- 7 Eylül 2015
- 95
- 50
- 38
Bana çıkmadı vallaAres levi gelecekte çıkan var mı? Söylediklerinin çıkmasını çok istiyorum
Elfine baktırdın mı hiç onun çıktı mı?Bana çıkmadı valla
Yeleedemi densem bir de yani şnsan çıkmazda okunca napacağını şaşırıyor sürekli baktırıyorum aslında hemen hemen herkes aynı şeyi söylüyor ama offKızlar tellwedeki eski fallarıma baktım. Ayeviye 2 ay önce fal atmışım ve buluşma tarihimizi bilmiş. Bilginize. Öylesine atmışım yani çıkmış baya baya. Ama tabi doğa hep biliyor ki ona çok fal atıyorum. Diğeride elfin ve şah sultan bilenlerden.
Yeşilçingene iyidir hoştur ama çok yorum yaparak fal bakıyor gene de severim. Yazmak istedim. Öpüyorum hepinizi.
Ares’e ilk fal Aralik basinda atmistim sonra her ay yorum aldm, her defasinda ani ve yakin gelecegi bildi, ilk falindan beri tutarli ve soyledigi vade en erken Mart-Mayis doneminde baslayacak Ekim-Kasim’a kadar zaman var. Yani uzun vadede cikiyor mu bilmiyorum ama yakin gelecek soyledikleri bana cikiyor. Elfin de cikar banaana hatlariyla, hep soyledigi dogrultuda ilerliyor ana konu. Arada soyledigi, genel sureci degistirmeyen seyler olmuyor bazen, son fallarında da arttı bu durum ama sonuc donup dolaşıp onun soylediği gibi oluyor geneldePeki Elfine baktırdın mı hiç
Tesekkur ederiz cankm telvedeki kisiyi bindeneyeyim bende :)Kızlar tellwedeki eski fallarıma baktım. Ayeviye 2 ay önce fal atmışım ve buluşma tarihimizi bilmiş. Bilginize. Öylesine atmışım yani çıkmış baya baya. Ama tabi doğa hep biliyor ki ona çok fal atıyorum. Diğeride elfin ve şah sultan bilenlerden.
Yeşilçingene iyidir hoştur ama çok yorum yaparak fal bakıyor gene de severim. Yazmak istedim. Öpüyorum hepinizi.
Bence doğaBana bir fikir verseniz dayanamadim batmama ragmen kredi aldim simdi dogadan elfin zumra sah sultan hangisi ben sah sultan hic baktirmadim ve gelecek cikma iltimali yuksek birisi olsun istiyorum
Kesinlikle enerji meselesi 2 kez attım bur daha atmam olmadıBence doğa
Olabilir canım. Bende en çok bilen doğa inan. Aşırı spesifik şeyler biliyor bideKesinlikle enerji meselesi 2 kez attım bur daha atmam olmadı
Senin adına sevindim az para değil allah herkezin gönlüne göre versinOlabilir canım. Bende en çok bilen doğa inan. Aşırı spesifik şeyler biliyor bide
Bence Elfin veya ZumraBana bir fikir verseniz dayanamadim batmama ragmen kredi aldim simdi dogadan elfin zumra sah sultan hangisi ben sah sultan hic baktirmadim ve gelecek cikma iltimali yuksek birisi olsun istiyorum
Ya çok teşekkür ederim bende ikisinide attım aslında ikiside hemen hemen aynı vadeyi verdi ayrıca dışarıdan iki kişiye attım onlarda aynı vadeyi verdi bekliyorum o zaman inşallahAres’e ilk fal Aralik basinda atmistim sonra her ay yorum aldm, her defasinda ani ve yakin gelecegi bildi, ilk falindan beri tutarli ve soyledigi vade en erken Mart-Mayis doneminde baslayacak Ekim-Kasim’a kadar zaman var. Yani uzun vadede cikiyor mu bilmiyorum ama yakin gelecek soyledikleri bana cikiyor. Elfin de cikar banaana hatlariyla, hep soyledigi dogrultuda ilerliyor ana konu. Arada soyledigi, genel sureci degistirmeyen seyler olmuyor bazen, son fallarında da arttı bu durum ama sonuc donup dolaşıp onun soylediği gibi oluyor genelde
ben beğeniyorum daha önce yazmıştım begendiklerim arasında bi kaç kez baktirdim bana göre güzel bakiyor detayli söylediği bazı detaylar oluyor tanıyormuş gibi karşı tarafı işle ilgili dediği durumlardan yaşadığım oldu yakın zamanda özel durumda valla dün gece ye kadar boşa gitti fallar demiştim şimdi acaba doğru mu diyorlara dönüştü fikrim bekleyip gorucem sanırımBaran unut u begenen bir arkadas vardi bilgi verebilir mi bana
Gelecege yonelik dedikleri oldumu yani baktirsam mi kiben beğeniyorum daha önce yazmıştım begendiklerim arasında bi kaç kez baktirdim bana göre güzel bakiyor detayli söylediği bazı detaylar oluyor tanıyormuş gibi karşı tarafı işle ilgili dediği durumlardan yaşadığım oldu yakın zamanda özel durumda valla dün gece ye kadar boşa gitti fallar demiştim şimdi acaba doğru mu diyorlara dönüştü fikrim bekleyip gorucem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?