne yapmamam gerektiğini o yüzden beğenememiştim.

Bende buğradan iki kez yorum aldım anlatımı çok karışık ve dediklerini de yaşamadım. Derin hisler ve sevgi dermanı da denedim ikisinin de dediklerini yaşamadım anlık durumu biliyorlar ama gelecek patlıyor. Çoğu yorumcuyu denedim ama öyle dediği herşeyi tamamen yaşadım dediğim hiç bir yorumcu olmadı.Bir keresinde nesibeden yorum almıştım bana isminde a ve k harfi olan birisiyle tanişicaksın demişti ve aynen tanıştım bi onda dediğini yaşadım diğer dediklerini hatırlamıyorum zaten.

hımm sevgi derman ile derin hislerin bana daha vadesine var o yüzden bilemiyorum ama anlık durumu evet iyi biliyorlar. Bade doğan'a baktırmışım ben bir de o fena değil ama gelecek kısmı patlamış.

tarot düşünürsen mısırlı talia yi deneyebilirsin denemediysen tabii ama ondan da gelecek tutmadı diyenler oldu

canım hesabıma girince kimlere baktırdığıma baktım fakrlı mail adresimden. senanur tan a baktırmışım. 2 kez bir konuşma olacak ilki senin istediği gbi olmayacak ama 2. ci senin istediğin gibi sonuçlanacak demiş. ve mart ayı demiş ilk kısmı tutmuş onda ama mart ayı içerisindeki gelişmeleri bekleyeceğim.k bakma böyle parça parça yazdım ama aklıma geldikçe

Senanur tan’dan da yorum almıştım anlık durumu bilmişti ilk fallarında dediklerinden az bir kısmı çıkmıştı ama son falı tamamen patladı. Mısırlı talia’yı da denedim nasıl desem konuşacaksınız dedi evet konuştuk ama dediği gibi sonuçlanmadı sonuç kısmında patladı. Sormak istediğin bir yorumcu varsa yardımcı olabilirim çoğunu denedim. İşte bir daha nesibeden yorum almayı düşünüyorum bakalım ondan da yorum aldığımda üzerimde inanılmaz bir ağırlık oluşmuştu enerjimi çekmiş gibi hissediyordum açıkcası o yüzden yorum almaktan biraz çekiniyorum

bende talia da oyle olmuştum o yüzden bende çekiniyorum biraz açıkcası :s
nesibe yi de çok duydum ama denemedim hiç.. aklımda olsun.
zulal şen ile demiri ne denedin mi? ikisi de yazılı bakıyor hatırladığım kadarı ile yazılıları sevmiyorum.

Zülal şen’in yorumunu az önce dinledim bana sesli yorum atmış. 2 şubatta yorum almıştım 6 hafta sonra seni bi ilişki de görüyorum demiş ama tık yok olma ihtimali 0 iş ile alakalı söyledikleri de çıkmadı. Demir’den yorum aldım mı hatırlamıyorum baktım bulamadım

kadınlar gününe özel bir yolun var sitesinde %20 indirim varmış fal baktırmayı düşünenlere söyleyeyim. Ayrıca astro center da da %30 %40 indirim var ama ben bu siteye güvenmiyorum artık bi daha oraya baktırmam.

Buğra ve kavramlara hoş geldiniz hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…