Binnaz Abla

aynen benim durum okudukca suna baktirayim buna baktirayim diyordum.

ben de denk gelmedim kime baktirsam şubat ayı dedi durdu şubat geçti hiç bişey olmadı şimdi mart nisan a kaydı böyle böyle sene bitecek
Evet baktırdığın zamana göre ay ay öteliyorlar. Bana bir de şey diyorlar arayacak ama ekonomik ve ailevi problemleri var çok meşgul onlarla. Yok kariyer planları.. size de diyorlar mı?

Evet baktırdığın zamana göre ay ay öteliyorlar. Bana bir de şey diyorlar arayacak ama ekonomik ve ailevi problemleri var çok meşgul onlarla. Yok kariyer planları.. size de diyorlar mı?
Bana da ayni. Cok guzel kandiriliyoruz. Bi donem akillanmistim ama bu aralar yine binnazin eteklerinde dolasiyorum

binnaz da ki fallacilardan da beğendiğini yazınca hemen fiyat artırıyorlar yazmasan olmuyor fikir vermek istiyor insan paylaşım da bulunmak çok sinir oldum şimdi bakınca siteye

Slm kızlar ben bu fal sepeti sevgi Derman a kahve falı atmıştım bugün resmen imkansız birşey yaşandı ki hiç ihtimal bile vermiyordum.
Bu gelişme yaşanınca geçmiş bir ay içinde attığım falları okudum sevgi bilmiş .Daha önce baktirip çıkan oldu mu sevgi Derman a

Ben ilk geldiği zaman kahve baktırmıştım ve çıkmamıştı hatta pembe bir faldı.

duramadım kahve fali gönderdim benay beşir e binnaz da daha önce baktiran var mı hiç

orta karar çok yüksek beklentin varsa baktir diyemem 40 tl verip tekrar baktirmam olur da çıkarsa dedikleri baktiririm o ayrı

Kızlar merhaba leyla erdeme baktıran var mı binnazda şimdi katina attım baktıran varsa yorum yaparsa sevinirim

Aynen hepsinayni seyi soyluo bide farkettom artik vadeniz cikmadi demeyelim diye ummadigin bi anda olacak demeye basladilar. Ummadigim anda olacaksa sana niye baktiriorum benvazgectikten sonra gelecegini zaten bliyorum dimi.

Bir de binnazda biri vardi kadini paylamistim. Ta gecen sene tek o kadin bilmis her seyi. Siz hic bi zaman olmayacaksiniz kaderiniz ayrilmis artik yollarınız ve bu birilwri tarafindan yapilmis demisti. Hepsi doğru cikti adam baskasiyla evlendi gercektnde ve ogrendim ki her sey planliymis. Ama o kadin ayrilmis binnazdan

En son nişanlanmıştı evlendi mi?

Kızlar merhaba leyla erdeme baktıran var mı binnazda şimdi katina attım baktıran varsa yorum yaparsa sevinirim

Geçen hafta arkadaşım baktırdı ve pek beğenmedi. Mevcut durumu düşününce bana da fazla ütopik, fazla olumlu geldi Leyla Erdem'in yazdıkları. Ama belli de olmaz tabii.

Bu arada falcıların tarih öteleme eğilimine katılıyorum genel olarak. Satış stratejisi, çıkmaz ayın son perşembesine vaatler vs. Geçen yazdan beri benim vadeyi de öteleyip durmuşlardı, ama en sonunda ağız birliği yapmış gibi hepsi şubat sonu/balık burcu döneminde sabitlemişlerdi. Daha ötesini söyleyen olmadı bir daha. O son vade de tuttu, burada yazdığım gibi. En azından ilk olaylar onların dediği gibi oldu. Sonra olabilecekleri ise ben durdurdum, falcıların kabahati yok yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…