SevgiliZumra'nin ilk fallarindaki performansi yok bana en son Ekim sonu baktirmistim az cok dedikleri oldu ama o kadar cok sey soylemis ve surekli ek acilim yapmis ki bir cok soyledigi de olmadi. Biraz fazla ek acilim yapiyor.
Naktayi ben de begenmedim, lizyanin dedigi gibi daldan dala atliyo ve alakasiz seyler soyledi. Basinda olacak dedi falin sonunda olmayacak dediKızlar instagramda fal_nakta diye buldum doğru mu birde gerçekten zor durumdayım anlıkta öngörüleri nasıl çok ihtiyacım var
bende temmuz da baktirmistim hayatımda olan birine bana sen ay sonu istemeyeceksin bu adamı başka biri girecek hayatına demişti tarif etmişti o zaman inanmadım salladı bana dedim herkes kesin olacak bu ilişkinin sonu var derken sonrası onun dediği şekilde olunca hadi dedim tekrar bi gonderim iki vadede arayacak seni mahçup şekilde özür dileyecek bir konuda senden dedi iki gün önce aradı beklemiyordum açıkçası bakalım sonrasını bilmiyorum ne şekilde ilerler ne olur anlık dediği oldu amaSevgiliLizyaa senden bu sözleri duyunca şaşırdım ve yüzümde bir gülümseme belirdi.Çünkü zümra iyi derdin hep. Kimsenin bir şey bildiği yok aslında. Kart yorumu soru dahilinde cevaplar ve bir kaç faldan sonra tavsiyeler. Kolaylıklar diliyorum hepimize. Sevgiler
Zumra'yi severim ve hala hislerinin oldugunu dusunuyorum ama belki fazla acilim yapmasi onun kafasini karistiriyor. Benim su ana kadar memnun oldugum falcilardan Elfin ki ilk 3 fali birebir cikmistir, bazen bilemedigi oluyor, yorumcunun da belki iyi gunu olacak ya da biz sik baktiriyoruz belki ondan olmuyor. Sabredemiyoruz ama en az 4 ay gecmesi lazim katinanin uzerinden.SevgiliLizyaa senden bu sözleri duyunca şaşırdım ve yüzümde bir gülümseme belirdi.Çünkü zümra iyi derdin hep. Kimsenin bir şey bildiği yok aslında. Kart yorumu soru dahilinde cevaplar ve bir kaç faldan sonra tavsiyeler. Kolaylıklar diliyorum hepimize. Sevgiler
Peki arayacak dedi o kismi cikti, onun disinda olumlu veya olumsuz bir yorum yapti mi yani yeniden olacak dedi mi bir seyler?bende temmuz da baktirmistim hayatımda olan birine bana sen ay sonu istemeyeceksin bu adamı başka biri girecek hayatına demişti tarif etmişti o zaman inanmadım salladı bana dedim herkes kesin olacak bu ilişkinin sonu var derken sonrası onun dediği şekilde olunca hadi dedim tekrar bi gonderim iki vadede arayacak seni mahçup şekilde özür dileyecek bir konuda senden dedi iki gün önce aradı beklemiyordum açıkçası bakalım sonrasını bilmiyorum ne şekilde ilerler ne olur anlık dediği oldu ama
yaptı canim olumsuz şeyleri de söyledi bana bıraktı kararı kabul eder devam edersen yorar seni bu ilişki ama devam eder dedi istemezsem daha huzurlu olurmusum haklı kadın öyle çünküPeki arayacak dedi o kismi cikti, onun disinda olumlu veya olumsuz bir yorum yapti mi yani yeniden olacak dedi mi bir seyler?
Çok teşekkür ederim baktırdım gayet iyiydi umarım çn görüleri çıkar ve şu süreçten kurtulurum nasıl yaralıyım nasıl üzgünüm kandil gününde tek duam bana bunu yaşatanları affetmeyeceğim inşallah dediği gibi olur gerçekten buna çok ihtiyacım varNakta'yi seven var ama bana anlik durumlarda bile alakasizdi. Karisik bir bakimi var , cok sey soyleyip daldan dala atliyor sordugun soru disinda bir cok gereksiz seye de deginiyor. Anlik Ares Levi iyi bir de Biray Demir fena degil ikisi de Binnaz'da ama fiyati yuksek dersen Misirli Talia var Falsepetin'de o bile bana Nakta'dan daha cok sey bilmisti anlik olarak.
ben de bu aralar baktırmayacağım kredim biriksin çok para harcadım maalesef bu işeteşekkür ederim canım baktım fal geçmişime o kadar fazla baktirinca unutuyorum geçen sene kahve baktirmisim hasibe hn çıkmamış bana yine gitti paralar zümra ya baktirdim bi süre baktirmam artk :))
Zumra'yi severim ve hala hislerinin oldugunu dusunuyorum ama belki fazla acilim yapmasi onun kafasini karistiriyor. Benim su ana kadar memnun oldugum falcilardan Elfin ki ilk 3 fali birebir cikmistir, bazen bilemedigi oluyor, yorumcunun da belki iyi gunu olacak ya da biz sik baktiriyoruz belki ondan olmuyor. Sabredemiyoruz ama en az 4 ay gecmesi lazim katinanin uzerinden.
ben malum yesilcingeneciyim bana çoğunluk çıkar dedikleri o yüzden olumsuz dediği bazı şeyler çıkınca sinir oluyorum kendisineSah sultan a baktiranlar yorum yapabilirmi cikan cikmayan ve yesilcingene hakkinda
Iki defa baktirdim aslinda dedigi gibi ilerledi simdiki gorusmede birsey cikmiycak diger kadinla kapanmamis kapilari demisti yeniden ekledi mayista gelecek dedi ama sanmiyorumben malum yesilcingeneciyim bana çoğunluk çıkar dedikleri o yüzden olumsuz dediği bazı şeyler çıkınca sinir oluyorum kendisine
engin gümüş baran umut zümra benim beğendiğim üçlü belki fikir olur size de990 kredim var baktıracak biri bulamıyorum
8 Mart Kadinlar gunu indirimi olacagi aklima gelmedi benim deBu Binnaz daki salak falcılar yarım sayfa teşekkür yazıyor ya sinir oluyorum. Bir de soru kısmında sorduğumuza kısa veya rastgele şeyler yazıp gönderiyorlar o yüzden puanlama işini en son yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?