@selena80 , tatlım evet, senın yasadıgın o durumu burada yazma nedenlerınden bırı kesınlıkle oydu ama dıgerı de bır sekılde "sesını- senı magdur eden kurum veya kısılere duyuramamanın, TAMAMEN SITENIN HATASI olan bır konuda çözüm üretılmeyıp aptal yerıne konmanın (hiç kusura bakmasınlar yasananlardan ben bunu anlıyorum) öfkesini gelip burada yazmakla ne istemiş olabilirsin? Yahu insan niye dertleşir baskasıyla, biraz olsun hafiflemek için...Ama yarasını ortaya açıp gösterdiğinde, kimse hiçbirsey yokmus gibi davranırsa daha çok kırılır insan....Cok sagol canim,ben ozellikle kredi umrumda degil diyede belirttim,binnaza milyarlar sacmis insanım,59 kredinin hesabinimi yapacagim..Uslup ,verilen cevap,sistemin acemice yonetilemeyip kuramadiklari sistemin kurbani durumuna dususume dikkat cekip,baska magdurlarda olmasin diye burada yazdim
Tabi hisleri olmayanlar burclardan giriyor bazen fal doldurmak icin :)) Tarot da iyidir aslinda ama her konuda tarot bakilir, is, saglik, ask, iliskiler vs Katina sadece askla ilgili bakiliyor. aslinda Katina'yi ben cok severim genelde Katina baktiririm. Bence onun da farkli bir enerjisi var ve Katina fallarim Tarot fallarimdan cok daha dogru cikiyor belki ben sevdigim icindir bilmiyorum, Tarot'un enerjisi biraz negative geliyor bana genelde olumsuz cikiyormus gibi.ben de hiç astroloji baktırmadım. alev zen tarot yorumunu astrolojiyle doldu, onu kastediyordumkatina falına inancınız nedir? tarot çok köklü olduğu için tarota güveniyorum. ama katina hakkında hiç detaylı bilgi edinemedim.
Hangi yorumcuydu?Ben 2012 de binnaz sitesinde astroloji baktirmıstım horoskop...ilginç bi şekilde şuan yaşadıklarımı o yıllarda yorumcu pat pat saymış..
Jülide güneşHangi yorumcuydu?
Sanirim o sitede genel olarak bir misirli talia var herkesin memnun kaldigi anlik durunda ve kisi analizinde bende oyle cunku. Dogru diyebiliyormusunuz anlik durum ve kisi analizlerine ben ona bir soru sormak istiyorum cunku.Tatlim fal sepeti genel olarak eski performansi olmayan bir site bende gecen gün Nesibeye attim eskiden cok begendigim bir falci iken cok farkli bir yorumla karsilastim eskiden asiri detay verirken son falinda cok yuzeysel bir bakim olmustu,hatta ses tonunbile farkli geldi dedim bu fali baskasimi bakti yok dediler nesibe hanim .Iade rica ettim vermediler yüzde 50 indirim hakki verdiler ama baktirmam sogudum cunku belki birsz misirli taliaya anda iyidir onun disinda benim oradan begendigim ve fali cikan anlik durumda super olab kimse yok.Bir donemler ilkay varken filan nesibeyle ikisine cok baktirmisligim var o donem sitede daha iyiydo ama maalesef artik tercih edecegim bir yer degil.
kesinlikle katiliyorum. fali cikmayan demeyelim ama cunku bazen enerji uyumsuzlugu yasaniyor. ancak bu enerji uyumsuzlugundan ziyade gercekten emek verilmemis fallarla karsilastigimda apacik bir sekilde kandirildigimizi dusunuyorum. onlara dusunmeden bir puan veriyorum. evet verdigi emek sadece klavye basinda basmakalip sozleri yazmak oldugu icin. buna ragmen dusuk puanlilara da her zaman bir sans verilmesinden yanayim. cunku puan yukseltme amaci olan bu kisiler kimi zaman bu amaca yonelik olarak daha ozenli yorum bir yoruma vakit ayirabiliyorlar.Çıkmayan fallara 1 yıldız basın geçin çünkü emeğe sağlık için olsun vb 4 5yıldız veriyorsunuz sonra dandik falcılar 750 1000 kredi oluyor. Sanıyoruz ki sonra bu adam iyi ondan pahalıdır. Ama biz düşük puan versek puanı yükselene kadar düşük ücretle bakmak zorunda kalacak
Mantikli, sevdarada birisi kotu yorum yazmis be dun aksam kredisini 1000e dusurdu fa bakti bi suru. Yorumlar gelsin o kotu silinsin diye olabilir bence, bizde boyle bi taktik mi yapsakÇıkmayan fallara 1 yıldız basın geçin çünkü emeğe sağlık için olsun vb 4 5yıldız veriyorsunuz sonra dandik falcılar 750 1000 kredi oluyor. Sanıyoruz ki sonra bu adam iyi ondan pahalıdır. Ama biz düşük puan versek puanı yükselene kadar düşük ücretle bakmak zorunda kalacak
Misirli bende sadece ani ve gecmisi bildi su an gecmisi yuzde yuz bilen yok.Sadece Ares in Biray dediklerinden cikanlar var Binnazabla da digerlerinden cikan hicbirsey yok maalesef hepsi pembecikmis.Sanirim o sitede genel olarak bir misirli talia var herkesin memnun kaldigi anlik durunda ve kisi analizinde bende oyle cunku. Dogru diyebiliyormusunuz anlik durum ve kisi analizlerine ben ona bir soru sormak istiyorum cunku.i
Çok eski bir zmandan bahsediyorsunuz degilmiTatlim fal sepeti genel olarak eski performansi olmayan bir site bende gecen gün Nesibeye attim eskiden cok begendigim bir falci iken cok farkli bir yorumla karsilastim eskiden asiri detay verirken son falinda cok yuzeysel bir bakim olmustu,hatta ses tonunbile farkli geldi dedim bu fali baskasimi bakti yok dediler nesibe hanim .Iade rica ettim vermediler yüzde 50 indirim hakki verdiler ama baktirmam sogudum cunku belki birsz misirli taliaya anda iyidir onun disinda benim oradan begendigim ve fali cikan anlik durumda super olab kimse yok.Bir donemler ilkay varken filan nesibeyle ikisine cok baktirmisligim var o donem sitede daha iyiydo ama maalesef artik tercih edecegim bir yer degil.
siteden takibe alırsan yakalaman daha kolay olur :)Merhaba kızlar maya demire atmayı düşünüyorum önceki falı çıkmıştı onu bekliyorum ama hemen doluyor anlamadım sabahtandır bekliyorum bir türlü yakalayamadm
Mantikli, sevdarada birisi kotu yorum yazmis be dun aksam kredisini 1000e dusurdu fa bakti bi suru. Yorumlar gelsin o kotu silinsin diye olabilir bence, bizde boyle bi taktik mi yapsak
Ilkay nesibe donemi icinmi evet o zamanlar ikisi sahaneydi bir tek onlara giderdim.Simdi ilkayda birakti fali.O yuzden byv ve fal sepetini filan biraktim bic baktirmiyorum.Bir ara farkli iskmleri denedim ama hepsi com kotuydu biraktim.Online da 1 2 isim var begendigim.Çok eski bir zmandan bahsediyorsunuz degilmi
İlkay giriyor ara ara ama bakımı çok uzun sürüyor. Ben iki hafta mı ne bekledim yazın. Sosyal yaşamına daha ağırlık veriyor, değişik ama tatlı bir kadınIlkay nesibe donemi icinmi evet o zamanlar ikisi sahaneydi bir tek onlara giderdim.Simdi ilkayda birakti fali.O yuzden byv ve fal sepetini filan biraktim bic baktirmiyorum.Bir ara farkli iskmleri denedim ama hepsi com kotuydu biraktim.Online da 1 2 isim var begendigim.
Kızlar az önce binnazda melek yıldıza Tarot attım atmaz olaydım bu kadar cümle yapısı bozuk karmakarışık geçmiş an kişi analizi yok böyle uydurma bir fal göndermiş iade istedim bende var mı aranızda daha önce melek yıldıza Tarot baktiran
Ben geçen sene baktırmıştım karakter analizi iyiydi bende ama çıkmadıKızlar az önce binnazda melek yıldıza Tarot attım atmaz olaydım bu kadar cümle yapısı bozuk karmakarışık geçmiş an kişi analizi yok böyle uydurma bir fal göndermiş iade istedim bende var mı aranızda daha önce melek yıldıza Tarot baktiran
O donemi ben bir arkdsomdan duymstum animadim diyince var 6 7 senesi zaman hizli geciyor ben de baktirmistim 1 kere nesibeye bana cikmisti fali o donem 1 kere daha gittim olmamisti bir daha da gitmemistim ama o zaman cok begenmistim sasa kalmistim hatirliyorum hayal meyal :)Ilkay nesibe donemi icinmi evet o zamanlar ikisi sahaneydi bir tek onlara giderdim.Simdi ilkayda birakti fali.O yuzden byv ve fal sepetini filan biraktim bic baktirmiyorum.Bir ara farkli iskmleri denedim ama hepsi com kotuydu biraktim.Online da 1 2 isim var begendigim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?