Binnaz Abla

@selena80 , tatlım evet, senın yasadıgın o durumu burada yazma nedenlerınden bırı kesınlıkle oydu ama dıgerı de bır sekılde "sesını- senı magdur eden kurum veya kısılere duyuramamanın, TAMAMEN SITENIN HATASI olan bır konuda çözüm üretılmeyıp aptal yerıne konmanın (hiç kusura bakmasınlar yasananlardan ben bunu anlıyorum) öfkesini gelip burada yazmakla ne istemiş olabilirsin? Yahu insan niye dertleşir baskasıyla, biraz olsun hafiflemek için...Ama yarasını ortaya açıp gösterdiğinde, kimse hiçbirsey yokmus gibi davranırsa daha çok kırılır insan....

5 kredilik fallardaki zırvalıkları hatta dırek bana gelen o falları kaç defa acık acık paylaştım burada ben. O fallara 1 puan verıp,neden falı begenmedıgımı acıklarken de en basta koca koca ıade ıstemıyorm yazıyordum. Çunku derdım üc kurus degıl yoksa @selena80 'nın dedıgı gıbı ne paralar verdk vaktıyle bu fal zırvalıgına.....Şimdi o paraları Aliexpres'te elin Çinlileriyle yiyorum, keşke daha önce akıllanaymısım:) Neyse bırılerı okusun da egrıyı dogruyu gorsun,yoksa başkasının cebındekı paranın bana hayrı ne??

Ha,@selena80 ilk yazdıgında, sagdan soldan, bırkac kısı vah vah, çok uzulduk vs. yazsaydı olay orada kapanacaktı,ama o da baktı, çıt yok...........1 Allah'ın kulu da okumadı mı? ......Ben kıme konusuyorum kı..... dedi....(bu arada bu yazdıklarımı tamamen empatı yaparak yazıyorum, bunun dısında @selena80 ıle özelden vs. hıc tanısıklıgım,konusmuslugum yok) Haklı olarak veryansın ettı ve biz de "empatı yaptık-kendımızı onun yerıne koyup aynı seyı bız yasasak nasıl hıssederdık" dıyerek bu mınvalde davrandık veeeeee burada mınnak bır kamuoyu olustrduk. Kredi hediyesi de hesapta olmayan bir sonuç oldu yoksa "asıl amaç" değildi.........O kredi ile @selena80 üzerinden kk üyelerine bir cevap verildi....Atılan 1 taşın oluşturdugu halkalara baksanıza nerelere gitmiş......

Tabi hisleri olmayanlar burclardan giriyor bazen fal doldurmak icin :)) Tarot da iyidir aslinda ama her konuda tarot bakilir, is, saglik, ask, iliskiler vs Katina sadece askla ilgili bakiliyor. aslinda Katina'yi ben cok severim genelde Katina baktiririm. Bence onun da farkli bir enerjisi var ve Katina fallarim Tarot fallarimdan cok daha dogru cikiyor belki ben sevdigim icindir bilmiyorum, Tarot'un enerjisi biraz negative geliyor bana genelde olumsuz cikiyormus gibi.

Ben 2012 de binnaz sitesinde astroloji baktirmıstım horoskop...ilginç bi şekilde şuan yaşadıklarımı o yıllarda yorumcu pat pat saymış..

Merhaba kızlar maya demire atmayı düşünüyorum önceki falı çıkmıştı onu bekliyorum ama hemen doluyor anlamadım sabahtandır bekliyorum bir türlü yakalayamadm

Sanirim o sitede genel olarak bir misirli talia var herkesin memnun kaldigi anlik durunda ve kisi analizinde bende oyle cunku. Dogru diyebiliyormusunuz anlik durum ve kisi analizlerine ben ona bir soru sormak istiyorum cunku.

Çıkmayan fallara 1 yıldız basın geçin çünkü emeğe sağlık için olsun vb 4 5yıldız veriyorsunuz sonra dandik falcılar 750 1000 kredi oluyor. Sanıyoruz ki sonra bu adam iyi ondan pahalıdır. Ama biz düşük puan versek puanı yükselene kadar düşük ücretle bakmak zorunda kalacak

kesinlikle katiliyorum. fali cikmayan demeyelim ama cunku bazen enerji uyumsuzlugu yasaniyor. ancak bu enerji uyumsuzlugundan ziyade gercekten emek verilmemis fallarla karsilastigimda apacik bir sekilde kandirildigimizi dusunuyorum. onlara dusunmeden bir puan veriyorum. evet verdigi emek sadece klavye basinda basmakalip sozleri yazmak oldugu icin. buna ragmen dusuk puanlilara da her zaman bir sans verilmesinden yanayim. cunku puan yukseltme amaci olan bu kisiler kimi zaman bu amaca yonelik olarak daha ozenli yorum bir yoruma vakit ayirabiliyorlar.

Mantikli, sevdarada birisi kotu yorum yazmis be dun aksam kredisini 1000e dusurdu fa bakti bi suru. Yorumlar gelsin o kotu silinsin diye olabilir bence, bizde boyle bi taktik mi yapsak

Sanirim o sitede genel olarak bir misirli talia var herkesin memnun kaldigi anlik durunda ve kisi analizinde bende oyle cunku. Dogru diyebiliyormusunuz anlik durum ve kisi analizlerine ben ona bir soru sormak istiyorum cunku.i
Misirli bende sadece ani ve gecmisi bildi su an gecmisi yuzde yuz bilen yok.Sadece Ares in Biray dediklerinden cikanlar var Binnazabla da digerlerinden cikan hicbirsey yok maalesef hepsi pembecikmis.

Çok eski bir zmandan bahsediyorsunuz degilmi

Kızlar az önce binnazda melek yıldıza Tarot attım atmaz olaydım bu kadar cümle yapısı bozuk karmakarışık geçmiş an kişi analizi yok böyle uydurma bir fal göndermiş iade istedim bende var mı aranızda daha önce melek yıldıza Tarot baktiran

Çok eski bir zmandan bahsediyorsunuz degilmi
Ilkay nesibe donemi icinmi evet o zamanlar ikisi sahaneydi bir tek onlara giderdim.Simdi ilkayda birakti fali.O yuzden byv ve fal sepetini filan biraktim bic baktirmiyorum.Bir ara farkli iskmleri denedim ama hepsi com kotuydu biraktim.Online da 1 2 isim var begendigim.

İlkay giriyor ara ara ama bakımı çok uzun sürüyor. Ben iki hafta mı ne bekledim yazın. Sosyal yaşamına daha ağırlık veriyor, değişik ama tatlı bir kadın

Iade var mi binnazda?

Ben geçen sene baktırmıştım karakter analizi iyiydi bende ama çıkmadı

O donemi ben bir arkdsomdan duymstum animadim diyince var 6 7 senesi zaman hizli geciyor ben de baktirmistim 1 kere nesibeye bana cikmisti fali o donem 1 kere daha gittim olmamisti bir daha da gitmemistim ama o zaman cok begenmistim sasa kalmistim hatirliyorum hayal meyal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…