Bu ne demektir ya? Siz kim oluyorsunuzda burada size fal baktırmış yada baktırmamış birinin falını ifşa ediyorsunuz? Haddinizi bilin!Rezilsin ya seninkine de baktım evli adamlar icin atiyodun simdi beni itibarszlastrior aklınca...
Biriktirip at bence, binnaz düşük kredilerinden memnun kaldığım olmadı.300 kredi biriktirdim binnaz da kahve kime gönderim kızlar var mı tavsiye edeceğiniz biri yoksa biraz daha biriksin mi
Evet toplam 4 olmuş ama sen bayağı baktırmışsın :))ben biraz olaylar birikince baktırmayı seviyorum yoksa faldan çok sohbete donuyorLizya sen 4 defami baktirdin ben cok baktirdin saniyordum 13 defa baktirmisim faldan cok sohbet ediyoruz artik biz bir benim sanirim bekleyemeyen fallari
öyle yapmaya karar verdim canim biraz daha biriksin nisan da engin e baktiririm artık sen ne yaptın iyimisinBiriktirip at bence, binnaz düşük kredilerinden memnun kaldığım olmadı.
İyiyim canım sen? Bende durumlar çok stabil bu ara fal baktıracak konum veya merak ettiğim bir şey yok, forumu okuyup gelişmeler olmuş mu onlara bakıyorum ben de :)öyle yapmaya karar verdim canim biraz daha biriksin nisan da engin e baktiririm artık sen ne yaptın iyimisin
Zümra’nın bana dediği hiç birşey gerçekleşmedi malesef. Burda çok övüldüğü için gözümü kırpmadan o ücreti vermiş ve içim içime sığmayarak beklemiştim falımın gelmesini. Tamamen olumlu konuşmuştu ama çok kötü gelişmeler oldu malesef durumumla ilgili. Sanırım anda bile fena yanıldı bende.Bir de bir sorum var, icinizde zumraya baktirip cikmayan var mi?? cunku burda gordugum yorumlar hep iyi gibi zumra hakkinda ama bana bu son yorumunda soylediklerinin cikacagindan hic umudum yok acikcasi
aynen bende canım bana da geçen hafta dediğim sana yazdığım kız baktı kahve falı dediği iki şey oldu haftaiçi onun dışında aynı arada girip sizleri okuyorum senin gibi :)İyiyim canım sen? Bende durumlar çok stabil bu ara fal baktıracak konum veya merak ettiğim bir şey yok, forumu okuyup gelişmeler olmuş mu onlara bakıyorum ben de :)
O da eskiden üye olup şimdi yorumcu olanlardanKizlar armina turkayi deneyen var mi? Puani 100 olmasina ragmen kredisi uygun merak ettim?
Banada demiştin canım o mu ? Çok iyi bir falcı gerçekten ben bayıldım ön görüsüne biraz zaman var ama bekliyorumaynen bende canım bana da geçen hafta dediğim sana yazdığım kız baktı kahve falı dediği iki şey oldu haftaiçi onun dışında aynı arada girip sizleri okuyorum senin gibi :)
o dur canım zaten önerdiğim bir tek o var normal baktirmak için. sevindim beğendigineBanada demiştin canım o mu ? Çok iyi bir falcı gerçekten ben bayıldım ön görüsüne biraz zaman var ama bekliyorum
Kimdir kızlar bu kişi? Bana da söylesenize:))aynen bende canım bana da geçen hafta dediğim sana yazdığım kız baktı kahve falı dediği iki şey oldu haftaiçi onun dışında aynı arada girip sizleri okuyorum senin gibi :)
Sanırım 4 ay kadar oldu :)Kac ayda oldu ,tasarruf gibi tasarruf :))).
Ahahaha çok güldüm o kadar fal alınca karıştırdın galiba özelden beni bilen bilir 4 yıldır ayni kişiyi sorarım evli olmadığını herkes biliyor da diyelim ki evli sanane ??? Herkesin hayatı şartları seni ne ilgilendirir? Senin sevdiğin değil miydi başkasıyla evlenen , madem çirkince söylemlerden besleniyorsun denecek çok şey olabilir. senin bilinçaltın kirlenmiş..Rezilsin ya seninkine de baktım evli adamlar icin atiyodun simdi beni itibarszlastrior aklınca...
Çok eskiden bana olmuştu yazmıştım ek hediye bile vermişlerdi ama biraz sitemli yazBinnazda aldığım krediler yüklenmedi sisteme kızlar ilk defa böyle birşey yaşadım da bilginiz var mıdır?
Yazdım kuzu da dönmedi daha kısa sürede dönerler inş valla gıcık oldumÇok eskiden bana olmuştu yazmıştım ek hediye bile vermişlerdi ama biraz sitemli yaz
Petoo ozelden de sordum ama cevap vermedin kim bu kiz fal bakano dur canım zaten önerdiğim bir tek o var normal baktirmak için. sevindim beğendigine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?