Ares son falda tam bilemedi gibi demistin? Ne oldu o surec dedigi gibi oldu mu sonradan?Ares en iyisi .
Ayda bir yorum alıyorum soylediği yonde ilerliyor. Anda birebir biliyor bana zaten, hatta dusuncelerimi bile soyluyor. Mesela icimden gecirdigim bir sey vardi endiselerimi gordu ve bunu soyledi ve merakimi da giderdi endisemle alakali. Kasım başından beri de Mart-Mayısta başlayacak yıl sonuna kadar uzanan bir surec veriyor ana konu için, tutarli yorumlari hep ayni seyi soyluyor. Bakalim, olursa buradayazmak icin sabirsizlaniyorum ben de :)
Iliski acilimi baktiriyorum. 4 fal bakti bana 4u de tutarli, sonucu ilk faldan beri ayni sekilde soyluyor ama ben anlik merak ettigim seyleri, yakin gelecekte olacaklari danisiyorum. Biraz gelgitli bir iliski ve surekli gelisme oluyor, gelisme olmadiginda atmiyorum. Mesela en son 13 subat’ta baktirmistim henuz bir degisiklik olmadi, merak ettigim bir sey de yok zaten ongordugu sureci yasiyorum su an. Degisiklik oldugu an ona baktiririm ama, kredi birikir o zamana kadarIliski acilimi yaptirdigin icin mi ayda bir alıyorsun? Normalde genel acilimda sonuc odakli oldugu icin ya da dedigi gibi sonuclanmadan bakilmaz derler ya o yuzden
Tatlim bu karsima cikan farkli biri ile alakali bir soruydu soyle soyle davran dedi oyle davrandim ama o kisim dedigi gibi olmadi simdilik.Gecmiste sordugum kisideki yorumu hala ayni haziran temmuz bana verdigi vade eger olmazsa yazarim.Ares son falda tam bilemedi gibi demistin? Ne oldu o surec dedigi gibi oldu mu sonradan?
Evet olumluydu hic tahmin etmedigim sekildeOlumludur umarim.
Ben genelde yorum.yapmam yildiz verir gecerim en son benim durumum imkansiz gibi birseydi martin baslarinda cok olumsuz birsey olmustu ki ares ve engin mart sonlarinda iletisim olcagini soylediler imkansiz diyordum o yuzden ustunde durmadim ama dedikleri oldu hattaYa su falcilarin altina yazilan yorumlar cok mu abartili yoksa bize mi ufak etefek seyler cikiyor anlamadim.Yok herseyi bildi yok tum detaylari bildi ,bilmem kac yildir surekli geliyorum .Noktasi virgulune kadar bilinmesi de enteresan yani.
Benim yazdigim gibi kahvede engin gumusten baskasina baktirmam katinada ilk favorim ares ki ikisinin dedigide oldu gunduz yazmistimyine kafam karıştıo zaman ares ve Engin gümüş arasında karar vereyim ben en iyisi
Lizya sen 4 defami baktirdin ben cok baktirdin saniyordum 13 defa baktirmisim faldan cok sohbet ediyoruz artik biz bir benim sanirim bekleyemeyen fallariIliski acilimi baktiriyorum. 4 fal bakti bana 4u de tutarli, sonucu ilk faldan beri ayni sekilde soyluyor ama ben anlik merak ettigim seyleri, yakin gelecekte olacaklari danisiyorum. Biraz gelgitli bir iliski ve surekli gelisme oluyor, gelisme olmadiginda atmiyorum. Mesela en son 13 subat’ta baktirmistim henuz bir degisiklik olmadi, merak ettigim bir sey de yok zaten ongordugu sureci yasiyorum su an. Degisiklik oldugu an ona baktiririm ama, kredi birikir o zamana kadar
Benimde 6 7 vardir ben de seviyorum enerjisini genel olarak biliyorda ama orada bir takildi ama cogunlukla biliyor.Lizya sen 4 defami baktirdin ben cok baktirdin saniyordum 13 defa baktirmisim faldan cok sohbet ediyoruz artik biz bir benim sanirim bekleyemeyen fallari
Banada olmustur muhakkak yanildigi hemde cok cunku cok sık baktirdim sürekli beklemeden gelisme olmasiniBenimde 6 7 vardir ben de seviyorum enerjisini genel olarak biliyorda ama orada bir takildi ama cogunlukla biliyor.
Maşallah demekten kendimi alamadım:))Bu son bahsedilen falcılar kim acaba binnazda 270 tl kadar kredim birikti de
ne zaman baktırmıstınız dogadana? yakın zamanda mı dediği oldu?Çıkan fal haberi vermek istiyorum. Doğa Dan. Benimkinin eski sevgilisi ile tekrar görğşeceğini benim bi şekilde haberdar olacağımı söylemişti. Yok ya falan demiştim. Aramız aşırı iyiydi ama gel gör ki sosyal ağlardan ekleşmişler kesin görüşüyolar yani. Aayh depresyondan ölecem. Bu arada ares bende tırttı ya. Şah sultan da bu kısmı bilememiş oldu bu arada onada sormuştum bu kızla kesin bitti demişti bitmemiş
Ben doğaya hep giderim de son falımı 4-5 gün önce atmıştımne zaman baktırmıstınız dogadana? yakın zamanda mı dediği oldu?
ekleşmeler pek iyi olmuyor ya. ama kız takip etmek istemiş de olabilir. her iki tarafda meraktan ekliyor zaten
Kac ayda oldu ,tasarruf gibi tasarruf :))).Bu son bahsedilen falcılar kim acaba binnazda 270 tl kadar kredim birikti de
Rezilsin ya seninkine de baktım evli adamlar icin atiyodun simdi beni itibarszlastrior aklınca...Falcı adını bilmiyorum ama bir ara çok baskı yapıyordu özelden kartlarınızı söyleyin yorumlarım vs bilgi topluyordu. üzerine gidince açıklamıştı Binnaz sistemi şöyle böyle ama uzun süredir bakmıyorum bıraktım diye. Şahısın eski mesajlarından bulabilirsiniz bu açıklamayı belki adı da yazıyordur ben yazmamıştı diye hatırlıyorum.
İnsallah iyi gelmistir şema terapi sürekli çalisilacak hayat boyu bir kitap ama calistikca kitabi anlamis ve kitap yaninizda olmadan da kendi kendinizi iyilestirecek toparlayacak guclendirecek ic guce ve dengeye sahip oluyorsunuz.. acikcasi ben kendimi bu kitapla bastan kodladim ve suan hayatimda masallah diyeyim ask is saglik maddiyat cok iyi :))))) eski dongulerimden ciktim. Beni aşagi ceken insanlari eledim. Beni motive eden benim iyiligimi isteyen kisilerle beraber birbirimize destek oluyoruz her anlamda. Allah herkese bu kitaba calismayi ve frekansini yukseltmeyi nasip etsin.Amin.Topıge gelen 2. bir @Kavansit mi var karsımızda?Acıkcası cok keyıf alınası,dolu dolu yazan bır uye ıdı sevgılı Kavansıt...Sızın yazılarınızda da aynı rengı goruyorum ve son yazdıgınız daha gecen hafta okudugum bır yazıyı hatırlattı,aratıp buldum nıhayet ve tekrar kaybetmeyeyım dıye kaydettım....Oradan bır kaç alıntı yapmak ıstyorum cunku kendı yasadıgım gecmıs durumu dusununce tasların yerıne oturdugunu gordum. Gercı bu "tas oturtma" aktıvasyonunu beynımde ılk sevgılı @Kavansit'in 1 yazısı yapmıstı sonra da sevgılı stellla 'nın önerdıgı Sema Terapı ıle ılgılı 1 kıtabı okumam da etkılı oldu.....
""Ezik Erkek Sendromu Yazan Psk.İlkim ÖZ
Belki farkında değilsiniz ama, çevrenizde o kadar çok erkekte E.E.S var ki. Ezik Erkek Sendromu, kendisini hiç belli etmez. Hatta siz onu güçlü bir erkek bile sanabilirsiniz ilk başlarda. Sonrasında anlarsınız erkeğinizin ne kadar müthiş suçluluk duygularıyla dolu bir kişiliği olduğunu. 0-6 yaşlarında ve ergenliğinde babası tarafından o kadar suçlanmış ve aşağılanmış üstelik onaylanmamıştır ki, zavallı adamcağız ezik olmuş ve hıncını sizden çıkarıyordur.
EZİLEN ERKEĞİN BİLİNÇALTINDA “EZMEK” VARDIR
Esasen, hep ezilir kadın, erkek egemenliği karşısında. Erkekteki “ezme güdüsü” nereden geliyor dersiniz? Erkekteki “ezme güdüsü” , “ezilmişlikten” gelir. Ezilen ezmek ister. Eşyanın tabiatındadır bu. Kısaca bir göz atarsak bu ezilme durumuna, karşımıza şöyle semptomlar çıkıyor;
Babalarından dayak yiyen, kız çocukları değil, daha çok erkek çocuklarıdır.
Babaları tarafından aşağılanan çocuklar kız çocukları değil, daha çok erkek çocuklarıdır.
Babaları tarafından “suç”lananlar kızları değil, daha çok oğullarıdır.
Babaları tarafından hakarete uğrayan, kızlar değil, erkeklerdir.
Anneler her ne kadar oğullarını yüceltmeye çalışsa da, erkek çocukların, babalarının yüceltmesine ihtiyaçları vardır ve ne yazık ki, bu yüceltmeyi hiç tadamamışlardır.
..............
Bilim insanları ve özellikle biz evlilik terapistleri sevgiden ve sevgi duygusunun sarmaladığı mutluluktan sık sık söz ederken, evliliklere baktığımız zaman bir şiddettir gidiyor. İşin ilginç yanı, Ezik Erkek Sendromuna sahip olan erkekler, fiziksel şiddetten daha çok sözel şiddete başvuruyor. Eşlerine her türlü sözel hakareti yapan bu erkekler, ertesi gün işlerine hiçbir şey olmamış gibi gidiyorlar. E.E.Sendromu olan erkeklerin çoğu, iş hayatlarında oldukça başarılı erkekler. Toplum onların bu yönlerini hiç bilmiyor. Bu yöndeki suçluluk duyguları, onları daha da çok eziklik sendromuna itiyor.
Bu erkekler eşlerinin başarılarını asla taşıyamıyorlar....
E.E.Sendromu olan Erkeklerin, Eşlerine En Sık Yönelttiği Hakaretler ve Diyaloglar (yazıdan bırkac cumle ekleyecegm)
*Yine mi ben suçluyum? Bu da mı benim yüzümden oldu? (Yoksa bu kadın psıkolog degıl de falcı mı,ben cok duydm bunu mesela)
*Senden daha güzelleri var.
*Güzel yemek yapamıyorsun.
*İyi bir anne değilsin.
*Kıskançsın. Aslında beni çok kıskanıyorsun.
*Beni boğuyorsun. Hiç bir şey yapamıyorum.
Bu erkekler eşlerine ya da kız arkadaşlarına önce çok yumuşak ama sonrasında bas bas bağıran, karşı tarafı şaşkına uğratan erekeklerdir.
E.E.Sendromu Olan Erkekler Evliliği Taşıyamazlar
Bu erkekler, genellikle mutlu ailelerde büyümeyen çocuklar olarak karşımıza çıkarlar. Yaşam öykülerine baktığımızda, aile içinde şiddeti görüyoruz. Babalarını alkol ve alkole bağlı olarak dayak ve hakarete eğilimli olduklarını biliyoruz. Anneler, eşlerinden dolayı mutsuz kadınlar olduklarından, çocuklarına da yeterli sevgiyi veremiyorlar. Hatta bilinçaltlarında eşlerine duydukları öfke, oğullarına da yöneliyor. Bu annelerin en belirgin özelliği, oğullarını hiç onaylamamaları, övmemeleridir.
Burada bir kısır döngü ile de karşılaşıyoruz. Bu babalar da, babalarından sevgi görmemiş babalar. Onların babaları da patolojik. Kimisi eşini aldatmış, evlilikteki sadakati yürütememiş, alkol ya da bağımlı kişilik. Zaafları var. Kişilik baba olmaya uyumlu değil, kişilik hayata uyumlu değil. Kişilik içinde patlamalar yaşıyor. Dolayısıyla, bir başka kişiyle yaşamak, mutlu bir ortam olsa bile, onlara yük geliyor. Hayat onlara bir yük aslında.
Evlilik onlara zor gelir.
E.E.Sendromu Olan Erkekler İş Hayatlarında Oldukça Başarılıdırlar
İç dünyalarındaki dengesizliği dengelemek için, iş hayatlarına olanca güçleriyle sarılırlar. İşlerindeki başarı, ruhlarındaki ezikliği giderir onlara göre. İşteki başarı, alkış, onay, çocukluklarında babalarından göremedikleri sevgiyi karşılar. Aslına bakarsanız onlar öyle sanırlar. İşin üzücü yanı, o boşluğu ne işleri, ne de eşleri dolduramayacaktır. Çok geç kalınmıştır artık, o yüzden eziktirler zaten.
En Mutlu Anlarda “ Mutsuzum” Derler, Onları Mutlu Edemezsiniz
Bir erkeği seversiniz, ona aşık olursunuz, tutkulu duygularınız vardır beslediğiniz. İlişkiniz ilerler, evlenirsiniz.
*İçinizden onun dudaklarını öpesiniz gelir, adam “mutsuzum” der.
*İçinizden onun ellerini sevgiyle tutarsınız, adam hoşnutsuzdur ve ruhundaki mutsuzluğu homurdanır
.............
E.E.Sendromu olan erkeklerin en tipik davranışı, yerine getirdiği sorumluluğu bile karşı tarafa atmasıdır. Hiç utanmadan ve çekinmeden, aslında evlenmek istemediklerini defalarca size söylerler. Artık evlisinizdir, evleneli kaç yıl olmuştur, ama o çocukluğunda babasının kendisini reddini size kusuyordur.
Ezik Erkek Sendromu Olan Bir Erkekleyseniz Ne Yapmalısınız?
Bu erkeklerin eşleriyle senelerdir psikoterapi yapıyorum. Kendileri gelmezler, eşleri gelir, O kadınlar kıvranırlar çaresizlikten.
E.E.S olan erkeklerin eşleri bilmeli ki, ya bu adamlar babalarıyla yüzleşecek ve sorunlarını çözecek ya da hayatınız boyunca size işkence edecek.
Ya…da…
Unutmayın ki, her kadın sevilmeye değerdir ve bu sevgiyi hissetmeye layıktır. Her kadın eşi tarafından sevildiğini duymak ve “hayatımda aldığım en iyi karar seninle evlenmekti”yi duymak ister.
E.E. Sendromlu bir erkek tarafından “mış “ gibi değil, gerçekten…"""""
Yazının tamamı şu lınkte,gercı ben cogunu kopyaladım cunku Ilkım Hanım'ın tesbıtlerıne hayran kaldım.....https://www.tavsiyeediyorum.com/makale_3529.htm
Yazıyı uzunca alıntılayıp okumak ısteyenlerın gozlerıne ezıyet etmek ıstemezdım ama buradakı tesbıtler......ve burada sayfalar dolusu hayatlarına bır bıcımde gıren sorunlu erkekler yuzunden fal baktıran,uzulup,kırılmıs kadınlar......Onların bu uzuntusunu umuda cevırıp,zamanını ve parasını yalan soyleyerek calan falcılar......Denklemın sonunda ruhu ve cebı fena halde yara almıs kadınlar goruyorum. Bu sayfalarda ılk gunden bu yana yazan uyeler degıstı ama hakıkaten fala merak sardıran konu hıc degısmedı........
Ha,sonuna dek dogru konusan falcılar da var....Mesela kac gundur tellwe baslıgında ONLAR adlı falcıdan bahsedılıyor,gecen yıl ben de hayran kalmıstm bu nasıl bır gorstur dıye.....Gecen yıl subatta baktı,nısan sonu ıletısım dedı,falının ana tema ve sonu hersey guzel olacak ıdı......Sonuc: Iletısım tarıhı cıktı ama hersey hıc de guzel olmadı.....Bu yıl ocakta yıne fal gondermıstm yıne ıletsm tarıhı verdı ve yıne happıly after ever.....seklınde bır son nokta koydu fala. Onlar'a fal gonderıp de bunu benımle paylasan 3 kısı oldu,bırı zaten hıc bılemedı dedı dıgerlerını ıse tellı duvaklı gelın yapmıstı.....
Yıllardır fal baktırırm...NAKTA VE YESILCINGENE uzerıne falcı tanımam. Eklemezsem hak yemıs olurum Telwe sufalı'na da ılk kez gecenlerde bır arkadasımın onerısıyle fal gondermıstm.....Nakta ve cıngene ne demısse aynısını soylemıs ve dobra dobra....Aynı fılmı seyreden 3 ınsan nasıl olayı kendı kelımelerıyle anlatırsa bu 3 yorumcu da aynı sekılde aynı seyı anlattılar....Ve su salagın agzına 1 damla bal calayım,hersey guzel olacak dıyeyım yıne gelır nasılsa kafasında yorum yapmadılar.....Dost acı soyler,sahtekar ıse yalan....Ama bu yazdıgım ısımler enerjısı benımle en ıyı uyan kısıler ve o yuzden bu yazım asla kımseye tavsıye degıl. Yıne de yazıyorum nıye....Masal anlatanı cok gordum de dogru soyleyen o kadar az kı...Haksız da degıller aslında bır yerde,kacımız olumsuz yorumu kabul edebılecek olgunluktayız kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?