Binnaz Abla

Iliski acilimi yaptirdigin icin mi ayda bir alıyorsun? Normalde genel acilimda sonuc odakli oldugu icin ya da dedigi gibi sonuclanmadan bakilmaz derler ya o yuzden

Iliski acilimi yaptirdigin icin mi ayda bir alıyorsun? Normalde genel acilimda sonuc odakli oldugu icin ya da dedigi gibi sonuclanmadan bakilmaz derler ya o yuzden
Iliski acilimi baktiriyorum. 4 fal bakti bana 4u de tutarli, sonucu ilk faldan beri ayni sekilde soyluyor ama ben anlik merak ettigim seyleri, yakin gelecekte olacaklari danisiyorum. Biraz gelgitli bir iliski ve surekli gelisme oluyor, gelisme olmadiginda atmiyorum. Mesela en son 13 subat’ta baktirmistim henuz bir degisiklik olmadi, merak ettigim bir sey de yok zaten ongordugu sureci yasiyorum su an. Degisiklik oldugu an ona baktiririm ama, kredi birikir o zamana kadar

Ares son falda tam bilemedi gibi demistin? Ne oldu o surec dedigi gibi oldu mu sonradan?
Tatlim bu karsima cikan farkli biri ile alakali bir soruydu soyle soyle davran dedi oyle davrandim ama o kisim dedigi gibi olmadi simdilik.Gecmiste sordugum kisideki yorumu hala ayni haziran temmuz bana verdigi vade eger olmazsa yazarim.

Ya su falcilarin altina yazilan yorumlar cok mu abartili yoksa bize mi ufak etefek seyler cikiyor anlamadim.Yok herseyi bildi yok tum detaylari bildi ,bilmem kac yildir surekli geliyorum .Noktasi virgulune kadar bilinmesi de enteresan yani.
Ben genelde yorum.yapmam yildiz verir gecerim en son benim durumum imkansiz gibi birseydi martin baslarinda cok olumsuz birsey olmustu ki ares ve engin mart sonlarinda iletisim olcagini soylediler imkansiz diyordum o yuzden ustunde durmadim ama dedikleri oldu hatta Lizyaa da dinledi.

Lizya sen 4 defami baktirdin ben cok baktirdin saniyordum 13 defa baktirmisim faldan cok sohbet ediyoruz artik biz bir benim sanirim bekleyemeyen fallari

Lizya sen 4 defami baktirdin ben cok baktirdin saniyordum 13 defa baktirmisim faldan cok sohbet ediyoruz artik biz bir benim sanirim bekleyemeyen fallari
Benimde 6 7 vardir ben de seviyorum enerjisini genel olarak biliyorda ama orada bir takildi ama cogunlukla biliyor.

Çıkan fal haberi vermek istiyorum. Doğa Dan. Benimkinin eski sevgilisi ile tekrar görğşeceğini benim bi şekilde haberdar olacağımı söylemişti. Yok ya falan demiştim. Aramız aşırı iyiydi ama gel gör ki sosyal ağlardan ekleşmişler kesin görüşüyolar yani. Aayh depresyondan ölecem. Bu arada ares bende tırttı ya. Şah sultan da bu kısmı bilememiş oldu bu arada onada sormuştum bu kızla kesin bitti demişti bitmemiş

ne zaman baktırmıstınız dogadana? yakın zamanda mı dediği oldu?

ekleşmeler pek iyi olmuyor ya. ama kız takip etmek istemiş de olabilir. her iki tarafda meraktan ekliyor zaten

300 kredi biriktirdim binnaz da kahve kime gönderim kızlar var mı tavsiye edeceğiniz biri yoksa biraz daha biriksin mi

engin gümüş ün eylül ayında baktığı ilk tarot daki çıktı bana bildi adam kış ayında neler yasacagimi napim biraz daha kredi biriktirp kredi satın alıp tekrar baktirim vallahi bu fal olayından fenalık geldi tam diyorum baktirmam artık yine başa dönüyorum

Rezilsin ya seninkine de baktım evli adamlar icin atiyodun simdi beni itibarszlastrior aklınca...

İnsallah iyi gelmistir şema terapi sürekli çalisilacak hayat boyu bir kitap ama calistikca kitabi anlamis ve kitap yaninizda olmadan da kendi kendinizi iyilestirecek toparlayacak guclendirecek ic guce ve dengeye sahip oluyorsunuz.. acikcasi ben kendimi bu kitapla bastan kodladim ve suan hayatimda masallah diyeyim ask is saglik maddiyat cok iyi :))))) eski dongulerimden ciktim. Beni aşagi ceken insanlari eledim. Beni motive eden benim iyiligimi isteyen kisilerle beraber birbirimize destek oluyoruz her anlamda. Allah herkese bu kitaba calismayi ve frekansini yukseltmeyi nasip etsin.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…