- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
yalnız değilsin ex sevgili için çok para harcadım fallar terapi gibi geldi ınanmak istedim şuan para değil ama umuduma, benim sevmeyen adamı beni sevdigine, düşündüğüne, ikna ettiler diye kendime kızıyorum para yine kazanılır ama umut, o bekleyiş, sabır boşa gitti. Şuan hala fal baktiriyorum ama çok az yüksek fiyatlı olanlar için ındirim bekliyorum binnazda 1 kişi var15 marda kadar bekleyip, çıkıp çıkmadığını söyleyecektim size. 1 gün daha beklemenin anlamı yok. İyi şeyler insanı bekletmez. 8 ay bir yalanın içinde yaşamışım. Seven erkek neden gelmez ki. Demek ki hoşlanmış ve geçmiş. Ama falcılar ısrarla aşık seviyor dedi. Zümra favorimdi ama şimdi o da güzel senaryo yazmış diyorum. 3 kere fal yolladım. Hep aynı şeyler sabır vs. Biz o paraları kolay kazanmadık. Şimdi de 1000 krediye düşmüş. Ne diyeyim suç bende. Ares, elfin, şevdar, merve,Pelin ve niceleri... 100-150 tl ama bir tanesi benim iş durumumu bile bilemedi. Artık aşkı da geçtim. Ne güzel pembe dünyalar çizmişsiniz. Okadar param gitti. Bir falı 150 tl yapıyorsan 10 söylediğinden 6sı çıkmalı. Ama 0 hem de sıfır!!!!! O kadar pişmanım ki ne kazandıysam gitti. Bunalım mı dersiniz iyi hissetmek mi umut mu bilmiyorum. Bildiğim tek şey hepsi çöp. Zor günler geçirdim özellikle iş konumla ilgili. İş durumu da sadece 1 falcı bilmiş sürece kadar kişi tasvirine kadar. 35 tl verdim ama helal olsun diyorum. Aşk olayını vadesini tutturmadı ama olsun en azından ilk falım çıkmadı 2.si de çıkmaz deyip geri çevirdi. 2. Falda ağzıma şeker verip yollayan kişiler varken. Anlayacağınız kimseye fal atmayın. Binnazdakiler özellikle pembeci. Sokaktan Ayşe'yi Fatma'yı alıp falcı yapmışlar. Bunun dışında medyum gökere de fal baktırmıştım. Adam ile ilgili bir durumu özel bir durumu bilmişti. İşimle ilgili her şey tersi oldu. Birde benim dediklerimi yaşarsınız diyor. Artık kimseye krediden bile baktırıyorum. Kaderim deyip yoluma devam ediyorum. Allah size sabır versin. Ama çokta bunlardan beklentiye girmeyin. Benim 10.000 tlm gitmiş.
Ben de aynı durumdayım aylardır bekliyorum 6 belki 7 ay oldu hiçbir dedikleri olmadı hepsi seviyor olacak sabret açılacak sırf bu yüzden içimde besledim duygularımı sonrasında karşıma çıkan insanlara da şans veremedim sonuç hala aynı ve hala bekliyorum15 marda kadar bekleyip, çıkıp çıkmadığını söyleyecektim size. 1 gün daha beklemenin anlamı yok. İyi şeyler insanı bekletmez. 8 ay bir yalanın içinde yaşamışım. Seven erkek neden gelmez ki. Demek ki hoşlanmış ve geçmiş. Ama falcılar ısrarla aşık seviyor dedi. Zümra favorimdi ama şimdi o da güzel senaryo yazmış diyorum. 3 kere fal yolladım. Hep aynı şeyler sabır vs. Biz o paraları kolay kazanmadık. Şimdi de 1000 krediye düşmüş. Ne diyeyim suç bende. Ares, elfin, şevdar, merve,Pelin ve niceleri... 100-150 tl ama bir tanesi benim iş durumumu bile bilemedi. Artık aşkı da geçtim. Ne güzel pembe dünyalar çizmişsiniz. Okadar param gitti. Bir falı 150 tl yapıyorsan 10 söylediğinden 6sı çıkmalı. Ama 0 hem de sıfır!!!!! O kadar pişmanım ki ne kazandıysam gitti. Bunalım mı dersiniz iyi hissetmek mi umut mu bilmiyorum. Bildiğim tek şey hepsi çöp. Zor günler geçirdim özellikle iş konumla ilgili. İş durumu da sadece 1 falcı bilmiş sürece kadar kişi tasvirine kadar. 35 tl verdim ama helal olsun diyorum. Aşk olayını vadesini tutturmadı ama olsun en azından ilk falım çıkmadı 2.si de çıkmaz deyip geri çevirdi. 2. Falda ağzıma şeker verip yollayan kişiler varken. Anlayacağınız kimseye fal atmayın. Binnazdakiler özellikle pembeci. Sokaktan Ayşe'yi Fatma'yı alıp falcı yapmışlar. Bunun dışında medyum gökere de fal baktırmıştım. Adam ile ilgili bir durumu özel bir durumu bilmişti. İşimle ilgili her şey tersi oldu. Birde benim dediklerimi yaşarsınız diyor. Artık kimseye krediden bile baktırıyorum. Kaderim deyip yoluma devam ediyorum. Allah size sabır versin. Ama çokta bunlardan beklentiye girmeyin. Benim 10.000 tlm gitmiş.
Ben zumra ya 3 defa baktirdim acikcasi o siralar cok fal baktiriyordum bir sure sonraverilen vadeler dolunca patladi dedim ama hepsinin dedigi oldu zamanindan sonra adamla yuz yuze geldim o an ben ters davranmasam duzelebilirdi. Benim cikmisti vadeye takilma pek derimBir de bir sorum var, icinizde zumraya baktirip cikmayan var mi?? cunku burda gordugum yorumlar hep iyi gibi zumra hakkinda ama bana bu son yorumunda soylediklerinin cikacagindan hic umudum yok acikcasi
İş durumunubilen falcı kimdi?15 marda kadar bekleyip, çıkıp çıkmadığını söyleyecektim size. 1 gün daha beklemenin anlamı yok. İyi şeyler insanı bekletmez. 8 ay bir yalanın içinde yaşamışım. Seven erkek neden gelmez ki. Demek ki hoşlanmış ve geçmiş. Ama falcılar ısrarla aşık seviyor dedi. Zümra favorimdi ama şimdi o da güzel senaryo yazmış diyorum. 3 kere fal yolladım. Hep aynı şeyler sabır vs. Biz o paraları kolay kazanmadık. Şimdi de 1000 krediye düşmüş. Ne diyeyim suç bende. Ares, elfin, şevdar, merve,Pelin ve niceleri... 100-150 tl ama bir tanesi benim iş durumumu bile bilemedi. Artık aşkı da geçtim. Ne güzel pembe dünyalar çizmişsiniz. Okadar param gitti. Bir falı 150 tl yapıyorsan 10 söylediğinden 6sı çıkmalı. Ama 0 hem de sıfır!!!!! O kadar pişmanım ki ne kazandıysam gitti. Bunalım mı dersiniz iyi hissetmek mi umut mu bilmiyorum. Bildiğim tek şey hepsi çöp. Zor günler geçirdim özellikle iş konumla ilgili. İş durumu da sadece 1 falcı bilmiş sürece kadar kişi tasvirine kadar. 35 tl verdim ama helal olsun diyorum. Aşk olayını vadesini tutturmadı ama olsun en azından ilk falım çıkmadı 2.si de çıkmaz deyip geri çevirdi. 2. Falda ağzıma şeker verip yollayan kişiler varken. Anlayacağınız kimseye fal atmayın. Binnazdakiler özellikle pembeci. Sokaktan Ayşe'yi Fatma'yı alıp falcı yapmışlar. Bunun dışında medyum gökere de fal baktırmıştım. Adam ile ilgili bir durumu özel bir durumu bilmişti. İşimle ilgili her şey tersi oldu. Birde benim dediklerimi yaşarsınız diyor. Artık kimseye krediden bile baktırıyorum. Kaderim deyip yoluma devam ediyorum. Allah size sabır versin. Ama çokta bunlardan beklentiye girmeyin. Benim 10.000 tlm gitmiş.
Merhaba, iş durumunu bilen falcı kimdi?15 marda kadar bekleyip, çıkıp çıkmadığını söyleyecektim size. 1 gün daha beklemenin anlamı yok. İyi şeyler insanı bekletmez. 8 ay bir yalanın içinde yaşamışım. Seven erkek neden gelmez ki. Demek ki hoşlanmış ve geçmiş. Ama falcılar ısrarla aşık seviyor dedi. Zümra favorimdi ama şimdi o da güzel senaryo yazmış diyorum. 3 kere fal yolladım. Hep aynı şeyler sabır vs. Biz o paraları kolay kazanmadık. Şimdi de 1000 krediye düşmüş. Ne diyeyim suç bende. Ares, elfin, şevdar, merve,Pelin ve niceleri... 100-150 tl ama bir tanesi benim iş durumumu bile bilemedi. Artık aşkı da geçtim. Ne güzel pembe dünyalar çizmişsiniz. Okadar param gitti. Bir falı 150 tl yapıyorsan 10 söylediğinden 6sı çıkmalı. Ama 0 hem de sıfır!!!!! O kadar pişmanım ki ne kazandıysam gitti. Bunalım mı dersiniz iyi hissetmek mi umut mu bilmiyorum. Bildiğim tek şey hepsi çöp. Zor günler geçirdim özellikle iş konumla ilgili. İş durumu da sadece 1 falcı bilmiş sürece kadar kişi tasvirine kadar. 35 tl verdim ama helal olsun diyorum. Aşk olayını vadesini tutturmadı ama olsun en azından ilk falım çıkmadı 2.si de çıkmaz deyip geri çevirdi. 2. Falda ağzıma şeker verip yollayan kişiler varken. Anlayacağınız kimseye fal atmayın. Binnazdakiler özellikle pembeci. Sokaktan Ayşe'yi Fatma'yı alıp falcı yapmışlar. Bunun dışında medyum gökere de fal baktırmıştım. Adam ile ilgili bir durumu özel bir durumu bilmişti. İşimle ilgili her şey tersi oldu. Birde benim dediklerimi yaşarsınız diyor. Artık kimseye krediden bile baktırıyorum. Kaderim deyip yoluma devam ediyorum. Allah size sabır versin. Ama çokta bunlardan beklentiye girmeyin. Benim 10.000 tlm gitmiş.
Şu an inceledim birazcık ama puanı çok düşük bu beyin ve kötü yorumlar çok fazla. Emin olamadım :/kredisi uygun diye binnaz da alp gönenc kahve fali gönderdim 15 tl ye iyi baktı aklınızda olsun aman diyim sonrası olurda görüp baktirirsaniz öyle yorum yapmayın belli okuyorlar bizi fiyat biran da artıyor
bende okudum yorumları da valla kredim var birikmiş gönderdim çok uzun yazmadı ama 100 tl verip baktirdiklarimidan iyi baktı nerden anladin dersen bende kahve fali bakarım isteyince gönderdiğim fal da bazı şeyler gördüm baktim sonra o da bakmış benim gördüklerimi görmüş yorum yapmış anladım görüp bakıyor o yüzden yazdım kredisi de uygun diye yorumlara pek takilmiyorum artıkŞu an inceledim birazcık ama puanı çok düşük bu beyin ve kötü yorumlar çok fazla. Emin olamadım :/
bende okudum yorumları da valla kredim var birikmiş gönderdim çok uzun yazmadı ama 100 tl verip baktirdiklarimidan iyi baktı nerden anladin dersen bende kahve fali bakarım isteyince gönderdiğim fal da bazı şeyler gördüm baktim sonra o da bakmış benim gördüklerimi görmüş yorum yapmış anladım görüp bakıyor o yüzden yazdım kredisi de uygun diye yorumlara pek takilmiyorum artıkŞu an inceledim birazcık ama puanı çok düşük bu beyin ve kötü yorumlar çok fazla. Emin olamadım :/
Uzun aradan sonra yine baktm kisiler degismis umutlar aynı.:) Kizlar biz de yazdik buraya.. cok cok istediklerimi artik istemiyorum. O vazgecme esigini gorur muym diyordum .uzun sürdü benimki ama sonuçta o da ölümü tatti:) fal baktrmak,beklemek,üzülmek inan cok güzeldi. Şimdi hicbri yok ne duygu ne his ne beklenti.vallahi o cehennem günlerini özlüyorum. Hic uzulmeden aski bulup mutlu olanlara lafim yok zaten onlar doğuştan balli.en guzel yaslarimiz aglamakla gecti ne diyeyim kader mi kendi salakligmz mi bilmiyorum.
Zaten sorun orda Astroloji ile ilgilenen tarotu küçümsüyor Tarot bakan da Astrolojiden anlamıyor. Doğrusunu yapanlar haritayı ilerleterek tarot ile birlikte destekleyerek yorumlayanlar. Astroloji rehber yol haritası fal değil aslında Tarot da direkt fal diye yorumlamamalı bu işi gerçek yapanların hayatlarına baktığımızda yaşadığı toplumda ileriyi görebilen öngörüleri yüksek, önsezileri güçlü insanlarmış. Tek başına bunu yapamadıkları için yıldızların rehberliği kartların desteği ile yapmışlar.aslında astroloji de tam cıkmıyor. 1 adet uranyen bir adet karma astrologa ve sorumgeldi sitesine baktırdım anlık durumu aynı fallar gibi biliyorlar ama gelecek cıkmıyor. hem de en iyi adamlara para verdım 750 lira biri 400 lira biri. sorum geldi zaten 50 lira. mesela sorumgeldi ye 4 soru sordum 2 si yarım yamalak tutturdu ruh durumu iş ask falan. yani o da cıkmadı.
Ciddi bu işle profesyonel ilgilenenler maalesef tarot yorumu yapmıyor. Orta derece astroloji bilgisi ile tarot yorumlayan vardır mutlaka onu bile bulsak yeterli. Ben yabancı sitelerde gördüm ama ne kadar bize uyar ne kadar güvenilir bilemeyiz tabi.astroloji ile tarotu 6. hissiyle uyumlayıp duzgun fal bakan tanıdıgınız var mı? ben pes ediyorum artık :)
Ben zumra ya 3 defa baktirdim acikcasi o siralar cok fal baktiriyordum bir sure sonraverilen vadeler dolunca patladi dedim ama hepsinin dedigi oldu zamanindan sonra adamla yuz yuze geldim o an ben ters davranmasam duzelebilirdi. Benim cikmisti vadeye takilma pek derim
Ben de aynı durumdayım aylardır bekliyorum 6 belki 7 ay oldu hiçbir dedikleri olmadı hepsi seviyor olacak sabret açılacak sırf bu yüzden içimde besledim duygularımı sonrasında karşıma çıkan insanlara da şans veremedim sonuç hala aynı ve hala bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?