Binnaz Abla

yalnız değilsin ex sevgili için çok para harcadım fallar terapi gibi geldi ınanmak istedim şuan para değil ama umuduma, benim sevmeyen adamı beni sevdigine, düşündüğüne, ikna ettiler diye kendime kızıyorum para yine kazanılır ama umut, o bekleyiş, sabır boşa gitti. Şuan hala fal baktiriyorum ama çok az yüksek fiyatlı olanlar için ındirim bekliyorum binnazda 1 kişi var

Ben de aynı durumdayım aylardır bekliyorum 6 belki 7 ay oldu hiçbir dedikleri olmadı hepsi seviyor olacak sabret açılacak sırf bu yüzden içimde besledim duygularımı sonrasında karşıma çıkan insanlara da şans veremedim sonuç hala aynı ve hala bekliyorum

Bir de bir sorum var, icinizde zumraya baktirip cikmayan var mi?? cunku burda gordugum yorumlar hep iyi gibi zumra hakkinda ama bana bu son yorumunda soylediklerinin cikacagindan hic umudum yok acikcasi
Ben zumra ya 3 defa baktirdim acikcasi o siralar cok fal baktiriyordum bir sure sonraverilen vadeler dolunca patladi dedim ama hepsinin dedigi oldu zamanindan sonra adamla yuz yuze geldim o an ben ters davranmasam duzelebilirdi. Benim cikmisti vadeye takilma pek derim

bende zumraya 3 defa baktırdım zamanları ve dedikleri hic cıkmadı. 5 ay oldu nerdeyse hicbir gelisme yok. anı bildigini düsündügüm bir engin gumus ve talia var. talianın zamanı geceli bir ay oldu. engin gümüsün vakti var. sah sultan cok uzak bir tarih verdi. bakalım bekliyoruz gelişme yok hiç

İş durumunubilen falcı kimdi?
Merhaba, iş durumunu bilen falcı kimdi?

kredisi uygun diye binnaz da alp gönenc kahve fali gönderdim 15 tl ye iyi baktı aklınızda olsun aman diyim sonrası olurda görüp baktirirsaniz öyle yorum yapmayın belli okuyorlar bizi fiyat biran da artıyor

kredisi uygun diye binnaz da alp gönenc kahve fali gönderdim 15 tl ye iyi baktı aklınızda olsun aman diyim sonrası olurda görüp baktirirsaniz öyle yorum yapmayın belli okuyorlar bizi fiyat biran da artıyor
Şu an inceledim birazcık ama puanı çok düşük bu beyin ve kötü yorumlar çok fazla. Emin olamadım :/

Şu an inceledim birazcık ama puanı çok düşük bu beyin ve kötü yorumlar çok fazla. Emin olamadım :/
bende okudum yorumları da valla kredim var birikmiş gönderdim çok uzun yazmadı ama 100 tl verip baktirdiklarimidan iyi baktı nerden anladin dersen bende kahve fali bakarım isteyince gönderdiğim fal da bazı şeyler gördüm baktim sonra o da bakmış benim gördüklerimi görmüş yorum yapmış anladım görüp bakıyor o yüzden yazdım kredisi de uygun diye yorumlara pek takilmiyorum artık

bende okudum yorumları da valla kredim var birikmiş gönderdim çok uzun yazmadı ama 100 tl verip baktirdiklarimidan iyi baktı nerden anladin dersen bende kahve fali bakarım isteyince gönderdiğim fal da bazı şeyler gördüm baktim sonra o da bakmış benim gördüklerimi görmüş yorum yapmış anladım görüp bakıyor o yüzden yazdım kredisi de uygun diye yorumlara pek takilmiyorum artık

Uzun aradan sonra yine baktm kisiler degismis umutlar aynı.:) Kizlar biz de yazdik buraya.. cok cok istediklerimi artik istemiyorum. O vazgecme esigini gorur muym diyordum .uzun sürdü benimki ama sonuçta o da ölümü tatti:) fal baktrmak,beklemek,üzülmek inan cok güzeldi. Şimdi hicbri yok ne duygu ne his ne beklenti.vallahi o cehennem günlerini özlüyorum. Hic uzulmeden aski bulup mutlu olanlara lafim yok zaten onlar doğuştan balli.en guzel yaslarimiz aglamakla gecti ne diyeyim kader mi kendi salakligmz mi bilmiyorum.

Yurt dışında yaşayan bir arkadaşım şunu söylemişti. Tarot astrolojiden bağımsız değildir burda bakılan tarot katina türü kart bakımları günlük aylık gezegenlerin durumlarına transitlere retrolara, kişinin ve batırdığı partnerinin doğum haritalarına göre bakılır dedi. Sadece kart anlamı ve hislerle ben de çok iyi bakarım bu sadece anlık durumu verir kişiler hakkında bilgi vermez. Her kartın verdiği enerji kişiden kişiye değişir. Tüm bunların ışığında astroloji bilgisi olan ve doğuştan ön sezileri olan insanlar iyi yorumcu olur. Bunlar da gerçekten çok az. Burda ki yorumları okudum hep kahve falı durugörü şu falı gibi şeylere itimat etmeyin genel toplum ve kişi psikolojisini bilerek tahmini yorum yapıyorlar arada tutturdukları oluyor bu normal. Ama kartlar öyle değil sen seçiyorsun kartların anlamlarını birbirine yaptığı açıları birbirine sorduğu soruları kombinasyonları bilenler iyi kart okuyucuları bu işi biliyordur. O nedenle kartlara göre yorumlayanlar tabi hislerini de katarak yorumlayanlar iyi yorumcudur. Enerji uyumu da önemli tabi. Bu iyi yorumcuların tutturma olasılığı şans değil bir de astroloji ile tamamlanınca iyi yol göstericidir.

aslında astroloji de tam cıkmıyor. 1 adet uranyen bir adet karma astrologa ve sorumgeldi sitesine baktırdım anlık durumu aynı fallar gibi biliyorlar ama gelecek cıkmıyor. hem de en iyi adamlara para verdım 750 lira biri 400 lira biri. sorum geldi zaten 50 lira. mesela sorumgeldi ye 4 soru sordum 2 si yarım yamalak tutturdu ruh durumu iş ask falan. yani o da cıkmadı.

Zaten sorun orda Astroloji ile ilgilenen tarotu küçümsüyor Tarot bakan da Astrolojiden anlamıyor. Doğrusunu yapanlar haritayı ilerleterek tarot ile birlikte destekleyerek yorumlayanlar. Astroloji rehber yol haritası fal değil aslında Tarot da direkt fal diye yorumlamamalı bu işi gerçek yapanların hayatlarına baktığımızda yaşadığı toplumda ileriyi görebilen öngörüleri yüksek, önsezileri güçlü insanlarmış. Tek başına bunu yapamadıkları için yıldızların rehberliği kartların desteği ile yapmışlar.

astroloji ile tarotu 6. hissiyle uyumlayıp duzgun fal bakan tanıdıgınız var mı? ben pes ediyorum artık :)
Ciddi bu işle profesyonel ilgilenenler maalesef tarot yorumu yapmıyor. Orta derece astroloji bilgisi ile tarot yorumlayan vardır mutlaka onu bile bulsak yeterli. Ben yabancı sitelerde gördüm ama ne kadar bize uyar ne kadar güvenilir bilemeyiz tabi.

Yani vadeden sonrasinda oluo mu 6 ayi gecse de

Ben de oyle 1 uil bekledim arkadaslar. Hep ayni laflar. Kesinlikle bi adam seviosa sevdiginden ayri 1 dk bile yapamaz. Akli kalir. Kaybetmekten korkar. Bu hic degsimedi. Ne zaman belki bu kez oyle degilidr dediysem hep aynisi cikti. Sasmiyor iste. 6 7 ay bir insanin o kadr buyuk bir kaybi ki su hayatta 3 gun degil 1 hafta degil. Insan 1 yılda kendine gelip neler yapar hayatta hayata baslar basarilar kazanir. Dolu dolu bir yil gecirir. Insan o psikolojiyle dusunmuyor bunlari umrunda olmuyor ama gercekten su hayat kimse icin harcanacak zaman degil. Bekeldigim insan işini de eşini de yoluna koydu. Bir yılda hepsini hemde. Ben naptim? Ayni. Asla degmezmis kimseye. Insanlar kimse icun hayatindan feragat etmiyor simdi üzülecek zaman degil sunu basarmaliyim diuor oturuyor yapiyor sende izliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…