Bu listeden merak ettiğim bi şah sultan var. Şah sultan kötü müydü sendeÖnermediğim baktırmayın dediğim patlayan falcılar asla baktırmamanız kişiler:
Önerdiğim baktırın dediğim kişiler:
- Sahver Kalender (Berbat Ötesi)
- Sevilay Buyukcinar
- Deliz Candan
- Yildiz Ozsoy
- Aysen Gul (Berbat Ötesi)
- Mehmet Yildizsuren
- Hicran Yildiz
- Ceren Aydin
- Serap Emindag
- Zeynep Durukan
- Damla Ay
- Humeyra Tanyeri
- Almina Nur
- Aysun Kirdeniz (Berbat Ötesi)
- Dilara Soycan
- Sah Sultan
- Henna Vera
- Leyla Erdem
- Ece Gulener
- Ozlem Cinar
- Burcu Naz Abacioglu
- Zilan Su
- Burcu Ozsoy
- Ceren Aydin
Zaman zaman bu listeyi güncelleyip paylaşağım ki son girenler okuyup boşuna bu kişilere para vermesinler sizinde baktırmayın dediğiniz kişiler varsa ekleyelim
- Emre İnal:Emre'nin falı bayağı iyiydi 3 tane attım aynı fal fakat ekstra soru sormak için 49 kredi idi ben baktırdığımda.Zaten tavsiye etmiştim burdan bir kaç arkadaş da baktırmış.
Ben yeni geldiğinde geçen sene ramazanda baktırmışım chat şeklindeydi an olarak tutturdu hani arayacak yazacak dediği kişi yazıp etmedi üstüne başka kişi geldi bana öyle gelmişte olabilir çoğu kişi beğeniyorBu listeden merak ettiğim bi şah sultan var. Şah sultan kötü müydü sendeçıkmadı mı? anda nasıldı?
Melek Yıldız’a 2 yıl önce kahve falı baktırmıştım. Baktırdığım en kötü fallardandı. Evet, cümleler çok bozuktu, “gecmsiten gelecek bir haber seni cok mutlu edecek alsına bakarsan diyeiblrim” gibi... 3.5 ay sonra hayatıma yeni birinin gireceğini söylemişti ama hiç öyle biri olmadı. Tamamen uydurmuş yazmıştı.Kızlar az önce binnazda melek yıldıza Tarot attım atmaz olaydım bu kadar cümle yapısı bozuk karmakarışık geçmiş an kişi analizi yok böyle uydurma bir fal göndermiş iade istedim bende var mı aranızda daha önce melek yıldıza Tarot baktiran
Ben 2012 de binnaz sitesinde astroloji baktirmıstım horoskop...ilginç bi şekilde şuan yaşadıklarımı o yıllarda yorumcu pat pat saymış..
Jülide Güneş artık yok sanırım, iyi bakanlar ayrılıyor demek ki.Jülide güneş
Jülide Güneş artık yok sanırım, iyi bakanlar ayrılıyor demek ki.
Bu arada sorum herkese, Binnaz’da Astroloji yorumu yapan 23 kişi saydım, bunların içinde baktırıp da memnun kaldığınız, astrolojik bilgileri gerçekten iyi yorumlayan oldu mu? En ucuzu 50.-TL, az bir para da değil. Zira astrolojiyi iyi bilmeden bakılırsa uyduruk olur yazılanlar...
Foruma simdi girdim cok uzuldum basina gelene umarim burdan yazildigi icin daha ilgili davranirlar oturtamadiklari bi sistem var demekki ortadaCok tesekkurler ☺ Ya hediye krediyi gectim kendi 29 kredimi verse dahi baktirmak icimden gelmiyor artikFal atiyorsun enayi yerine koyuyorlar...Salak gibi 10 dk kendimi anlatmaya 60 kredi verip cikacagim,birde iki gundur sinirimin bozuldugu cabasi..Hayır kredisinde de degilim,binnaza falan ne paralar döktüm ama böyle bir tavır,bu kadar alt yapisiz sistemlerinin magduriyetini yasatip uzerinede derhal çözelim özür dileriz diyip,krediyi derhal iade eden bir tutum icinde olmayislari iyice soguttu..
evet 6 aylik sure icin sonuc karti. Aslinda maksimum 6 aymis, Zumra son falinda 3-4 aylik sureyi hissedebildim kartlar o evreyi verdi dedi mesela.kızlar katinadan anlayanlara bi şey sorucam. 7’li ilişki açılımında en son kart sonuç kartı mıdır?
Ares bende biraz daha uzun bi zamandan bahsetti. Tek bi kart olumsuzdu, diğer 6 kart olumluydu da açılımla ilgili kart sırasını bulamadım netten.evet 6 aylik sure icin sonuc karti. Aslinda maksimum 6 aymis, Zumra son falinda 3-4 aylik sureyi hissedebildim kartlar o evreyi verdi dedi mesela.
Ares bana da daha uzak bir tarih Verdi, Subat'ta baktigi falda 9 ay sonraya Kasim gibi maksimum sonuclanacak bir seyden bahsetti. Ama o kendi kartlarindan Tarot karti da seciyor soruya gore belki Taro daha uzak bir evreyi veriyordur.Ares bende biraz daha uzun bi zamandan bahsetti. Tek bi kart olumsuzdu, diğer 6 kart olumluydu da açılımla ilgili kart sırasını bulamadım netten.
tarotun da ışık tutabildiği maksimum evre altı ay diye biliyorum ben. metin kiraz'ın kitaplarında okumuştum bunu. daha uzun vade verenlere güvenmiyorum.
ay evet, direkt zaman sorulunca bunlar dikkate aliniyor galiba. arkadaslar peki onlular hakkinda bilginiz var mi? bu kartlarin mutluluklari da uzuntuleri de kalici olur diye dusunurken gecen gun bir sey okudum tamamen gecici etkilere isaret ediyorlarmis. destenin son asamasi oldugu icin dongu basa donuyor ve cevresindeki kartlara gore cikan etki neyse o donusuyormus. cok sasirdim.Genelde öyle, evet. Ben de ömürlük konuşanlara çok gülüyorum. Ama yine de Tarot'taki farklı "ekollere" göre değişebiliyor: mevsimleri ve burç dönemlerini temsil eden kartlar var, hatta takvimsel olarak belli bir gün veren kartlar bile var (örn. 25 Nisan vs.). Hızlıdan yavaşa şöyle sıralanıyor: değnek (saatler içinde bile olabilecek bir olay), kılıç, kupa, tılsım (6 ayı aşabilecek olay).
Bana iki yillik sure veren oldu olabilir diye dusundum :)yok şimdi ömürlük konuşmadı Ares, ama 1 senelik bir süreçten bahsetti, ki benim kafamdaki süre de oydu. Sonuç kartı olarak düz alyans çıktı ama tabii tümünü yorumlayabilmek önemli.
Selena baktirabildin mi talia ya tekrar ben bekliyorum cikmadi daha ortaya yaRica ederim sevindim,aksam mail attigimda konuyla yakından ilgilendiklerini gerekli işlemleri yapacaklarini paylaşmışlardı.olsun,geçte olsa çözüldü.neden kredi geri istemeyesiniz ki,güle güle kullanın
Ben de Tarot’un Katina’ya gore biraz daha uzak bir evreyi verdigini dusunuyorum, Katina zaten zman vermiyor ama ortalama 4 ay maksimum 6 ay veriyor. Tarotta bana su ana kadar en fazla bir sene sonrayi vermislerdir. Gerci Tarot’la ilgili internette daha fazla bilgi var yabancilarin da merak ettigi evrensel bir fal oldugu icin sanirim, bir yerde okumustum tarot bakan kisinin hisleri ile alakali yazmislar yani 2 ay sonrasini gorebilen oldugu kadar 2 sene sonrasini da gorebilen var.Şu tarot konusundaki saçmalıklara değinmek istiyorum. Mutlaka bir çoğunuzun başına gelmiştir. Binnazdan tutun da hepsinde yaşadım. Şimdi hiç ipucu vermeyince 3. kişinin yani başka kadın enerjisini bilen çok az. Bilenler de önce aralarında bir şey yok diyor, siz nasıl yok deyince maddi çıkar olabilir diyorlar. Sonra bir daha sorduğunuzda bunlar artık sevgili dediğinizde cinsel olabilir diyorlar bu kez :)) Ya sadece cinsel olsa nasıl sevgili der diyorsunuz bu sefer aralarında büyü var gibi. Bu nasıl büyü ya diye sorduğunuzda, inanmam dediğinizde ise, araya birileri girmiş ya da enerji var.Yani şimdi ben en yakışıklı Brad Pitt'i en zengin Bill Gates'i isterim o zaman büyü ile :)) O yüzden olumsuz da olsa kartlarla size en mantıklı yorumları yapan sizin mantığınıza da ters gelmeyen yorumcuları tercih edin. Şurda ismi geçenlerden bazıları gerçekten fısss diyebilecek kadar kötü kendi mantığı sizden iyi olmayan size nasıl mantıklı yorum yapabilir ki. O nedenle hala çok az kişi dışında kimseye güvenmiyorum. Bu kişilerde tarot katina desteğe hakim kişiler. Kart dışında uyduruk bir şey duymaya ihtiyacı olanlar pembe dinlemek istiyordur. Katina yakın zamanı Tarot en fazla 1 yıl. Katina kartları 3. kişileri çıkarıyor Tarot bilmek istediğiniz ayrıntıları veriyor vadeleri ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?