Binnaz Abla

Ya su falcilarin altina yazilan yorumlar cok mu abartili yoksa bize mi ufak etefek seyler cikiyor anlamadim.Yok herseyi bildi yok tum detaylari bildi ,bilmem kac yildir surekli geliyorum .Noktasi virgulune kadar bilinmesi de enteresan yani.

Ya su falcilarin altina yazilan yorumlar cok mu abartili yoksa bize mi ufak etefek seyler cikiyor anlamadim.Yok herseyi bildi yok tum detaylari bildi ,bilmem kac yildir surekli geliyorum .Noktasi virgulune kadar bilinmesi de enteresan yani.
bana da çok abartı abartı komik geliyor okuyorum ben daha hiç rastlamadım öyle yorum yapacağım birine

aynen bende de şimdiye kadar çok şaşırtan olmadı binnazda ama denemediğim daha çok var tabiki
binnaz da fiyatlar çok pahalandı bu arada. çok iyi olduğuna kesin emin olmadan göndermek istemiyorum. pelin bilge iyi mi mesela 150 tl ye bakan ?
Diğer sitelerde fiyatlar daha uygun, farklı farklı falcı deneyebiliyorum

kızlar hediye kredilerle 925 kredi biriktirdim. Zümra 1200, Ares de 1000 kredi. Hangisini tavsiye edersiniz?

yine kafam karıştı o zaman ares ve Engin gümüş arasında karar vereyim ben en iyisi

Peki çıktı mı hiç?
Ayda bir yorum alıyorum soylediği yonde ilerliyor. Anda birebir biliyor bana zaten, hatta dusuncelerimi bile soyluyor. Mesela icimden gecirdigim bir sey vardi endiselerimi gordu ve bunu soyledi ve merakimi da giderdi endisemle alakali. Kasım başından beri de Mart-Mayısta başlayacak yıl sonuna kadar uzanan bir surec veriyor ana konu için, tutarli yorumlari hep ayni seyi soyluyor. Bakalim, olursa buradayazmak icin sabirsizlaniyorum ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…