Binnaz Abla

aa bana da aynısı oldu icimden geceni soylemışsın. durumlar onun dedıgı gıbı ama arama sorma olmadı ki ben de kasımda baktırmıstım. sende olmus galba sonradan? banada oyle olur mu ki?

aa bana da aynısı oldu icimden geceni soylemışsın. durumlar onun dedıgı gıbı ama arama sorma olmadı ki ben de kasımda baktırmıstım. sende olmus galba sonradan? banada oyle olur mu ki?
İnşallah dyim olumluysa:) benimki olumsuzdu olumsuz ilerlemiş valla aklıma düştü kadın tekrar:))

İnşallah dyim olumluysa:) benimki olumsuzdu olumsuz ilerlemiş valla aklıma düştü kadın tekrar:))

Merhaba öncelikle inşallah hayırlısı neyse o olsun herkes için..
Süreç dediği gibi ilerliyor ama arama sorma olmadı derken... yani zümranın karşı tarafın hayatıyla ilgili ve sizle ilgili ayrı ayrı gelecek öngörüleri (atıyorum şöyle bi durum olucak sen şöyle hissediceksin vs gibi) çıktı ama karşı tarafla direkt iletişim olmadı yani öyle mi?
Bana da eskisi adım atacak sonra yeni biriyle konuşacaksın demişti baya da ayrıntı vermişti. Şu an o dediği yeni kişi oldugunu düşündüğüm biri karşıma çıktı konuşuyoruz ama eskisi adım atmadı hala.. sizin ki de bunun gibi bişey mi acaba? Umarım anlatabilmişimdir :)

sıkıntıdan binnaz da yorumları okuyorum bir sürü falcı var bakim yapan bir sürü insan da hepsine ayrı ayrı baktirip yorum yapmış biz burada bazı isimler üzerine baktirip yorum yapıyoruz vallahi iyice kafam gitti bu fal işi çok fena okudukça hepsine fal baktirmak istedim

Kızlar benim bütün fallar patladi özelikle zümraya inanmıştım ya, adam annesinin görüştürdügü kız ile nişanlanmış ne cabuk ve evlenecek yakinda. !!!!

Vadesi tutan var mı ki hiç denk gelemedim öylesine
Asude Işık:) geçen yıl ocak ayında baktırmıştım nisanın 2. haftası görüşme olacak demişti,14 nisanda görüştük ve hayatıma girecek yeni birinden bahsetmişti hadi canım sen de kim girsin de onu unutayım demiştim tam da dediği gibi oldu. Ama gel gör ki Asude Işık binnazda yok profili çıkmıyor..

baktim şimdi duruyor binnaz da hiç baktirmadim ama bana da güzel kahve bakıyormuş gibi geliyor asude ışık denk gelirsem bende deneyeyim

iyi bakan kahve tarot biri var isteyen olursa mesaj gondersin telefon verim ben 40 tl bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…