ay evet, direkt zaman sorulunca bunlar dikkate aliniyor galiba. arkadaslar peki onlular hakkinda bilginiz var mi? bu kartlarin mutluluklari da uzuntuleri de kalici olur diye dusunurken gecen gun bir sey okudum tamamen gecici etkilere isaret ediyorlarmis. destenin son asamasi oldugu icin dongu basa donuyor ve cevresindeki kartlara gore cikan etki neyse o donusuyormus. cok sasirdim.
Şu tarot konusundaki saçmalıklara değinmek istiyorum. Mutlaka bir çoğunuzun başına gelmiştir. Binnazdan tutun da hepsinde yaşadım. Şimdi hiç ipucu vermeyince 3. kişinin yani başka kadın enerjisini bilen çok az. Bilenler de önce aralarında bir şey yok diyor, siz nasıl yok deyince maddi çıkar olabilir diyorlar. Sonra bir daha sorduğunuzda bunlar artık sevgili dediğinizde cinsel olabilir diyorlar bu kez :)) Ya sadece cinsel olsa nasıl sevgili der diyorsunuz bu sefer aralarında büyü var gibi. Bu nasıl büyü ya diye sorduğunuzda, inanmam dediğinizde ise, araya birileri girmiş ya da enerji var.Yani şimdi ben en yakışıklı Brad Pitt'i en zengin Bill Gates'i isterim o zaman büyü ile :)) O yüzden olumsuz da olsa kartlarla size en mantıklı yorumları yapan sizin mantığınıza da ters gelmeyen yorumcuları tercih edin. Şurda ismi geçenlerden bazıları gerçekten fısss diyebilecek kadar kötü kendi mantığı sizden iyi olmayan size nasıl mantıklı yorum yapabilir ki. O nedenle hala çok az kişi dışında kimseye güvenmiyorum. Bu kişilerde tarot katina desteğe hakim kişiler. Kart dışında uyduruk bir şey duymaya ihtiyacı olanlar pembe dinlemek istiyordur. Katina yakın zamanı Tarot en fazla 1 yıl. Katina kartları 3. kişileri çıkarıyor Tarot bilmek istediğiniz ayrıntıları veriyor vadeleri ile.
Bende bildigim halde surekli cinsellik icin demislerdi bunu areste soyledi hatta birisi israrlA yok dedi ben var dedim ama benimki dogru cikti sadece cinsellik icin berabermis teyit edildi bir şekilde :)Bu özellikle karşı tarafın sevgilisinin olması durumunda neredeyse tüm falcılar olumsuz söylememeye çalışıyor.
Yıllar önce birisi için fal baktırırken adamın hayatına birisinin girdiğini öğrendim. Falcılar önce hayatında kimse yok dediler. Fotoğraflarını gördüm dedim, o kızla sırf cinsellik için beraber dediler. Geçici, en fazla 1 ay sonra ayrılacak dedikleri kızla adam 5 sene sonra nişanlandı
Bu müşteri kaybetmemek için yaptıkları bi şey sanırım, ama bence asıl böyle kaybediyorlar.
Geçen gün Ares’e baktırdığımda kendisi söyledi hayatında birisi var diye. Böyle direkt söyleyenleri daha ciddiye alabiliyorum ben.
Başka kadın enerjisini en iyi anlatan hatta tarif eden zümra ve doğa. Hatta zümra baya baya kızın yüz hatlarını boyunu posunu tarif etti ve ben hiçbir detay vermedim. Doğa aynı şekilde kızsan hatta kızın burcundan bile bahsettiŞu tarot konusundaki saçmalıklara değinmek istiyorum. Mutlaka bir çoğunuzun başına gelmiştir. Binnazdan tutun da hepsinde yaşadım. Şimdi hiç ipucu vermeyince 3. kişinin yani başka kadın enerjisini bilen çok az. Bilenler de önce aralarında bir şey yok diyor, siz nasıl yok deyince maddi çıkar olabilir diyorlar. Sonra bir daha sorduğunuzda bunlar artık sevgili dediğinizde cinsel olabilir diyorlar bu kez :)) Ya sadece cinsel olsa nasıl sevgili der diyorsunuz bu sefer aralarında büyü var gibi. Bu nasıl büyü ya diye sorduğunuzda, inanmam dediğinizde ise, araya birileri girmiş ya da enerji var.Yani şimdi ben en yakışıklı Brad Pitt'i en zengin Bill Gates'i isterim o zaman büyü ile :)) O yüzden olumsuz da olsa kartlarla size en mantıklı yorumları yapan sizin mantığınıza da ters gelmeyen yorumcuları tercih edin. Şurda ismi geçenlerden bazıları gerçekten fısss diyebilecek kadar kötü kendi mantığı sizden iyi olmayan size nasıl mantıklı yorum yapabilir ki. O nedenle hala çok az kişi dışında kimseye güvenmiyorum. Bu kişilerde tarot katina desteğe hakim kişiler. Kart dışında uyduruk bir şey duymaya ihtiyacı olanlar pembe dinlemek istiyordur. Katina yakın zamanı Tarot en fazla 1 yıl. Katina kartları 3. kişileri çıkarıyor Tarot bilmek istediğiniz ayrıntıları veriyor vadeleri ile.
Bu özellikle karşı tarafın sevgilisinin olması durumunda neredeyse tüm falcılar olumsuz söylememeye çalışıyor.
Yıllar önce birisi için fal baktırırken adamın hayatına birisinin girdiğini öğrendim. Falcılar önce hayatında kimse yok dediler. Fotoğraflarını gördüm dedim, o kızla sırf cinsellik için beraber dediler. Geçici, en fazla 1 ay sonra ayrılacak dedikleri kızla adam 5 sene sonra nişanlandı
Bu müşteri kaybetmemek için yaptıkları bi şey sanırım, ama bence asıl böyle kaybediyorlar.
Geçen gün Ares’e baktırdığımda kendisi söyledi hayatında birisi var diye. Böyle direkt söyleyenleri daha ciddiye alabiliyorum ben.
Başka kadın enerjisini en iyi anlatan hatta tarif eden zümra ve doğa. Hatta zümra baya baya kızın yüz hatlarını boyunu posunu tarif etti ve ben hiçbir detay vermedim. Doğa aynı şekilde kızsan hatta kızın burcundan bile bahsetti
O konuda Doğa Zümra Elfin çatır çatır söylerler ...Durum, olay, kişilik analizi ile birlikte verirler. Kavga edeceksen de edeceksin derler ama etme diye de uyarırlar. :)
Yok ya,ortalıkta yok cidden..Hatta uzundur yoktu,gecen iste o tlf fali olayinda tek girmisti..bu kadar uzun yok olmazdi,2-3 gunde bir girerdi geneldeSelena baktirabildin mi talia ya tekrar ben bekliyorum cikmadi daha ortaya ya
Ben siteye yazmistim dun aksamdan icin aktif olacagini soylediler yine olmadiYok ya,ortalıkta yok cidden..Hatta uzundur yoktu,gecen iste o tlf fali olayinda tek girmisti..bu kadar uzun yok olmazdi,2-3 gunde bir girerdi genelde
Hep beraber Talia'yı bekliyoruz:)))Ben siteye yazmistim dun aksamdan icin aktif olacagini soylediler yine olmadi
Talia gelir umarim bir an once yaa..onunla konusmam gerekBen siteye yazmistim dun aksamdan icin aktif olacagini soylediler yine olmadi
Benimde sormak istedigim tek bir soru var umarim vazgecmeden gelir birdaha msj atsam diyorum siteye. Ayrica hep meskulde birdeTalia gelir umarim bir an once yaa..onunla konusmam gerek
şunu bir idrak edebilsekKahve falı ile ilgili dikkate değer bir çalışma bence. Özellikle falcıların, fal bakarkenki bize ve fala yaklaşımları, hissettikleri gibi...Ayrıca son sayfalarda, kendilerinden bilgi alınan Muğla taraflarında bazı falcıların isimleri var. (Ben hiç birisini denemedim.)
http://dergipark.gov.tr/download/article-file/255394
Kahve falı ile ilgili dikkate değer bir çalışma bence. Özellikle falcıların, fal bakarkenki bize ve fala yaklaşımları, hissettikleri gibi...Ayrıca son sayfalarda, kendilerinden bilgi alınan Muğla taraflarında bazı falcıların isimleri var. (Ben hiç birisini denemedim.)
http://dergipark.gov.tr/download/article-file/255394
Bu yazıyı kaç üye okudu bilmiyorum. Önce, klasik "fal yorumu-bilimsel-psikolojik açıklama teknıklerı" nden bırı daha dıye pek kale almadım ama linkteki "gov.tr" baglantısını görünce bir okuyalım bakalım dedim....Bu baglamda senin yorumuna binaen gercekten o yazıyı okudun mu @pelinayy82 merak ettim? Okumuş olabilirsin buyuk ıhtımalle ama pek cogumuzun içine düştüğü "sorgulamadan okuma" tuzagına düşmüşsün gibi geldi bana....şunu bir idrak edebilsek
kimse bir an sonrasını bilemez bildiğini iddia etmek de tahminden başka bir şey değil.Kalp gözü açık insanlar da bunu paraya dökmez
Bu sadece bir kandırmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?