Ne cabuk evlendi cok garip. Ares hemen evlenecek mi demisti? Sonucta yain gelecek, henuz uzak vade dedikleri olmadigi icin bilmiyorum ama yakin gelecekte iyi Ares.
Aresten başka bu durumu bilen olmadı yaniAres zamanini soylemedi de bu evlilik olacak demisti..oldu. surec dedigi gibi gidiyor yani.
Aresten başka bu durumu bilen olmadı yani
Evet oyle oluyor ama mesela Tarot biraz daha uzagı veriyormuş galiba. Ares bana Katina o kadar uzak tarihi vermez sorun icin tarot kartı seceyim demişti, 8 aylık bir sureci soylemek icin. Yani katina maksimum 4-6 ay arası veriyor tarot da yaklaşık 8-9 ay anladıgım kadarıyla.Simdi benim anlamadigim katina da genel acilim yaptiriyoruz ya sonic karti surecin nasil bitecegini soyluyor ya. ? Eger katina max 6 7 aylik öngörülerde bulunuyorsa bu durumda o sonuclanmada o kadar sure icerisinde mi olacagi anlamina geliyor arkadaşlar????
Sen Tellwe'de Onlar'i begeniyordun sana gelecek ongoruleri cikmis miydi? Kahve falinda onerebilecegim biri yok bu arada :)Kahve falında iyi olan önerileriniz var mı kızlar?
Canım daha vadelerine var çıkarsa haber vereyim sana. Geçmiş ve anda çok iyiydi amaSen Tellwe'de Onlar'i begeniyordun sana gelecek ongoruleri cikmis miydi? Kahve falinda onerebilecegim biri yok bu arada :)
Binnaz da kahvede anda iyi olanlar bana göre ve baktirdiklarimdan: Maya Demir, Nehir Atesoglu, Müge Aydin, Sevval Erdal. Gelecek henüz sonuclanmadi ve vadeler tutmadi bu kisilerde, ama zamanla bir cok dedikleri oldu ve an da cok kez teyyit ettigim oldu bu kisilerde. 2014 ten beri orada baktiriyorum, 2017 den sonra yeni gelenlere gitmedim. O yüzden yenileri bilmiyorum.Kahve falında iyi olan önerileriniz var mı kızlar?
Kimdi o kadin? Ben o sitede cok baktirdigim icin, merak ettim baktirdim mi diye.Bir de binnazda biri vardi kadini paylamistim. Ta gecen sene tek o kadin bilmis her seyi. Siz hic bi zaman olmayacaksiniz kaderiniz ayrilmis artik yollarınız ve bu birilwri tarafindan yapilmis demisti. Hepsi doğru cikti adam baskasiyla evlendi gercektnde ve ogrendim ki her sey planliymis. Ama o kadin ayrilmis binnazdan
Aresten başka bu durumu bilen olmadı yani
Evet oyle oluyor ama mesela Tarot biraz daha uzagı veriyormuş galiba. Ares bana Katina o kadar uzak tarihi vermez sorun icin tarot kartı seceyim demişti, 8 aylık bir sureci soylemek icin. Yani katina maksimum 4-6 ay arası veriyor tarot da yaklaşık 8-9 ay anladıgım kadarıyla.
Evlilik sureci mi bitis veriyor dedi? Ares o sirada tarot karti da secmis olabilir, tarot daha uzak vade veriyormus.Hi ares bana bu durumla ilgili katinada genel acilim yaptirdigimda surecin bitis verdigini soylemisti sonuc kartindan dolayi. Simdi bu ne demek oluo max 4-6 aylik surede bu evliligin bitecegi anlamina mi geliyor yani? Bana biraz imkansiz geldi de.
Sonra zisan isik tarot bakmisti bana o da sonuç karti bitiisi veriyor demisti.
Evlilik sureci mi bitis veriyor dedi? Ares o sirada tarot karti da secmis olabilir, tarot daha uzak vade veriyormus.
Zumra bana asil konuda vade olarak yaz aylarinda kesinlikle olacak dedi. Ama kisa vadede soyledigi surec birebir ayni olmasa da bi tik benzer sekilde ilerledi. Direk cikti diyemem ama digerlerinin arasinda en iyilerinden biriydi.Bir de bir sorum var, icinizde zumraya baktirip cikmayan var mi?? cunku burda gordugum yorumlar hep iyi gibi zumra hakkinda ama bana bu son yorumunda soylediklerinin cikacagindan hic umudum yok acikcasi
cevabin icin tesekkur ederim, bana soylediklerinde asil inanamadigim karsi tarafin seninle alakali dusuncelerinde boyle boyle degisimler olmus o yuzden bunu ve bunu yapacak dedi, yapacak dedigi seylere sasirmiyorum da benim hakkimdaki dusuncelerinin zumranin dedigi gibi olduguna pek inanamiyorum, yani vade gecince buraya da yazicam siz de emin olun ki bu dedigi bana tutarsa (cikacagina hic ihtimal vermiyorum ama) bu kadin gerrrrcekten isini biliyorZumra bana asil konuda vade olarak yaz aylarinda kesinlikle olacak dedi. Ama kisa vadede soyledigi surec birebir ayni olmasa da bi tik benzer sekilde ilerledi. Direk cikti diyemem ama digerlerinin arasinda en iyilerinden biriydi.
Bana uzun vade icin dedigine bende ihtimal vermiyorum hatta kendisine de soyledim kesin konustu yasayip gorecegiz artik, umarim ki olur :)cevabin icin tesekkur ederim, bana soylediklerinde asil inanamadigim karsi tarafin seninle alakali dusuncelerinde boyle boyle degisimler olmus o yuzden bunu ve bunu yapacak dedi, yapacak dedigi seylere sasirmiyorum da benim hakkimdaki dusuncelerinin zumranin dedigi gibi olduguna pek inanamiyorum, yani vade gecince buraya da yazicam siz de emin olun ki bu dedigi bana tutarsa (cikacagina hic ihtimal vermiyorum ama) bu kadin gerrrrcekten isini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?