Allah kimseyi edep yoksunu çirkef yapmasın, hırs böyle oluyor demek kiSana kimse bakmaz tipin bozuk söylemiştim daha dolanma buralarda.beyinsz
O dediğin seyiSana kimse bakmaz tipin bozuk söylemiştim daha dolanma buralarda.beyinsz
Hangi falci bu kisi?O dediğin seyimilenart 'a dememiştin.Ama sonuç olarak su anlasılıyor kı sana fal baktırmaya gelen herkesı ve burada yazan herkesı öyle göruyorsun....Kıssadan hisse.....
ben bilmiyorum bu arkadas kim acaba? bilelim de baktırmayalım binnazda?
Falcı adını bilmiyorum ama bir ara çok baskı yapıyordu özelden kartlarınızı söyleyin yorumlarım vs bilgi topluyordu. üzerine gidince açıklamıştı Binnaz sistemi şöyle böyle ama uzun süredir bakmıyorum bıraktım diye. Şahısın eski mesajlarından bulabilirsiniz bu açıklamayı belki adı da yazıyordur ben yazmamıştı diye hatırlıyorum.Hangi falci bu kisi?
Merhaba bana cikmadi birayBiray demir e baktirip cikanlar var mi
Olumlu bir gelisme galiba? Hayirli olsunn. Vadesinde mi oldu? Yakin tarih verdi demistin.Kızlar Ares Levinin bir dediği çıktı ikinciyi bekliyorum
Olumlu evet ama asıl beklediğim konu olmadı vadesinden önce oldu :) diğeride olur inşallahOlumlu bir gelisme galiba? Hayirli olsunn. Vadesinde mi oldu? Yakin tarih verdi demistin.
Ghost reader diyor ayrıldı sanırım sitedenKızlaar Ares’e geçen ay baktırmıştım gelişme var diye yine baktırcaktım ama hesabını bulamıyorum şu an uygulama mı sıkıntılı
Ghost reader diyor ayrıldı sanırım siteden
Umarım öyle değildir Zümra, Elfin ve bisürü falcı da öyle görünüyor
Biray demir e baktirip cikanlar var mi
Ares levin yazınca nette bulamadım link veya net adres varmı?Kızlar Ares Levinin bir dediği çıktı ikinciyi bekliyorum
Sorun vardır bence. Yani umarim oyledir cunku Binnaz’da bir tek Ares, Elfin ve Zumra’ya baktiriyorum. Ares’in soyledigi dogrultuda bir gelisme mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?