Binnaz Abla

Mune sitede kavga basladi surekli huzursuzluk yaratan kullanicilara uzun sureli ban vermek mumkunmu cünkü mahalle kavgasi seviyesi sozkonusu.

Lizya sen 4 defami baktirdin ben cok baktirdin saniyordum 13 defa baktirmisim faldan cok sohbet ediyoruz artik biz bir benim sanirim bekleyemeyen fallari
Evet toplam 4 olmuş ama sen bayağı baktırmışsın :))ben biraz olaylar birikince baktırmayı seviyorum yoksa faldan çok sohbete donuyor

öyle yapmaya karar verdim canim biraz daha biriksin nisan da engin e baktiririm artık sen ne yaptın iyimisin
İyiyim canım sen? Bende durumlar çok stabil bu ara fal baktıracak konum veya merak ettiğim bir şey yok, forumu okuyup gelişmeler olmuş mu onlara bakıyorum ben de :)

Bir de bir sorum var, icinizde zumraya baktirip cikmayan var mi?? cunku burda gordugum yorumlar hep iyi gibi zumra hakkinda ama bana bu son yorumunda soylediklerinin cikacagindan hic umudum yok acikcasi
Zümra’nın bana dediği hiç birşey gerçekleşmedi malesef. Burda çok övüldüğü için gözümü kırpmadan o ücreti vermiş ve içim içime sığmayarak beklemiştim falımın gelmesini. Tamamen olumlu konuşmuştu ama çok kötü gelişmeler oldu malesef durumumla ilgili. Sanırım anda bile fena yanıldı bende.

İyiyim canım sen? Bende durumlar çok stabil bu ara fal baktıracak konum veya merak ettiğim bir şey yok, forumu okuyup gelişmeler olmuş mu onlara bakıyorum ben de :)
aynen bende canım bana da geçen hafta dediğim sana yazdığım kız baktı kahve falı dediği iki şey oldu haftaiçi onun dışında aynı arada girip sizleri okuyorum senin gibi :)

aynen bende canım bana da geçen hafta dediğim sana yazdığım kız baktı kahve falı dediği iki şey oldu haftaiçi onun dışında aynı arada girip sizleri okuyorum senin gibi :)
Banada demiştin canım o mu ? Çok iyi bir falcı gerçekten ben bayıldım ön görüsüne biraz zaman var ama bekliyorum

Kac ayda oldu ,tasarruf gibi tasarruf :))).
Sanırım 4 ay kadar oldu :)
Rezilsin ya seninkine de baktım evli adamlar icin atiyodun simdi beni itibarszlastrior aklınca...
Ahahaha çok güldüm o kadar fal alınca karıştırdın galiba özelden beni bilen bilir 4 yıldır ayni kişiyi sorarım evli olmadığını herkes biliyor da diyelim ki evli sanane ??? Herkesin hayatı şartları seni ne ilgilendirir? Senin sevdiğin değil miydi başkasıyla evlenen , madem çirkince söylemlerden besleniyorsun denecek çok şey olabilir. senin bilinçaltın kirlenmiş..

Binnazda aldığım krediler yüklenmedi sisteme kızlar ilk defa böyle birşey yaşadım da bilginiz var mıdır?

Yine Binnazda Zişan Işık ve Güven Tayfun Akyol'a tarot baktırdım.Genel olarak ikisini de beğendim.Daha çok Yen'i baktırdım öngörülerden emin değilim, ama durum tahlilleri güzeldi. Bu arada sevdiğim Binnaz yorumcularından Firuze Çetin Binnazdan ayrılmış , instagramdan firuzefal diye sayfası var, oradan yorum yapıyor artık.eski kocamın benden para sakladığını ve bu parayla bir araba alacağını, ailesiyle iş kuracağını , ama sonra batacaklarını söylemişti , bildi vallahi.ohhh canıma değsin , beter olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…