varsa uygun fiyat iyi bakan binnaz da kredim duruyor baktırmak istiyorum bendeKahve falı kime gönderebilirim çok değişik şeyler çıktıda yabana gitmesin istedim
aa bana da aynısı oldu icimden geceni soylemışsın. durumlar onun dedıgı gıbı ama arama sorma olmadı ki ben de kasımda baktırmıstım. sende olmus galba sonradan? banada oyle olur mu ki?Zümraya en son kasımda fal atmışım. Çıkmadı diye de aylarca fal atmadım ama bu sabah aklıma düştü dinledim. Kadın genel hatlarıyla gayette bilmiş. Benim bilmedi çıkmadı dediğim yerler işte yakın zamanda mesajlaşma olucak hesaplaşma olacak vs kısımlarıymış. Mesajlaşmayı falan hatırlamıyorum da hesaplaşma çok sonra oldu ama diğer genel şeyleri bilmiş. Tekrar çıkanları yazarsak ki top one’ım doğadır, doğa zümra elfin şah sultan tellwede ayevi. Çingenede ara ara bilir de çok yorum yapıyor artık ki herkesin yakındığı şey bu galiba.
İnşallah dyim olumluysa:) benimki olumsuzdu olumsuz ilerlemiş valla aklıma düştü kadın tekrar:))aa bana da aynısı oldu icimden geceni soylemışsın. durumlar onun dedıgı gıbı ama arama sorma olmadı ki ben de kasımda baktırmıstım. sende olmus galba sonradan? banada oyle olur mu ki?
aa bana da aynısı oldu icimden geceni soylemışsın. durumlar onun dedıgı gıbı ama arama sorma olmadı ki ben de kasımda baktırmıstım. sende olmus galba sonradan? banada oyle olur mu ki?
İnşallah dyim olumluysa:) benimki olumsuzdu olumsuz ilerlemiş valla aklıma düştü kadın tekrar:))
Vadesi tutan var mı kihiç denk gelemedim öylesine
Hazar beye göre ex sevgili ile mutluluğa yelken açıyordukHazar Erbab patlamış mesela bende..
Hazar erbab arti 1 bende de patlamis soyledikleri olmadi.Hazar beye göre ex sevgili ile mutluluğa yelken açıyorduk
ben de denk gelmedim kime baktirsam şubat ayı dedi durdu şubat geçti hiç bişey olmadı şimdi mart nisan a kaydı böyle böyle sene bitecekVadesi tutan var mı kihiç denk gelemedim öylesine
Yaa ciddi mi kimler mesela?ben de denk gelmedim kime baktirsam şubat ayı dedi durdu şubat geçti hiç bişey olmadı şimdi mart nisan a kaydı böyle böyle sene bitecek
geçmiş olsun canım allah cok daha iyileri ile karşılastirsinKızlar benim bütün fallar patladi özelikle zümraya inanmıştım ya, adam annesinin görüştürdügü kız ile nişanlanmış ne cabuk ve evlenecek yakinda. !!!!
Asude Işık:) geçen yıl ocak ayında baktırmıştım nisanın 2. haftası görüşme olacak demişti,14 nisanda görüştük ve hayatıma girecek yeni birinden bahsetmişti hadi canım sen de kim girsin de onu unutayım demiştim tam da dediği gibi oldu. Ama gel gör ki Asude Işık binnazda yok profili çıkmıyor..Vadesi tutan var mı kihiç denk gelemedim öylesine
baktim şimdi duruyor binnaz da hiç baktirmadim ama bana da güzel kahve bakıyormuş gibi geliyor asude ışık denk gelirsem bende deneyeyimAsude Işık:) geçen yıl ocak ayında baktırmıştım nisanın 2. haftası görüşme olacak demişti,14 nisanda görüştük ve hayatıma girecek yeni birinden bahsetmişti hadi canım sen de kim girsin de onu unutayım demiştim tam da dediği gibi oldu. Ama gel gör ki Asude Işık binnazda yok profili çıkmıyor..
Amingeçmiş olsun canım allah cok daha iyileri ile karşılastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?