Binnaz Abla

Sana kimse bakmaz tipin bozuk söylemiştim daha dolanma buralarda.beyinsz
O dediğin seyi milenart 'a dememiştin.Ama sonuç olarak su anlasılıyor kı sana fal baktırmaya gelen herkesı ve burada yazan herkesı öyle göruyorsun....Kıssadan hisse.....

ben bilmiyorum bu arkadas kim acaba? bilelim de baktırmayalım binnazda?
Hangi falci bu kisi?
Falcı adını bilmiyorum ama bir ara çok baskı yapıyordu özelden kartlarınızı söyleyin yorumlarım vs bilgi topluyordu. üzerine gidince açıklamıştı Binnaz sistemi şöyle böyle ama uzun süredir bakmıyorum bıraktım diye. Şahısın eski mesajlarından bulabilirsiniz bu açıklamayı belki adı da yazıyordur ben yazmamıştı diye hatırlıyorum.

Sorun vardır bence. Yani umarim oyledir cunku Binnaz’da bir tek Ares, Elfin ve Zumra’ya baktiriyorum. Ares’in soyledigi dogrultuda bir gelisme mi oldu?

Evet uygulama hatası muhtemelen web sayfasından fal atabiliyorum, tam olarak onun dediklerine zaman var da başka bi konuda gelişme var onu sorcam :)

Bugün arese attim kafamdaki farkli bir kisiyle ilgili ama dedigi gibi ilerlemedi durum aksamustu konusmalar oldu, ilk defa yanildi sanirim umarim sürec onun dedigi gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…