Binnaz Abla

Simdi benim anlamadigim katina da genel acilim yaptiriyoruz ya sonic karti surecin nasil bitecegini soyluyor ya. ? Eger katina max 6 7 aylik öngörülerde bulunuyorsa bu durumda o sonuclanmada o kadar sure icerisinde mi olacagi anlamina geliyor arkadaşlar????

Aresten başka bu durumu bilen olmadı yani

Nisanlandigini ogrenjnce baska birinw baktirmadim bilmiyorum. Ama ogrenmesen once zumraya baktirmistim o da bu adamin hayatinda bi kadin enerjisi var onu sana karsi dolduruo ve adam eli kolu bagli cikio sana gelemio demisti. Megerse nisanliymis . O da bu sekildr bildi diyebilirim. Bir de evlendigini ogrenince zisan isiga gittim oda bu is bitecek olarak gozjuo dedi

Evet oyle oluyor ama mesela Tarot biraz daha uzagı veriyormuş galiba. Ares bana Katina o kadar uzak tarihi vermez sorun icin tarot kartı seceyim demişti, 8 aylık bir sureci soylemek icin. Yani katina maksimum 4-6 ay arası veriyor tarot da yaklaşık 8-9 ay anladıgım kadarıyla.

Kahve falında iyi olan önerileriniz var mı kızlar?
Binnaz da kahvede anda iyi olanlar bana göre ve baktirdiklarimdan: Maya Demir, Nehir Atesoglu, Müge Aydin, Sevval Erdal. Gelecek henüz sonuclanmadi ve vadeler tutmadi bu kisilerde, ama zamanla bir cok dedikleri oldu ve an da cok kez teyyit ettigim oldu bu kisilerde. 2014 ten beri orada baktiriyorum, 2017 den sonra yeni gelenlere gitmedim. O yüzden yenileri bilmiyorum.

Birde burada hic adini duymadim, ama "Kahve Fali" diye, sadece Iphone da app i olan yerdeki "Lale Hanim" anda baya iyi.

Benim icin an da iyi demek, karsi tarafi iyi anlatmasi ve bazi olacaklari söylemesi kisa vadede ve bunu teyit etmem. Ve bu olacaklar, genel olay degil, kisiye özel durumlar. Anda iyi olan, illaki gelecegi biliyor olmuyor, ve vadelerde tutmuyor, ama en azindan güvenim oluyor hislerine.

Kimdi o kadin? Ben o sitede cok baktirdigim icin, merak ettim baktirdim mi diye.

Aresten başka bu durumu bilen olmadı yani

Nisanlandigini ogrenjnce baska birinw baktirmadim bilmiyorum. Ama ogrenmesen once zumraya baktirmistim o da bu adamin hayatinda bi kadin enerjisi var onu sana karsi dolduruo ve adam eli kolu bagli cikio sana gelemio demisti. Megerse nisanliymis . O da bu sekildr bildi diyebilirim. Bir de evlendigini ogrenince zisan isiga gittim oda bu is bitecek olarak gozjuo dedi

Hi ares bana bu durumla ilgili katinada genel acilim yaptirdigimda surecin bitis verdigini soylemisti sonuc kartindan dolayi. Simdi bu ne demek oluo max 4-6 aylik surede bu evliligin bitecegi anlamina mi geliyor yani? Bana biraz imkansiz geldi de.
Sonra zisan isik tarot bakmisti bana o da sonuç karti bitiisi veriyor demisti.

Evlilik sureci mi bitis veriyor dedi? Ares o sirada tarot karti da secmis olabilir, tarot daha uzak vade veriyormus.

Merhaba kizlaar, arada bir binnaza fal yolluyorum, her seferinde de yorumculari googleda aradigimda bu baslik cikti, burdaki yorumlari da okuyarak sectim yeri geldiginde yorumculari, o yuzden dedim ki uye olayim benim begendigim ve begenmedigim yorumculari yazayim da size de bir yararim dokunsun

once kotuler

efsun yildiz patladi, ama karakter analizleri ve gecmiste iyiydi
elif hanzade kendisinden 3 yorum aldim, ilki guzeldi dedigi sekilde ilerledi durumlar fakat sonraki iki tanesini TAMAMEN sacmalik, bu adam sana asik olmus dedi dedi durdu ki oyle bir durum kesinlikle yok, dedikleri de cikmadi
haleh cetiner tamamen patladi, yorum yok
hazar erbab bu da tamamiyla patladi
acelya tugra ayni sekilde patladi
aslihan yilmaz patladi, ama karakter analizleri cok iyiydi
ece gulener patladi, tamamen kredi israfi
eylul acar tamamen pembeci, patladi
sah sultan cok kibar, canli chat sevmeme ragmen fal cok iyidi, sureyi defalarca uzatti sorularimi cevaplamak icin, dedigi seyleri yasadim diyebilirim hepsini olmasa da, baktirilabilir yani bence isinde iyi hisleri de kuvvetli
zumra lal iki defa yorum aldim, ikisine de bayildim beni ve karsi tarafi okudu resmen. ilki olumlu-olumsuz arasiydi, dedigi yonde ilerledi her sey, hatta bir seyi yapicaksin demisti ve ben asla yapmam bunu diyordum ama olaylar o kadar degisik bir sekilde ilerledi ki zumra hakli cikti o dedigini de yaptim, ikinci yorum aksine olumluydu, ani yine cok iyi bildi soylemedigim bazi seyler dahil olmak uzere, ama dedigi gibi ilerler mi bu sefer bilmiyorum acikcasi gorecegiz

Bir de bir sorum var, icinizde zumraya baktirip cikmayan var mi?? cunku burda gordugum yorumlar hep iyi gibi zumra hakkinda ama bana bu son yorumunda soylediklerinin cikacagindan hic umudum yok acikcasi

Bir de bir sorum var, icinizde zumraya baktirip cikmayan var mi?? cunku burda gordugum yorumlar hep iyi gibi zumra hakkinda ama bana bu son yorumunda soylediklerinin cikacagindan hic umudum yok acikcasi
Zumra bana asil konuda vade olarak yaz aylarinda kesinlikle olacak dedi. Ama kisa vadede soyledigi surec birebir ayni olmasa da bi tik benzer sekilde ilerledi. Direk cikti diyemem ama digerlerinin arasinda en iyilerinden biriydi.

Zumra bana asil konuda vade olarak yaz aylarinda kesinlikle olacak dedi. Ama kisa vadede soyledigi surec birebir ayni olmasa da bi tik benzer sekilde ilerledi. Direk cikti diyemem ama digerlerinin arasinda en iyilerinden biriydi.
cevabin icin tesekkur ederim, bana soylediklerinde asil inanamadigim karsi tarafin seninle alakali dusuncelerinde boyle boyle degisimler olmus o yuzden bunu ve bunu yapacak dedi, yapacak dedigi seylere sasirmiyorum da benim hakkimdaki dusuncelerinin zumranin dedigi gibi olduguna pek inanamiyorum, yani vade gecince buraya da yazicam siz de emin olun ki bu dedigi bana tutarsa (cikacagina hic ihtimal vermiyorum ama) bu kadin gerrrrcekten isini biliyor

Bana uzun vade icin dedigine bende ihtimal vermiyorum hatta kendisine de soyledim kesin konustu yasayip gorecegiz artik, umarim ki olur :)

15 marda kadar bekleyip, çıkıp çıkmadığını söyleyecektim size. 1 gün daha beklemenin anlamı yok. İyi şeyler insanı bekletmez. 8 ay bir yalanın içinde yaşamışım. Seven erkek neden gelmez ki. Demek ki hoşlanmış ve geçmiş. Ama falcılar ısrarla aşık seviyor dedi. Zümra favorimdi ama şimdi o da güzel senaryo yazmış diyorum. 3 kere fal yolladım. Hep aynı şeyler sabır vs. Biz o paraları kolay kazanmadık. Şimdi de 1000 krediye düşmüş. Ne diyeyim suç bende. Ares, elfin, şevdar, merve,Pelin ve niceleri... 100-150 tl ama bir tanesi benim iş durumumu bile bilemedi. Artık aşkı da geçtim. Ne güzel pembe dünyalar çizmişsiniz. Okadar param gitti. Bir falı 150 tl yapıyorsan 10 söylediğinden 6sı çıkmalı. Ama 0 hem de sıfır!!!!! O kadar pişmanım ki ne kazandıysam gitti. Bunalım mı dersiniz iyi hissetmek mi umut mu bilmiyorum. Bildiğim tek şey hepsi çöp. Zor günler geçirdim özellikle iş konumla ilgili. İş durumu da sadece 1 falcı bilmiş sürece kadar kişi tasvirine kadar. 35 tl verdim ama helal olsun diyorum. Aşk olayını vadesini tutturmadı ama olsun en azından ilk falım çıkmadı 2.si de çıkmaz deyip geri çevirdi. 2. Falda ağzıma şeker verip yollayan kişiler varken. Anlayacağınız kimseye fal atmayın. Binnazdakiler özellikle pembeci. Sokaktan Ayşe'yi Fatma'yı alıp falcı yapmışlar. Bunun dışında medyum gökere de fal baktırmıştım. Adam ile ilgili bir durumu özel bir durumu bilmişti. İşimle ilgili her şey tersi oldu. Birde benim dediklerimi yaşarsınız diyor. Artık kimseye krediden bile baktırıyorum. Kaderim deyip yoluma devam ediyorum. Allah size sabır versin. Ama çokta bunlardan beklentiye girmeyin. Benim 10.000 tlm gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…