sıkıntıdan binnaz da yorumları okuyorum bir sürü falcı var bakim yapan bir sürü insan da hepsine ayrı ayrı baktirip yorum yapmış biz burada bazı isimler üzerine baktirip yorum yapıyoruz vallahi iyice kafam gitti bu fal işi çok fena okudukça hepsine fal baktirmak istedim
Evet baktırdığın zamana göre ay ay öteliyorlar. Bana bir de şey diyorlar arayacak ama ekonomik ve ailevi problemleri var çok meşgul onlarla. Yok kariyer planları.. size de diyorlar mı?ben de denk gelmedim kime baktirsam şubat ayı dedi durdu şubat geçti hiç bişey olmadı şimdi mart nisan a kaydı böyle böyle sene bitecek
Bana da ayni. Cok guzel kandiriliyoruz. Bi donem akillanmistim ama bu aralar yine binnazin eteklerinde dolasiyorumEvet baktırdığın zamana göre ay ay öteliyorlar. Bana bir de şey diyorlar arayacak ama ekonomik ve ailevi problemleri var çok meşgul onlarla. Yok kariyer planları.. size de diyorlar mı?
Evet baktırdığın zamana göre ay ay öteliyorlar. Bana bir de şey diyorlar arayacak ama ekonomik ve ailevi problemleri var çok meşgul onlarla. Yok kariyer planları.. size de diyorlar mı
Bana gönderirmisin ?iyi bakan kahve tarot biri var isteyen olursa mesaj gondersin telefon verim ben 40 tl bakıyor
Ben ilk geldiği zaman kahve baktırmıştım ve çıkmamıştı hatta pembe bir faldı.Slm kızlar ben bu fal sepeti sevgi Derman a kahve falı atmıştım bugün resmen imkansız birşey yaşandı ki hiç ihtimal bile vermiyordum.
Bu gelişme yaşanınca geçmiş bir ay içinde attığım falları okudum sevgi bilmiş .Daha önce baktirip çıkan oldu mu sevgi Derman a
Nasıldı ?duramadım kahve fali gönderdim benay beşir e binnaz da daha önce baktiran var mı hiç
Evet baktırdığın zamana göre ay ay öteliyorlar. Bana bir de şey diyorlar arayacak ama ekonomik ve ailevi problemleri var çok meşgul onlarla. Yok kariyer planları.. size de diyorlar mı?
En son nişanlanmıştı evlendi mi?Bir de binnazda biri vardi kadini paylamistim. Ta gecen sene tek o kadin bilmis her seyi. Siz hic bi zaman olmayacaksiniz kaderiniz ayrilmis artik yollarınız ve bu birilwri tarafindan yapilmis demisti. Hepsi doğru cikti adam baskasiyla evlendi gercektnde ve ogrendim ki her sey planliymis. Ama o kadin ayrilmis binnazdan
Kızlar merhaba leyla erdeme baktıran var mı binnazda şimdi katina attım baktıran varsa yorum yaparsa sevinirim
En son nişanlanmıştı evlendi mi?
Ne cabuk evlendi cok garip. Ares hemen evlenecek mi demisti? Sonucta yain gelecek, henuz uzak vade dedikleri olmadigi icin bilmiyorum ama yakin gelecekte iyi Ares.Evet oyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?